tornado Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Παίδες έβαψα αλλά τα σοβαντεπί πάνω ποιάσαν λίγο χρώμα από τα κοψίματα. Είναι από ξύλο και θέλω να το καθαρίσω. έχετε ιδέα. Χρησιμοποίησα Αρκυλικό χρώμα νερού. Όσο ήταν φρέσκο το χρώμα το καθάρισα με σφουγγάρι και νερό, όμως κάποια σημεία μείναν. Έτσι δεν ξέρω πια από τα παρακάτω εάν κάνουν και σε τι συνδυασμό: Σύρμα κουζίνας Βενζίνη Νέφτι/ διαλυτικό Φωτιστικό Οινόπνευμα Μπατονέτα για τα δύσκολα σημεία. Αυτοι που δεν μαγειρεψαν, βαζουν διαλυτικο νιτρου. 20 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Παίδες έβαψα αλλά τα σοβαντεπί πάνω ποιάσαν λίγο χρώμα από τα κοψίματα. Είναι από ξύλο και θέλω να το καθαρίσω. έχετε ιδέα. Χρησιμοποίησα Αρκυλικό χρώμα νερού. Όσο ήταν φρέσκο το χρώμα το καθάρισα με σφουγγάρι και νερό, όμως κάποια σημεία μείναν. Έτσι δεν ξέρω πια από τα παρακάτω εάν κάνουν και σε τι συνδυασμό: Σύρμα κουζίνας Βενζίνη Νέφτι/ διαλυτικό Φωτιστικό Οινόπνευμα Μπατονέτα για τα δύσκολα σημεία. Αυτοι που δεν μαγειρεψαν, βαζουν διαλυτικο νιτρου. 20 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Παίδες έβαψα αλλά τα σοβαντεπί πάνω ποιάσαν λίγο χρώμα από τα κοψίματα. Είναι από ξύλο και θέλω να το καθαρίσω. έχετε ιδέα. Χρησιμοποίησα Αρκυλικό χρώμα νερού. Όσο ήταν φρέσκο το χρώμα το καθάρισα με σφουγγάρι και νερό, όμως κάποια σημεία μείναν. Έτσι δεν ξέρω πια από τα παρακάτω εάν κάνουν και σε τι συνδυασμό: Σύρμα κουζίνας Βενζίνη Νέφτι/ διαλυτικό Φωτιστικό Οινόπνευμα Μπατονέτα για τα δύσκολα σημεία. Αυτοι που δεν μαγειρεψαν, βαζουν διαλυτικο νιτρου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα μια ερώτηση για σιφώνια προς τον γνώστη της παρέας , σε ανακαίνιση που κάνω λόγω κλίσεων δεν μπορούσαμε να συνδέσουμε την σχάρα (σιφόνι ) της ντουζιέρας στο κεντρικό πατοσίφωνο και αναγκαστήκαμε να το ρίξουμε στην έξοδο του πατοσιφώνου του λουτρού τι λες θα εχω προβλήματα ? μέχρι στιγμής οσμές δεν εχω και δεν εχω λειτουργήσει το λουτρό ακόμα απλά λίγο νερό έβαλα στο σιφόνι της ντουζιέρας πριν μια εβδομάδα , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Δεν ήταν πραγματική ερώτηση. Έχεις ξεχάσει. Εγω το έπιασα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, george1551 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση για σιφώνια προς τον γνώστη της παρέας , σε ανακαίνιση που κάνω λόγω κλίσεων δεν μπορούσαμε να συνδέσουμε την σχάρα (σιφόνι ) της ντουζιέρας στο κεντρικό πατοσίφωνο και αναγκαστήκαμε να το ρίξουμε στην έξοδο του πατοσιφώνου του λουτρού τι λες θα εχω προβλήματα ? μέχρι στιγμής οσμές δεν εχω και δεν εχω λειτουργήσει το λουτρό ακόμα απλά λίγο νερό έβαλα στο σιφόνι της ντουζιέρας πριν μια εβδομάδα , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σε ποια έξοδο λες; Αν εννοείς στη μεγάλη σωληνα της λεκάνης ναι θα έχεις πρόβλημα με μυρωδιές. Εκτός κ έχεις βάλει σιφονι με οσμοπαγιδα. Διαφορετικά πες στον υδραυλικό σου να σου βάλει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, george1551 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση για σιφώνια προς τον γνώστη της παρέας , σε ανακαίνιση που κάνω λόγω κλίσεων δεν μπορούσαμε να συνδέσουμε την σχάρα (σιφόνι ) της ντουζιέρας στο κεντρικό πατοσίφωνο και αναγκαστήκαμε να το ρίξουμε στην έξοδο του πατοσιφώνου του λουτρού τι λες θα εχω προβλήματα ? μέχρι στιγμής οσμές δεν εχω και δεν εχω λειτουργήσει το λουτρό ακόμα απλά λίγο νερό έβαλα στο σιφόνι της ντουζιέρας πριν μια εβδομάδα , ευχαριστώ εκ των προτέρων. Και οσμές προφανώς θα έχεις κατά καιρούς, και διάφορα ζωύφια, πρέπει οπωσδήποτε να την περάσεις από το πατοσιφωνο. Εκτός και αν βάλεις σιφωνι με οσμοπαγιδα που σου είπαν παραπάνω, αλλά νά βρεις κάποιο που να κρατάει αρκετό νερό. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από troi.g 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 8 ώρες πριν, bill999r είπε Σε ποια έξοδο λες; Αν εννοείς στη μεγάλη σωληνα της λεκάνης ναι θα έχεις πρόβλημα με μυρωδιές. Εκτός κ έχεις βάλει σιφονι με οσμοπαγιδα. Διαφορετικά πες στον υδραυλικό σου να σου βάλει. Καλημέρα εχω βάλει αυτό εδώ που λέει ότι έχει οσμοπαγίδα άρα δεν θα πρέπει να εχω ιδιαίτερα προβλήματα , ευχαριστώ για την απάντηση Ευτυχώς που ανοίξαμε το λουτρό αν και ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο (πριν μια 5ετια όχι από έμενα ) ο υδραυλικός τότε είχε βάλει σε χαμηλοτάβανο λουτρό (2 μέτρα) μπανιέρα και την είχε σηκώσει σε 2 ytong και είχε κάνει και ένα έγκλημα , την έξοδο από το πατοσίφωνο το κεντρικό την είχε αφήσει μισό μέτρο πριν το φρεάτιο και έριχνε τα νερά στον τοίχο αν και δίπλα είχε την μαντεμένια παλιά αποχέτευση που την είχε μπαζώσει με αποτέλεσμα οι τοίχοι να έχουν υγρασίες για άγνωστο λόγο μέχρι τότε , το είδα με τα μάτια μου και δεν το πίστευα ,πάλι καλά που δεν είχε κάνει το ίδιο και με την αποχέτευση της λεκάνης έλεος με τι κυκλοφορεί εκεί έξω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, george1551 είπε Ευτυχώς που ανοίξαμε το λουτρό αν και ήταν πρόσφατα ανακαινισμένο Μια χαρά θα είσαι με το συγκεκριμένο θεωρώ. Όντως αν δεν είσαι από πάνω να δεις τι ακριβώς κάνει ο μάστορας δυστυχώς είναι ρουλέτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bill999r είπε Όντως αν δεν είσαι από πάνω να δεις Και να γνωρίζεις εννοείται λιγο την δουλειά που θα σου κανει... Δεν αρκεί να είσαι μόνο από πάνω του.. Και σε εμένα πχ μπορείς να είσαι όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου και να σου βάλω ότι θέλω από υλικά και να κάνω μουφα δουλειά. 😉 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από stelios18120 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 24 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Και να γνωρίζεις εννοείται λιγο την δουλειά που θα σου κανει... Δεν αρκεί να είσαι μόνο από πάνω του.. Και σε εμένα πχ μπορείς να είσαι όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου και να σου βάλω ότι θέλω από υλικά και να κάνω μουφα δουλειά. 😉 Α ναι αυτό εννοείται. Πρέπει να το κατέχεις. Αλλιώς κάποιον σωστό επαγγελματία και ξεμπερδευεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε Και να γνωρίζεις εννοείται λιγο την δουλειά που θα σου κανει... Δεν αρκεί να είσαι μόνο από πάνω του.. Και σε εμένα πχ μπορείς να είσαι όλη μέρα πάνω από το κεφάλι μου και να σου βάλω ότι θέλω από υλικά και να κάνω μουφα δουλειά. 😉 Ο συγκεκριμένος υδραυλικός που έκανε την δουλειά τώρα είναι τυπικότατος , αλλά από πάνω να τον πρήζω δεν κάθομαι μόνο καφέ το πρωι και σε δίπλα δωμάτιο γιατί κάνω ολική ανακαίνιση στο σπίτι απλά στην τελική απόφαση με ρωτάει για να πάρω εγώ το ρίσκο , ευτυχώς εκεί του είπα εγώ να το βάλει στην έξοδο και ανακαλύψαμε την πατάτα που ήταν και πολύ χοντρή και δεν λυπήθηκα ούτε σεντ από αυτά που έδωσα στο λουτρό γιατί γλύτωσα τις υγρασίες . Τώρα για τα πλακάκια της χτιστής ντουζιέρας είχα διαβάσει ότι πρέπει να βάλω μονωτικό και ας βάλω και καλή κόλλα στέκει αυτό? Kerakoll Η30 ECO λέω να βάλω αλλά από ότι κατάλαβα δεν αρκεί αυτό, ποιο υλικό είναι το σωστότερο κατά την άποψη σας ? μετά θα χρειαστεί και χαλαζιακό αστάρι πριν κολλήσουμε τα πλακάκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, george1551 είπε Ο συγκεκριμένος υδραυλικός που έκανε την δουλειά τώρα είναι τυπικότατος , αλλά από πάνω να τον πρήζω δεν κάθομαι μόνο καφέ το πρωι και σε δίπλα δωμάτιο γιατί κάνω ολική ανακαίνιση στο σπίτι απλά στην τελική απόφαση με ρωτάει για να πάρω εγώ το ρίσκο , ευτυχώς εκεί του είπα εγώ να το βάλει στην έξοδο και ανακαλύψαμε την πατάτα που ήταν και πολύ χοντρή και δεν λυπήθηκα ούτε σεντ από αυτά που έδωσα στο λουτρό γιατί γλύτωσα τις υγρασίες . Τώρα για τα πλακάκια της χτιστής ντουζιέρας είχα διαβάσει ότι πρέπει να βάλω μονωτικό και ας βάλω και καλή κόλλα στέκει αυτό? Kerakoll Η30 ECO λέω να βάλω αλλά από ότι κατάλαβα δεν αρκεί αυτό, ποιο υλικό είναι το σωστότερο κατά την άποψη σας ? μετά θα χρειαστεί και χαλαζιακό αστάρι πριν κολλήσουμε τα πλακάκια? Στα είπε όλα ο φίλτατος divo Επισεις να πω ότι και η H30 είναι καλή αλλά η H40 είναι καλύτερη για εμένα (ότι αντέχει και μπορεί το πορτοφόλι σου βέβαια γιατι το τσουβάλι 25kg έχει περίπου 17 ευρώ,δεν ξέρω πόσα θέλεις να πάρεις) Αυτά κατά τα άλλα, ότι σου είπε ο divo 1 ώρα πριν, divo είπε Εγω παλι οχι😐. Λετε να φταινε τα τσιπουρα; παντως εγω για καφε κατέβηκα.... Χαχαχα μια παλιά αντιπαράθεση σχολιάζουμε που είχαμε. 😋 Προσοχή με τα τσίπουρα 😁😁👍 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από stelios18120 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Έκανα μια προσπάθεια μς την σίτα που δεν ανεβαίνει, τίποτα. Δεν έχει καθόλου επαναφορά. Θα το παλέψω λίγο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1551 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Στα είπε όλα ο φίλτατος divo Επισεις να πω ότι και η H30 είναι καλή αλλά η H40 είναι καλύτερη για εμένα (ότι αντέχει και μπορεί το πορτοφόλι σου βέβαια γιατι το τσουβάλι 25kg έχει περίπου 17 ευρώ,δεν ξέρω πόσα θέλεις να πάρεις) Αυτά κατά τα άλλα, ότι σου είπε ο divo Δεν είναι τρομερή η διαφορά για 5-6 τσουβάλια που θέλει όλο το λουτρό ( περίπου 26 τμ πλακάκια ) από 4-5 ευρώ διαφορά 24-30 ευρώ είναι για την H40 δεν το λες και τραγικό , ψάχνω τσιμεντοειδές επαλειφόμενο για την ντουζιέρα ή να περαστεί όλο το λουτρό όπου έχει τσιμέντο και σοβά γιατί όπου έχει μωσαϊκό και πλακάκι θα μπει χαλαζιακό αστάρι και προφανώς δεν θέλει στεγανοποίηση ή κάνω λάθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Yπάρχει κάποιο εξάρτημα που να μπορώ να βάζω σε μια τέτοια σκάλα, στο πάνω μέρος της, ώστε να κρατάει το στηθαίο της ταράτσας και να μην υπάρχει φόβος να ανατραπεί όταν ανεβαίνει κανείς μόνος του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Αμα ανατρέπεται σημαίνει ότι δεν έχεις δώσει αρκετή κλίση.Και ναι υπάρχει εξάρτημα που είναι σαν μπράτσο και κρατάει την σκάλα.Αλλά μπορείς να την δέσεις και με ένα σκοινί.Και φυσικά στις σκάλες ανεβοκατεβαίνουμε σαν γάτες και όχι σαν κανίβαλοι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις