DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Τι εννοείς σκούπισμα τρίψιμο με γυαλόχαρτο; Μετά το τρίψιμο σκούπισμα για να φύγει αυτή η "πούδρα" που θα υπάρχει πάνω στο στοκο ώστε να "πιάσει" το αστάρι σε "στέρεο" στόκο. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2019 από DrLo 1
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Ερώτηση εφόσον κάνω τα κοψίματα μπορώ να ρίξω το πρώτο χέρι στο καπάκι;
DrLo Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Ερώτηση εφόσον κάνω τα κοψίματα μπορώ να ρίξω το πρώτο χέρι στο καπάκι; Φυσικά.
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, divo είπε και το 5κιλο πολυ θα σου ειναι αλλα δεν παει χαμενο. Απαραιτητα ομως απο πανω, σκουπισμα και ασταρι. Γενικά μιας και με ενδιαφέρει και εμενα το τρίψιμο με τι είναι καλύτερο να γίνει; Στη δίκη μου περίπτωση είναι ο fuggenfuller στοκος. Το σκούπισμα μετά με τι;
Cosmonaut21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Έκανα τη βλακεία σε καινούργια καρέκλα τραπεζαρίας σε σημείο όπου φαινόταν πιο ματ και σαγρέ σαν άβαφο το πέρασα με βερνίκι ίσα ίσα ένα χέρι αλλά γυαλίζει.Υπάρχει τρόπος να το ''φάω'' λίγο ώστε να μη ξεχωρίζει τόσο πολύ;
zio10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Υπάρχουν κάτι μαρκαδόροι επιδιόρθωσης ξύλου. Κάνουν τίποτα;
bill999r Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, Cosmonaut21 είπε Έκανα τη βλακεία σε καινούργια καρέκλα τραπεζαρίας σε σημείο όπου φαινόταν πιο ματ και σαγρέ σαν άβαφο το πέρασα με βερνίκι ίσα ίσα ένα χέρι αλλά γυαλίζει.Υπάρχει τρόπος να το ''φάω'' λίγο ώστε να μη ξεχωρίζει τόσο πολύ; Γυαλοχαρτο 2500 τουλάχιστον κ τρίψιμο μέχρι το αποτέλεσμα που θες ή ντουκοχαρτο χώρις τη χρήση νερού βέβαια...
PC_MAGAS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 17 ώρες πριν, DrLo είπε Φυσικά. Ευτυχώς θα γλιτώσω χρόνο έτσι. 1
paylidis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, divo είπε Πιστεύω οτι εχεις παρει τον ψιλο. Με γιαλοχαρτο ψιλό το τριβειςκαι με κατι τετοιο αν εχεις(φοτο) Μετα για σκουπισμα, Αν ειναι μικρα τα κομμάτια με ενα πανι. Αν ειναι μεγαλη επιφανεια για να μη σου βγαλει τη ψυχη με μια σκούπα, βουρτσα, οτι ειναι διαθεσιμο. Δε ξέρω εάν είναι ψιλός ή χοντρός. Είναι αυτός που είναι για αρμολόγηση (q1-q2). Γυαλοχαρτο κανονικό σε τριβειο η σφουγγάρι γυαλοχαρτο καλύτερα;;; Έχω να τρίψω τεράστια επιφάνεια πάνω από 100 τετραγωνικά.
PC_MAGAS Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Μετά το πρώτο χέρι μετά από πόσο χρόνο μπορώ να ρίξω το δεύτερο πχ εάν κατά τις 1-2 τελειώσω μπορώ κατά τις 6 να ρίξω το δεύτερο χέρι; Θέλω να επιταχύνω λίγο τα πράγματα χωρίς όμως τσαπατσουλιές.
stelios18120 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Τρίβειο καμηλοπάρδαλη θέλεις για τόσα πολλά τμ. Όταν έχουμε τόσα πολλά τμ βάζουμε το μηχάνημα. Με χέρι δεν γίνεται, εκτός και αν θέλεις να σου βγει ο τάκος από την κούραση η έχεις όρεξη να κατσεις μέρες ολόκληρες να τρίβεις. Έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/7003726/Einhell-TC-DW-225-600W.html Αξιόπιστο, πολύ καλή τιμή και κάνεις άψογα και γρήγορα την δουλειά σου χωρίς σκόνες και κούραση. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από stelios18120
ParhsG Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τρίβειο καμηλοπάρδαλη θέλεις για τόσα πολλά τμ. Όταν έχουμε τόσα πολλά τμ βάζουμε το μηχάνημα. Με χέρι δεν γίνεται, εκτός και αν θέλεις να σου βγει ο τάκος από την κούραση η έχεις όρεξη να κατσεις μέρες ολόκληρες να τρίβεις. Έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/7003726/Einhell-TC-DW-225-600W.html Αξιόπιστο, πολύ καλή τιμή και κάνεις άψογα και γρήγορα την δουλειά σου χωρίς σκόνες και κούραση. Σε σχεση με αυτα που εχουν 500ευρ+ που υστερει;
paylidis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 5 ώρες πριν, divo είπε Στοκο σπατουλαρισματος θες. Παρετινα κοινως. Στοκο για πλακακια σου δωσανε ή ειναι στοκος γυψοσανιδας; θα κανεις δουλεια αλλα είναι και πολυ σκληρος και πιο χοντρος απο τον αλλο αν ειναι για πλακακια. Αν ειναι γυψοσανιδας δε ξερω τι κανει σε τοιχους. Σε γυψοσανιδα παντως κανει αψογη δουλεια. Για μένα τριβειο καλλίτερα εχει πιο μεγαλη επιφάνεια και κανει πιο λείο αποτέλεσμα. Για γυψοσανιδα είναι. Όντως μια χαρά δουλειά κάνει. Πήρα μερικά σφουγγάρια γυαλοχαρτο κ έκανα μερικά μέτρα χθες (τις ενώσεις) μια χαρά γίνεται αλλά ολίγον κουραστικό κ πολύ σκόνη. Θα δοκιμάσω κ με παλμικο τριβειο αύριο να δω τι βολεύει καλύτερα. 3 ώρες πριν, stelios18120 είπε Τρίβειο καμηλοπάρδαλη θέλεις για τόσα πολλά τμ. Όταν έχουμε τόσα πολλά τμ βάζουμε το μηχάνημα. Με χέρι δεν γίνεται, εκτός και αν θέλεις να σου βγει ο τάκος από την κούραση η έχεις όρεξη να κατσεις μέρες ολόκληρες να τρίβεις. Έχω αυτό https://www.skroutz.gr/s/7003726/Einhell-TC-DW-225-600W.html Αξιόπιστο, πολύ καλή τιμή και κάνεις άψογα και γρήγορα την δουλειά σου χωρίς σκόνες και κούραση. Ούτε που το είχα ξαναδεί αυτό το εργαλείο. Για την ώρα δεν αγοράζω βέβαια τίποτα άλλο (ήδη πήρα εργαλεία που κάποια δε τα έχουν ούτε μάστορες), θα δοκιμάσω με το παλμικο που έχω απλά σε ξέρω τι γυαλοχαρτο να πάρω...αυτό ψάχνω...
stelios18120 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ParhsG είπε Σε σχεση με αυτα που εχουν 500ευρ+ που υστερει; Κοίτα, ο λαός λέει ότι πληρώσεις παίρνεις. Μπορεί να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής, πιο δυνατό, η κανένα έξτρα να έχει που αυτό που έβαλα να υστερεί. Πάντως με το συγκεκριμενο τρίβειο έχουμε τριψει πάρα πολλά σπίτια και μαγαζιά και ακόμα αντέχει. Δεν σηκώνεις σκόνη, κανεις γρήγορα και σωστά δουλειά. (βέβαια εμένα είναι η δουλειά μου να έχω εργαλεία, σε κάποιον που θέλει να κάνει 1 με 2 τριψιματα η μία φορά το χρόνο δεν συμφέρει) Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από stelios18120 1
zio10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Πως γίνεται να μη σηκώνει σκόνη; Μένει στον τοίχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις