ParhsG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Ποιο θεωρείτε το καλύτερο χρώμα (μάρκα) για βάψιμο μασίφ κάγκελου?? Είχα ακούσει κάποια στιγμή για mobilac αλλά αν υπάρχουν κι άλλες προτάσεις για καλύτερο να πάρω κάποιο άλλο... Κατα τη γνώμη μου σημασία έχει η σωστή εφαρμογή περα απο τη μάρκα. Αστάρι θα βάλεις;
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και άρχισα βαψίματα έξυσα όποιο χρώμα όμως υπάρχουν σημειά που το ρχώμα έχει κολλήσει για τα καλά ενώ το 80% του τοίχου έχει βγεί το χρώμα. Έχετε κάποια ιδέα πως να αποφύγω το σκαλοπατάκι μεταξύ παλιού και νέου χρώματος χωρίς να θέλω ένα τσουβάλι στόκο; (Σαφώς θα πέσει αστάρωμα) Ίσως με 2 χέρια αστάρι να το φέρω στα γράδα του; Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από PC_MAGAS
stelios18120 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα τσουβάλι στοκος σπατουλαρισματος 25kg έχει 8 με 9 ευρώ.... Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από stelios18120
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Το θέμα είναι ότι δεν έχω αμάξι να τον κουβαλήσω.
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Μιας και άρχισα βαψίματα έξυσα όποιο χρώμα όμως υπάρχουν σημειά που το ρχώμα έχει κολλήσει για τα καλά ενώ το 80% του τοίχου έχει βγεί το χρώμα. Έχετε κάποια ιδέα πως να αποφύγω το σκαλοπατάκι μεταξύ παλιού και νέου χρώματος χωρίς να θέλω ένα τσουβάλι στόκο; (Σαφώς θα πέσει αστάρωμα) Ίσως με 2 χέρια αστάρι να το φέρω στα γράδα του; Εχω το ίδιο "θέμα" σε κάτι τοίχους που φτιάχνω. Το πρόβλημα δεν είναι το κόστος αλλά η ο κόπος, η φασαρία, το λέρωμα/σκόνες και φυσικά το ενδεχόμενο το σπατουλάρισμα του DIYά να μην είναι αρκούντως καλό 1
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Εχω το ίδιο "θέμα" σε κάτι τοίχους που φτιάχνω. Το πρόβλημα δεν είναι το κόστος αλλά η ο κόπος, η φασαρία, το λέρωμα/σκόνες και φυσικά το ενδεχόμενο το σπατουλάρισμα του DIYά να μην είναι αρκούντως καλό Αμη τι άλλο έχω και χρονοδιάγραμμα και αυτή είναι η εβδομάδα που έχω άδεια, Κυριακή πρέπει να το έχω έτοιμο.
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 λεπτό πριν, PC_MAGAS είπε Αμη τι άλλο έχω και χρονοδιάγραμμα και αυτή είναι η εβδομάδα που έχω άδεια, Κυριακή πρέπει να το έχω έτοιμο. Αν σου δουλέψει οποιαδήποτε άλλη λύση πες την και από εδώ.
PC_MAGAS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Απλά θα τρίψω με γυαλόχαρτο το σκαλοπάτι και όπου έχει ξυστεί το περνώ 2 χέρια αστάρι και ότι βγει. Ξέρω δεν θα είναι 100% τέλειο αλλά ασόψετε το ότι όλο το χρώμα ξεκόλλησε. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2019 από PC_MAGAS
ParhsG Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε Απλά θα τρίψω με γυαλόχαρτο το σκαλοπάτι και όπου έχει ξυστεί το περνώ 2 χέρια αστάρι και ότι βγει. Ξέρω δεν θα είναι 100% τέλειο αλλά ασόψετε το ότι όλο το χρώμα ξεκόλλησε. Νομιζω πως μονο με τριβειο τοιχου αλλιως αν ειναι παλαιο θα λιωσεις. Εγω για 3τμ το προσπαθησα αλλα ειναι αδυνατο. 3 μερες ετριβα αλλα δεν τα καταφερα. Αν στοκαρεις λιγοτερη σκονη θα εχεις και καλυτερο αποτελεσμα
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Με διαβρωτικό δεν θα παίξω καλύτερα να αφαιρέσω το χρώμα από το εναπομείναν 10%;
ParhsG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 38 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Με διαβρωτικό δεν θα παίξω καλύτερα να αφαιρέσω το χρώμα από το εναπομείναν 10%; Δε νομιζω πως δουλευει σε τετοια χρωματα. Αν ειναι τοσο λιγο παρε κανενα 60ρι γυαλοχαρτο και τριβειο χειρος αν δεν εχεις
john_petrucci7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 20 ώρες πριν, ParhsG είπε Κατα τη γνώμη μου σημασία έχει η σωστή εφαρμογή περα απο τη μάρκα. Αστάρι θα βάλεις; Ασταρι οχι σκεφτομαι για ετοιμο χρωμα που τα εχει ολα. Απλα θα το γυαλοχαρταρω λιγο ν αγριεψει
ParhsG Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε Ασταρι οχι σκεφτομαι για ετοιμο χρωμα που τα εχει ολα. Απλα θα το γυαλοχαρταρω λιγο ν αγριεψει Τουλάχιστον βαλε 2 χερια που θέλει και αν εχει σκουρια να καθαριστουν.
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 11 ώρες πριν, divo είπε Εχει και σε 5 κιλα αλλαδε συμφερει. Το διαβροτικο δεν κανει για πλαστικα. Ζητας παρετινα στοκο, κανεις πολυ μικρο κομματι εκει που εχεις ατέλεια και ενα αποχαρταρισμα με ψιλο γιαλοχαρτο. Ο στοκοςειναι ετοιμος σεμια ωριτσα οποτε τελειωνεις με στοκαρισμα και τριψιμο σε μια μερα. Την επομενη καλο σκουπισμα, ασταρωμα και μετα πλαστικο Τελικά πήρα 5κιλό λόγο ότι όλη η ιστορία είναι για 1 τοίχο 5mΧ2m η αλήθεια είναι ότι δεν θα τονκαλύψω όλο αλλά εκεί που έχει "σκαλοπατάκι" παλιού χρώματος με καθόλου χρώμα. Όλη η ιστορία είναι λόγο ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρώματος έφυγε και έμεινε μόνο το 10%-20% (με το μάτι) του χρώματος και φοβόμουν να μην έχει λοφίσκους στην υφή.
PC_MAGAS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε και το 5κιλο πολυ θα σου ειναι αλλα δεν παει χαμενο. Απαραιτητα ομως απο πανω, σκουπισμα και ασταρι. Τι εννοείς σκούπισμα τρίψιμο με γυαλόχαρτο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις