troi.g Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, ParhsG είπε Ποιο ειναι κουλο απο οσα λεει; Για το τραυματισμο η για την υδροκοπη; Απλα για το πλακα δεν εχω επιλογη δυστυχώς γιατι δε θα τον πληρωσω εγω. Υδραυλικους επισης σχετικη αποτυχια εκτος απο ηλεκτρολογο που εψαξα σοβαρα και ηταν αψογος. Ψαχνω υδραυλικο και εχω κανονισει με εναν αυριο ελπιζω να βγει οκ. Για μένα καλά σου λέει, οι φαλτσογωνιες είναι αιχμηρές και υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού, εάν στις κόψει με υδροκοπη, λογικά θα σου βγουν άψογες. Αν κι εγώ προτιμώ τις μεταλλικές βέργες όπου είναι ημικαμπυλες , και πιο ωραίες είναι, και πολύ δύσκολο να χτυπήσεις. 1
ParhsG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, troi.g είπε Για μένα καλά σου λέει, οι φαλτσογωνιες είναι αιχμηρές και υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού, εάν στις κόψει με υδροκοπη, λογικά θα σου βγουν άψογες. Αν κι εγώ προτιμώ τις μεταλλικές βέργες όπου είναι ημικαμπυλες , και πιο ωραίες είναι, και πολύ δύσκολο να χτυπήσεις. Αλλα δε ξερω αν θελω ολα να ειναι ετσι. Δηλαδη φαλτσογωνια μου αρεσει πιο πολυ πιστευω. Στο προφιλ αν χαρακτει λιγο και οι ατελειες μου προκαλουν ψυχολογικα, αλλα σε μερικα σημεια μου αρεσουν. Εχω πολλες γωνιες γενικα.
OneWaySystem Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 12τμ πλακάκια στην κουζίνα ξήλωμα τοποθέτηση 250 ευρώ εργασία μου πήρε Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2019 από OneWaySystem
papoys1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, ParhsG είπε Λεει οτι οι γωνιες μετα ειναι αιχμηρες και μπορει να τραυματιστεις. Λεει οτι τα στελνει σε μαρμαρα να τα κοψει με υδροκοπη αν θελω οτι δε του ειναι τιποτα 3 ώρες πριν, ParhsG είπε Ποιο ειναι κουλο απο οσα λεει; Για το τραυματισμο η για την υδροκοπη; Απλα για το πλακα δεν εχω επιλογη δυστυχώς γιατι δε θα τον πληρωσω εγω. Υδραυλικους επισης σχετικη αποτυχια εκτος απο ηλεκτρολογο που εψαξα σοβαρα και ηταν αψογος. Ψαχνω υδραυλικο και εχω κανονισει με εναν αυριο ελπιζω να βγει οκ. ότι υπάρχει κάποια αιχμηρότητα είναι γεγονός αλλά δεν θα πάει κάποιος να βάζει το χέρι του να δοκιμάσει αν κόβουν;;;; Πριν 25 και βάλε χρόνια που έφτιαξα τα πλακάκια στην κουζίνα ο πλακάς χωρίς να του το ζητήσω τα έκοψε από μόνος του φάλτσα στις γωνίες και έγιναν τέλεια.Τότε δεν υπήρχαν και οι έτοιμες μεταλλικές γωνίες που βάζουν τώρα.Τώρα για να μη θέλει να τα κόψει φάλτσα πρώτον μπορεί να μην ξέρει και κυριότερο θέλει να το αποφύγει γιατί έχει αρκετή δουλειά παραπάνω. Όμορφα είναι αλλά αν τα έφτιαχνα σήμερα σίγουρα θα έβαζα έτοιμες γωνίες που υπάρχουν σε άπειρα χρώματα γιατί θεωρώ ότι είναι πιο όμορφες και έχουν πιο λείο τελικό αποτέλεσμα. 2
ParhsG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, divo είπε Μηπως να κοιταγες απο εδω μεσα; Αν έχεις κάποιον να προτείνεις ευχαρίστως, απλα εναι και θεμα αποστασης σιγά μην ερθει δηλαδη απο δυτικα νότια.
zoranb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Καταλαβαίνει κανείς εάν το συγκεκριμένο καζανάκι έχει δύο ταχύτητες; Μια να αδιεάζει όλο το νερό και μια άλλη που να αδειάζει κάποιο ποσοτό, π.χ. 35%
helicoid Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Παιδία μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω έναν μεντεσέ για παράθυρo μπάνιου αλουμινίου σαν αυτό που έχω στο παρακάτω spoiler; Αν γίνεται να είναι και βόρεια προάστια ή εναλλακτικά κέντρο Αθήνας ακόμα καλύτερα. Έχω πάει από 2-3 μαγαζιά με αλουμίνια, ο ένας είχε μόνο εκθέματα, ο άλλος ήταν κλειστός, κοινώς αποτυχία. Κι ένα ενδεικτικό κόστος αν παίζει επειδή δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο πάνε αυτά.
bill999r Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, zoranb είπε Καταλαβαίνει κανείς εάν το συγκεκριμένο καζανάκι έχει δύο ταχύτητες; Μια να αδιεάζει όλο το νερό και μια άλλη που να αδειάζει κάποιο ποσοτό, π.χ. 35% Ο διακόπτης είναι διπλός;; Αν όχι τότε δεν γίνεται αυτό που λες αλλά μόνο ρύθμιση τής ποσότητας του νέρου που θα μαζευει. Αν υπάρχει διπλός διακόπτης τότε η στήλη που δείχνεις έχει δύο ρυθμιστές για την ποσότητα κάθε διακόπτη.
papoys1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, helicoid είπε Παιδία μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω έναν μεντεσέ για παράθυρo μπάνιου αλουμινίου σαν αυτό που έχω στο παρακάτω spoiler; Αν γίνεται να είναι και βόρεια προάστια ή εναλλακτικά κέντρο Αθήνας ακόμα καλύτερα. Έχω πάει από 2-3 μαγαζιά με αλουμίνια, ο ένας είχε μόνο εκθέματα, ο άλλος ήταν κλειστός, κοινώς αποτυχία. Κι ένα ενδεικτικό κόστος αν παίζει επειδή δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο πάνε αυτά. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα πας εξαρτήματα αλουμινίου και όχι σε καταστήματα με προφίλ. Δεν ξέρω αν σε βολεύει Αγία Παρασκευή Σάκη Καράγιωργα 43 . Έχω βρει εξαρτήματα τα πάντα μεντεσέδες ροδάκια ότι έχω χρειαστεί και από παλιά αλουμίανια.Μην το κοιτάς που είναι στενό.Έχει και της Παναγίας τα μάτια για αλουμίνια.
ParhsG Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 18 λεπτά πριν, papoys1 είπε Θα πας εξαρτήματα αλουμινίου και όχι σε καταστήματα με προφίλ. Δεν ξέρω αν σε βολεύει Αγία Παρασκευή Σάκη Καράγιωργα 43 . Έχω βρει εξαρτήματα τα πάντα μεντεσέδες ροδάκια ότι έχω χρειαστεί και από παλιά αλουμίανια.Μην το κοιτάς που είναι στενό.Έχει και της Παναγίας τα μάτια για αλουμίνια. Εχω παει σε αυτο το μαγαζι και ακουσα την πιο ηλιθια ατακα. Ειπα οτι ειναι 10 χρονων τα αλουμινια και λεει " θελουν αντικατασταση 10 χρονια ειναι πολυ παλαια"
troi.g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, zoranb είπε Καταλαβαίνει κανείς εάν το συγκεκριμένο καζανάκι έχει δύο ταχύτητες; Μια να αδιεάζει όλο το νερό και μια άλλη που να αδειάζει κάποιο ποσοτό, π.χ. 35% Είναι δύο "ταχυτήτων" , μόνο όπισθεν δεν έχει. Πλάκα κάνω, ναι , αυτός ο μηχανισμός έχει μισό και ολόκληρο.
hp8 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 10 ώρες πριν, helicoid είπε μήπως ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω έναν μεντεσέ για παράθυρo μπάνιου αλουμινίου άμα βολεύει εδώ εδω στέλνω τηλ με πμ
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Άνοιξα τη σίτα. Νομίζω βρήκα τι φταίει αλλά δεν την έφτιαξα ακόμα. Το κομμάτι που μπαίνει στον τοίχο συνδέεται με ένα σωλήνα που γυρίζει το ελατήριο απ'ό,τι κατάλαβα. Έχει χαλαρώσει η σύνδεση και δεν το γυρίζει σωστά. Θα το στερεώσω λίγο καλύτερα και πιστεύω να δουλέψει. Απλά δεν ξέρω πόσες στροφές να κάνω το ελατήριο, έχει σημασία ή απλά όσο το σφίγγεις τόσο πιο γρήγορα θα μαζεύει;
Alejandro Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 55 λεπτά πριν, zio10 είπε Άνοιξα τη σίτα. Νομίζω βρήκα τι φταίει αλλά δεν την έφτιαξα ακόμα. Το κομμάτι που μπαίνει στον τοίχο συνδέεται με ένα σωλήνα που γυρίζει το ελατήριο απ'ό,τι κατάλαβα. Έχει χαλαρώσει η σύνδεση και δεν το γυρίζει σωστά. Θα το στερεώσω λίγο καλύτερα και πιστεύω να δουλέψει. Απλά δεν ξέρω πόσες στροφές να κάνω το ελατήριο, έχει σημασία ή απλά όσο το σφίγγεις τόσο πιο γρήγορα θα μαζεύει; Παίζουν ρόλο οι στροφές και για αυτό σου είχα γράψει να τις μετρήσεις. Αν είναι λιγότερες δεν θα μαζεύει καλά και θα είναι χαλαρό το πανί, αν είναι περισσότερες θα μαζεύει δυνατά, θα την τραβάς πιο δύσκολα αλλά το πανί θα είναι τεντωμένο. Μόνο με δοκιμή θα το βρεις τώρα. 1
zio10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/8/2019 στις 5:28 ΜΜ, divo είπε Εμενα παντως οταν χαλασε η σιτα και πηγα σε μαστορα να μου τη φτιαξει μου ζητησε 50 ή 60€ για να αλλάξει πανί και την ειχα παρει 70 καινουργια. Ειναι πορτας αλλα απο αυτες που κατεβαινουν με το ελατηριο. Οποτε πηγα και πηρα υαλοπλεγμα και την εφτιαξα μονος μου. Με παιδεψε λιγακι βεβαια αλλα τελικα την εφτιαξα. Στο κατω μερος αν θυμαμαι καλα πρεπει να εβαλα μονοτικη ταινεια με θερμοκολληση. 3 χρονια τωρα μια χαρα δουλευει Εκει γυρω στο10ρικο ειναι και 14€ σου δινουν στο πρακτικερ. Μαλλον θα σε χρειαστώ απο σεπτεμβρη Δεν κατάλαβα πως την έφτιαξες. Έβαλες υαλόπλεγμα αντι για σίτα; Και εκεί που λες για μονωτική ταινία με θερμοκόλληση δεν κατάλαβα τι εννοείς. Αν κι εγώ μόνο το μηχανισμό θέλω να φτιάξω να ανεβαίνει σωστά, έχει σκιστεί πολύ λίγο χαμηλά εκεί που λέει και ο papoys αλλά δεν πειράζει. Μπορεί να βάλω ένα κομμάτι απλή ταινία και όσο κρατήσει. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2019 από zio10
Προτεινόμενες αναρτήσεις