Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Και ένα δεύτερο.

Το τεπόζιτο από τη μηχανή (XR650 HONDA) έχει κάνει σκίσιμο όπως φαίνεται στη βάση του.Πήγε σε ένα μαλ..α αεριτζή που δήθεν το έφτιαξε βάζοντας κάποια κόλα μαύρη την οποία μέσα σε 20 μέρες η βενζίνη την πέταξε.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία από δεξαμενή βενζίνης για το πιο είναι το κατάλληλο κόλλημα και αν ξέρει κάποιο καλό μάστορα να πάω το τεπόζιτο για κόλλημα;;;;;

IMG_1315.JPG

http://www.vafesmoto.gr

• Thanks 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Νίκο πήρα δυστυχώς είναι πλαστικό και όπως μου είπε μάστορας επεχείρησαν στο παρελθόν δεν πέτυχε και έτσι δεν το ξανακάνουν. Και εδώ στην περιοχή μου που ρώτησα το ίδιο μου είπαν.

Δύσκολη περίπτωση η κόλληση πλαστικού με περιεχόμενο βενζίνη.Θα κάνω κάποια απόπειρα μόνος με κάποια εποξική διπλής και θα δούμε τι θα πετύχω

• Like 1
Δημοσ.

Πήρες το συγκεκριμένο μαγαζί και σου είπε ότι δεν μπορεί, περίεργο γιατί αυτός είναι πολύ καλός, και μάλλον δεν θα εδωσε σημασία. Προφανώς λόγω μικρού κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι Νίκο πήρα και περίμενα γιατί ο μάστορας είχε δουλειά μιλήσαμε δεν μου φάνηκε ότι με αποφεύγει απλά μου είπε ότι επειδή είναι πλαστική αποφεύγει να το κάνει γιατί στο παρελθόν δεν του πέτυχε.Τον πιστεύω γιατί και άλλοι το ίδιο μου είπαν.Άλλα υλικά είναι πιο εύκολα στην κόλληση.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, papoys1 είπε

το χειμώνα παγώνει το χιόνι ή το νερό επάνω με αποτέλεσμα να πετάει κομμάτια μπετού

εμπειρία δεν έχω Οι γείτονες έχουν τέτοιο θέμα ? Αν δεν την θες προσβάσιμη ένα σκέπαστρο με αρκετή  ρύση με κάτι τέτοιο  μονοριχτο - δίριχτο ? σιγουρα θα βοηθησει

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, hp8 είπε

εμπειρία δεν έχω Οι γείτονες έχουν τέτοιο θέμα ? Αν δεν την θες προσβάσιμη ένα σκέπαστρο με αρκετή  ρύση με κάτι τέτοιο  μονοριχτο - δίριχτο ? σιγουρα θα βοηθησει

Κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι και εγώ.Έλεγα μία απλή βάση με ούπα στο τσιμέντο και πάνω να βάλω απλό μονόριχτο τσίγκο που  δεν θέλει και κάποια μεγάλη κλίση.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Κάτι τέτοιο προσανατολίζομαι και εγώ.

εγώ νομίζω ότι το έχεις  φτιάξει και θέλεις να μας τσεκάρεις !!!! :mrgreen:

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Ναι Νίκο πήρα και περίμενα γιατί ο μάστορας είχε δουλειά μιλήσαμε δεν μου φάνηκε ότι με αποφεύγει απλά μου είπε ότι επειδή είναι πλαστική αποφεύγει να το κάνει γιατί στο παρελθόν δεν του πέτυχε.Τον πιστεύω γιατί και άλλοι το ίδιο μου είπαν.Άλλα υλικά είναι πιο εύκολα στην κόλληση.

Οκ

Τοτε προσπαθησε μονος σου, υπαρχει ενα πλαστικο υλικο σε στικακια , τρυβεις πολυ καλα την επιφάνεια θέρμαινεις ενα εργαλείο και λιωνεις το στικ επανω στο τεποζιτο, μπορεις να χρησιμοποιησεις και ενα μεταλλικο πλέγμα

Για να μπεις στο πνεύμα περιπου έτσι το ειχα κάνει εγω μετα απο μια πτώσεις που ειχα

Βεβαια δεν ηταν το ρεζερβουάρ αλλά δεν νομίζω να έχει καμία σημασία.

Αυτό που βλέπεις είναι από τη μέσα μεριά, από κάτω έχει πλέγμα και από πάνω έχει πει, λιωθεί το πλαστικό, σε σένα βέβαια χρειάζεται και φινίρισμα, δηλαδή τρίψιμο στοκάρισμα και βάψιμο.

Screenshot_2019-08-09-14-51-57-052_com.simplemobiletools.gallery.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

πλαστικο υλικο σε στικακια ,

Ακριβώς αυτο.

Βέργες για κόλληση πλαστικού λέγονται ή πλαστικά ηλεκτρόδια και υπάρχουν για κάθε τύπο πλαστικού οπότε εύκολα θα το φτιάξεις.

Αλλά πιστεύω κ με την εποξειδικη θα κάνεις δουλειά....

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bill999r είπε

Ακριβώς αυτο.

Βέργες για κόλληση πλαστικού λέγονται ή πλαστικά ηλεκτρόδια και υπάρχουν για κάθε τύπο πλαστικού οπότε εύκολα θα το φτιάξεις.

Αλλά πιστεύω κ με την εποξειδικη θα κάνεις δουλειά....

Του έριξα ένα χέρι εποξική τελικά  δύο συστατικών κατάλληλη για όλα τα υλικά.Έγινε πολύ καλή δουλειά γιατί είχα κάνει και σωστή προεργασία.Αύριο που θα στεγνώσει θα του ρίξω ένα δεύτερο χεράκι μαζί με μία δική μου πατεντούλα που έχω σκεφτεί και θα δούμε πόσο θα αντέξει.Θα σας ανεβάσω φωτο με τελικό αποτέλεσμα.

• Like 2
Δημοσ.

Ρωτησα το πλακα για φαλτσογωνιες και λεει ο ενας κανεις δεν κανει και μου λεει οτι ειναι επικίνδυνες και κοβουν. Λογικα στεκει αυτο; Λεει αν θελω τα παει σε μαρμαρα και τα φτιαχνει ομως.

• Confused 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Ρωτησα το πλακα για φαλτσογωνιες και λεει ο ενας κανεις δεν κανει και μου λεει οτι ειναι επικίνδυνες και κοβουν. Λογικα στεκει αυτο; Λεει αν θελω τα παει σε μαρμαρα και τα φτιαχνει ομως.

Ούτε καν απλά βαριέται η δεν γνωρίζει να τις κάνει. 

Εμένα ο πλακας μου πάντα μα πάντα κάνει φαλτσογωνιες στα λουτρά που τον πάω. 

Απλά δικαιολογίες σου λέει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Ούτε καν απλά βαριέται η δεν γνωρίζει να τις κάνει. 

Εμένα ο πλακας μου πάντα μα πάντα κάνει φαλτσογωνιες στα λουτρά που τον πάω. 

Απλά δικαιολογίες σου λέει. 

Λεει οτι οι γωνιες μετα ειναι αιχμηρες και μπορει να τραυματιστεις. Λεει οτι τα στελνει σε μαρμαρα να τα κοψει με υδροκοπη αν θελω οτι δε του ειναι τιποτα

Επεξ/σία από ParhsG
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ParhsG είπε

Λεει οτι οι γωνιες μετα ειναι αιχμηρες και μπορει να τραυματιστεις. Λεει οτι τα στελνει σε μαρμαρα να τα κοψει με υδροκοπη αν θελω οτι δε του ειναι τιποτα

Μήπως να αλλάξεις πλάκα; κουλά σου λέει..

Τεσπα η επιλογή δική σου... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Μήπως να αλλάξεις πλάκα; κουλά σου λέει..

Τεσπα η επιλογή δική σου... 

Ποιο ειναι κουλο απο οσα λεει; Για το τραυματισμο η για την υδροκοπη;  Απλα για το πλακα δεν εχω επιλογη δυστυχώς γιατι δε θα τον πληρωσω εγω. Υδραυλικους επισης σχετικη αποτυχια εκτος απο ηλεκτρολογο που εψαξα σοβαρα και ηταν αψογος. Ψαχνω υδραυλικο και εχω κανονισει με εναν αυριο ελπιζω να βγει οκ.

Επεξ/σία από ParhsG
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...