Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, fastnq2 είπε

Καλησπέρα πόσο είναι μια νορμάλ τιμή/τμ για τοποθέτηση πλακακιου σε δάπεδο? Υπάρχει κάποιος του αντικειμένου να μας διαφωτίσει? Έψαξα λίγο στον γοογλη αλλά υπάρχει τεράστιο εύρος για αυτό και ρωτάω για μια '' νορμάλ'' τιμή. Όχι του ποδαριού δηλαδή αλλά ούτε και για το μπακιγχαμ παλας.. 

Συνηθως παει οσο ενα νορμαλ πλακακι το τετραγωνικο. 10/12€ συνηθως. Εμενα ο δικος μου περνει 8€ και κανει και ωραια δουλεια μπορω να σου πω γενικα δεν δαγκωνει

• Like 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εμενα ο μάστορας που έχω από 8 έως 10 (για νορμάλ διαστάσεων πλακάκια μιλαμε) 

Οπότε περίπου να ξέρεις τόσο παιζει πάνω κάτω. (μετράει και η ποιότητα του μάστορα βέβαια οπότε δες κανένα δείγμα δουλειάς από πριν) 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.
4 ώρες πριν, divo είπε

Εκει γυρω στο10ρικο ειναι και 14€ σου δινουν στο πρακτικερ.  Μαλλον θα σε χρειαστώ απο σεπτεμβρη

Εμενα και λιγα πηρε και τον λυπηθηκα. Ειδικα στο μπανιο ηταν τοσο στραβοι οι σοβαδες εφαγε πολλες ωρες. Και μετα απο παρακληση δικη μου και φαλτσογωνιες χωρις ν ανεβει τιμη

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, papoys1 είπε

Φίλε μιλάω για σίτες ρολό που τοποθετούνται στην πάνω πλευρά του κασώματος κάτι τέτοιο και τις ανοίγουμε τραβώντας και τις σκαλώνουμε στην κάτω πλευρά όπως είναι αυτή που δείχνω και υποθέτω ότι σε τέτοια αναφέρεται ο zio10 . 

Και εγώ έχω συρόμενες σίτες στις οποίες βέβαια αλλάζω το πανί.Για ρολό δεν ξέρω κάποιον να επισκευάζει σκισμένο πανί.Αν ξέρεις πόσταρε γιατί έχει μία με πρόβλημα η κόρη μου και όλοι μου είπαν δεν επισκευάζεται και γενικά δε συμφέρει πήγαινε σε καινούργια.

Πέρσυ άλλαξα σε δύο την σίτα τους γιατί ήταν βαμμένες σε χρώμα ξύλου όποτε δεν έπαιζε να πάρω καινούργια....

Σε αλουμιναδες που ρώτησα οι τιμές ήταν ακριβές μιας και αυτοί δεν τις επισκευάζουν αλλά τις πάνε στις εταιρίες που τις προμηθεύονται... Όποτε υπάρχει διπλή ταρίφα στην τιμή.

Στην Αθήνα άλλαξα την σίτα στον Καραγιάννη στον κόμβο της μεταμόρφωσης στην εθνική οδό με την Αττική οδό με 35€ αν θυμάμαι καλά.

Άυξανε λίγο η τιμή αν ήταν για πόρτα και όχι παράθυρο που είχα εγώ...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα ...

Για να μην ανοιγω θεμα

Πως ξαμπλοκαρουν αυτά τα συραπτικα από συνδετήρες που εχουν μεσα ? Αμαρτια να το πεταξω.

Προσπαθησα από μπροστα να το ελευθερωσω αλλα  τιποτα .

Εννοείται ότι εχω βγαλει το πισω ελατηριο .

syrraptiko-primula-12.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Καλημέρα ...

Για να μην ανοιγω θεμα

Πως ξαμπλοκαρουν αυτά τα συραπτικα από συνδετήρες που εχουν μεσα ? Αμαρτια να το πεταξω.

Προσπαθησα από μπροστα να το ελευθερωσω αλλα  τιποτα .

Εννοείται ότι εχω βγαλει το πισω ελατηριο .

syrraptiko-primula-12.jpg

Βγαινει το καπακι μπροστα συνηθως

• Thanks 1
Δημοσ.

Δε φαινεται καλα αλλα συνηθως αυτο μπροστα βγαινει συρομενο. Ισως με μεγγενη και κοπανημα βγει αν εχει φρκαραει

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Προσπαθω να το κανω προς τα κατω αλλα δεν παει

TimePhoto_20190808_090124.jpg

Προς τα πάνω θέλει το εμπρός μέρος... Ώστε να αποκαλυφθεί το Π όπου βγαίνουν τα συραπτικα που είναι στο κάτω μέρος..

Δημοσ.

Καλησπέρα,

οποιαδήποτε συμβουλή/πληροφορία για την παρακάτω κατάσταση ευπρόσδεκτη.

Σε μια ατυχή στιγμή έσπασε ένα σωληνάκι του θερμοσίφωνα στο πατάρι, έγινε συντριβάνι και άρχισαν να τρέχουν νερά μέσα στο πατάρι,

και από την πόρτα του παταριού στο μπάνιο απο κάτω.

Τα νερά τρέχαν μόνο (!) για καμια ώρα μέχρι που το είδε κάποιος, και δεν έγιναν πολλές ζημιές. Το πατάρι έχει μείνει ανοιχτό προφανώς για να στεγνώσει και γνωρίζω ότι θέλει κάμποσες βδομάδες.

Το θέμα είναι η παλιά ξύλινη πόρτα του μπάνιου. Τις πρώτες μέρες είχε φουσκώσει λιγάκι, τη ζόριζες κι έκλεινε, αλλά τώρα φαίνεται έχει φουσκώσει ακόμα περισσότερο και δεν κλείνει καθόλου.

Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει κανείς? Αν την αφήσω θα στεγνώσει ή πρέπει να γίνει κάτι άλλο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Στο πατρικό μου που βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο υπάρχει ένα μικρό ταρατσάκι μπετού 5χ3 περίπου.

Επειδή εκεί έχει μεγάλο υψόμετρο το χειμώνα παγώνει το χιόνι ή το νερό επάνω με αποτέλεσμα να πετάει κομμάτια μπετού.Δυστυχώς δεν έχω φωτογραφία.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα και αν ναι πια θα ήταν η καλύτερη λύση για την προστασία του;;;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ένα δεύτερο.

Το τεπόζιτο από τη μηχανή (XR650 HONDA) έχει κάνει σκίσιμο όπως φαίνεται στη βάση του.Πήγε σε ένα μαλ..α αεριτζή που δήθεν το έφτιαξε βάζοντας κάποια κόλα μαύρη την οποία μέσα σε 20 μέρες η βενζίνη την πέταξε.

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία από δεξαμενή βενζίνης για το πιο είναι το κατάλληλο κόλλημα και αν ξέρει κάποιο καλό μάστορα να πάω το τεπόζιτο για κόλλημα;;;;;

IMG_1315.JPG

Επεξ/σία από papoys1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...