Steliosfan1 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Φτιάχνω κλωσσομηχανή και μου εχει μεινει μονο το γυρισμα των αυγων.Καμια πατεντα; αν οχι φουλ αυτοματο καμια πατεντα να γυρνουν ολα μαζι εστω χειροκινητα και οχι ενα-ενα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Σε ταβάνι κ τοίχο φέτος εμφανίστηκαν οι παραπάνω σκιές και φουσκώματα. Τί λέτε να φταίει, μπορεί να είναι μόνο η εσωτερική υγρασία ή να φοβάμαι για πρόβλημα στη μόνωση της ταράτσας, να περνάει νερό δηλαδή από την πλάκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2019 Η σίτα στη μία μπαλκονόπορτα κολλάει. Νομίζω ότι κάπου έχει μαζευτεί στραβά. Μπορώ να βγάλω όλη την κασετίνα, να την ανοίξω και να την ισιώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) τι είδους σιλικόνη/μαστίχη και κόλληση των διακοσμητικών κορνιζών πολυστερίνης σε μπάνιο? Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε τι είδους σιλικόνη/μαστίχη και κόλληση των διακοσμητικών κορνιζών πολυστερίνης σε μπάνιο? Αυτό υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία (φυσίγγιο). Κολλάει στερεά ανόμοιες επιφάνειες. Θα συγκρατησεις το διακοσμητικό με μια χαρτοταινία για 12 ώρες ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 15 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Αυτό υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία (φυσίγγιο). Κολλάει στερεά ανόμοιες επιφάνειες. Θα συγκρατησεις το διακοσμητικό με μια χαρτοταινία για 12 ώρες ... Thanks Αυτό έλεγα απλά δεν ήξερα αν παίζει τίποτα λόγω μπάνιου, όπως πχ με τις σιλικόνες που υπάρχουν άλλες σειρές για μέρη με υγρασία και άλλες και τους υπόλοιπους χώρους. Αυτό δε θα έχει τέτοιο πρόβλημα καταλαβαίνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 23 ώρες πριν, zio10 είπε Η σίτα στη μία μπαλκονόπορτα κολλάει. Νομίζω ότι κάπου έχει μαζευτεί στραβά. Μπορώ να βγάλω όλη την κασετίνα, να την ανοίξω και να την ισιώσω; Αν είναι σίτα ρολό δυστυχώς δεν επισκευάζεται.Αν επιχειρήσεις να την ανοίξεις το πιο πιθανό μετά ποτέ να μην λειτουργήσει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν είναι σίτα ρολό δυστυχώς δεν επισκευάζεται.Αν επιχειρήσεις να την ανοίξεις το πιο πιθανό μετά ποτέ να μην λειτουργήσει σωστά. 59 λεπτά πριν, divo είπε Προσπαθησε στην αρχή τραβοντας την εξω απο τους οδηγους και ξεδιπλώνοντας την ολη. Αν δεν κανει τιποτα ανοιξε την εχει ελατηριο που κουρδιζει αναποδα Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Δεν έχω κάτι να χάσω νομίζω, αφού έτσι κι αλλιώς χε δουλεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Στις 4/8/2019 στις 11:18 ΜΜ, zio10 είπε Η σίτα στη μία μπαλκονόπορτα κολλάει. Νομίζω ότι κάπου έχει μαζευτεί στραβά. Μπορώ να βγάλω όλη την κασετίνα, να την ανοίξω και να την ισιώσω; 9 ώρες πριν, papoys1 είπε Αν είναι σίτα ρολό δυστυχώς δεν επισκευάζεται.Αν επιχειρήσεις να την ανοίξεις το πιο πιθανό μετά ποτέ να μην λειτουργήσει σωστά. Φυσικά και επισκευάζεται. Αν ανοίξεις τα πλαϊνά καπάκια, το ένα είναι απλό αλλά το άλλο έχει μέσα το ελατήριο που τη τυλίγει. Εκείνο πρέπει να το ξεκουρδίσεις αργά και να μετρήσεις πόσες στροφές είχε ώστε όταν την κλείσεις πάλι, να δώσεις το ίδιο κούρδισμα. Η δυσλειτουργία που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και στους οδηγούς που με τον καιρό μαζεύουν σκουπίδια και ξεραίνονται και τα βουρτσάκια τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 54 λεπτά πριν, Alejandro είπε Φυσικά και επισκευάζεται. Αν ανοίξεις τα πλαϊνά καπάκια, το ένα είναι απλό αλλά το άλλο έχει μέσα το ελατήριο που τη τυλίγει. Εκείνο πρέπει να το ξεκουρδίσεις αργά και να μετρήσεις πόσες στροφές είχε ώστε όταν την κλείσεις πάλι, να δώσεις το ίδιο κούρδισμα. Η δυσλειτουργία που αναφέρεις μπορεί να οφείλεται και στους οδηγούς που με τον καιρό μαζεύουν σκουπίδια και ξεραίνονται και τα βουρτσάκια τους. Συνήθως στις σίτες ρολλό το πρόβλημα αρχίζει να δημιουργείται όταν στην κάτω μεριά που τη σκαλώνουμε όταν την τραβάμε να ανοίξει αρχίζει από τις άκρες και κόβεται. Δεν τεντώνει καλά και αρχίζει να βγαίνει από τα πλαινά στηρίγματα.Δυστυχώς στο σημείο που κόβει η σίτα είναι πλαστικοποιημένη με ειδικό μηχάνημα δεν μπορεί εύκολα να επισκευαστεί και ενδεχομένως δε συμφέρει και το κόστος όταν με 30-40 ευρώ παίρνεις καινούργια..Για αυτό το λόγο είπα καινούργια γιατί μου έχει συμβεί παλαιότερα σε δική μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Συνήθως στις σίτες ρολλό το πρόβλημα αρχίζει να δημιουργείται όταν στην κάτω μεριά που τη σκαλώνουμε όταν την τραβάμε να ανοίξει αρχίζει από τις άκρες και κόβεται. Δεν τεντώνει καλά και αρχίζει να βγαίνει από τα πλαινά στηρίγματα.Δυστυχώς στο σημείο που κόβει η σίτα είναι πλαστικοποιημένη με ειδικό μηχάνημα δεν μπορεί εύκολα να επισκευαστεί και ενδεχομένως δε συμφέρει και το κόστος όταν με 30-40 ευρώ παίρνεις καινούργια..Για αυτό το λόγο είπα καινούργια γιατί μου έχει συμβεί παλαιότερα σε δική μου. Αυτό που περιγράφεις είναι σκισμένο πανί και θέλει αντικατάσταση. Τα πανιά στις σίτες είναι αναλώσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 23 λεπτά πριν, Alejandro είπε Αυτό που περιγράφεις είναι σκισμένο πανί και θέλει αντικατάσταση. Τα πανιά στις σίτες είναι αναλώσιμα. Φίλε μιλάω για σίτες ρολό που τοποθετούνται στην πάνω πλευρά του κασώματος κάτι τέτοιο και τις ανοίγουμε τραβώντας και τις σκαλώνουμε στην κάτω πλευρά όπως είναι αυτή που δείχνω και υποθέτω ότι σε τέτοια αναφέρεται ο zio10 . Και εγώ έχω συρόμενες σίτες στις οποίες βέβαια αλλάζω το πανί.Για ρολό δεν ξέρω κάποιον να επισκευάζει σκισμένο πανί.Αν ξέρεις πόσταρε γιατί έχει μία με πρόβλημα η κόρη μου και όλοι μου είπαν δεν επισκευάζεται και γενικά δε συμφέρει πήγαινε σε καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, papoys1 είπε Φίλε μιλάω για σίτες ρολό που τοποθετούνται στην πάνω πλευρά του κασώματος κάτι τέτοιο και τις ανοίγουμε τραβώντας και τις σκαλώνουμε στην κάτω πλευρά όπως είναι αυτή που δείχνω και υποθέτω ότι σε τέτοια αναφέρεται ο zio10 . Και εγώ έχω συρόμενες σίτες στις οποίες βέβαια αλλάζω το πανί.Για ρολό δεν ξέρω κάποιον να επισκευάζει σκισμένο πανί.Αν ξέρεις πόσταρε γιατί έχει μία με πρόβλημα η κόρη μου και όλοι μου είπαν δεν επισκευάζεται και γενικά δε συμφέρει πήγαινε σε καινούργια. Από αυτά που έγραψα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι; Στα 10 χρόνια που είμαι στο χώρο δεν ξέρω κανέναν κουφωματά να μην αντικαθιστά σκισμένα πανιά. Αλλά όταν ο κόσμος αγοράζει σίτες από Leroy και Praktiker... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Alejandro είπε Από αυτά που έγραψα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι; Στα 10 χρόνια που είμαι στο χώρο δεν ξέρω κανέναν κουφωματά να μην αντικαθιστά σκισμένα πανιά. Αλλά όταν ο κόσμος αγοράζει σίτες από Leroy και Praktiker... Γιατί τι έχουν οι σίτες από leroy .Αυτή στην εικόνα από leroy την πήρα 34 ευρώ την τοποθέτησα μόνος και μια χαρά δουλεύει.Πάντως επιμένω ότι δεν ξέρω κάποιον μάστορα γιατί και εγώ έχω ασχοληθεί να επισκευάζει τις συγκεκριμένες σίτες γιατί απλά όπως μου είπαν δεν συμφέρουν όταν το κόστος αγοράς καινούργιας είναι λιγότερο από το κόστος επισκευής. Μπορεί κάποιοι να το φτιάχνουν, αλλά συμφέρει όταν πολλές φορές το κόστος επισκευής ξεπερνά το κόστος αγοράς;;;;;Προσωπικά για 3-4-5 ευρώ θα προτιμούσα καινούργια παρά επισκευή. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2019 από papoys1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fastnq2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Καλησπέρα πόσο είναι μια νορμάλ τιμή/τμ για τοποθέτηση πλακακιου σε δάπεδο? Υπάρχει κάποιος του αντικειμένου να μας διαφωτίσει? Έψαξα λίγο στον γοογλη αλλά υπάρχει τεράστιο εύρος για αυτό και ρωτάω για μια '' νορμάλ'' τιμή. Όχι του ποδαριού δηλαδή αλλά ούτε και για το μπακιγχαμ παλας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις