ParhsG Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, divo είπε Αν το ξαναφτιαξεις δε χρειαζεται η μασιχη. Το καλυτερο οπως σου ειχα πει και τοτε για μενα ειναι να φτιαχτει απο την αρχη. τα υπολοιπα ειναι προσχερες λυσεις. Ναι απλα ο προβληματισμος μου ειναι οτι πες πχ το σπαω. Αυτο μαλον εχει και σοβα. Αρα πες οτι το σπαω και μετα βαφω το σιδερο με αντισκωριακο κτλ. Το προβλημα μου ειναι εδω. Αν εχει σοβα δε μπορω να ριξω απλα κονιαμα γιατι μετα θα πρεπει να μπει σοβας μαλλον. Οποτε θα θελει να μη χτιστει πληρως. Επισης λογικα θα θελω καλο κονιαμα απο οτι εψαξα πχ μη συρρικνουμενο αλλα αυτο θα ειναι δυσκολο να σταθει. Και τελος δε ξερω πιος σοβας ειναι καλυτερος για να προφυλαξει το σιδερο.λ απο οξειδωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Σωστό και αυτό.Εγώ που χρειάστηκα να περάσω ένα παρόμοιο καλώδιο το πέρασα σε γωνία κάτω από δοκάρι με τέτοιο κανάλι και έγινε ωραίο. Βασικά η θέση του διακόπτη είναι κοντά σε πόρτα και για να το περάσω θα φαίνετε άσχημο. Όμως σκεπτικά μια εναλλακτική λύση, να κάνω την πόρτα συρόμενη προς την κατεύθυνση αντίθετη από του διακόπτη και να αλλάξω θέση στα έπιπλα. Αυτό θα μου δώσει χώρο και επιπλέων παράλληλα θα έκανα και βαψίματα. έτσι ούτως η άλλως θα άδειαζα το δωμάτιο. Όμως που έχει κιτ μετατροπής ανοιγόμενης πόρτας σε συρώμενη; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2019 από PC_MAGAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LASERPEWPEW Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Καλημέρες, Θέλω αλλαγή σε δύο σίτες που μπαίνουν σε πλαισιο αλουμινίου διαστάσεις 2μχ0.55 & 2μχ0.75μ, Πόσο να υπολογίζω για το κόστος αλλαγής τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 22 ώρες πριν, divo είπε εκει θες μαραγκο για να γινει ανθρωπινη. Εκτος αν εχεις πλανη κορδελα και ορεξη. Reroy βρηκα Κίτ: https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/portes/axesouar-gia-portes/odigos-suromenis-portas-platous-186cm-62185613/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 31 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Reroy βρηκα Κίτ: https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/portes/axesouar-gia-portes/odigos-suromenis-portas-platous-186cm-62185613/ Αυτός μάλλον, είναι σκέτος οδηγός. Χρειάζεσαι και τα ροδάκια - άγκιστρα ανάρτησης της πόρτας. ισως να τα περιλαμβάνει αλλά σε αυτήν την τιμή μάλλον όχι. Επίσης πόρτα?? θα πάρεις καινούργια ? Αν θέλεις να μετατρέψεις την υπάρχουσα (με μεντεσέδες) θέλει αρκετή δουλειά όπως είπε ο @divo και να «πιάνουν» τα χέρια σου. Αρκετά εργαλεία επίσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, divo είπε αυτος ειναι οδηγος. Οδηγους θα βρεις παντου. Σε χρωματοπωλια, ειδη με αναλωσιμα για ξυλα κα. Για να φτασεις μεχρι εκει θες να πλαναρεις τη πορτα γυρω γυρω και να βγαλεις τους μεντεσεδες. Επεισης θα χρειαστεις και κουτελο για να σταματαει καπου η πορτα. Και πηχάκια για να αυξήσεις το πάχος για να γίνει ελάχιστα πιό φαρδιά από την κάσα αλλά κυρίως να αυξήσεις το ύψος μια και οδηγός θα μπεί λογικά,πάνω από την κάσα. Επίσης να κάνεις μία γκινισιά στην κάτω πλευρά για να «τρέχει» το σημείο στερέωσης. Και μετά τρίψιμο και βάψιμο. ..... Μάλλον το αποτέλεσμα θα είναι οικονομικότερο και το κυριότερο πιό ευπαρουσίαστο αν πάρεις μία καινούργια συρόμενη. Δεν κοστίζει πολύ. εδώ και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Προχθές έκλεισα για λίγο την παροχή του νερού στο σπίτι για τσεκαρω κάτι. Παρατήρησα ότι έβγαζε ζεστό νερό (με πολύ χαμηλότερη ροη) η κρύα παροχή του νιπτήρα οπότε λόγια γυρίζει νερό από τον ηλιακό. Για να κάνω τη δουλειά για την οποία τσεκαρα (αλλαγή σε ένα σημείο του ζεστού νερου) θα χρειαστεί να αδειάσω τον ηλιακό. Δεν έχω παρατηρήσει αλλά υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα βενταρισματος του όταν ξαναδώσω νερό - υποθέτω ότι όλοι οι ηλιακοί έχουν αυτόματα εξαεριστικα, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Reroy βρηκα Κίτ: https://www.leroymerlin.gr/gr/portes-parathura-skales/portes/axesouar-gia-portes/odigos-suromenis-portas-platous-186cm-62185613/ Πιθανώς να σε συμφέρει πιο πολύ να πάρεις μια καινούργια από τα Leroy. Είδα δει πριν καμία δέκα μέρες που είχα πάει μια με 50-60€ όλο το σετ έτοιμη για τοποθέτηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, DrLo είπε Προχθές έκλεισα για λίγο την παροχή του νερού στο σπίτι για τσεκαρω κάτι. Παρατήρησα ότι έβγαζε ζεστό νερό (με πολύ χαμηλότερη ροη) η κρύα παροχή του νιπτήρα οπότε λόγια γυρίζει νερό από τον ηλιακό. Για να κάνω τη δουλειά για την οποία τσεκαρα (αλλαγή σε ένα σημείο του ζεστού νερου) θα χρειαστεί να αδειάσω τον ηλιακό. Δεν έχω παρατηρήσει αλλά υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα βενταρισματος του όταν ξαναδώσω νερό - υποθέτω ότι όλοι οι ηλιακοί έχουν αυτόματα εξαεριστικα, σωστά; Δεν έχουν κάποια εξαεριστικά οι θερμοσίφωνες για το κρύο νερό της παροχής .Ανοίγεις το νερό ανοίγεις στο σπίτι κάποια βρύση του ζεστού νερού και γεμίζει μόνος του βγάζοντας τον αέρα από τη βρύση.Έχουν ένα μικρό εξαεριστικό για εκτόνωση αν η εσωτερική πίεση ανεβάσει πολύ μεγάλη θερμοκρασία Επίσης εξαεριστικά έχουν για το ζεστό νερό του κυκλώματος να εκτονώνει αν κι αυτό ανεβάσει μεγάλη πίεση από τη ζέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, paylidis είπε Πιθανώς να σε συμφέρει πιο πολύ να πάρεις μια καινούργια από τα Leroy. Είδα δει πριν καμία δέκα μέρες που είχα πάει μια με 50-60€ όλο το σετ έτοιμη για τοποθέτηση Το άφησα εώς έχει και απλά άλλαξα διαρρύθμιση στα έπιπλα και πλέον είμαι ποιο βολικά. Απλά έπρεπε να τραβήξω 5m ethernet που ούτως η άλλως είχα το καλώδιο. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2019 από PC_MAGAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Περασα ασταρι καγκελα αλλα το χρωμα στο σκαφακι στεγνωνε γρηγορα και το εκανα κατα τις 20 που δεν ειχε ζεστη. Γενικα οκ οριακα προλαβαινα και εκανε πετσα. Μηπως ειχα βαλει λιγο διαλυτικο; μηπως ηθελε καλυτερο κουνιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Ακόμη επειδή τα φύλλα της ντουλάπας έχουν κολλημένα αστεράκια με Uhu για διακοσμητικά (από τότε που ήμουν παιδί) και εάν τα αφαιρέσω μένει στάμπα απο κολλα. Ακόμγ είναι καφετί και δεν μου αρέσουν. Ενδύκνειτε η επένδυσή τους με Wallpaper; Εάν ναι τι πρέπει να προσέξω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Ακόμη επειδή τα φύλλα της ντουλάπας έχουν κολλημένα αστεράκια με Uhu για διακοσμητικά (από τότε που ήμουν παιδί) και εάν τα αφαιρέσω μένει στάμπα απο κολλα. Ακόμγ είναι καφετί και δεν μου αρέσουν. Ενδύκνειτε η επένδυσή τους με Wallpaper; Εάν ναι τι πρέπει να προσέξω; Οχι Η σωστή δουλειά λεει: τα τρίβεις και τα βαφεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βαμμένα δεν είναι. Εϊναι Default απο mdf στο χρώμα του ξύλου by default, ίσως παλαιότερα να έχουν περαστεί με διαφανές βερνίκι. Γι αυτό έλεγα wallpaper. Ακόμη θα μου αρέσε ένα wallpaper του στυλ: https://tinyurl.com/wallpaperIlike Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2019 από PC_MAGAS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, PC_MAGAS είπε Βαμμένα δεν είναι. Εϊναι Default απο mdf στο χρώμα του ξύλου by default, ίσως παλαιότερα να έχουν περαστεί με διαφανές βερνίκι. Γι αυτό έλεγα wallpaper. Και το βερνίκι βαφη είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις