Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα είναι στη μόδα αυτές οι έτοιμες με επένδυση βακελίτη.

Από την αρχή δεν τις χώνεψα γιατί δεν γνωρίζω από τι υλικό είναι φτιαγμένες είναι μεν όμορφες και εμφανίσιμες αλλά είναι πολύ βαριές για αυτό το λόγο όπως έχω ακούσει εμφανίζουν προβλήματα στους μεντεσέδες ειδικά αν πάρεις κάτι φτηνιάρικες..Θυμάμαι έψαχνα για το διαμέρισμα της κόρης και τελικά πήγαμε σε απλή πρεσαριστή MDF με σχεδιάκι πάνω τις οποίες έβαψα με λαδομπογιά νερού σε διάφορα χρώματα και βγήκαν καταπληκτικές.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω μια βρύση που στάζει. Άλλαξα λαστιχάκι αλλά συνέχισε, άλλαξα μηχανισμό και πάλι δεν σταμάτησε. 

Το θέμα είναι ότι αν βάλω τον ίδιο μηχανισμό στην άλλη πλευρά δεν στάζει άρα τι άλλο μπορεί να είναι; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zio10 είπε

Έχω μια βρύση που στάζει. Άλλαξα λαστιχάκι αλλά συνέχισε, άλλαξα μηχανισμό και πάλι δεν σταμάτησε. 

Το θέμα είναι ότι αν βάλω τον ίδιο μηχανισμό στην άλλη πλευρά δεν στάζει άρα τι άλλο μπορεί να είναι; 

Προφανώς σου έχει κάνει τριχιασμα εσωτερικά στην πατούρα πού πατάει το λαστιχακι. Βάλε φακό για να δεις , υπάρχουν φρεζες όπου καθαρίζει την πατούρα αυτή.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, troi.g είπε

Προφανώς σου έχει κάνει τριχιασμα εσωτερικά στην πατούρα πού πατάει το λαστιχακι. Βάλε φακό για να δεις , υπάρχουν φρεζες όπου καθαρίζει την πατούρα αυτή.

Σ' ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Είναι κάτι που αξίζει να κάνω; Δεν μιλάμε και για καμιά βρύση πολυτελείας... απλά έλεγα μήπως είναι κάτι απλό πριν την αλλάξω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zio10 είπε

Σ' ευχαριστώ θα το κοιτάξω. Είναι κάτι που αξίζει να κάνω; Δεν μιλάμε και για καμιά βρύση πολυτελείας... απλά έλεγα μήπως είναι κάτι απλό πριν την αλλάξω.

Για μένα που το δουλεύω αξίζει, τώρα για τη δική σου περίπτωση δεν ξέρω , αλλά πιστεύω ναι.

https://www.skroutz.gr/c/3138/koptika-frezes.html?from=catspan&keyphrase=φρεζες+για+βρύση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

έχει κανείς εικόνα πόσο κοστίζει μια γυάλινη πόρτα? έλεγα στο μικρό μπάνιο, του υπνοδωματίου, να αποφύγω την ξύλινη..

μου είπαν 250 €.. καλά μου φαίνονται, αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι..

Δημοσ.
Στις 9/7/2019 στις 8:46 ΜΜ, divo είπε

θελουν βαψιμο οχι ζεστες μερες. Θα δεις τις προδιαγραφες στα χρωματα τα περισοτερα γραφουν 50βαθμους. Μετα ασβεστοποιηται, καιγεται Αν εξω εχει 40αρια οπως εχουμε σημερα, στο καγκελο ιδιως αν εχει σκουρο χρωμα, εχει φτασει τα 60-70 που σημαινει οτι θα βρασει το χρωμα με το που θα ακουμπήσει. Το αποτελεσμα απο αυτο ειναι να εχεις τελειωσει και μετα απο κανα μηνα να σου βγαινει χρωμα στο χερι οταν το ακουμπας. Οποτε κοιτας να βαφεις, αν δεν μπορεις να κανεις αλλιως, απογευματινες ωρες ή πολυ πρωι. για βαψιμο οτι σου ειπε ο παππους αν και εγω όπου και οταν βρω προτιμώ το μινιο για ασταρι. Αν βρω πορτοκαλι μίνιο ακομα καλυτερα. 

Στα σπασιματα τωρα. Αυτο που ειναι στη γωνια χτυπατο με ενα σφυρι απο πανω, και αν δεν φυγει ριχτού λιγο τσιμεντο μεσα και εξωτερικα ανοιξε το λιγο με ενα τροχουδακι και βαλτου πολυουρεθανικη μαστιχη. εγω προτιμω της alchemica για Αθηνα και sicaflex για το χωριο λογω θαλασσας. Προσεξε μονο , μετα θελουν απο πανω βαψιμο με κατι, αν θες να σου κρατησουν χρονια. Αν φυγει με το χτύπημα υπαρχουν ετοιμα κονιαματα κανε ενα καλουπακι με χαρτονι ή ξυλα και χτίστο . Στα Χ σπασιματα μια απο τα ιδια.

Παντως αποψη μου μια και απο οτι μπορω να δω σπαστο και ξαναφτιαχτο οπου μπορεις για σιγουρια. Το ανοιγματα αυτα εχουν δημιουργηθεί μαλλον απο τα σιδερα που εχουν σκουριασει μεσα και διογκώθηκαν. Σου εσπασε το τσιμεντο γιατι ειναι μασιφακια.

Αν και σε ειχα ρωτήσει επειδη ειχα μπει στη διαδικασία να τριβω τα κάγκελα για τη σκουριά (ακομα τριβω) λεω να φτιάξω και τα σπασιματα που ειχα.

Εαν σπάσω τα ραγισμένα κομμάτια σε πιο σημείο πρεπει να βάλω τη πολυουρεθανικη μαστιχη; Σε ολο το σίδερο η στο πάνω μέρος; Και πρακτικα πως θα γινει δηλαδη αν κανω καλουπι και ριξω ινιοπλισμενο μετα δε θα μπορώ να βαλω τη μαστιχη. Επισης αν το σπάω μετα θα πρέπει καπως να σοβατιστεί λογικά αρα πρέπει να ειναι πιο μέσα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες για να περάσω νέα καλώδια στον τοίχο χωρίς να φαίνονται πόσο πρέπει βαθεία πρέπει να σκάψω στον τοίχο;

Θέλω να βάλω μια νέα πρίζα και έναν διακόπτη για το φώς στο δωμάτιό μου και ο τοίχος στο σπίτι μου είναι από τσιμεντόλιθο. Υπάρχει ήδη καλωδίωση στον τοίχο. Ο λόγος που το κάνω είναι να μην έχω 1.000 πολύπριζα για να παίρνςι ρεύμα ο Η/Υ μου./

Ακόμη έχω απορία πως μπορώ να ανοίξω αυλακώσεις στον τοίχο, μπορώ με τροχό (που το βλέπω σαν γρήγορο και ακριβή τρόπο για να περάσω τα καλώδια).

Επεξ/σία από PC_MAGAS
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, divo είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πως να ψάξω για την κατάλληλη σφήνα/whatever του εργαλείου για να σκάψω στο intenret; Από ότι βλέπω είναι ένα ειδικό καλέμι.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, divo είπε

η πολ.μαστ. μπαινει μεστι 1, 2 ποντους για αρμο διαστολης. οποτε τη βαζεις οπου σου εχει ανοιξει το τσιμεντακι ή εκει που ενώνεται με το σιδερο. 

Απλα αν το ξαναφτιάξω με καλουπι δεν εχει νοημα να βαλω μαστιχη; Να βαλω καποιο καλο καλουπι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε

Πως να ψάξω για την κατάλληλη σφήνα/whatever του εργαλείου για να σκάψω στο intenret; Από ότι βλέπω είναι ένα ειδικό καλέμι.

Με τέτοιο εργαλείο χρειάζεται και εμπειρία να κάνεις δουλειά.

Πόσα μέτρα καλώδιο θα περάσεις;;;; 5-10 μέτρα. Πάρε ένα απλό καλέμι και ένα σφυρί και άνοιξέτο σιγά σιγά.Θα κάνεις καλύτερη δουλειά ενώ με το άλλο που δεν το ξέρεις μπορεί να κάνεις και πολλές ζημιές.Θα ανοίξεις ένα αυλάκι 3-4-5 εκατοστά θα βάλεις μέσα ένα καλώδιο νυμ 3χ2,5 θα στοκάρεις απέξω και είσαι εντάξει.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

@PC_MAGAS

γιατι δε περνας πανω απο το σοβατεπι ενα ωραίο φαρδύ καναλι που να παιρνει και μπριζες να γλυτωσεις το σκαψιμο;;

Σωστό και αυτό.Εγώ που χρειάστηκα να περάσω ένα παρόμοιο καλώδιο το πέρασα  σε γωνία κάτω από δοκάρι με τέτοιο κανάλι και έγινε ωραίο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...