haris013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μάλλον δεν είμαι στο σωστό thread αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες εδώ, έβαλα καινούργιο ανοξείδωτο νεροχύτη στη κουζίνα και είχα την τρομερή ιδέα να τον καθαρίσω με σφουγγάρι και παχυρευστη κίτρινη χλωρίνη, ώντας άσχετος τελείως από το άθλημα αυτό. Διάβασα ότι απαγορεύεται χλωρίνη στο ανοξείδωτο, κατέστρεψα τον νεροχύτη; δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η χλωρίνη στο υλικό αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 @divo ευχαριστώ, ελπίζω και πιστεύω να έχουν γίνει όλα όπως πρέπει. Η υγρασία είναι το μεγάλο μας θέμα, γι'αυτό μετακομίζουμε αν και το σπίτι που είμαστε τώρα έβγαλε ελάχιστη σε μια γωνία. Μακάρι να μην έχουμε τέτοια σε καινούργιο σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, 26ska είπε Το θέμα είναι ότι θα μου το παίξουν όλοι Κινέζοι, γιατί δεν τους αφορά άμεσα το πρόβλημα, όπως εμένα και τους 2 από πάνω. Ήδη πήγα στον πρώτο οροφο που είναι πρώην διαχειριστής και μου λέει δικά σας έξοδα είναι αυτα...Το θέμα είναι να γίνει η δουλειά, όπως είναι το σωστό και το νόμιμο, αν είναι να μοιραστούν τα έξοδα το νόμιμο σε όλη την πολυκατοικία, αυτό να γίνει, αλλα χωρίς να γίνουμε μπίλιες. Υπάρχει κάπου που αναγράφονται αυτά, έτσι ώστε αν το παρουσιάσω, τι μπορούνε να πούνε; Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά εφόσον είναι τοίχος του διαμερίσματός σου (όχι πχ κλιμακοστασίου) είναι έξοδα δικά σου. Είναι πολύ πιθανό να μην βρεις κάτι όπου "αναγράφονται αυτά" για ακριβώς τον ίδιο λόγο που δε θα βρεις κάπου να ανγράφεται ποιός πληρώνει αν χαλάσει το αμάξι σου, δηλαδή είναι αυτονοητο ότι φθορές στην ιδιοκτησία κάποιου τις φτιάχνει ο ιδιοκτήτης. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο να "στο παίζουν κινέζοι" αλλά να λένε το αυτονόητο που θα ήθελες να μην ισχύει. Αν δεν ήταν ρωγμή σε τοίχο αλλά πχ να σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας ή ενός παραθύρου, θα είχες την ίδια απορία επειδή βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού ; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από DrLo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά εφόσον είναι τοίχος του διαμερίσματός σου (όχι πχ κλιμακοστασίου) είναι έξοδα δικά σου. Είναι πολύ πιθανό να μην βρεις κάτι όπου "αναγράφονται αυτά" για ακριβώς τον ίδιο λόγο που δε θα βρεις κάπου να ανγράφεται ποιός πληρώνει αν χαλάσει το αμάξι σου, δηλαδή είναι αυτονοητο ότι φθορές στην ιδιοκτησία κάποιου τις φτιάχνει ο ιδιοκτήτης. Δεν είναι δηλαδή απαραίτητο να "στο παίζουν κινέζοι" αλλά να λένε το αυτονόητο που θα ήθελες να μην ισχύει. Αν δεν ήταν ρωγμή σε τοίχο αλλά πχ να σπάσει το τζάμι της μπαλκονόπορτας ή ενός παραθύρου, θα είχες την ίδια απορία επειδή βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά του σπιτιού ; Ρε φίλε άσε το υφακι αυτό...Λεω παραπάνω να γίνει ότι είναι το νόμιμο,όχι ότι με συμφέρει,δεν διαβάζεις;Διαφοροι που έχω ρωτήσει,μου ανέφεραν ότι πάει στα έξοδα της πολυκατοικίας,αν ήξερα δεν θα ρωταγα...Αφου δεν είσαι σίγουρος,γιατί απαντάς και μάλιστα με τέτοιο ύφος; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, 26ska είπε Ρε φίλε άσε το υφακι αυτό...Λεω παραπάνω να γίνει ότι είναι το νόμιμο,όχι ότι με συμφέρει,δεν διαβάζεις;Διαφοροι που έχω ρωτήσει,μου ανέφεραν ότι πάει στα έξοδα της πολυκατοικίας,αν ήξερα δεν θα ρωταγα...Αφου δεν είσαι σίγουρος,γιατί απαντάς και μάλιστα με τέτοιο ύφος; Δεν έχω κανένα ύφος. Διαπιστώνω απλά την ανάγκη σου να σου πει κάποιος αυτό που θες να ακούσεις (το οποίο οπως λες στο έχουν πει ήδη απλά θες να το ξαναακούσεις εδώ) και απλά σου λέω να μην λειτουργείς με αυτή τη "λογική". Κατά τα άλλα κάνε ότι νομίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 έχει κανείς να προτείνει κάποιο μαγαζί για εσωτερικές πόρτες? κοίταξα πράκτικερ, και σε έναν άλλο στην ιερά οδό, και δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα.. μου έχουν προτείνει κάποια εταιρεία βεξηλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Αρκεί απλά εξαερισμός στο μπάνιο αν δεν υπάρχει παράθυρο; Νομίζω πως όχι αλλά λέω μήπως...Το θέμα της υγρασίας μας απασχολεί. Εξαερισμός σε συνδυασμό .ε αφυγραντήρα ίσως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, divo είπε κοιτα στο Leroy. Κι εγω ειμαι στο ψαξιμο. Ψαχνεις κατι συγκεκριμενο? όχι κάτι τρομερό αξιοπρεπείς πόρτες.. θα δω και στο leroy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 20 λεπτά πριν, johnieXoX είπε όχι κάτι τρομερό αξιοπρεπείς πόρτες.. θα δω και στο leroy Όχι πόρτες και κουφώματα από Leroy κλπ. Κακή ποιότητα, ειδικά στις εσωτερικές και ανεπαρκής γνώση του αντικειμένου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Alejandro είπε Όχι πόρτες και κουφώματα από Leroy κλπ. Κακή ποιότητα, ειδικά στις εσωτερικές και ανεπαρκής γνώση του αντικειμένου. Οπότε δε θα δω στο leroy.. Και που να δω τότε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, johnieXoX είπε Οπότε δε θα δω στο leroy.. Και που να δω τότε??? Σε καταστήματα που πουλάνε κουφώματα, εσωτερικές, θωρακισμένες κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Alejandro είπε Σε καταστήματα που πουλάνε κουφώματα, εσωτερικές, θωρακισμένες κλπ. Κάποιο που προτείνεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, johnieXoX είπε Κάποιο που προτείνεις?? Δε γνωρίζω από Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, divo είπε Λοιπον το βρηκα. πριν πολλα χρονια ειχα παρει απο την Ιερα οδο πορτες πρεσαριστες και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα. Δεν θυμόμουν ομως το ονομα του. Τωρα που ηρθε ο χρησος οδηγος η εταιρεια ηταν αυτη Τοτε ηταν και οικονομικες και καλες. οπως σου ειπα κι εγω ψαχνω για πορτες. θα τον έχω υπόψη μου. αύριο αξημέρωτα θα πάω να δω σε αυτόν που ανέφερα παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Διαφήμιση και λοιπά καλύτερα με pm γιατί νομίζω ότι απαγορεύεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις