NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μιας και λεμε για μηχανικούς, να ενας για βραβείο στην μελέτη στατικότητας, σημερινό χαχααααα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από NikosKallithea 1
papoys1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μιας και λεμε για μηχανικούς, να ενας για βραβείο στην μελέτη στατικότητας, σημερινό χαχααααα Άρπα κόλα. Έστησε μία γλάστρα με μισό κυβικό τσιμέντο τελείως έξω από το μπαλκόνι στον αέρα.Κάποια στιγμή και μοι άλλες θα πέσουν αν δεν τις ρίξουν. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από papoys1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Άρπα κόλα. Έστησε μία γλάστρα με μισό κυβικό τσιμέντο τελείως έξω από το μπαλκόνι στον αέρα.Κάποια στιγμή και μοι άλλες θα πέσουν αν δεν τις ρίξουν. Ακριβως ...και τώρα θα περασει η πολεοδομία και θα τους βάλει να βγάλουν τις γλάστρες, αφου κρίνει το ακίνητο κοκκινο 1
paylidis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Λογικά τις είχε κάνει εκ των υστέρων για να αποκολλήθηκαν. Σε αντιστοιχη γλάστρα σε σπίτι που χτιζόταν απέναντι μου είχαν καλουπωσει και μαζί με τα μπετά για το μπαλκόνι-πλάκα-στηθεο κλπ έριξαν και σε αυτήν όποτε έγινε ένα σώμα. 1
panos4tw Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια, τοσες πολυκατοικιες εχουν τετοιες γλαστρες, δεν ειναι αυτο το προβλημα. Λογικα προκειται για κακοτεχνια/ανεπαρκη οπλισμο/ αστοχια υλικου ή/και διαβρωση του οπλισμου. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2019 από panos4tw
panos4tw Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω βλεπω, αλλα για να κρεμεται ακομα και να μην εχει πεσει, φανταζομαι απο καποιο σιδερο κρατιεται...εκτος κι αν αυτο το σιδερο ειναι τα καγκελα του μπαλκονιου:X
troi.g Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλά, όλοι λέτε για το μηχανικό όπου δεν έβαλε σίδερα μέσα στο μπετό , και τώρα η ζαρντινιέρα κρατιέται από το φιλότιμο που έχουν τα κάγκελα. Για τον τεντα του από κάτω , όπου του έβαλε ξεφτίλα τέντα, που δεν κρατάει ούτε 300 κιλά και σκίστηκε, δε μιλάει κανείς??? 😋😅
mech35 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Λοιπόν θα χρειαστώ τα φώτα σας. Ζω σε μια περιοχή που σχεδόν κανένα σπίτι δεν έχει παροχή ή αποχεύτευση για πλυντήριο ρούχων. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε με καμια μόντα ; Την αποχευτευση λέω να την βάλω στον νυπτήρα αλλά υπάρχει κανας τρόπος να πάρω νερό από καπου αλλού (νυπτήρας, ντουζιέρα, κτλ)?
bill999r Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Στο βανακι του κρύου θα βάλεις έναν κλέφτη νερού ή ένα Τ και πάνω συνδέεις κατευθείαν το πλυντήριο. 3
26ska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Να ρωτήσω και γω ρε παίδες, χθες με το σεισμό άνοιξε μια ρωγμή στην εξωτερική μεριά της πολυκατοικίας, η οποία μέχρι τον 3 είναι ανεπαίσθητη και από τον 4 που είμαι εγώ μέχρι τον 6 ανοίγει κ άλλο.Εχω ρωγμές στο μπαλκόνι μου, έχουνε φύγει κάποια κομμάτια, όπως επίσης κ από το πάνω μπαλκόνι.Στην περίπτωση αυτή πρώτον ποιος την πληρώνει τη ζημιά και δεύτερον σε τι μάστορα πρέπει να απευθυνθώ και πόσο μεγάλη ζημιά οικονομικά είναι αυτό;
stelios18120 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Πρώτον την ζημιά την πληρώνει όλη η πολυκατοικία εφόσον είναι εξωτερικά από διαμερίσματα και σε κοινόχρηστο τοίχο. Δεύτερον μάστορας Σοβατζης (κατά πάσα πιθανότητα) Τρίτον θα σου πει αυτός όταν τον καλέσεις πόσο κοστίζει,βαση του πόσο δουλειά έχει, τι υλικά θέλει, και πόσο εύκολα προσβάσιμη ειναι (αν θέλει σκαλωσια αν είναι στο κενό και δεν έχει να πατήσουν κτλπ κτλπ) 1
26ska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Πρώτον την ζημιά την πληρώνει όλη η πολυκατοικία εφόσον είναι εξωτερικά από διαμερίσματα και σε κοινόχρηστο τοίχο. Ειναι εξωτερικά από το διαμέρισμα τουλάχιστον το δικό μου, αλλά είναι και στο μπαλκόνι μου και σίγουρα και στους δύο από πάνω επίσης.
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 28 λεπτά πριν, 26ska είπε Να ρωτήσω και γω ρε παίδες, χθες με το σεισμό άνοιξε μια ρωγμή στην εξωτερική μεριά της πολυκατοικίας, η οποία μέχρι τον 3 είναι ανεπαίσθητη και από τον 4 που είμαι εγώ μέχρι τον 6 ανοίγει κ άλλο.Εχω ρωγμές στο μπαλκόνι μου, έχουνε φύγει κάποια κομμάτια, όπως επίσης κ από το πάνω μπαλκόνι.Στην περίπτωση αυτή πρώτον ποιος την πληρώνει τη ζημιά και δεύτερον σε τι μάστορα πρέπει να απευθυνθώ και πόσο μεγάλη ζημιά οικονομικά είναι αυτό; Καλό θα ήταν να δει το κτήριο μηχανικός προτού γίνει οποιαδήποτε παρέμβαση. Μπορεί να υπάρχουν και πράγματα που δεν βλέπετε εσεισ Ή ένας μάστορας. Αυτός θα πει ακριβώς τι χρειάζεται. Τα έξοδα από όσο ξέρω για την αποκατάσταση εφόσον είναι εξωτερικός χώρος είναι κοινόχρηστα. 1
26ska Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Το θέμα είναι ότι θα μου το παίξουν όλοι Κινέζοι, γιατί δεν τους αφορά άμεσα το πρόβλημα, όπως εμένα και τους 2 από πάνω. Ήδη πήγα στον πρώτο οροφο που είναι πρώην διαχειριστής και μου λέει δικά σας έξοδα είναι αυτα...Το θέμα είναι να γίνει η δουλειά, όπως είναι το σωστό και το νόμιμο, αν είναι να μοιραστούν τα έξοδα το νόμιμο σε όλη την πολυκατοικία, αυτό να γίνει, αλλα χωρίς να γίνουμε μπίλιες. Υπάρχει κάπου που αναγράφονται αυτά, έτσι ώστε αν το παρουσιάσω, τι μπορούνε να πούνε;
paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, 26ska είπε Το θέμα είναι ότι θα μου το παίξουν όλοι Κινέζοι, γιατί δεν τους αφορά άμεσα το πρόβλημα, όπως εμένα και τους 2 από πάνω. Ήδη πήγα στον πρώτο οροφο που είναι πρώην διαχειριστής και μου λέει δικά σας έξοδα είναι αυτα...Το θέμα είναι να γίνει η δουλειά, όπως είναι το σωστό και το νόμιμο, αν είναι να μοιραστούν τα έξοδα το νόμιμο σε όλη την πολυκατοικία, αυτό να γίνει, αλλα χωρίς να γίνουμε μπίλιες. Υπάρχει κάπου που αναγράφονται αυτά, έτσι ώστε αν το παρουσιάσω, τι μπορούνε να πούνε; Λίγο παρακαλώ υπάρχει ένα σχετικό θέμα που αναφέρεται και κάποια νομοθεσία για δες το. Δεν έχει κινεζιες εδώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις