bill999r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 10 ώρες πριν, liakjim είπε Ευχαριστώ. Βλέπω κάποια χρώματα , όπως : https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/adiskoriaka-hromata/antiskoriako-thrakon-status-rustblock-25l-mauro-me-leio-finirisma-60602150/ https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/adiskoriaka-hromata/antiskoriako-kraft-25l-mauro-me-gualistero-finirisma-62134002/ https://www.leroymerlin.gr/gr/hromata-vernikia-katharistika/metallikes-epifaneies/adiskoriaka-hromata/hroma-metallon-hammerite-25l-mauro-me-gualistero-finirisma-60497395/ Έχουν σημαντική διαφορά στην τιμή. Να φανταστώ πάει όσο ακριβότερο τόσο καλύτερο; Γενικά ότι πληρώνεις παίρνεις στα χρώματα. Αλλά οι συσκευασίες που κοιτάς είναι πολύ μεγάλες, αν και δεν ξέρω για ποσα μέτρα κάγκελα μιλάμε, αλλά κ πάλι είναι πολύ ποσότητα. Επίσης μιας κ τα κάγκελα έχουν βαφτεί πριν μια πενταετία μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου πιο οικονομικά με απλά χρώματα κ όχι τύπου hammerite. Τώρα μεταξύ των παραπάνω. Θα πήγαινα στο hammerite καθαρά λόγω ονόματος κ επειδή είναι η ίδια εταιρία με την vivechrom. Kraft δεν θα κοιτούσα καθόλου μιας κ δεν έχω καλή εμπειρία. Τώρα για τη thrakon δεν ξέρω τι παίζει με τα χρώματα της 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, divo είπε εχω παρει απο το leroy μια με συρμα χωρις μπουκαλες ακομα ειμαι στις δοκιμες για να σου πω αποτελεσματα. Παντως φαινεται καλη. Ηταν γυρω στα 200€ αν θυμαμε καλα. αν τη βρω θα τη βαλω φοτο Οποτε υπάρχουν και χωρις αεριο, αρα δεν κανω λαθος, θα βγω στην γύρα και θα μαθω Προφανώς το αεριο ειναι για να μην επισέρχεται στην κόλληση ο ατμοσφαιρικός αέρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 8:54 ΜΜ, divo είπε Το καλο με αυτες ειναι οτι δεν εχεις την παστα της ηλεκτροκολλησης να σκαει και να σε καιει. Οτι υπαρχουν, υπαρχουν σιγουρα. τη βρηκα εχω δει αυτεςτις μασκες. Ξερει κανεις τι παιζει με τις αυτοματες; Για DIY χρηση ειναι Κατι πετοιο ψαχνω και απο οτι διάβασα αυτες που ειναι χωρις αεριο λεγοντε "FLUX" και απλα εχουν αλλο σύρμα συγκόλλησης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, divo είπε με τροχο για να σου βγει χωρίς ξεφτια. δεν το καιει ο τροχος οπως το plexiglass. Εγω ετσι τα κοπω, οταν ειναι κατι μεγαλο. σιμαδεμα με ενα μαρκαδορο πρωτα στη μερια που εχει το ναυλον και μετα κοψιμο Με τι είδους δίσκο στο τροχό ? Δισκοπρίονο κάνει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 6:55 ΜΜ, NikosKallithea είπε Ας πουμε αυτες πχ τι ειναι https://www.skroutz.gr/c/1811/hlektrokllhseis/f/523271_523275/TIG-Inverter.html?order_by=pricevat&order_dir=asc&visible_manufacturers=6205%2C34731%2C22588%2C12231%2C34233%2C3136%2C1781%2C17851&page=3 Δεν είναι ακριβώς tig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2019 Στις 12/7/2019 στις 9:25 ΜΜ, DrLo είπε Με τι είδους δίσκο στο τροχό ? Δισκοπρίονο κάνει ? Εγώ με ένα δισκάκι για ανοξείδωτα τα κόβω.Είναι πολύ λεπτό και δεν τους κάνει ζημιά. 1 ευρώ τα παίρνω από leroy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Σε κάγκελα αν θέλω μεταλιζε https://www.vivechrom.gr/el/proionta/vivelock-metallized πειράζει αν το περάσω αντισκοριακό αστάρι πριν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, divo είπε Φανταζομαι οτι εχεις δει δειγμα. Ειναι λιγο αναγλυφο, που σημαινει οτι θα σου μαζευει πιο ευκολα σκονη. Να σου πω δυο πραγματα που πρεπει να προσεξεις αν το παρεις. Θελει καλο ανακατεμα στη αρχη και επειτα ανακατεμα και περασμα. Δλδ καθε φορα που θα βουτας το πινελο μεσα το ανακατευεις πρωτα με ενα ξυλακι λιγο. Το μεταλιζε περιεχει ρινίσματα που αν δεν ανακατευουν δεν θα εχεις ομοιομορφο αποτελεσμα. Τωρα στο ερωτημα σου. Μπορεις να περασεις οτι θες απο κατω, θα στο καλυψει το τελικο χρωμα. Οκ επειδη δε το γράφει οτι μπορώ, αλλα επειδη ειναι εκτεθιμένο θέλω να εχω περασει και αστάρι. Εναλλακτικά πάω σε απλο χρώμα; Απλα το vivemetal δεν ειναι ετιμο το χρωμα και το φοβάμαι, μηπως ενταλλακτικα το neochrom ειναι καλυτερο; Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 27 λεπτά πριν, divo είπε Τι εννοεις δεν ειναι ετοιμο χρωμα? Οτι οι αποχρωσεις ειναι απο μηχανη και δεν ερχεται εστι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, divo είπε τα αντιστοιχα της vivwchrom σε ral αποχρωσεις einai to vivemetal. Εγω παντως χρησιμοποιω Mobilac της χρωτεξ για εξω και διπλα σε θαλασσα. Απλα δε ξερω τι ειναι καλύτερο γιατι καπου διαβασα εδω οτι να αποφευγω απο μηχανη γιατι ξεθωριάζουν. Μου κάνει εντυπωση γιατι η βιβεχρωμ δε βγαζει μινιο η εφάμιλο οπως βιτεχ και χρωτεξ κτλ Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2019 από ParhsG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, divo είπε Αυτο με τα χρωματα μηχανης οντως ισχύει. Το εχω παθει κι εγω. H βιβεχρωμ βγαζει ασταρια για καγκελα τι εννοεις? Βγάζει αλλα βγάζει 1 με αντισκωριακο, ενω η βιτεξ για παραδειγμα βγαζει ψυχρο γαλβανισμα αντισκοριακο αστάρι και τυπου μινιο.http://www.vitex.gr/Product/44/43/MINIO/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Δεν ξέρω με τις λαδομπογιές νερού τι γίνεται.Μέσα έξω βάψει πολύ καλό αποτέλεσμα έξω δεν το χρησιμοποιήσει να ξέρω αντοχές. Το λέω γιατί τα λούστρα νερού για ξύλα έχουν απίστευτα καλύτερη συμπεριφορά και αντοχή σε εξωτερικούς χώρους από τα νεφτιού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Παιδιά καλησπέρα, Πρόβλημα με πλυντήριο πιάτων whirlpool. Εκκινεί κανονικά το πρόγραμμα, τραβάει νερό και μετά κολλάει στο κυρίως πρόγραμμα που δεν ξεκινάει ποτέ. Σε όλα τα προγράμματα κάνει το ίδιο. Καμία πρώτη εικόνα και που θα βγει σε τιμή η ζημιά; Υποθέτω είναι χρονοδιακόπτης, προγραμματιστής κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Μιας και άρχισαν την ανακαίνιση του υπογείου, ήρθε ο υδραυλικός και έφτιαξε το Π για την αποχέτευση, βάλαμε και καινούριους σωλήνες ΑΛΛΑ ενώ οι μισές ενώσεις έγιναν άψογες, οι άλλες μισές είναι εντελώς καμένες. Παραθέτω φώτο από κάτω. Τι πιστεύετε πως πρέπει να κάνω; Είναι ασφαλή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, jackess είπε Καλησπέρα. Μιας και άρχισαν την ανακαίνιση του υπογείου, ήρθε ο υδραυλικός και έφτιαξε το Π για την αποχέτευση, βάλαμε και καινούριους σωλήνες ΑΛΛΑ ενώ οι μισές ενώσεις έγιναν άψογες, οι άλλες μισές είναι εντελώς καμένες. Παραθέτω φώτο από κάτω. Τι πιστεύετε πως πρέπει να κάνω; Είναι ασφαλή; Αυτό που υποθέτω είναι ότι τα άκρα που φάινονται καμένα είναι τα "αναποδα" άκρα της σωλήνας (όχι αυτό που έχει το "θυληκό") τα οποία ο υδραυλικός τα θέρμανε για να τα μεγαλώσει και να βάλει μεσα την άλλη ή από κομμάτι-ρετάλι χωρίς τη "θυληκή" διαμόρφωση και ίσως το παράκανε. Οι ενώσει που έγιναν "άψογες" είναι λογικο να μην φαίνονται "καμμένες" αφού έχου απλά κολληθεί το "θυληκό" με το "αρσενικό" άκρο του σωλήνα. Δε θα με ανυσηχούσε απαραίτητα. Μια δοκιμή θα δείξει. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2019 από DrLo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις