ParhsG Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, divo είπε προεργασία παντα μπορεις να κανεις. Πλυστικο και να βαλεις δε θα παθουν κατι παραπανω. αυτο παντως που θελει σίγουρα ειναι καλο καθαρισμα στις σκουριες. Οσο μπορεις και οσο γινεται. Δεν ξερω αν εχεις δει καθολου στην κατω μερια τι γινεται, αν εχει σαπισει κατι. βαλε τα δακτυλα σου απο κατω και πιεσε το. Το στρατζαριστο εχει αυτο το κακο. Δεν μπορει να κολληθεί γύρω γύρω και στην ουσια σφραγιζει με την μπογια. Σαν αποτελεσμα ειναι να μπαινει μεσα νερο της βροχης και να σαπιζει εσωτερικα. Θα το τσεκάρω αλλα πιστευω να ειναι ενταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Στις 4/7/2019 στις 8:01 ΜΜ, divo είπε αυτο εφυγε σε μισο λεπτο. Αντε να κανεις 1. να θες 4 λεπτα για μια τρυπα ειναι πολυ. ασε που σε 4 λεπτα το τρυπάνι δεν θα ειναι ζεστο απλα, θα ειναι κοκκινο. υπολογισε οτι αυτο ηταν και 8mm τρυπάνι. Το 6mm το τρυπάει πιο ευκολα. Ήρθε ο υδραυλικός για ένα μερεμέτι και του έδωσα τα τρυπάνια μου και του είπα να κάνει μια τρύπα στα πλακάκια στο μπάνιο, να βάλω ένα κρεμαστάρι. Έκανε την τρύπα στον αρμό! Μου είπε ότι τα πλακάκια είναι πολύ σκληρά και ότι ο ίδιος παιδεύεται να κάνει τρύπες σε πλακάκι από γρανίτη, έχει κάψει ποτυροτρύπανα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Ερώτηση: Σε έναν αρμό από την πόρτα της ντουζιέρας που μπήκε πριν 2 μέρες σιλικόνη, θέλω να τη βγάλω. Αφαίρεσα όσο μπορούσα με ένα κοπίδι αλλά έμειναν κομματάκια και σίγουρα δε βγήκε όλη. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω ένα τέτοιο δίσκο, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω? Μήπως καθαρίζει με λευκή βενζίνη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bas23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και μένω σ' ένα διαμέρισμα όπου υπάρχει ένα σημείο να συνδέσεις το Modem το οπόιο είναι σε ένα άβολο σημείο του Σαλονιού. Απέναντι τοίχος από την τηλεόραση και πολύ μακρυά απ' το γραφείο. Για να παω γραφείο με ΛΑΝ καλώδιο θα έπρεπε να προχωρήσω πολλαααα μετρα, να διασχίσω πόρτες και να καταλήξω στο γραφείο. Είναι εύκολο για ηλεκτρολόγο να περάσει καλώδια εσωτερικά στο σπίτι ώστε να μπορώ να έχω υποδοχές κοντά στην τηλεόραση και στο γραφείο για να μπορέσω να συνδέομαι κατευθείαν με ΛΑΝ στον τοίχο; Πόσες ώρες εργασίας θα χρειαζόταν για κάτι τέτοιο; Καταλαβαίνω ότι προφανώς εξαρτάται απ' το σπίτι αλλά θα ήθελα να έχω μια ιδέα όσο είναι αυτό δυνατόν του τι ακριβώς θα σήμαινε να περάσουμε αυτά τα καλώδια. Σε περίπτωση που αποφασίσω να τρέξω καλώδια έξω απ' το σπίτι, θα το κάνω μόνο για την τηλεόραση (το γραφείο παραείναι πολύπλοκο) και θα χρησιμοποιήσω κάτι τέτοιο (καθώς το πάτωμα είναι ξύλο). https://www.amazon.de/Ethernet-Kabel-Datenkabel-extra-hoch-Netzwerkkabel-Aufstandsflächen/dp/B00UO5J4VM/ref=sr_1_3?keywords=lan%2Bkabel%2Bholz&qid=1562760802&s=gateway&sr=8-3&th=1 Έχετε συμβουλές για το πώς να το τοποθετήσω αυτό καλά ώστε να μην τραβάει την προσοχή όσο γίνεται; Δηλαδή θα ήθελα να αποφύγω πρόκες και πιαστράκια και αν γίνεται με κάποιο ειδικό και επαρκές adhesive tape που να μπορεί να φύγει χωρίς να αφήσει σημάδια όποτε μετακομίσω. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Δε σου κάνουν τα powerline; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bas23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε σου κάνουν τα powerline; Δεν γνώριζα την ύπαρξή τους αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν. Θα ήθελα ένα συνδεδεμένο στο μόντεμ και μετά ένα σε κάθε σημείο που με ενδιαφέρει σωστά; Πώς διαφέρει αυτό από το Wifi? Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με συσκευή που παίρνει wifi σήμα και μετά το δίνει με Ethernet εκεί που θές. Αλλά ό,τι προβλήματα έχει το wifi θα παραμένουν αφού εξαρτάται από ασύρματη σύνδεση μεταξύ των powerline. Καταλαβαίνω λάθος; Edit: Διάβασα λίγο παραπάνω και κατάλαβα ότι δεν έχουμε πλεον να κανουμε με Wifi αλλά με σήμα που μεταφέρεται μέσω πρίζας. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από Bas23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Bas23 είπε Δεν γνώριζα την ύπαρξή τους αλλά δεν καταλαβαίνω πως δουλεύουν. Θα ήθελα ένα συνδεδεμένο στο μόντεμ και μετά ένα σε κάθε σημείο που με ενδιαφέρει σωστά; Πώς διαφέρει αυτό από το Wifi? Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με συσκευή που παίρνει wifi σήμα και μετά το δίνει με Ethernet εκεί που θές. Αλλά ό,τι προβλήματα έχει το wifi θα παραμένουν αφού εξαρτάται από ασύρματη σύνδεση μεταξύ των powerline. Καταλαβαίνω λάθος; Edit: Διάβασα λίγο παραπάνω και κατάλαβα ότι δεν έχουμε πλεον να κανουμε με Wifi αλλά με σήμα που μεταφέρεται μέσω πρίζας. Ναι παίρνουν δίκτυο με ethernet και μετά μέσω του ηλεκτρικού δικτύου το μοιράζουν στο σπίτι και έχουν θύρα ethernet για να συνδέσεις πάνω τις συσκευές. Κάποια έχουν και δύο. Επίσης κάποια έχουν και πρίζα για να μη σου αχρηστεύουν την πρίζα που θα μπούνε. Νομίζω για την περίπτωσή σου βολεύουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, bobptz είπε Ερώτηση: Σε έναν αρμό από την πόρτα της ντουζιέρας που μπήκε πριν 2 μέρες σιλικόνη, θέλω να τη βγάλω. Αφαίρεσα όσο μπορούσα με ένα κοπίδι αλλά έμειναν κομματάκια και σίγουρα δε βγήκε όλη. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω ένα τέτοιο δίσκο, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω? Μήπως καθαρίζει με λευκή βενζίνη? Αν χρησιμοποιήσεις αυτόν τον δίσκο,σε βλέπω να αλλάζεις πλακάκια. Υπάρχουν κάποια υλικά που λέγονται silicone remover. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, bobptz είπε Ερώτηση: Σε έναν αρμό από την πόρτα της ντουζιέρας που μπήκε πριν 2 μέρες σιλικόνη, θέλω να τη βγάλω. Αφαίρεσα όσο μπορούσα με ένα κοπίδι αλλά έμειναν κομματάκια και σίγουρα δε βγήκε όλη. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω ένα τέτοιο δίσκο, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω? Μήπως καθαρίζει με λευκή βενζίνη? Όχι δεν κάνει αυτός, θα κάνεις ζημιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, bobptz είπε Ερώτηση: Σε έναν αρμό από την πόρτα της ντουζιέρας που μπήκε πριν 2 μέρες σιλικόνη, θέλω να τη βγάλω. Αφαίρεσα όσο μπορούσα με ένα κοπίδι αλλά έμειναν κομματάκια και σίγουρα δε βγήκε όλη. Τι άλλο μπορώ να κάνω? Έχω ένα τέτοιο δίσκο, μπορώ να τον χρησιμοποιήσω? Μήπως καθαρίζει με λευκή βενζίνη? Θα τα καταστρέψεις ολα με αυτο. Λογικα οπως σου ειπε ο τροι με καποιο χημικο τροπο ισως κανεις δουλεια. πχ https://www.ztools.gr/ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ-ΣΤΕΓΝΗΣ-ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ-SILI-KIL-DEN-BRAVEN-100ML Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, divo είπε Σιγουρα αν θες να κανεις 10 τρυπες θα πρεπει ή να το αφήνεις να κρυώσει ή να το βουτας σε λαδι. Εγω αυτο κανω. Αν απλά πρέπει να κρυώσει, σε νερό δε μπορώ να το βουτάω? Με λάδι δε θα λερώσει/ποτίσει το πλακάκι ? Και όταν τρυπάμε μέταλλο, είναι καλό να λυπαίνουμε τη μύτη από το τρυπάνι? Εγώ μια φορά που το δοκίμασα με wd40 μου φάνηκε ότι τρύπησε πολύ πιο γρήγορα. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2019 από bobptz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bas23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 36 λεπτά πριν, divo είπε υπαρχουν 2 ειδη το ενα χωρις εκπομπη wifi και το αλλο με wifi. η διαφορες τους απο εκει και περα ειναι το ποσες εξοδους εχουν και το ποσα Mbps μπορουν να περασουν. Αυτό που εκπέμπει wifi δουλεύει δηλαδή παράλληλα και ώς wifi signal extender? Ή συνδέεται με το μοντεμ μέσω wifi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bas23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, divo είπε οχι σαν wifi signal extender με τη λογικη του wifi extender.. . παιρνει με ethernet το ιντερνετ και μεσω των καλωδιων του ρευματος, το μεταφερει στο δωματιο που θα το βαλεις. Εχεις 2 πορτες για να βαλεις καλωδια και ειναι και εκπομπος wifi. Μεταφερεις τη wifi συνδεση σου με τους κωδικους που εχεις ή βαζεις αλλον κωδικο. σα να εχεις κανει access point, σαν να εχεις βαλει ενα αλλο ρουτερ που σου δινει ethernet και wifi. Και κάτι ακόμη, όσον αφορά την ταχύτητα, ξέρετε αν υπάρχει λόγος να πάρω κάποιο που είναι για ταχύτητα μεγαλύτερη της σύνδεσής μου; Η σύνδεση μου είναι 400 MBps. Αυτό σημαίνει ότι αν πάρω powerline των 500 είμαι καλυμμένος και δεν υπάρχει καμία εύνοια στο να έχω μεγαλύτερο (πχ 1300αρι) ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Son^Goku Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Τα powerline είναι λύση ανάγκης και στο χρόνο παραδίδουν. Αν στα δωμάτια που θες υπάρχουν σημεία τηλεφώνου ή πρίζες ρεύματος ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να τα μετατρέψει σε ethernet εφόσον επικοινωνούν οι σωλήνες του τοίχου. Αλλιώς περνάς εσωτερικά ένα καλώδιο με tracking και παίζεις με ένα switch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bas23 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Τα powerline είναι λύση ανάγκης και στο χρόνο παραδίδουν. Αν στα δωμάτια που θες υπάρχουν σημεία τηλεφώνου ή πρίζες ρεύματος ένας ηλεκτρολόγος μπορεί να τα μετατρέψει σε ethernet εφόσον επικοινωνούν οι σωλήνες του τοίχου. Αλλιώς περνάς εσωτερικά ένα καλώδιο με tracking και παίζεις με ένα switch. Ευχαριστω φιλε μου. Υπαρχουν πριζες. Επισης υπαρχει κι αυτο που φωτογραφιζω στα συννημενα που δεν εχω ιδεα τι ειναι. Μηπως ξερεις; Αυτο ειναι δουλεια που απαιτει πολυ δουλεια απο ηλεκτρολογο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις