panos4tw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω καινουργιες κεραμικες εστιες, καινουργια σκευη και παρολα αυτα θελω 20' για να αρχισει να βραζει το νερο. Οι εστιες δεν φταινε, τα σκευη ελπιζω δεν φταινε αλλα επειδη κατι πρεπει να γινει με αυτη την κατασταση, εφοσον οι εστιες δεν σβηνουν προσωρινα οταν φτανουν την επιθυμητη τους θερμοκρασια (οπως κανουν τωρα) θα βελτιωθει λιγο η κατασταση. Εκτος αν εχετε καμια αλλη ιδεα~~ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2019 από panos4tw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, panos4tw είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις. Εχω καινουργιες κεραμικες εστιες, καινουργια σκευη και παρολα αυτα θελω 20' για να αρχισει να βραζει το νερο. Οι εστιες δεν φταινε, τα σκευη ελπιζω δεν φταινε αλλα επειδη κατι πρεπει να γινει με αυτη την κατασταση, εφοσον οι εστιες δεν σβηνουν προσωρινα οταν φτανουν την επιθυμητη τους θερμοκρασια (οπως κανουν τωρα) θα βελτιωθει λιγο η κατασταση. Εκτος αν εχετε καμια αλλη ιδεα~~ Τσεκαρισες εάν είναι επαγωγικες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos4tw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, troi.g είπε Τσεκαρισες εάν είναι επαγωγικες? δεν ειναι επαγωγικες. Ακομα και να ηταν το σκευος δουλευει και με επαγωγικες~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 14 λεπτά πριν, divo είπε Εκτός θέματος........αλλά στο θέμα😉😉😉😉😉😉😉 Απόκρυψη περιεχομένων Με την ευκαιρια που μιλάμε για εστίες και κουζίνες θα ήθελα να μοιραστώ μια εμπειρία μου. Πριν 27 χρόνια εχουμε νοικιάσει ένα σπίτι σε καποιο χωριο. Εκει εχει ενα μικρο κουζινακι αεριου με μπουκαλα. Ματια και φουρνακι. Στην αρχη η γυναικα μου φοβοτανε να το χρησιμοποιησει αλλα μετα ολα καλα. Εκει λοιπον ηταν η αρχη του κακου. Δεν ξερω ποσοι απο σας εχετε φυσικό αεριο στο σπίτι και χρησιμοποιείται σε κουζινα, αλλα το φαγητο που κανουν αυτες οι κουζινες δεν εχει καμιά σχεση με την ηλεκτρικη. Τρως τηγανιτή πατατα σε ελαιολαδο και σου θυμίζει το φαι της γιαγιάς (κλεμμένο απο masterchef 😉) οσοι ειναι πανω απο 50 θα καταλαβουν τι λεω. οταν χαλασε η κουζινα στην Αθηνα επεβαλα στη γυναικα μου να παρουμε υγραερίου, μια και ο αντρας του σπιτιου αποφασιζει (λεμε και καμια μ$%@%$$ια να περναει η ωρα😁) παρόλο που δεν ειχε φυσικο αεριο στη περιοχη. Τη δουλευουμε ακομα με μπουκαλες. Ενω στην αρχη τη φοβοτανε μετα απο 10 χρονια που κανανε εξοχικο υγραεριου πηρε απο μονη της. Ποια ειναι τα υπέρ της. Γρήγορο ψήσιμο στο φούρνο αλλα και στα ματια, αλλη γευση το φαγητο, οικονομια σε ρευμα. Με τα τα φαγητα και τα γλυκα που κανει συνεχεια θελω μια μπουκαλα καθε 3 με 4 μηνες. καμια σχεση με το ρευμα! Το μονο μοιονεκτημα της ειναι οτι θα πρεπει να φέρνεις ή να σου φέρνουν μπουκαλα, αν δεν εχεις φυσικό αέριο. Σημειωτέων οτι λειτουργουν και με τα δυο. εχει μπεκ μεσα και για τις δυο χρησεις. Spoiler Πως εξηγείται η διαφορά στην γεύση? Πέραν του να θερμένεται το φαγητό γρηγορότερα (και να αλλάζει έτσι η γεύση (αλλά το ίδιο γρήγορα δεν γίνεται και με μια καλή εστία ρεύματος?)) και του να περνάει το αέριο ή τα καυσαέριά του από από το φαγητό και να του δίνουν έτσι μυρωδιά? Και τα δύο μου φαίνονται λίγο δύσκολα, ειδικά το 2ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Απόκρυψη περιεχομένων Πως εξηγείται η διαφορά στην γεύση? Πέραν του να θερμένεται το φαγητό γρηγορότερα (και να αλλάζει έτσι η γεύση (αλλά το ίδιο γρήγορα δεν γίνεται και με μια καλή εστία ρεύματος?)) και του να περνάει το αέριο ή τα καυσαέριά του από από το φαγητό και να του δίνουν έτσι μυρωδιά? Και τα δύο μου φαίνονται λίγο δύσκολα, ειδικά το 2ο Ίσως παίζει ρόλο η μεγαλύτερη θερμοκρασία, ειδικά στα τηγανητά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, divo είπε αυτο εφυγε σε μισο λεπτο. Αντε να κανεις 1. να θες 4 λεπτα για μια τρυπα ειναι πολυ. ασε που σε 4 λεπτα το τρυπάνι δεν θα ειναι ζεστο απλα, θα ειναι κοκκινο. υπολογισε οτι αυτο ηταν και 8mm τρυπάνι. Το 6mm το τρυπάει πιο ευκολα. Απογοητεύτηκα, οπότε πήγα και αγόρασα ένα τρυπανάκι-λόγχη. Ελπίζω με αυτή τη φτηνή λύση να καταφέρω να κρεμάσω τον καθρέπτη στο μπάνιο μου. Στις 3/7/2019 στις 1:03 ΠΜ, bobptz είπε Έχω ένα τραπέζι ( https://www.ikea.gr/proioda/trapezia/trapezia-kouzinas-trapezarias/trapezia-mehri-8-theseis/bjursta-epekteinomeno-trapezi/30116264 ), χρώματος σκούρο καφέ, και θέλω να το μετατρέψω σε γραφείο. Από απλό τραπέζι, έγινε σταθμός εργασίας: Έδωσα 30 ευρώ στο ξυλάδικο να μου κόψουν μελαμίνες στα μέτρα μου, κατανάλωσα 20 μικρές πλαστικές γωνίες. Το κάτω κανάλι θα το ψηλώσω κι άλλο, μου περίσσεψαν κάτι τάβλες μελαμίνης. Η γυναίκα μου ξετρελάθηκε, το όνειρό της, να μη φαίνονται τα καλώδια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 @bobptz μπράβο για την κατασκευή! Νομίζω όμως ότι αν έκανες μια τρύπα με ποτηροτρύπανο στην επιφάνεια του τραπεζιού και πέρναγες απου εκεί τα καλώδια θα ήταν καλύτερα. Την τρύπα την κλείνεις με μια τάπα καλωδίων, όπως έχουν και τα έτοιμα γραφεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, zio10 είπε Νομίζω όμως ότι αν έκανες μια τρύπα με ποτηροτρύπανο στην επιφάνεια του τραπεζιού και πέρναγες απου εκεί τα καλώδια θα ήταν καλύτερα. Την τρύπα την κλείνεις με μια τάπα καλωδίων, όπως έχουν και τα έτοιμα γραφεία. Ναι, το ξέρω. Δεν ήθελα να καταστρέψω το τραπέζι. Θεωρητικά μπορώ να βγάλω την πλάτη που έχω προσθέσει και να έχω το τραπέζι όπως ήταν πριν, με 4 μικρές τρύπες στα πόδια από μέσα. Τα κανάλια έπρεπε να τα είχα κάνει πιο βαθιά. Τα έκανα 5 πόντους και τα καλώδια εύκολα πέφτουν έξω, έπρεπε να είναι 10 πόντοι. Παρήγκειλα όμως VELCRO STRAPS και θα είναι όλα οκ. Την ιδέα για την κατασκευή την πήρα από τα καινούρια γραφεία του ΙΚΕΑ, έτσι τα έχουν. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από bobptz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, bobptz είπε Τα κανάλια έπρεπε να τα είχα κάνει πιο βαθιά. Τα έκανα 5 πόντους και τα καλώδια εύκολα πέφτουν έξω, έπρεπε να είναι 10 πόντοι. Σκέφτηκα να υψώσω τα κανάλια βάζοντας κάτι σαν καγκελάκι. Θα βολεύει πάρα πολύ για τα καλώδια, για να βγαίνουν από το κανάλι εκεί που θέλω, κι όχι να γλιστρούν οριζόντια. Αν μπορούσα να βρω τίποτα μεταλλικά ραβδάκια να βιδώσω όρθια ανά 30 cm πχ. Που μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? πχ κάτι τέτοια ίσως κάνανε. Απλά τα θέλω να εξέχουν κάπου 5-8 cm και να έχουν τρύπες να μπορώ να τα βιδώσω στο κάθετο κομμάτι του καναλιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nino_90 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Θα ήθελα να ρωτήσω εάν έχει μεταφέρει κανεις πλακάκια με ιχ(Clio συγκεκριμένα).Θελω να μεταφέρω περίπου 25τμ(τα οποία πρέπει να χωράνε) αλλά δεν γνωρίζω το βάρος που έχει κάθε πακέτο για να είμαι σίγουρος έαν μπορώ να πάω τώρα να τα αγοράσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Εγώ έχω μεταφέρει με το δικό μου πλακάκια, αρμοστοκους κ γενικά ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Το θέμα είναι να τα βάλεις έτσι ώστε κάθε κιβώτιο να μην δέχεται υπερβολική πίεση. Δηλαδή το πολύ ενα κιβώριο πάνω στο άλλο,κ μάλιστα ακριβώς πάνω από το άλλο για να μοιράζεται η πιεση. Όχι 3 κιβώτια το ένα πάνω στο άλλο κτλ. Κ επειδή έχω κ clio της συζύγου,πέρα από το Πορτ μπαγκαζ μπορείς να βάλεις μερικά στα πίσω καθίσματα κ στο πίσω πάτωμα. Οδήγηση ήρεμη κ δεν θα πάθουν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nino_90 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 41 λεπτά πριν, bill999r είπε Εγώ έχω μεταφέρει με το δικό μου πλακάκια, αρμοστοκους κ γενικά ότι μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Το θέμα είναι να τα βάλεις έτσι ώστε κάθε κιβώτιο να μην δέχεται υπερβολική πίεση. Δηλαδή το πολύ ενα κιβώριο πάνω στο άλλο,κ μάλιστα ακριβώς πάνω από το άλλο για να μοιράζεται η πιεση. Όχι 3 κιβώτια το ένα πάνω στο άλλο κτλ. Κ επειδή έχω κ clio της συζύγου,πέρα από το Πορτ μπαγκαζ μπορείς να βάλεις μερικά στα πίσω καθίσματα κ στο πίσω πάτωμα. Οδήγηση ήρεμη κ δεν θα πάθουν τίποτα Ευχαριστώ, δεν με προβληματίζει το εάν θα σπάσουν αλλά το βάρος από 25τμ (περίπου 17 πακέτα) γιατί δεν μπορώ να βρω το βάρος ανα τμ περίπου που έχουν τα πλακάκια στο τμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 54 λεπτά πριν, ninopoutso είπε Ευχαριστώ, δεν με προβληματίζει το εάν θα σπάσουν αλλά το βάρος από 25τμ (περίπου 17 πακέτα) γιατί δεν μπορώ να βρω το βάρος ανα τμ περίπου που έχουν τα πλακάκια στο τμ https://www.leroymerlin.gr/gr/plakakia-dapedo-halia/plakakia/plakakia-esoterikou-dapedou/plakaki-england-34x34cm-62344093/ 1 κουτί = 1.62 τμ = 14 τμ 34 Χ 34 παχους 7.5 mm Ζυγιστηκε 19.6 kg Κάνε τις αναγωγές στα δικά σου. (Δε γράφει το κουτί πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 49 λεπτά πριν, divo είπε ειναι ανάλογά το πλακάκι δε θα βγάλει άκρη έτσι. εκτος αν τα εχει στο ιντερνετ αυτα που πηρε οποτε θα δει και κιλα. Κιβώτιο Παλέτα Βάρος 20x50 1.32m2 63.36m2 16kg/m2 33.6x33.6 1.58m2 66.36m2 17kg/m2 25χ60 1.38m2 49.68m2 19.1kg/m2 33.6 x 33.6 1.58m2 75.84m2 17kg/m2 1.44m2 34.56m2 23.5kg/m2 E πόσο να διαφέρει η πυκνότητα του πλακακιου από πλακάκι σε πλακάκι 10-15%. Αν είναι παχύτερο κανείς αναλογικά και βρίσκεις μια καλή προσέγγιση του βάρους/τμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nino_90 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Σας ευχαριστώ.. Τέλικα δεν θα το τολμήσω διότι ζυγίζουν χοντρικά όσο το ωφέλιμο του αυτοκινήτου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις