Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Έχω δυο ήμερες τώρα ασχολουμε με την αλλαγή ιμάντα από (ταμπακιερα) στο παράθυρο μου και δεν έχω καταλάβει πως βγαίνει το καπάκι. Παραθέτω και μια φωτογραφία απο την εσωτερική μεριά .

IMG_1514.JPG

Επεξ/σία από asa213
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προσπαθησα να βαλω ενα κατσαβίδι με λεπτή μύτη στο χώρισμα ώστε να μπορέσω να ανοίξω το καπάκι άλλα δεν μπαίνει .

Δημοσ.

Βάλε το κατσαβίδι τότε στην τρύπα του ιμάντα. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι μπαίνει κουμπωτά και είναι σφιχτό και θα πρέπει να ασκήσεις δύναμη για να το αφαιρέσεις. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε

Βάλε το κατσαβίδι τότε στην τρύπα του ιμάντα. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι μπαίνει κουμπωτά και είναι σφιχτό και θα πρέπει να ασκήσεις δύναμη για να το αφαιρέσεις. 

Απλα ετσι θα κανει ζημια θα στραβώσει πιστευω. Ισως αν βρει κατι πλατυ και μακρυ

Δημοσ.

Σε σπιτι που εμενα το καπακι ηταν κλειστο/μονοκομματο εντελως και οταν κοπηκε ο ιμαντας, επρεπε να κοπει το ξυλο για να αλλαξει. Στα πλαισια αυτης της αλλαγης βεβαια, εγινε και τροποποιηση ωστε το καπακι πλεον να ανοιγει με βιδες. 

Ετσι για την ιστορια, νομιζω το καπακι το ειχε φτιαξει μαστορας/ενοικισιαστης "τα φτιαχνω ολα" που ειχε κανει και τη συνολικη ανακαινιση του σπιτιου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, asa213 είπε

Καλησπέρα. Έχω δυο ήμερες τώρα ασχολουμε με την αλλαγή ιμάντα από (ταμπακιερα) στο παράθυρο μου και δεν έχω καταλάβει πως βγαίνει το καπάκι. Παραθέτω και μια φωτογραφία απο την εσωτερική μεριά .

IMG_1514.JPG

Από κάτω με προσπάθεια. Να είναι καλά αυτός που το έβαλε πρόσωπο με την κάσα του κουφώματος.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, hp8 είπε

Το κοίταζα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έβγαλε τον άξονα να τυλίξει τον ιμάντα.Δεν χρειάζεται.Βγάζεις τον παλιό αφού ανεβάσεις τέρμα πάνω το ρολό και το στηρίξεις με κάποιο τρόπο να μην πέσει και κουμπώνεις τον καινούργιο ιμάντα.

Το εσωτερικό από τον άξονα βγαίνει μόνο αν είναι ηλεκτρικό και έχει χαλάσει να το αντικαταστήσουμε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Το κοίταζα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έβγαλε τον άξονα να τυλίξει τον ιμάντα

άβυσσος η τεχνικη του μάστορα !!!!!!!!!😅 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DrLo είπε

Για να μη φαίνονται τα κεφάλια των ξυλόβιδων από την έξω πλευρά υποθέτω

οκ, αν είναι για θέμα αισθητικό.  Κατάλαβα.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bobptz είπε

οκ, αν είναι για θέμα αισθητικό.  Κατάλαβα.

Κόβεις κομμάτι με μελαμίνη από πλάκα νοβοπάν στο leroy  στα μέτρα που θες π.χ. 1,5 μέτρο  επί 50 εκατοστά και τη στηρίζεις εσωτερικά στα δύο μπροστινά πόδια στο ύψος που θες με μεταλλικές ή και πλαστικές γωνίες που είναι πιο όμορφες.

Δημοσ.

Τι τρόπους προτείνετε για να σβήσω την εκτύπωση των γραμμάτων από το συγκεκριμένο ακρυλικό διάτρητο ύφασμα;

ΠανίΚαρέκλαςΣκηνοθέτη.jpg

Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Κόβεις κομμάτι με μελαμίνη από πλάκα νοβοπάν στο leroy  στα μέτρα που θες π.χ. 1,5 μέτρο  επί 50 εκατοστά και τη στηρίζεις εσωτερικά στα δύο μπροστινά πόδια στο ύψος που θες με μεταλλικές ή και πλαστικές γωνίες που είναι πιο όμορφες.

Το λεροι αν δε κάνω λάθος, μελαμίνη επενδεδυμένη με το τετραγωνικό έχει μονο λευκή 8mm.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...