asa213 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω δυο ήμερες τώρα ασχολουμε με την αλλαγή ιμάντα από (ταμπακιερα) στο παράθυρο μου και δεν έχω καταλάβει πως βγαίνει το καπάκι. Παραθέτω και μια φωτογραφία απο την εσωτερική μεριά . Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από asa213
ParhsG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Συνήθως ανοιγει απο κάτω αλλά στο έχει βάλει προσωπο...
asa213 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Προσπαθησα να βαλω ενα κατσαβίδι με λεπτή μύτη στο χώρισμα ώστε να μπορέσω να ανοίξω το καπάκι άλλα δεν μπαίνει .
stelakis1914 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Βάλε το κατσαβίδι τότε στην τρύπα του ιμάντα. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι μπαίνει κουμπωτά και είναι σφιχτό και θα πρέπει να ασκήσεις δύναμη για να το αφαιρέσεις.
ParhsG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, stelakis1914 είπε Βάλε το κατσαβίδι τότε στην τρύπα του ιμάντα. Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις ότι μπαίνει κουμπωτά και είναι σφιχτό και θα πρέπει να ασκήσεις δύναμη για να το αφαιρέσεις. Απλα ετσι θα κανει ζημια θα στραβώσει πιστευω. Ισως αν βρει κατι πλατυ και μακρυ
panos4tw Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Σε σπιτι που εμενα το καπακι ηταν κλειστο/μονοκομματο εντελως και οταν κοπηκε ο ιμαντας, επρεπε να κοπει το ξυλο για να αλλαξει. Στα πλαισια αυτης της αλλαγης βεβαια, εγινε και τροποποιηση ωστε το καπακι πλεον να ανοιγει με βιδες. Ετσι για την ιστορια, νομιζω το καπακι το ειχε φτιαξει μαστορας/ενοικισιαστης "τα φτιαχνω ολα" που ειχε κανει και τη συνολικη ανακαινιση του σπιτιου.
Alejandro Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, asa213 είπε Καλησπέρα. Έχω δυο ήμερες τώρα ασχολουμε με την αλλαγή ιμάντα από (ταμπακιερα) στο παράθυρο μου και δεν έχω καταλάβει πως βγαίνει το καπάκι. Παραθέτω και μια φωτογραφία απο την εσωτερική μεριά . Από κάτω με προσπάθεια. Να είναι καλά αυτός που το έβαλε πρόσωπο με την κάσα του κουφώματος. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από Alejandro 2
hp8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, asa213 είπε Έχω δυο ήμερες τώρα ασχολουμε με την αλλαγή ιμάντα από (ταμπακιερα) στο παράθυρο μου και δεν έχω καταλάβει πως βγαίνει το καπάκι. https://www.youtube.com/watch?v=h1zaFznJZbo
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, hp8 είπε https://www.youtube.com/watch?v=h1zaFznJZbo Το κοίταζα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έβγαλε τον άξονα να τυλίξει τον ιμάντα.Δεν χρειάζεται.Βγάζεις τον παλιό αφού ανεβάσεις τέρμα πάνω το ρολό και το στηρίξεις με κάποιο τρόπο να μην πέσει και κουμπώνεις τον καινούργιο ιμάντα. Το εσωτερικό από τον άξονα βγαίνει μόνο αν είναι ηλεκτρικό και έχει χαλάσει να το αντικαταστήσουμε.
hp8 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Το κοίταζα και δεν κατάλαβα για ποιο λόγο έβγαλε τον άξονα να τυλίξει τον ιμάντα άβυσσος η τεχνικη του μάστορα !!!!!!!!!😅
bobptz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, DrLo είπε Για να μη φαίνονται τα κεφάλια των ξυλόβιδων από την έξω πλευρά υποθέτω οκ, αν είναι για θέμα αισθητικό. Κατάλαβα.
papoys1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, bobptz είπε οκ, αν είναι για θέμα αισθητικό. Κατάλαβα. Κόβεις κομμάτι με μελαμίνη από πλάκα νοβοπάν στο leroy στα μέτρα που θες π.χ. 1,5 μέτρο επί 50 εκατοστά και τη στηρίζεις εσωτερικά στα δύο μπροστινά πόδια στο ύψος που θες με μεταλλικές ή και πλαστικές γωνίες που είναι πιο όμορφες.
zoranb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Τι τρόπους προτείνετε για να σβήσω την εκτύπωση των γραμμάτων από το συγκεκριμένο ακρυλικό διάτρητο ύφασμα;
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Κόβεις κομμάτι με μελαμίνη από πλάκα νοβοπάν στο leroy στα μέτρα που θες π.χ. 1,5 μέτρο επί 50 εκατοστά και τη στηρίζεις εσωτερικά στα δύο μπροστινά πόδια στο ύψος που θες με μεταλλικές ή και πλαστικές γωνίες που είναι πιο όμορφες. Το λεροι αν δε κάνω λάθος, μελαμίνη επενδεδυμένη με το τετραγωνικό έχει μονο λευκή 8mm. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Για βρύση που στάζει υπάρχει κάτι απλό που μπορώ να κάνω εκτός από το να την αλλάξω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις