bill999r Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Για μένα φτιάξε πορτακι από το πλεξι. Κόψε το στη διάσταση που θες. Αν είναι χοντρό βάλε δύο μεντεσέδες στην άκρη κ ένα μαγνητικό κλειδωνατακι κ έτοιμος. Αν είναι λεπτό φτιάξε κ ένα πλαισιακι από προφιλακι αλουμινίου κ είσαι έτοιμος Ουσιαστικά σκεφτόμουν κάτι τέτοιο αλλά αντικατάσταση της πόρτας με πλεξι
tornado Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα θέλω να κρεμάσω - στερεωσω ένα κομμάτι πλεξιγκλας μέγεθος α3 σε στρογγυλά κάγκελα τριών πόντων. Έστω ότι τα τρυπαω στις γωνίες, πως τα στερεωνω? Μια λύση που σκέφτηκα είναι να βάλω τα αυτια που βάζουν στους κεραιες. Καμία καλύτερη?
tornado Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Το δεματικο ομως κοβεται ακομα και με νυχοκόπτη
bill999r Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δεν κόβεται κ τόσο εύκολα. Αν θες κάτι πιο μόνιμο και πιο όμορφο τότε δες κάτι τέτοιο
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, bobptz είπε Το μάρμαρο πως κόβεται? Με τροχό? Μπορώ να το χαράξω λίγο και μετά να το χτυπήσω να χωρίσει? Η πρέπει ο τροχός να το περάσει τελείως ? Έχω ένα κομμάτι μάρμαρο (γιαννιώτικο) που το προόριζα για σοβαντεπί. Δηλ πλάτος περίπου 10 cm, φάρδος 2 cm και μήκος κάπου 50 cm. Θέλω να το κόψω σε κομμάτια μήκους καπου 15 cm. Ναι με τον τροχό και πρέπει να το περάσει όλο. Απλά πάρε δίσκο για πέτρα κλπ υλικά και όχι με τον κλασσικό για σίδερο
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, bobptz είπε Το μάρμαρο πως κόβεται? Με τροχό? Μπορώ να το χαράξω λίγο και μετά να το χτυπήσω να χωρίσει? Η πρέπει ο τροχός να το περάσει τελείως ? Έχω ένα κομμάτι μάρμαρο (γιαννιώτικο) που το προόριζα για σοβαντεπί. Δηλ πλάτος περίπου 10 cm, φάρδος 2 cm και μήκος κάπου 50 cm. Θέλω να το κόψω σε κομμάτια μήκους καπου 15 cm. Το μάρμαρο Δεν κόβεται με χάραγμα, Δηλαδή αν θες να το κόψεις θα πρέπει να πας στον τροχό μέχρι κάτω, υπάρχουν ειδικοί δίσκοι για μάρμαρο. Οποιοσδήποτε άλλος δίσκος κάνει ζημιά στο μάρμαρο και πετάει κομματια, το καταστρέφει με λίγα λόγια. Οι δίσκοι νερού είναι άλλο πράγμα και δεν κάνουν για τροχούς χειρός, γιατί πετάγονται τα νερά και θα πάθεις ηλεκτροπληξία. Επίσης οι δίσκοι νερού δουλεύουν σε πολύ χαμηλές στροφές, ενώ οι ξηροί δουλεύουν στις ~10.000 1
troi.g Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 14 ώρες πριν, bobptz είπε Το μάρμαρο πως κόβεται? Με τροχό? Μπορώ να το χαράξω λίγο και μετά να το χτυπήσω να χωρίσει? Η πρέπει ο τροχός να το περάσει τελείως ? Έχω ένα κομμάτι μάρμαρο (γιαννιώτικο) που το προόριζα για σοβαντεπί. Δηλ πλάτος περίπου 10 cm, φάρδος 2 cm και μήκος κάπου 50 cm. Θέλω να το κόψω σε κομμάτια μήκους καπου 15 cm. Πήγαινε το σε ένα μαρμαραδικο , θα στο κόψει άριστα και δε νομίζω να πληρώσεις και πολλά. 1
ParhsG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Για τρίψιμο τοιχου / σοβά ποιος ειναι vfm τροπος για μεγάλες επιφάνειες; Επισης για μπετό υπάρχουν ειδικά τριβεία; Εχω δει να έχουν κάνει λείο τοιχο μπετου δε ξέρω πως.
troi.g Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, divo είπε ήρθε και η σειρα μου.... Εχω κλεισει με τη παρακατω κατασκευη μια εξωτερικη στριφτη σκαλα που πηγαινε στη ταρατσα. το χειμωνα ολα μια χαρα δεν περναει η βροχη και γενικα κοβει και το κρυο μια και ειναι βορινη η σκαλα. Το καλοκαιρι ομως εχω θεμα με τη ζεστη. θα ηθελα λοιπον ενα τροπο να ανοιξω καποια ας πουμε παραθυρα για να μπαίνει αερας. Η κατασκευη ειναι πλεγμα γαλβανιζε κολλημενο πανω σε Τ ( αυτο για ασφαλεια) και απο μεσα πολυκαμπονικο κυψελοτο κολλημένο με σιλικονη. καθε καθετο κομματι ειναι γυρω στα 2.20 δεν θελω να ανοιγει ολο καθε ιδεα δεκτη. Αυτό είναι σε κάποιο μπαλκόνι, σωστά? Έχεις σκεφτεί να βάλεις κανονικό παράθυρο? Κάτι τέτοιο. https://www.build.gr/index.php?route=product/product&product_id=9519&skr_prm=WyI1NTg3MTJlYy1kNTkxLTQ2OWMtOGY2MS00MzI0NDkwNTNkZGIiLDE1NjE5NjIzODAyNDkseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0 ή Κάποιο από αυτά τα παράθυρα, αλλά προφανώς θέλεις κάποιο μεγάλο , όχι από τα μικρά στην αρχή. https://www.skroutz.gr/c/3349/parathyra.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
kostakiss Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 καλησπερα και καλο μηνα. θελω να "συμαζεψω" ενα σπιτι οπου θα μεινω εγω. καποιες δουλειες φανταζομαι πρεπει να γινουν απο την αρχη ,ποιες ειναι αυτες και που μπορω να διαβασω τα βηματα ? συγκεκριμενα θελω να αλλαξω σιγουρα την ηδη υπαρχουσα κουζινα και μπανιο. αν υπαρχει καποιο αρθρο η αλλο site με πιο εξειδικευμενες πληροφοριες,παρακαλω να μου το στειλετε σε ΡΜ .
papoys1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, ParhsG είπε Για τρίψιμο τοιχου / σοβά ποιος ειναι vfm τροπος για μεγάλες επιφάνειες; Επισης για μπετό υπάρχουν ειδικά τριβεία; Εχω δει να έχουν κάνει λείο τοιχο μπετου δε ξέρω πως. Για λείανση μπετού π.χ. από ίχνη που αφήνουν οι σανίδες είναι ο συγκεκριμένος τροχός. Έχω τρίψει και κάνει πολύ καλή δουλειά. Σοβά με κοινό τριβείο μπορείς να τρίψεις αλλά για ποιο λόγο.Το σοβά αν θέλουμε να τον κάνουμε λείο τον στοκάρουμε.
troi.g Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, divo είπε δεν ειναι μπαλκονι, ειναι κλεισιμο σκαλας στριφτης 3 οροφοι τα αλουμινένια παραθυρα τα ειδα αλλα ειναι πολυ φαρδια γι αυτο που θελω. υπολογισε οτι το Τ ειναι 2 ποντοι Ειδα κατι σημερα και που μπορει να κανει γι αυτο που θελω. θελω να δω τα πορτακια απο τους πινακες, αν κανουν. Στην οροφή είναι?
troi.g Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Με μπερδεύεις, δεν είναι οροφή, δεν είναι σε μπαλκόνι, που είναι τελικά??😀 Πλάκα σου κάνω , προφανώς εγώ θα έβαζα κάποιο αλουμίνιο, μπορείς να φτιάξεις ένα πλαίσιο με στρατζαριστο 2*3 καί νά βιδωσεις το αλουμίνιο πάνω σε αυτό.
panos4tw Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, kostakiss είπε καλησπερα και καλο μηνα. θελω να "συμαζεψω" ενα σπιτι οπου θα μεινω εγω. καποιες δουλειες φανταζομαι πρεπει να γινουν απο την αρχη ,ποιες ειναι αυτες και που μπορω να διαβασω τα βηματα ? συγκεκριμενα θελω να αλλαξω σιγουρα την ηδη υπαρχουσα κουζινα και μπανιο. αν υπαρχει καποιο αρθρο η αλλο site με πιο εξειδικευμενες πληροφοριες,παρακαλω να μου το στειλετε σε ΡΜ . Επειδη προσφατα μπηκα σε αυτη τη φαση, κι ακομα ειμαι, θεωρω οτι βλεπεις εσυ τι χρειαζεται να γινει με προτεραιοτητα, διαβαζεις συνοπτικα πως γινεται και αν θεωρεις οτι "το χεις" μετα διαβαζεις περαιτερω στο google, σε youtube videos και για πιο εξειδικευμενες αποριες στο insomnia:) Τωρα για αυτα που αναφερεις, αν θες να φτιαξεις μια κουζινα απο την αρχη σε custom διαστασεις με περιορισμους π.χ. να χωρεσει οριακα στο διαθεσιμο χωρο ή γωνια σε τοιχο που δεν ειναι ορθη, τοτε τα πραγματα ειναι καπως δυσκολα. Αν θες να αλλαξεις τα πορτακια, τα χερουλια, να τη βαψεις, να αλλαξεις παγκο ή να παρεις μια ετοιμη ελευθερη κουζινα (π.χ. ευθεια) τα πραγματα ειναι πιο ευκολα. Για μπανιο, θεωρω οτι εφοσον δεν μπεις στη διαδικασια να ξηλωσεις πλακια τα πραγματα ειναι βατα, το ξηλωμα πλακιδιων κυριως και μετα η επανατοποθετηση δεν ειναι ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις