jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 22 λεπτά πριν, bill999r είπε Μάλλον θα είναι.... Γιατί θα χρειαστεί αλλαγή χρήσης φαντάζομαι οπότε πας για οικοδομική άδεια. Πάνω κάτω 1000 ευρώ περίπου σε περίπτωση που θες οικοδομική αδεια. Αλλιώς πολύ φθηνότερα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πες το ετσι...τα 1000 ευρω τα θεωρω λιγα για αυτη τη δουλεια....10+ να μην ειναι και ολα καλα!! οικοδομικη αδεια δε θελει οταν θες να χτίσεις σε υπολοιπο δομησης; καπως ετσι λεγεται νομιζω αν δεν κανω λαθος δεν ειμαι ειδικος... δε θελω να χτισω ουτε τοιχο. απλα να μου γινει η γονικη παροχη, να το αλλαξω σε κατοικια και να θεσω κυρια εισοδο με φατσα το δρομο και οχι μεσα απο το μαγαζι. αυτο περιληπτικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, jackess είπε γινει η γονικη παροχη, να το αλλαξω σε κατοικια και να θεσω κυρια εισοδο Η αλλαγή χρήσης απαιτεί οικοδομική άδεια. Το άνοιγμα πόρτας δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Πρέπει να το δει μηχανικός κ θα σε κατατοπίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jackess Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, bill999r είπε Η αλλαγή χρήσης απαιτεί οικοδομική άδεια. Το άνοιγμα πόρτας δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό. Πρέπει να το δει μηχανικός κ θα σε κατατοπίσει Ναι αναγκαστικά. Σε ένα μισαωράκι που σχολάω θα κατσω να ψάξω κανένα μηχανικό τριγύρω να πάω να τα δούμε απο κοντά. Σε ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, bill999r είπε Εγώ θα έβαζα osb Θα ζεστάνει κ θα ομορφυνει τον χώρο. Βέβαια είναι κ θέμα γούστου κ τι αρέσει σε εσένα Σε άμεση επαφή δεν μπορεί να είναι. Σίγουρα η σωλήνα θα στηρίζεται σε στηρίγματα στον τοίχο. Αν μπει ξύλο κ πάλι δεν θα ακουμπάει άμεσα Εννοω αν ρήξει τσιμεντοκονια πχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, bobptz είπε Μιλώντας με φίλο σκεφτήκαμε ότι υπάρχει επίσης η μελαμίνη και το plywood. Για τη δουλειά που το θέλω (να καλύψω μικρό μέρος του τοίχου, για να το προστατέψω αλλά και να δείχνει ωραίο), τι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσω? Το plywood είναι το κόντρα-πλακέ. Θ δείχνει τόσο ωραίο όσο ωραίο μπορεί να στο βάψει κάποιος. προσωπικά ανάμεσα στα 3 θα προτιμούσα laminate αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εννοείς να τους θάψει σε τσιμέντο; Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 29 λεπτά πριν, bill999r είπε Εννοείς να τους θάψει σε τσιμέντο; Ναι. Στα πλακακια ετσι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Ναι. Στα πλακακια ετσι ειναι. Αν έχουν πλαστικό περίβλημα κ δεν έρχονται σε άμεση επαφή με το τσιμέντο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αν και δεν έχω πετύχει χαλκοσωλήνα θαμμένο. Κ λέω να υπάρχει περίβλημα καθαρά για τις συστολές διαστολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, ParhsG είπε Ποια εκδοση προτεινεις απο αυτες; Για τρυπημα ειναι ισιος ο αξονας γενικα; Προσωπικά θα έπαιρνα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10281774/Bosch-GBH-2-26-F-Extras-Professional-06112A4001.html. Ειδαλλως παίρνεις αυτό και θα είσαι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/88471/Bosch-GBH-2-26-DRE-0611253703.html. Όσο για το αν είναι ίσιος ο άξονας εξαρτάται πόσο θα το δουλεψεις με το καλέμι. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς για σκάψιμο, τόσο περισσότερο θα αποκτήσει μποσικα το τσοκ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, troi.g είπε Προσωπικά θα έπαιρνα αυτό https://www.skroutz.gr/s/10281774/Bosch-GBH-2-26-F-Extras-Professional-06112A4001.html. Ειδαλλως παίρνεις αυτό και θα είσαι μια χαρά. https://www.skroutz.gr/s/88471/Bosch-GBH-2-26-DRE-0611253703.html. Όσο για το αν είναι ίσιος ο άξονας εξαρτάται πόσο θα το δουλεψεις με το καλέμι. Όσο περισσότερο το χρησιμοποιείς για σκάψιμο, τόσο περισσότερο θα αποκτήσει μποσικα το τσοκ . Το πρωτο ουσιαστικά σου δινει και το εξτρα τσοκ; Κριμα παντως να παίρνει μποσικα αλλα λογικα δεν ειναι για λεπτοδουλειές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, jackess είπε Ρε παιδιά για να μην ανοίγω καινούριο θέμα τσάμπα, ας ρωτήσω για αρχή εδώ που ξέρετε για εργασίες κλπ Μου αφήνει ο παππους μου ένα υπόγειο του μαγαζιού του το οποίο έχει είσοδο μέσα απο το μαγαζί. Θέλω να το μετατρέψω (το υπόγειο μόνο, έχει δικά του χαρτιά) σε κατοικία και να δημιουργήσω είσοδο στο δρόμο. Που πρέπει να απευθυνθώ; Πολιτικό μηχανικό; Αρχιτέκτονα; Ξέρει κανένας κανένα γραφείο να πάρω τηλ να ρωτήσω; Μηχανικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Μαστορατζες μουυυυυυ! Θελω να κανω το εξης,στο χωριο το σπιτι ειναι στο παλιο στυλ που αλλο οικημα ηταν το σπιτι και αλλο η κουζινα κ το μπανιο.Οταν εγινε επισκευη στο σπιτι(σκεπες,πατωματα κλπ) η συγχωρεμενη η γιαγια μ δεν αφηνε να φτιαξουμε τουαλετα μεσα στο σπιτι και εμεινε ετσι.Θα μου πειτε ποιο το προβλημα,σπασε λιγο τοιχο κ φτιαξε,αμ δε,ειναι πετρα το σπιτι και δεν ειναι απλη υποθεση.Σκεφτομουν το εξης,υπαρχει τροπος να ανοιχτει πορτα σε πετροτοιχο και να κανω εξωτερικη προσθηκη το wc η δεν παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Μαστορατζες μουυυυυυ! Θελω να κανω το εξης,στο χωριο το σπιτι ειναι στο παλιο στυλ που αλλο οικημα ηταν το σπιτι και αλλο η κουζινα κ το μπανιο.Οταν εγινε επισκευη στο σπιτι(σκεπες,πατωματα κλπ) η συγχωρεμενη η γιαγια μ δεν αφηνε να φτιαξουμε τουαλετα μεσα στο σπιτι και εμεινε ετσι.Θα μου πειτε ποιο το προβλημα,σπασε λιγο τοιχο κ φτιαξε,αμ δε,ειναι πετρα το σπιτι και δεν ειναι απλη υποθεση.Σκεφτομουν το εξης,υπαρχει τροπος να ανοιχτει πορτα σε πετροτοιχο και να κανω εξωτερικη προσθηκη το wc η δεν παιζει? Αφού είναι πετρόχτιστο το σπίτι, δύσκολο το βλέπω, τα παλιά δεν είχαν κολώνες και δοκάρια, οπότε εάν αρχίσεις να ανοίξεις πόρτα θα αρχίσουν και θα ξεκλειδώνουν οι πέτρες. Θέλει προσοχή, καλύτερα να ρωτήσεις μηχανικό. Παίζει να το κάνεις εσωτερικό? Είναι μικρό το σπίτι? 1 ώρα πριν, ParhsG είπε Το πρωτο ουσιαστικά σου δινει και το εξτρα τσοκ; Κριμα παντως να παίρνει μποσικα αλλα λογικα δεν ειναι για λεπτοδουλειές. Έξτρα τσοκ υπάρχει και στο δεύτερο αλλά μπαίνει πρόσθετα, οπότε μεγαλώνει λίγο το μήκος του εργαλείου, ενώ στο πρώτο βγαίνει το ένα τσοκ και μπαίνει το άλλο. Για να πάρει μποσικα θέλει πολύ καιρό και σκληρή χρήση. Για λεπτοδουλειες πάρε κάποιο μικροτερο ή επαναφορτιζόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 15 λεπτά πριν, troi.g είπε Αφού είναι πετρόχτιστο το σπίτι, δύσκολο το βλέπω, τα παλιά δεν είχαν κολώνες και δοκάρια, οπότε εάν αρχίσεις να ανοίξεις πόρτα θα αρχίσουν και θα ξεκλειδώνουν οι πέτρες. Θέλει προσοχή, καλύτερα να ρωτήσεις μηχανικό. Παίζει να το κάνεις εσωτερικό? Είναι μικρό το σπίτι? Δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλο αλλα εχει χωρο ανετα για ενα wc 1μιση *1μιση,απλα το θεμα μου ειναι οτι μεσα δεν θελω να κανω πολλα μερεμετια γι'αυτο σκεφτομουν κατι τετοιο.Μηχανικους που ρωτησα( εμπλεκονται στην τωρινη δουλεια μου ) μου το απεκλεισαν ολοι σαν πολυ δυσκολο εως αδυνατο.Η 2η σκεψη ειναι η εξης ενα 2ο εξωτερικο αλλα κολλητα με τη βεραντα του σπιτιου ωστε π.χ. τον χειμωνα να μην χρειαζεται να βγεις με ομπρελα για να πας να κανεις την αναγκη σου στο αλλο μπανιο. και σκεφτομουν τσιμεντοβαση να ερθει στο ιδιο υψος με τη βεραντα,σκελετος και γυψοσανιδα για να κρατησω το κοστος και τον κοπο χαμηλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, divo είπε Για να πεσει πάνω του πλακάκι θες μόνωση. Όχι τόσο για να μονώσεις για να μη χασεις θερμοκρασία αλλά για να προφυλάξεις τα υπόλοιπα από τις συστολοδιαστολες το χειμώνα που θα δουλεύει το καλοριφερ. και επειδη είμαι του κάλιο γαιδουροδενε παρά γαιδουρογυρευε στα πλακάκια που θα έβαζα πάνω από τη σωλήνα θα τα κέρναγα κόλλα και αρμοστοκο λίγο γαλάκτωμα. Θα τα κάνει πιο ελαστικά. Αρα να παρω να βαλω στα κοματια που δεν εχει. Επισης χρειαζεται σκληρη κολληση σε τετοιους σωληνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις