Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, panos4tw είπε

ÎήÏη

Σε συστημα αυτοματου ποτισματος, τοποθετουμε  την δεξια πλευρα απο τη μερια του κεντρικου φ16 σωληνα και την αριστερη στο σωληνακι φ6 που παει μεχρι το φυτο, σωστα; Αν ναι και εκει που ενωνεται με τον φ16 σταζει νερο οταν ανοιγω τη βρυση, τι λυσεις υπαρχουν εκτος απο το να αλλαξω λαστιχο φ16 και να δοκιμασω να τρυπησω απο την αρχη;

Ανάποδα το κανείς αυτό γίνεται. Η αριστερή κουμπώνει στο Φ16. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, panos4tw είπε

ÎήÏη

Σε συστημα αυτοματου ποτισματος, τοποθετουμε  την δεξια πλευρα απο τη μερια του κεντρικου φ16 σωληνα και την αριστερη στο σωληνακι φ6 που παει μεχρι το φυτο, σωστα; Αν ναι και εκει που ενωνεται με τον φ16 σταζει νερο οταν ανοιγω τη βρυση, τι λυσεις υπαρχουν εκτος απο το να αλλαξω λαστιχο φ16 και να δοκιμασω να τρυπησω απο την αρχη;

αμα τρυπησες με το εργαλειακι που ανοιγει τρυπουλες στο σωληνα κανονικα δεν θα πρεπει να σταζει αμα τα πραματακια αυτα τα πειρες απο κανα τζαμπο πετα τα

οπα αναποδα το εβαλες το χοντρο παει στον 16 το λεπτο στο 6 καντο τουμπα

Σορρυ ειμαι κουρασμενος και δεν πολυνοιωθω, την αριστερη μερια ειχα βαλει σωστα στο φ16 και παλι εσταζε. Το λαστιχο και οι τρυπες υπηρχαν απο παλια, εγω απλα εβαλα πανω τα σωληνακια με τους σταλακτητες.

8 ώρες πριν, panos4tw είπε

Σορρυ ειμαι κουρασμενος και δεν πολυνοιωθω, την αριστερη μερια ειχα βαλει σωστα στο φ16 και παλι εσταζε. Το λαστιχο και οι τρυπες υπηρχαν απο παλια, εγω απλα εβαλα πανω τα σωληνακια με τους σταλακτητες.

Τότε δεν έχουν γίνει σωστά οι τρύπες με το κατάλληλο εργαλείο. Κλασική λύση είναι ότι τις κάνουν με καρφί αλλά 99% θα τρέχει. 

• Like 1

8 ώρες πριν, panos4tw είπε

Σταζει στη μεγαλη; Τοτε δοκιμασε ταπα και κανε αλλη τρυπα. Αλλιως αλλαξε το κομματι αυτο

• Like 1

11 ώρες πριν, panos4tw είπε

Στο συγκεκριμένο λάστιχο μία φορά μπαίνουν σωστά οι σταλάκτες. Εάν βγούν και ξαναμπούν χαλαρώνει η τρύπα και χάνουν.Την έχω πάθει.

Καινούργια Φ16 σωλήνα  εργαλειάκι για τρυπούλες και ξανά από την αρχή καινούργιοι σταλάκτες και όχι μεταχειρισμένοι.

• Like 2

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις. Θα δοκιμασω σε πρωτη φαση να βουλωσω τις υπαρχουσες τρυπες και αν πετυχει θα ανοιξω νεες λιγο πιο διπλα στο υπαρχον λαστιχο. Εναλλακτικα, παμε για τοποθετηση νεου λαστιχου και σγρομπα.

Στις 25/6/2019 στις 12:31 ΠΜ, paylidis είπε

Κακώς κανείς υποθέσεις έχει κανονικά μαγαζί και το ποσό είναι με απόδειξη. Και σε πληροφορώ δεν είναι 1-2 είναι δεκάδες που πλέον κάνουν συντήρηση με 10-15€ όποτε μάλλον δεν είναι «τσαμπατζήδες» αλλά επειδή θέλουν αν έχουν δουλειά και όχι να κάνουν αρπαχτές και να δαγκώνουν κόσμο (40€ για 15’) μάλλον το αντίθετο ειναι. 

Και επαναλαμβάνω, ένα ντουβάρι πτυχία 5€/ώρα παίρνω.......ποσά να πάρει ο ψυκτικός του επαλ;;;

Ηρθε ο άνθρωπος τελικά, φυσικά μαύρα, ένα 20άρικο του έδωσα αλλά τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Το κλιματιστικό είχε μέσα εκτός από κροκόδειλους και πόκεμον και μερικούς πύθωνες και δράκους κομόντο. Η ώρα που άνοιξε την μονάδα και του έπεσε στη μάπα μαυρίλα και του έγινε σαν του Σβαρτζενέγκερ στο Predator ήταν η ώρα που σούφρωσα τα φρύδια μου και ρούφηξα τα χείλη μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι καθώς εγώ κρατούσα την λεκάνη από κάτω. Δεν έβγαλε πολύ νερό, κάτι σταγόνες μόνο παγιδευμένες αλλά πραγματικά πολύ σαπίλα εκεί μέσα. Θα το κάνω σύστημα τώρα να μου το καθαρίζει ο άνθρωπος μια φορά το έτος γιατί όλες αυτές οι σαπίλες στα πνευμόνια μου έρχονται. 

• Like 4

• Super Moderators
6 minutes ago, ikaruga24 said:

Ηρθε ο άνθρωπος τελικά, φυσικά μαύρα, ένα 20άρικο του έδωσα αλλά τον λυπήθηκε η ψυχή μου. Το κλιματιστικό είχε μέσα εκτός από κροκόδειλους και πόκεμον και μερικούς πύθωνες και δράκους κομόντο. Η ώρα που άνοιξε την μονάδα και του έπεσε στη μάπα μαυρίλα και του έγινε σαν του Σβαρτζενέγκερ στο Predator ήταν η ώρα που σούφρωσα τα φρύδια μου και ρούφηξα τα χείλη μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι καθώς εγώ κρατούσα την λεκάνη από κάτω. Δεν έβγαλε πολύ νερό, κάτι σταγόνες μόνο παγιδευμένες αλλά πραγματικά πολύ σαπίλα εκεί μέσα. Θα το κάνω σύστημα τώρα να μου το καθαρίζει ο άνθρωπος μια φορά το έτος γιατί όλες αυτές οι σαπίλες στα πνευμόνια μου έρχονται. 

Φτερωτή έβγαλε για καθάρισμα?

• Confused 1

4 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Φτερωτή έβγαλε για καθάρισμα?

Ναι έβγαλε. Φάγαμε δυο τρία βετέξ για να κάνουμε τον πλήρη καθαρισμό. Από μέσα, από πάνω στα φίλτρα, τα κανάλια, γενικά αν και δεν είμαι γνώστης φαίνεται να το δούλεψε ο άνθρωπος. 1.5 ώρα μου έκατσε, μεγάλη ταλαιπωρία το βγάλσιμο της μάσκας και το κούμπωμα της επίσης.

• Like 1

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Ναι έβγαλε. Φάγαμε δυο τρία βετέξ για να κάνουμε τον πλήρη καθαρισμό. Από μέσα, από πάνω στα φίλτρα, τα κανάλια, γενικά αν και δεν είμαι γνώστης φαίνεται να το δούλεψε ο άνθρωπος. 1.5 ώρα μου έκατσε, μεγάλη ταλαιπωρία το βγάλσιμο της μάσκας και το κούμπωμα της επίσης.

Χαλάλι του. Αθήνα είναι αυτός; Εάν είναι τόσο καλός και σχολαστικοσ μήπως τον προτιμήσω γιατί εγώ δε κατάφερα να κλείσω ραντεβού ακόμα με το δικό μου 

34 λεπτά πριν, paylidis είπε

Χαλάλι του. Αθήνα είναι αυτός; Εάν είναι τόσο καλός και σχολαστικοσ μήπως τον προτιμήσω γιατί εγώ δε κατάφερα να κλείσω ραντεβού ακόμα με το δικό μου 

Οχι, εδώ Σαλόνικα city βρίσκομαι. Δεν τον βρήκα εγώ, απλά ρώτησα τον σπιτονοικοκύρη μου αν ξέρει κανέναν και μου έστειλε αυτόν οπότε τώρα τον έμαθα και εγώ. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ρολόι πάει μέχρι τώρα το κλιματιστικό και βγάζει και μια χαρά αέρα.

• Sad 1

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Οχι, εδώ Σαλόνικα city βρίσκομαι. Δεν τον βρήκα εγώ, απλά ρώτησα τον σπιτονοικοκύρη μου αν ξέρει κανέναν και μου έστειλε αυτόν οπότε τώρα τον έμαθα και εγώ. Να είναι καλά ο άνθρωπος. Ρολόι πάει μέχρι τώρα το κλιματιστικό και βγάζει και μια χαρά αέρα.

Αν μπορείς, στείλε μου στοιχεία του.

23 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Αν μπορείς, στείλε μου στοιχεία του.

Συνδετικός κρίκος ο σπίτι νοικοκύρης μου. Δεν ξέρω τα στοιχεία του πέρα από το όνομα του. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...