paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Παιδιά έχει αρχίσει να τρέχει νερό το air condition στο δωμάτιο μου, μάλλον έχει μαζέψει μέσα κάνα δυο κροκόδειλους και μερικά pokemon και έχει βουλώσει. Ερώτηση, μπορώ να κάνω κάτι εγώ με απλές διαδικασίες ή πρέπει να φωνάξω άνθρωπο να κάνει τη δουλειά; Μια συντήρηση κλιματιστικού έχει 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν ψαχτείς λίγο online. Θα σου πρότεινα να φωνάξεις καποιο τεχνικό γιατί μάλλον έχει μέσα φίδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Μια συντήρηση κλιματιστικού έχει 10€ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αν ψαχτείς λίγο online. Θα σου πρότεινα να φωνάξεις καποιο τεχνικό γιατί μάλλον έχει μέσα φίδια Ευχαριστώ, στην συντήρηση θα έχω αναγκαστική μετακίνηση αντικειμένων; Γιατί από κάτω από το κλιματιστικό έχω τηλεόραση και PC με όλα τα παρελκόμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ikaruga24 είπε Ευχαριστώ, στην συντήρηση θα έχω αναγκαστική μετακίνηση αντικειμένων; Γιατί από κάτω από το κλιματιστικό έχω τηλεόραση και PC με όλα τα παρελκόμενα. Ε ναι. Δε νομίζω ότι θες να στην βρέξει! Σήμερα μάλιστα σκόπευα να καλέσω και εγώ για ραντεβού για συντήρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, paylidis είπε Ε ναι. Δε νομίζω ότι θες να στην βρέξει! Σήμερα μάλιστα σκόπευα να καλέσω και εγώ για ραντεβού για συντήρηση Πωωωωω με σκότωσες, ο τρόπος που τα έχω όλα τοποθετημένα είναι βράστα, μεγάλο μανίκι να τα μετακινήσω. Αν κάτσω εγώ από κάτω από τον μάστορα με μια σκάφη κάτω από το κλιματιστικό δεν θα γίνει δουλεία; Εννοείται θα ρίξω νάηλον πάνω στα ηλεκτρονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Ερώτηση, μπορώ να κάνω κάτι εγώ με απλές διαδικασίες ή πρέπει να φωνάξω άνθρωπο να κάνει τη δουλειά; Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο και εφ όσον αποδίδει κανονικά σίγουρα έχει βουλώσει η αποχέτευση Αν βρεις ασφαλή !!!!!! τρόπο να ρουφήξεις από την έξω μεριά την σωλήνα πιστεύω θα είσαι εντάξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, hp8 είπε Αν δεν έχει συμβεί κάτι άλλο και εφ όσον αποδίδει κανονικά σίγουρα έχει βουλώσει η αποχέτευση Αν βρεις ασφαλή !!!!!! τρόπο να ρουφήξεις από την έξω μεριά την σωλήνα πιστεύω θα είσαι εντάξει Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί ο σωλήνας είναι από τον δεύτερο ως το ισόγειο όπου και πέφτει μέσα σε αυλάκι που καταλήγει σε αποχέτευση. Στην κατάληξη της είναι μια χαρά. Το ίδιο το μηχάνημα έχει σίγουρα μαζέψει καθώς δεν έχει καθαριστεί τα τελευταία 3 χρόνια (και δεν ξέρω και οι προηγούμενοι ένοικοι τι έκαναν μαζί του). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Πωωωωω με σκότωσες, ο τρόπος που τα έχω όλα τοποθετημένα είναι βράστα, μεγάλο μανίκι να τα μετακινήσω. Αν κάτσω εγώ από κάτω από τον μάστορα με μια σκάφη κάτω από το κλιματιστικό δεν θα γίνει δουλεία; Εννοείται θα ρίξω νάηλον πάνω στα ηλεκτρονικά. Ε έτσι όπως το λες ισως γίνεται. Αν εσυ είσαι οκ με τις ηλεκτρικές συσκευές σου κάτω από το ac το μάστορα δε πιστευω ότι τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Ε έτσι όπως το λες ισως γίνεται. Αν εσυ είσαι οκ με τις ηλεκτρικές συσκευές σου κάτω από το ac το μάστορα δε πιστευω ότι τον νοιάζει και ιδιαίτερα. Οκ, η ερώτηση πιο πολύ πήγαινε για το αν γίνεται χαμός από νερά. Αν όχι και μια σκάφη μας φτάνει για την δουλειά τότε προτιμώ να το κάνω έτσι. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δυστυχώς δεν γίνεται γιατί ο σωλήνας είναι από τον δεύτερο ως το ισόγειο όπου και πέφτει μέσα σε αυλάκι που καταλήγει σε αποχέτευση. πηγαινε στο 2 βημα https://www.youtube.com/watch?v=TcHXWYByYIU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 10€ συντήρηση κλιματιστικου 😂😂😂😂😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτή τη λύση έκανα μετ Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από panostom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Οφείλω να αναφέρω ένα ζήτημα ασφαλείας εδώ πέρα. Πολλά από τα φτηνά χρηματοκιβώτια δεν προσφέρουν απολύτως καμία ασφάλεια διότι οι κλειδαριές τους παραβιάζονται μερικές φορές και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με φτηνό εργαλείο που δεν χρειάζεται τέχνη για να το χρησιμοποιήσεις. Ειδικά άμα tubular κλειδαριά. Ποιο μοντέλο είναι? Το καλό με την ιδιοκατασκευή θα ήταν ότι μπορείς να βάλεις ό,τι λουκέτο θέλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Οφείλω να αναφέρω ένα ζήτημα ασφαλείας εδώ πέρα. Πολλά από τα φτηνά χρηματοκιβώτια δεν προσφέρουν απολύτως καμία ασφάλεια διότι οι κλειδαριές τους παραβιάζονται μερικές φορές και μέσα σε ένα δευτερόλεπτο με φτηνό εργαλείο που δεν χρειάζεται τέχνη για να το χρησιμοποιήσεις. Ειδικά άμα tubular κλειδαριά. Ποιο μοντέλο είναι? Το καλό με την ιδιοκατασκευή θα ήταν ότι μπορείς να βάλεις ό,τι λουκέτο θέλεις Ναι, το εχω στο νου μου να Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από panostom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stelios18120 είπε 10€ συντήρηση κλιματιστικου 😂😂😂😂😂😂 γιατι οχι; 1 ώρα πριν, divo είπε Οι δυο περιπτωσεις που αφορουν μετατροπη psdn σε gsm ουσιαστικα ειναι ιδιες. η χρεωση αλλαζει. Η μια λυση ειναι η παλκετα που εχουν σχεδον ολες οι εταιρειες που βγαζουν συναγερμους και χρεωνεται επιπλεον, εκει δεν εχω link να σου βαλω. Καθε συναγερμος εχει το δικο του. και η universal, uni, που εγραψα που ειναι ητε σε ολοκληρωμένη μορφή ητε σε μoρφη απλης πλακετας, αλλα ανεξάρτητης, με τροφοδοτικο και κεραια, που το προσαρμοζεις εσυ στο συναγερμο. Και τα δυο αυτα συνδεονται με τηλεφωνικο καλωδιο με το συναγερμο. Την πλακετα που ειχα παρει δεν τη βρίσκω να στη βαλω σε link. Ουτε τοτε την έβρισκα online. Πηγα σε καταστημα στη γειτονια μου και μου το πρότεινε. Εδω και 3 χρονια λειτουργει κανονικα. Αυτο που δεν εχω δοκιμασει και δεν ξερω αν μπορει να το κανει ειναι να μπορει να ειναι ταυτοχρονα και σε κεντρο λήψης σηματων. εμενα δεν με ενδιεφερε το συγκεκριμενο οποτε και δεν το εψαξα. εδω θα δεις και κατι αλλο αναλογο βρε @paylidis που τους πετυχαινεις;😁 Σε μενα δεν εχει ερθει κανεις με κατω απο 40€ για καθαρισμο. @ ikaruga24 να προσεξεις μονο μη καταπιεις το φιδι.😂🤣 http://bfy.tw/OG8h σχεδον ολοι πλεον τοσο παιρνουν 10-15... περσι ειχε βγαλει και αλυσιδα ηλεκτρικών την ιδια προσφορά Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, panostom είπε Ναι, το εχω στο νου μου να προσθεσω λουκετο και σ αυτο για να ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Με τετοια λεω: Εχετε αλλη προταση, ιδεα; Βεβαια, πλεον τα βλεπω ολα στη θεση τους και τακτοποιημενα και χαιρομαι. Επι της ουσιας, αυτο που θελω να εξασφαλισω ειναι οτι στα 10 δευτερολεπτα απο τη στιγμη που θα ανοιξει καποιος την πορτα, δε θα κοπουν τα καλωδια ετσι ωστε να εχει ειδοποιηθει το ΚΛΣ (το οποιο θελει πολυ λιγοτερο χρονο). Κοίτα άμα μιλάμε για 10 δευτερόλεπτα τότε και τίποτα να μην βάλεις, καλά θα είσαι εκτός αν ο κλέφτης ξέρεις ακριβώς που θα έχεις το μόντεμ και πάει τρέχοντας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις