Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

edit: Πρόκεται για γωνιακο τροχο

https://www.oxfordhome.gr/index.php?route=product/product&product_id=136

Ειδα τη μεγαλη μειωση τιμης στο skroutz και ειπα μηπως το θελει κανενας....πραγματικα καλη τιμη νομιζω.

Επεξ/σία από panos4tw
  • Thanks 1
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, panos4tw είπε

https://www.oxfordhome.gr/index.php?route=product/product&product_id=136

Ειδα τη μεγαλη μειωση τιμης στο skroutz και ειπα μηπως το θελει κανενας....πραγματικα καλη τιμη νομιζω.

Να γράφεις και τι είναι όμως μην παταμε άσκοπα κλικ 😁

• Like 1
Δημοσ.

Σε παλιό δωμάτιο που υπάρχει σώμα καλοριφέρ, το κλασσικό με τις φέτες , θέλω να του αλλάξω θέση, να το πάω ξερωγω κανα μισό μετρο πιο πέρα

Δε θέλω να κόβω σωλήνες κλπ κλπ

Υπάρχει κάτι σαν ευκαμπτες "προεκτασεις" που θα μπορούσα  να βιδώσω στις αναμονές και στο σώμα στη νέα του θέση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, zio10 είπε

Έχει κι άλλα πολύ φτηνά εργαλεία, αξίζουν;

Κινέζικα είναι σίγουρα εξάλλου με τέτοια τιμή μην περιμένεις και metabo.:PΕλληνική εταιρεία βλέπω ότι είναι και φέρνει προιόντα βάζοντας σε αυτά το όνομά της κάτι σαν τα ΖΕΥΣ.Πράγματι έχει και άλλα σε καλές τιμές.Ενδεχομένως τώρα έβαλε στη γκάμα της τα εργαλεία και τα έβαλε προσφορά να γίνει γνωστή μέσω σκρουτζ κ.λ.π.

Το θέμα ότι είναι στην Πάτρα οπότε αν βάλεις μεταφορικά θα σου έρθει πιο ακριβό από κάποιο αντίστοιχο της Αθήνας.

EDIT.Και ο μικρός τροχός με κουμπί από την πάνω μεριά νομίζω δε βολεύει.Τουλάχιστον εμένα.☺️Καλύτερα στο πλάι αριστερά  αλλά εκεί δε βολεύει τους αριστερόχειρες.Πόσοι είναι όμως;;;;;;

14 ώρες πριν, DrLo είπε

Σε παλιό δωμάτιο που υπάρχει σώμα καλοριφέρ, το κλασσικό με τις φέτες , θέλω να του αλλάξω θέση, να το πάω ξερωγω κανα μισό μετρο πιο πέρα

Δε θέλω να κόβω σωλήνες κλπ κλπ

Υπάρχει κάτι σαν ευκαμπτες "προεκτασεις" που θα μπορούσα  να βιδώσω στις αναμονές και στο σώμα στη νέα του θέση ?

Ενδεχομένως με τέτοιου τύπου  οι οποίοι συνδέονται με κλασικά βιδωτά εξαρτήματα και όχι με κολήσεις.Είναι πολυστρωματικές αλουμινίου και φυσικά εύκαμπτες.Με τέτοιες τοποθέτησα μόνος μου τον ηλιακό του γιου μου.Πολύ εύκολη η διαχείρισή τους και η ευκαμψία τους με βοήθησε αφάνταστα γιατί έκανε αρκετές γωνίες να βγει από το πατάρι προς τα πάνω.☺️

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, DrLo είπε

τουμποραμα  φ18 (οχι μικροτερη διαμετρο) με τα αντίστοιχα εξαρτήματα Οτι ποιο οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, hp8 είπε

τουμποραμα  φ18 (οχι μικροτερη διαμετρο) με τα αντίστοιχα εξαρτήματα Οτι ποιο οικονομικό και εύκολο στην τοποθέτηση 

Κάνει αυτό για σωλήνα καλοριφέρ?

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DrLo είπε

Κάνει αυτό για σωλήνα καλοριφέρ?

εγώ στο σπίτι μου (28 ετών) αυτό έχω για την τροφοδοσία των σωμάτων από την ηλεκτροβανα μέχρι το σώμα   

https://dedegkikas.gr/ydraulika/ydreusi/plastikes-solines-thermansis-ydreusis/solinas-polyaithuleniou-touborama-f18-x-20-mm-pe-rt-thermansis-ydreusis-mavro

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hp8 είπε

εγώ στο σπίτι μου (28 ετών) αυτό έχω για την τροφοδοσία των σωμάτων από την ηλεκτροβανα μέχρι το σώμα   

https://dedegkikas.gr/ydraulika/ydreusi/plastikes-solines-thermansis-ydreusis/solinas-polyaithuleniou-touborama-f18-x-20-mm-pe-rt-thermansis-ydreusis-mavro

A, OK

Υπάρχουν δηλαδή καταλαβαίνω ειδικοί για θέρμανη

Μερικές ερωτήσεις

- Τα εξαρτήματα μπαίνουν "σφινωτά" στις αρκες ? (με κωνικα εξαρτήματα)?

- Πόσο μπορεί να στρίψει ? (σαν ακτίνα καμπυλότητας)

Δημοσ.
Στις 3/5/2019 στις 10:41 ΜΜ, divo είπε

Η σειρα των ασταριων ως προς αντοχή, πρόσφυση ομογενοποιηση με το υπόστρωμα,  εχει ως εξης ξεκινώντας απο το καλυτερο προς το χειροτερο.

Ασταρι διαλυτου, ακρυλικο ασταρι - ασταρι νερου. Απο εκει και περα υπαρχει και το ασταρι μεταλων που εχει μεγαλη καλυπτικοτητα μεγαλη πρόσφυση, δεν ''ξερναει'' τιποτα απο κατω, σε αντιθεση με ολα τα αλλα. Το χρησιμοποιουμε σε τοιχους για ιδικές αναγκες οπως πολυ καπνιά κιτρινιλες απο υγρασιες ή τσιγαρα. Απο θεμα τιμης το ακριβότερο ειναι το ασταρι μεταλων μετα το διαλυτου και τελευταια το νερου. 

Τωρα αν δεν κατοικείτε το σπιτι εγω θα εβαζα διαλυτου. ειναι πιο σκληρό απο τα ακριλικα και νερου. Και λεω διαλυτου γιατι εχεις σπατουλαρει και τρίψει. Αν ο μαστορας εχει καθαρισει τον τοιχο δεν θα εχεις προβλημα με ξεφλουδισματα στο μέλλον, αν ομως σε καποια σημεια εχει αφισει την ''πουντρα'', υπαρχει περιπτωση να βγει το χρωμα  σαν σεντονι. ιδιως αν εχει τριψει με flex.  

Εκανα την βλακεια και ασταρωσα χωρις να καθαρισω τον τοιχο απο την "πουδρα". Δεν εχω βαψει.. Τι ειναι το καλύτερο τωρα? Να ξεσκονισω οσο μπορω και να περασω ενα δευτερο χερι ασταρι ( υποθετω στα σημεια που ειχε πουδρα αμα ασταρωσα απο πανω απλα να ενα πανι θα φευγει πουδρα και ασταρι μαζι) ? Ή πρέπει να ξανατριψω? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DrLo είπε

Τα εξαρτήματα μπαίνουν "σφινωτά" στις αρκες ? (με κωνικα εξαρτήματα)?

πήγαινε σε ένα κατάστημα με υδραυλικά της περιοχής σου πεστου τι θέλεις να κάνεις κανε και ένα σχέδιο και θα σου πει Από εδώ χωρίς εικόνα του θέματος τι να πούμε ? Μπορει να χρειαστείς και 2 γωνίες πχ Προσοχή μην πλημμυρίσεις 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, divo είπε

Καθαρισε οσο μπορεις. Το ασταρι ειναι λεπτο υλικο και αν εχει γινει σωστα η αραιωση δεν θα σου κανει μονο κρουστα αλλα θα διεισδυσει  και μεσα στο στοκο. Κανε μια δοκιμη πέρνα με το χερι σου τον τοιχο να δεις αν αφήνει ασπρίλες στο χερι. εκει που αφηνει περνα το με ενα πανι και μετα ασταρωσε.

Με τι εχεις ασταρωσει?

Καταρχας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρονο σου! Ασταρωσα με το σιλικονουχο vivedur. Ανεβασα και εικονα

Screenshot_2019-05-11-10-28-18-989_com.android.chrome.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

A, OK

Υπάρχουν δηλαδή καταλαβαίνω ειδικοί για θέρμανη

Μερικές ερωτήσεις

- Τα εξαρτήματα μπαίνουν "σφινωτά" στις αρκες ? (με κωνικα εξαρτήματα)?

Τι σωλήνες , και τι διακόπτες έχεις?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, divo είπε

Υπερβολικα καλο για μεσα 😁αλλα οκ, ξερεις τουλαχιστον οτι εχεις παρει κατι σιγουρα καλο. με αυτου του τυπου τα ασταρια εισαι τουλαχιστον σιγουρος οτι δεν θα περασει τιποτα στον τοιχο. Παραληλα ο τοιχος εχει και διαπνοή.  φανταζομαι οτι ειδες οτι στο δινει για 160 τετραγωνικα το 10λιτρο.  Αραιωση οτι σου γραφει στο κουβα. προσεξε το 

Το ασταρι που πηρες παντως θα σου στερεοποιησει και την πούντρα στο τοιχο.

Εσύ ποιά ποιότητα ασταριού θα πρότεινες για μέσα?

Στη σειρά της vivechrom πχ

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, divo είπε

https://www.vivechrom.gr/el/proionta/astari-vivedur-neroy απο τη στιγμη που κατοικείται το σπιτι ή διαλυτου αν ειναι αδειο και βαφατε για πρωτη φορα.

και ας γραφουν $@$#$@$%% κιες στο σιτε τους....... πας να κατεβασεις pdf χρησης σε αυτο και σου βγαζει του διαλυτη...... Η νουμερο 1 εταιρεια χρωματων στην Ελλαδα.... τι να πω...

και γιατι προτείνεις αυτό και όχι το άλλο το "πολύ καλό για μέσα" που από ότι βλεπω στο skroutz είναι και φθηνότερο ?

Τι πλεονέκτημα έχει?

Ρωτάω καθώς θέλω να βάψω ένα σπίτι και θέλω να περάσω παντού αστάρι πριν το χρώμα και όχι κατευθείαν χρώμα πάνω στο παλιό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...