Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alejandro είπε

Εντελώς περιβόλι! Πριν από 15 μήνες κάναμε ανακαίνιση και δεν παίζει να τα ξανατρίψω! Αν δεν δουλέψει η λύση του σπρέι, θα μείνω με τη στάμπα στο σαλόνι.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω σίγουρα.

ειχα φαει σκαλωμα με το μπαλκονι μου, 

ενας ερωτυλος εγραψε με μαρκαδορο στο μαρμαρο του μπαλκονιου, "λιτσα σε αγαπω" και δεν παν να τριβεις, ισα που αχνισε λιγο οχι οτι εφυγε.

Ετσι και χωρισει και τον βρω μαυρο φιδι που τον εφαγε.

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Εντελώς περιβόλι! Πριν από 15 μήνες κάναμε ανακαίνιση και δεν παίζει να τα ξανατρίψω! Αν δεν δουλέψει η λύση του σπρέι, θα μείνω με τη στάμπα στο σαλόνι.

Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Αυτό www.durostick.gr/proioda/katharistika-prostateutika/viodiaspomena-katharistika/bioclean-plakidion-kai-marmaron/ είναι;

Αυτο ειναι αλλα αυτο ειναι σχετικα ελαφρυ. Εγω το εχω για αρμους πλακιδιων για κουζινα κλπ..δωσμου λιγο χρονο να δω ποιο ειναι και θα στο στειλ

Edit https://www.skroutz.gr/c/3188/eidika-katharistika.html?keyphrase=bellinzoni

λιγο ακριβο αλλα ειναι η καλυτερη εταιρεια. Και παρε να εχεις το rr1 για συντηρηση ειναι απιστευτα καλο γυαλιστικο για συντηρηση και πολυ οικονομικο ενα καπακι βαζεις τη φορα. Εγω το εχω παρει απο την αρχη που εφτιαξα τη σκαλα και κανω σερφ

Επεξ/σία από john_petrucci7
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Alejandro είπε

Ξέρει κανείς πως βγαίνει λεκές από μαρμάρινο δάπεδο; Έπεσε σόδα με λεμόνι και έκανε στάμπα κατευθείαν.

Μαρμαράς μου είχε πει , ότι ρίχνεις χλωρίνη (την κλασική, όχι συμπυκνωμένη) το αφήνεις για λίγα λεπτά να κάνει αντίδραση με το οξυγόνο, και μετά το πλένεις. Εάν χρειαστεί το ξανακάνεις. Αυτό όμως στην περίπτωση που είναι λευκό το μάρμαρο, σε άλλες περιπτώσεις δε γνωρίζω κάτι.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, troi.g είπε

Μαρμαράς μου είχε πει , ότι ρίχνεις χλωρίνη (την κλασική, όχι συμπυκνωμένη) το αφήνεις για λίγα λεπτά να κάνει αντίδραση με το οξυγόνο, και μετά το πλένεις. Εάν χρειαστεί το ξανακάνεις. Αυτό όμως στην περίπτωση που είναι λευκό το μάρμαρο, σε άλλες περιπτώσεις δε γνωρίζω κάτι.

Ευχαριστώ΄. Θα το έχω και αυτό στα υπόψη, αν δεν δουλέψει το σπρέι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/5/2019 στις 4:53 ΜΜ, stelios18120 είπε

Βάλε καμια φωτό να δούμε το πρόβλημα.

Ο μάστορα που έδωσε τιμή τι είναι;πλακας;κάνει μονώσεις; Τι είναι;

Η αδερφη μου διευθετειται του θεματος και δεν θυμαται τι ακριβως μαστορας ειναι.Ακολουθουν φωτος των μεσοτοιχιων με τον γειτονα.
59498022_527857204415677_3291083656235319296_n.jpg.6edbb322778c280370816922bf1fd639.jpg59712552_657631394685005_6686729777350443008_n.jpg.556c9aa19e885be06135f4781f2b95e8.jpg
Η μεσοτοιχία με τον αλλο γειτονα.
59450182_2006114646177510_7792003142408732672_n.jpg.95f564b90b57751a60e6664cb98a44b4.jpg58890861_425556128259525_5907666995263832064_n.jpg.e46a840fbf932f33350423183c77a73d.jpg

Στις 1/5/2019 στις 5:36 ΜΜ, bill999r είπε

Αναφέρεσαι στον τοίχο του μπαλκονιού ή το ταβάνι του μπαλκονιού;

Η υγρασία έρχεται από πάνω προς τα κάτω ή απλά εμφανίστηκε κάπου στη μέση;

Η ταράτσα έχει υδρορροές κ σωστές ρήσεις ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά;

Υγρομονωση στην ταράτσα έχει γίνει;

Το να ξύσει τον προβληματικό τοίχο κ να βάλει πλακάκι δεν θα λύσει το πρόβλημα.

Πρέπει να βρεις από που τραβάει υγρασία κ να αντιμετωπιστεί η αιτία.

Ταβανι στο μπαλκονι ουσιαστικα δεν υπάρχει. Η υγρασια ερχεται απο πανω προς τα κατω νομιζω.Η ταρατσα εχει υδροροες αλλα για τις ρησεις αν εχουν την απαραιτητη κλιση δεν το γνωρίζω μιας και ο μαστορας επισης δεν πηγε να κοιταξει την ταρατσα της οικοδομης ωστε να επιθεωρησει.
Γνωρίζουμε ανθρωπο θεσσαλονίκη που μπορει να επιμεληθει της κατάστασης η να μου πειτε εμένα σε τι να δώσω σημασία??
Ο αρχικος μου υπολογισμος περι της συνολικης επιφανειας που εχει προβλημα ηταν λανθασμενος.
Το πισω μπαλκονι ειναι σε παρομοια χαλια κατασταση.
Με τους υπολοιπους ιδιοκτητες δεν ξερω αν θα βγει ακρη ωστε να γινει κατι στην ταρατσα μιας και κανεις αλλος δεν αντιμετωπιζει προβλημα και η διαχειριστρια στα κοινοχρηστα συνεχεια επιδιορθωνει  την αποχετευση παρα  κατι αλλο λολ.

Επεξ/σία από censOred
Δημοσ.
Στις 6/5/2019 στις 10:01 ΠΜ, Alejandro είπε

Ευχαριστώ΄. Θα το έχω και αυτό στα υπόψη, αν δεν δουλέψει το σπρέι.

Μαστορα καναμε τιποτα?

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε

Μαστορα καναμε τιποτα?

Ακόμα τίποτα γιατί λείπω εκτός!

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να ηχομονωθεί παράθυρο ή μπαλκονόπορτα; Εννοείται χωρίς να αλλαχτεί :)

Δύσκολο λογικά αλλά λέω μήπως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Υπάρχει τρόπος να ηχομονωθεί παράθυρο ή μπαλκονόπορτα; Εννοείται χωρίς να αλλαχτεί :)

Κόλλησε αφρώδες ηχοαπορροφητικο από πάνω. (Άλλο ηχοαπορροφητικο άλλο ηχομονωτικο βέβαια)

Δεν θα έχεις όμως κανένα φοβερό αποτέλεσμα επειδή θα έχει κενά λόγω ότι είναι πόρτα.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Κόλλησε αφρώδες ηχοαπορροφητικο από πάνω. (Άλλο ηχοαπορροφητικο άλλο ηχομονωτικο βέβαια)

Δεν θα έχεις όμως κανένα φοβερό αποτέλεσμα επειδή θα έχει κενά λόγω ότι είναι πόρτα.

Είναι τζαμί όμως οπότε μάλλον δεν γίνεται κάτι...

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, zio10 είπε

Mε ενα θαύμα :)

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zio10 είπε

Είναι τζαμί όμως οπότε μάλλον δεν γίνεται κάτι...

Μπορείς να βάλεις υάλωση με ηχομονωτική μεμβράνη. Ρώτησε σε κάποιον τζαμτζή.

• Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zio10 είπε

Δεν ξέρω, δεν είναι για μένα! 

Τριπλο τζαμι με κενο αναμεσα σε καθε τζαμι (δηλαδη οχι 2 κολλητα) ειναι καλη επιλογη για ηχομονωση. Απο εκει και περα, αν υπαρχουν κενα στα ορια του κουφωματος, μπορεις να δεις για σχετικες μονωτικες ταινιες. Μετα, τυχον τεντες, φυτα μπροστα απο το τζαμι, επισγης βοηθουν.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...