Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 minutes ago, papoys1 said:

λασκάρεις λίγο το μέσα βιδάκι σπρώχνεις ελαφρά το πορτάκι προς τα μέσα σφίγγεις και είσαι οκ.

Το άλλο ρυθμίζει το πάνω κάτω. Βίδωσέ το και αυτό μισή στροφούλα γιατί φαίνεται η γωνία λίγο πιο ψηλά στο πάνω μέρος. Αυτό το σκοπό έχουν τα δυο αυτά βιδάκια. Να ρυθμίζουν το πάνω κάτω και το μέσα έξω.

Ποιό είναι το μέσα βιδάκι που λες;

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zoranb είπε

Ποιό είναι το μέσα βιδάκι που λες;

Υπάρχουν 4 βιδες οι δύο δεξιά αριστερά που βιδώνουν και κρατάνε το μηχανισμό πάνω στο ξύλο. Αυτές δεν τις πειράζεις. Μιλάω για τις άλλες δύο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτές που λες φυσικά κ το εχω κάνει, τις εχω εξαντλήσει σε ρυθμίσεις αλλά τίποτα!

Το θέμα είναι… γίνεται/πρέπει όταν κλείνει (φωτό1) να μην αφήνει καθόλου αρμό στο κάτω μέρος όταν το βλέπεις απ το πλάι;

Μηπως εχω βάλει σε λάθος απόσταση τις 4 απο το σόκορο;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, zoranb είπε

Αυτές που λες φυσικά κ το εχω κάνει, τις εχω εξαντλήσει σε ρυθμίσεις αλλά τίποτα!

Το θέμα είναι… γίνεται/πρέπει όταν κλείνει (φωτό1) να μην αφήνει καθόλου αρμό στο κάτω μέρος όταν το βλέπεις απ το πλάι;

Μηπως εχω βάλει σε λάθος απόσταση τις 4 απο το σόκορο;

Αυτό το βιδάκι λέω από 0.50 και μετα. Εαν εσένα δεν κανει την κινηση αλλο προς τα μέσα μάλλον έχεις τρυπήσει λάθος από το σόκορο. Τρυπάμε 0,5 εκατοστά συνήθως (2ο βιντεο) και εσύ μάλλον πήγες κοντα στα 2 εκατοστά μεσα οπότε δεν παίρνει άλλο ρύθμιση.

https://youtu.be/s2qRcGaydtk?si=IkmSGaTfQiATUXI_&t=49

https://youtu.be/pyaheDfIBYY?si=wJovjRpBfQdJLXsY&t=400

Ρε συ πριν κάνεις κάποια δουλειά δες και κανενα βιντεάκι στο youtube αν δεν ξέρεις . Εχει τα πάντα😜

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θέλω να χωρίσω το σαλόνι στη μέση, ώστε να δημιουργηθεί καινούριο δωμάτιο. Εκτός από τη γυψοσανίδα, χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ.

Το κόστος εργατικά + υλικά πόσο θα πάει περίπου;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Fan είπε

χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ.

εξαρτάται από το τι θα γίνεται στο κάθε δωμάτιο 

7 ώρες πριν, Fan είπε

Το κόστος εργατικά + υλικά πόσο θα πάει περίπου;

125.000  € 

• Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, hp8 είπε

εξαρτάται από το τι θα γίνεται στο κάθε δωμάτιο 

125.000  € 

Καλημέρα. Με το ΦΠΑ;;;

Χαχαχα 

• Haha 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Fan είπε

Εκτός από τη γυψοσανίδα, χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ.

Διπλή γυψοσανίδα σε κάθε μεριά και ορυκτοβάμβακα ανάμεσα.

Δημοσ.

Χαιρετω και σας ρωτώ! 
1. Η σιτα σε μια μπαλκονοπορτα (αυτη που ειναι αναμεσα σε τζαμι-πατζουρι) αρχισε να μη μενει κλειστη, τσουλαει σιγα σιγα προς τα πισω οπως οταν την ανοιγουμε. Μπορω να κανω κατι ή θελει μαστορα;

2. Ντουλαπι κουζινας οριζοντιο κρεμαστο που ανοιγει προς τα επανω, (η 'μοντερνα' διαφανη πιατοθηκη) σταματησε να μενει ανοιχτο, με το που το αφηνεις κλεινει με δυναμη. Μεσα δεν εχει μεντεσεδες αλλα δυο αμορτισερ-δεν ξερω πως να τα πω.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, actorius είπε

Η σιτα σε μια μπαλκονοπορτα (αυτη που ειναι αναμεσα σε τζαμι-πατζουρι) αρχισε να μη μενει κλειστη, τσουλαει σιγα σιγα προς τα πισω οπως οταν την ανοιγουμε

δες αν έχει βίδα ρεγουλατορο μπροστά να την κατεβάσεις λίγο 

18 λεπτά πριν, actorius είπε

. Ντουλαπι κουζινας οριζοντιο κρεμαστο που ανοιγει προς τα επανω, (η 'μοντερνα' διαφανη πιατοθηκη) σταματησε να μενει ανοιχτο,

εχει αμορτισερ Καμια φωτο παιζει να βαλεις ?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, hp8 είπε

εχει αμορτισερ Καμια φωτο παιζει να βαλεις ?

Φυσικα! thanks

IMG_0784.jpg

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, actorius είπε

Φυσικα!

το αλλαζεις μονος σου εννοειται Φτηνο ειναι Να εχει ιδια χαρακτηριστικα   ΠΧ

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα αμορτισέρ αυτά είναι μόνο για χρήση που το ντουλάπι ανοίγει προς τα πάνω κι όχι κάτω... σωστά;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

όχι κάτω... σωστά;

για κατω εγω βαζω μηχανικης ανακλισης  σαν αυτο  

Spoiler

image.jpeg.826a2e3d2d784d07af3c5227394c91a5.jpeg

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Χτες εδω εριξε πολυ χαλαζι και βροχη. 

Πανω το διαμερισμα που νοικιαζω εχει ταρατσα(σοφιτα) κλεισμενη και σκεπη μετα. Τωρα βουλωσαν τα λουκια με το χαλαζι, ακομα δεν ελιωσε, εγινε κατι αλλο, δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω προσβαση πανω. 

Το θεμα ειναι πως στο μπανιο και σε ενα δωματιο πηρε νερο. Ξέρω οτι ειναι προσχερο, αλλα για να στεγνωσει απλα αεριζω το χωρο;

Αν βαλω αφυγραντηρα θα ειναι καλη λυση ή θα κανει καμια σταμπα; 

Επεξ/σία από Liverpool89
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...