zoranb Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, papoys1 said: λασκάρεις λίγο το μέσα βιδάκι σπρώχνεις ελαφρά το πορτάκι προς τα μέσα σφίγγεις και είσαι οκ. Το άλλο ρυθμίζει το πάνω κάτω. Βίδωσέ το και αυτό μισή στροφούλα γιατί φαίνεται η γωνία λίγο πιο ψηλά στο πάνω μέρος. Αυτό το σκοπό έχουν τα δυο αυτά βιδάκια. Να ρυθμίζουν το πάνω κάτω και το μέσα έξω. Ποιό είναι το μέσα βιδάκι που λες; Επεξ/σία 18 Απριλίου από zoranb
papoys1 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Ποιό είναι το μέσα βιδάκι που λες; Υπάρχουν 4 βιδες οι δύο δεξιά αριστερά που βιδώνουν και κρατάνε το μηχανισμό πάνω στο ξύλο. Αυτές δεν τις πειράζεις. Μιλάω για τις άλλες δύο.
zoranb Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αυτές που λες φυσικά κ το εχω κάνει, τις εχω εξαντλήσει σε ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Το θέμα είναι… γίνεται/πρέπει όταν κλείνει (φωτό1) να μην αφήνει καθόλου αρμό στο κάτω μέρος όταν το βλέπεις απ το πλάι; Μηπως εχω βάλει σε λάθος απόσταση τις 4 απο το σόκορο; Επεξ/σία 18 Απριλίου από zoranb
papoys1 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, zoranb είπε Αυτές που λες φυσικά κ το εχω κάνει, τις εχω εξαντλήσει σε ρυθμίσεις αλλά τίποτα! Το θέμα είναι… γίνεται/πρέπει όταν κλείνει (φωτό1) να μην αφήνει καθόλου αρμό στο κάτω μέρος όταν το βλέπεις απ το πλάι; Μηπως εχω βάλει σε λάθος απόσταση τις 4 απο το σόκορο; Αυτό το βιδάκι λέω από 0.50 και μετα. Εαν εσένα δεν κανει την κινηση αλλο προς τα μέσα μάλλον έχεις τρυπήσει λάθος από το σόκορο. Τρυπάμε 0,5 εκατοστά συνήθως (2ο βιντεο) και εσύ μάλλον πήγες κοντα στα 2 εκατοστά μεσα οπότε δεν παίρνει άλλο ρύθμιση. https://youtu.be/s2qRcGaydtk?si=IkmSGaTfQiATUXI_&t=49 https://youtu.be/pyaheDfIBYY?si=wJovjRpBfQdJLXsY&t=400 Ρε συ πριν κάνεις κάποια δουλειά δες και κανενα βιντεάκι στο youtube αν δεν ξέρεις . Εχει τα πάντα😜 Επεξ/σία 19 Απριλίου από papoys1 1
Fan Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Θέλω να χωρίσω το σαλόνι στη μέση, ώστε να δημιουργηθεί καινούριο δωμάτιο. Εκτός από τη γυψοσανίδα, χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ. Το κόστος εργατικά + υλικά πόσο θα πάει περίπου;
hp8 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 7 ώρες πριν, Fan είπε χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ. εξαρτάται από το τι θα γίνεται στο κάθε δωμάτιο 7 ώρες πριν, Fan είπε Το κόστος εργατικά + υλικά πόσο θα πάει περίπου; 125.000 € 1
troi.g Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 8 λεπτά πριν, hp8 είπε εξαρτάται από το τι θα γίνεται στο κάθε δωμάτιο 125.000 € Καλημέρα. Με το ΦΠΑ;;; Χαχαχα 1
mechpanos Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 8 ώρες πριν, Fan είπε Εκτός από τη γυψοσανίδα, χρειάζεται κάτι άλλο να βάλω; πχ για ηχομόνωση κτλ. Διπλή γυψοσανίδα σε κάθε μεριά και ορυκτοβάμβακα ανάμεσα.
actorius Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Χαιρετω και σας ρωτώ! 1. Η σιτα σε μια μπαλκονοπορτα (αυτη που ειναι αναμεσα σε τζαμι-πατζουρι) αρχισε να μη μενει κλειστη, τσουλαει σιγα σιγα προς τα πισω οπως οταν την ανοιγουμε. Μπορω να κανω κατι ή θελει μαστορα; 2. Ντουλαπι κουζινας οριζοντιο κρεμαστο που ανοιγει προς τα επανω, (η 'μοντερνα' διαφανη πιατοθηκη) σταματησε να μενει ανοιχτο, με το που το αφηνεις κλεινει με δυναμη. Μεσα δεν εχει μεντεσεδες αλλα δυο αμορτισερ-δεν ξερω πως να τα πω.
hp8 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 15 λεπτά πριν, actorius είπε Η σιτα σε μια μπαλκονοπορτα (αυτη που ειναι αναμεσα σε τζαμι-πατζουρι) αρχισε να μη μενει κλειστη, τσουλαει σιγα σιγα προς τα πισω οπως οταν την ανοιγουμε δες αν έχει βίδα ρεγουλατορο μπροστά να την κατεβάσεις λίγο 18 λεπτά πριν, actorius είπε . Ντουλαπι κουζινας οριζοντιο κρεμαστο που ανοιγει προς τα επανω, (η 'μοντερνα' διαφανη πιατοθηκη) σταματησε να μενει ανοιχτο, εχει αμορτισερ Καμια φωτο παιζει να βαλεις ? 1 1
actorius Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 42 λεπτά πριν, hp8 είπε εχει αμορτισερ Καμια φωτο παιζει να βαλεις ? Φυσικα! thanks 2
hp8 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 12 λεπτά πριν, actorius είπε Φυσικα! το αλλαζεις μονος σου εννοειται Φτηνο ειναι Να εχει ιδια χαρακτηριστικα ΠΧ 1 1
zoranb Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου Τα αμορτισέρ αυτά είναι μόνο για χρήση που το ντουλάπι ανοίγει προς τα πάνω κι όχι κάτω... σωστά;
hp8 Δημοσ. 20 Απριλίου Δημοσ. 20 Απριλίου 2 ώρες πριν, zoranb είπε όχι κάτω... σωστά; για κατω εγω βαζω μηχανικης ανακλισης σαν αυτο Spoiler 2
Liverpool89 Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημερα. Χτες εδω εριξε πολυ χαλαζι και βροχη. Πανω το διαμερισμα που νοικιαζω εχει ταρατσα(σοφιτα) κλεισμενη και σκεπη μετα. Τωρα βουλωσαν τα λουκια με το χαλαζι, ακομα δεν ελιωσε, εγινε κατι αλλο, δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω προσβαση πανω. Το θεμα ειναι πως στο μπανιο και σε ενα δωματιο πηρε νερο. Ξέρω οτι ειναι προσχερο, αλλα για να στεγνωσει απλα αεριζω το χωρο; Αν βαλω αφυγραντηρα θα ειναι καλη λυση ή θα κανει καμια σταμπα; Επεξ/σία 21 Απριλίου από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις