stelios18120 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lyraris είπε Καλησπέρα και απο μένα και χρόνια πολλά! Εχω και εγώ μια ερώτηση σχετική με βάψιμο. Έχω 2 δωμάτια τα οποία έχουν σπατουλαριστεί και έχουνε τριφτεί. Τώρα ειναι στην φάση που πρεπει να ασταρωθούν και να βαφτούν. Έχω μπερδευτεί στο θέμα των ασταριών. Πολλοί λένε οτι το καλύτερο και ακριβότερο αστάρωμα γίνεται με αστάρι μετάλλου- απορία είναι το ίδιο με το αστάρι διαλύτου? . Μετά γνωρίζω για αστάρι ακρυλικό και αστάρι νερού. Ποια ειναι η γνώμη σας και τι θεωρείτε καλύτερο. Το σπίτι δεν κατοικείται ακόμα οπότε δεν υπάρχει θέμα για την μυρωδιά του νεφτη. Αυτός που έκανε το σπατουλαρισμα και το τρίψιμο στα δύο δωμάτια δεν σου είπε για το ασταρωμα;;; Απλό κανονικό ασταρι βάλε. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από stelios18120
bill999r Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Για μένα ασταρωσε με κανονικό ασταρι για τοίχο. Το κάθε ασταρι είναι για συγκεκριμένη δουλειά οπότε καλύτερα να μην μπερδεύεις τα υλικά.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, zoranb είπε Μπορεί να γίνει ανοδίωση στις αλουμινένιες κουπαστές; Πόσο σίγουρος είσαι γιαυτό που λες; 1.000.000.000.000%
Jiakometi Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2019 στις 10:36 ΠΜ, lofter είπε Καλημέρα σας, μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποια καλή και οικονομική βάση για δράπανο; (διάβασα κάποιες πολύ φθηνές πχ lidl, οτι έχουν τζόγο) Το χειρότερο από τζόγο είναι ότι οι περισσότερες δεν κρατάνε το δράπανο σε 90 μοίρες ώς προς οριζόντιο επίπεδο και έτσι οι διατρήσεις δεν πάντα σωστές. Η οικονομικότερη αποδεκτή νομίζω είναι αυτή Επεξ/σία 3 Μαΐου 2019 από Jiakometi 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε 1.000.000.000.000% Στη βούτα;
lofter Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, Jiakometi είπε Το χειρότερο από τζόγο είναι ότι οι περισσότερες δεν κρατάνε το δράπανο σε 90 μοίρες ώς προς οριζόντιο επίπεδο και έτσι οι διατρήσεις δεν πάντα σωστές. Η οιονομικότερη αποδεκτή νομίζω είναι αυτή Κοίταξα και στο amazon κριτικές, μου φαίνεται απίθανο πως δεν μπορεί κάποιος κατασκευαστής να πετύχει κάτι σταθερό σε σχετικά χαμηλή τιμή. Μάλλον θα ψάξω κανένα συνοικιακό μαγαζί να μου κάνει την εξυπηρέτηση για μερικές διατρήσεις!
papoys1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 5:08 ΜΜ, lyraris είπε Καλησπέρα και απο μένα και χρόνια πολλά! Εχω και εγώ μια ερώτηση σχετική με βάψιμο. Έχω 2 δωμάτια τα οποία έχουν σπατουλαριστεί και έχουνε τριφτεί. Τώρα ειναι στην φάση που πρεπει να ασταρωθούν και να βαφτούν. Έχω μπερδευτεί στο θέμα των ασταριών. Πολλοί λένε οτι το καλύτερο και ακριβότερο αστάρωμα γίνεται με αστάρι μετάλλου- απορία είναι το ίδιο με το αστάρι διαλύτου? . Μετά γνωρίζω για αστάρι ακρυλικό και αστάρι νερού. Ποια ειναι η γνώμη σας και τι θεωρείτε καλύτερο. Το σπίτι δεν κατοικείται ακόμα οπότε δεν υπάρχει θέμα για την μυρωδιά του νεφτη. Αστάρι νερού φυσικά.Δεν τίθεται θέμα.Αστάρι μετάλλου βάζανε κυρίως σε γύψινα επειδή το γύψινο όσο και να το βάψεις με άλλο αστάρι φαίνεται άβαφο. Αστάρια διαλύτου χρησιμοποιούμε κυρίως σε εξωτερικές επιφάνειες για καλύτερα αποτελέσματα. 1
bill999r Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 Δημοσ. 3 Μαΐου 2019 27 λεπτά πριν, divo είπε Η σειρα των ασταριων ως προς αντοχή, πρόσφυση ομογενοποιηση με το υπόστρωμα, εχει ως εξης ξεκινώντας απο το καλυτερο προς το χειροτερο. Ασταρι διαλυτου, ακρυλικο ασταρι - ασταρι νερου. Απο εκει και περα υπαρχει και το ασταρι μεταλων που εχει μεγαλη καλυπτικοτητα μεγαλη πρόσφυση, δεν ''ξερναει'' τιποτα απο κατω, σε αντιθεση με ολα τα αλλα. Το χρησιμοποιουμε σε τοιχους για ιδικές αναγκες οπως πολυ καπνιά κιτρινιλες απο υγρασιες ή τσιγαρα. Απο θεμα τιμης το ακριβότερο ειναι το ασταρι μεταλων μετα το διαλυτου και τελευταια το νερου. Τωρα αν δεν κατοικείτε το σπιτι εγω θα εβαζα διαλυτου. ειναι πιο σκληρό απο τα ακριλικα και νερου. Και λεω διαλυτου γιατι εχεις σπατουλαρει και τρίψει. Αν ο μαστορας εχει καθαρισει τον τοιχο δεν θα εχεις προβλημα με ξεφλουδισματα στο μέλλον, αν ομως σε καποια σημεια εχει αφισει την ''πουντρα'', υπαρχει περιπτωση να βγει το χρωμα σαν σεντονι. ιδιως αν εχει τριψει με flex. Πολύ αναλυτικός ο @divo Δεν ήξερα ότι το ασταρι μετάλλου χρησιμοποιείται κ για τοίχο. Όπως διάβασα κ στα σάιτ των εταιριών χρησιμοποιείται για να απομονώσει λεκέδες κτλ όπως αναφέρει ο divo.
panostom Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Και σκεφτομαι τον τελευταιο καιρο χωρις να εχω βρει λυση ακομα Εβαλα προσφατα εστιες αεριου (φυσικου). Τι υλικο μπορω να χρησιμοποιησω για να φτιαξω μια επιφανεια τυπου teppanyaki; Δηλαδη να καθεται πανω απο τις εστιες (ειτε και τις 4, ειτε προτιμοτερα τις 2) και να προσομοιαζει τη λειτουργια. Ετσι, για να ειμαστε λιγο πιο φαντεζι και να μην ψηνουμε μονο σε τηγανια.
Cosmonaut21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Δημοσ. 4 Μαΐου 2019 Προσπάθησα να καθαρίσω τις περσίδες του κλιματιστικού και τώρα όταν δε λειτουργεί,δεν κλείνουν τέρμα αλλά αφήνουν μια χαραμάδα μερικά χιλιοστά. Με το χέρι κλείνουν,δηλαδή δε δείχνει να έχει χαλάσει κάτι απλά δεν ευθυγραμμίζουν τελείως με το πάνω πλαστικό. Υπάρχει τρόπος να το ρεγουλάρω;
Alejandro Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Ξέρει κανείς πως βγαίνει λεκές από μαρμάρινο δάπεδο; Έπεσε σόδα με λεμόνι και έκανε στάμπα κατευθείαν.
john_petrucci7 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ξέρει κανείς πως βγαίνει λεκές από μαρμάρινο δάπεδο; Έπεσε σόδα με λεμόνι και έκανε στάμπα κατευθείαν. Υπαρχει ενα καλο της durostick. Δεν θυμαμαι πως λεγεται απλα προσοχη να ειναι για γυαλισμενο ή οχι αναλογως το εχεις. Και μετα υπαρχει και το βιοδιασπωμενο σε σπρευ παλι της durostick αλλα για ελαφριους λεκεδες ομως
hp8 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 4/5/2019 στις 5:52 ΜΜ, Cosmonaut21 είπε Υπάρχει τρόπος να το ρεγουλάρω; Δοκίμασε να το βγάλεις από την πρίζα για 1 λεπτό και ξαναβαλτο Λογικά θα κάνουν μια κίνηση πάνω κάτω και θα πάνε στη θέση τους
tornado Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ξέρει κανείς πως βγαίνει λεκές από μαρμάρινο δάπεδο; Έπεσε σόδα με λεμόνι και έκανε στάμπα κατευθείαν. θεωρητικα δεν βγαινει με καθαριστικα και αυτο γιατι το μαρμαρο ειναι ζωντανος οργανισμος και αλλαζει η συσταση του ιδιως με οξινα, λεμονι, ξυδι κλπ. Για να ξαναγινει οπως ηταν, τριψιμο και γυαλισμα. Τωρα βεβαια που σου εκανα τη καρδια περιβολι, κανε καμια προσπαθεια με οτι σου ειπαν και οτι καταφερεις καλο ειναι. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από tornado
Alejandro Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tornado είπε θεωρητικα δεν βγαινει με καθαριστικα και αυτο γιατι το μαρμαρο ειναι ζωντανος οργανισμος και αλλαζει η συσταση του ιδιως με οξινα, λεμονι, ξυδι κλπ. Για να ξαναγινει οπως ηταν, τριψιμο και γυαλισμα. Τωρα βεβαια που σου εκανα τη καρδια περιβολι, κανε καμια προσπαθεια με οτι σου ειπαν και οτι καταφερεις καλο ειναι. Εντελώς περιβόλι! Πριν από 15 μήνες κάναμε ανακαίνιση και δεν παίζει να τα ξανατρίψω! Αν δεν δουλέψει η λύση του σπρέι, θα μείνω με τη στάμπα στο σαλόνι. 32 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Υπαρχει ενα καλο της durostick. Δεν θυμαμαι πως λεγεται απλα προσοχη να ειναι για γυαλισμενο ή οχι αναλογως το εχεις. Και μετα υπαρχει και το βιοδιασπωμενο σε σπρευ παλι της durostick αλλα για ελαφριους λεκεδες όμως. Ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω σίγουρα. Αυτό www.durostick.gr/proioda/katharistika-prostateutika/viodiaspomena-katharistika/bioclean-plakidion-kai-marmaron/ είναι; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από Alejandro
Προτεινόμενες αναρτήσεις