NikosKallithea Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 36 λεπτά πριν, zoranb είπε Με τις βροχές κ τις υγρασίες φούσκωσε η κουζίνα, ο πάγκος της κ κάποια κουτιά. Έχει δημιουργηθεί θέμα σε κάποια ντουλάπια που βρίσκουν κ δε φτάνει μονο αυτό, μου λέει ο μαραγκός πως μόλις φύγουν τα νερά κ οι υγρασίες τότε να κάνει τα πιθανά πλανιαρίςματα αφού θα αλλάξουν τα φουσκώματα όταν φύγει η υγρασία! Γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα φουσκώματα που έχουν γίνει στον πάγκο όταν εξατμιστούν τα νερά; Οι υγρασίας και να φύγουν τα φουσκώματα θα μείνουν. Αλλα μια απορία, που μένεις, τι σχέση έχουν οι βροχές με τα έπιπλα της κουζίνα σου;
DrLo Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, zoranb είπε Μπορεις να ποστάρεις καμία φωτογραφία να δω το μέγεθος της ζημιάς; Θεωρητικά
zoranb Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Οι υγρασίας και να φύγουν τα φουσκώματα θα μείνουν. Αλλα μια απορία, που μένεις, τι σχέση έχουν οι βροχές με τα έπιπλα της κουζίνα σου; Θέλει ξύλο αυτός ο μαραγκός ή όχι που το παίζει ειδικός! 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αλλα μια απορία, που μένεις, τι σχέση έχουν οι βροχές με τα έπιπλα της κουζίνα σου; Δεν είναι για μένα, ένα φίλος ρωτάει, έχει εξοχικό 400μ απο τη θάλασσα! Τώρα με τις βροχές είχε πολύ υγρασία στο σπίτι του κ η κουζίνα του έπαθε διάφορες ζημιές! Κ ο μαραγκός που την έφτιαξε του λέει διάφορες βλακείες!
censOred Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω πρόβλημα με υγρασία στο μπροστά μπαλκόνι και εχει ξεφτυσει ο τοιχος.Ειμαι τελευταιο όροφο και νερα απο την ταρατσα χειροτερευουν την κατασταση.Η αδερφη μου που ρωτησε ενα μαστορα ζητησε 800 ευρώ για για να ξυσει να βγαλει τον σοβα και να προσθεσει πλακακι στο τελος.η επιφανεια του τοιχου ταρατσα ειναι 4*5 πες.Ειναι λγοικη η τιμή που ζητησε για να ξενοιασω και καλα? Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από censOred
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, censOred είπε Εχω πρόβλημα με υγρασία στο μπροστά μπαλκόνι και εχει ξεφτυσει ο τοιχος.Ειμαι τελευταιο όροφο και νερα απο την ταρατσα χειροτερευουν την κατασταση.Η αδερφη μου που ρωτησε ενα μαστορα ζητησε 800 ευρώ για για να ξυσει να βγαλει τον σοβα και να προσθεσει πλακακι στο τελος.η επιφανεια του τοιχου ταρατσα ειναι 4*5 πες.Ειναι λγοικη η τιμή που ζητησε για να ξενοιασω και καλα? Βάλε καμια φωτό να δούμε το πρόβλημα. Ο μάστορα που έδωσε τιμή τι είναι;πλακας;κάνει μονώσεις; Τι είναι; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από stelios18120
bill999r Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, censOred είπε Εχω πρόβλημα με υγρασία στο μπροστά μπαλκόνι και εχει ξεφτυσει ο τοιχος.Ειμαι τελευταιο όροφο και νερα απο την ταρατσα χειροτερευουν την κατασταση.Η αδερφη μου που ρωτησε ενα μαστορα ζητησε 800 ευρώ για για να ξυσει να βγαλει τον σοβα και να προσθεσει πλακακι στο τελος.η επιφανεια του τοιχου ταρατσα ειναι 4*5 πες.Ειναι λγοικη η τιμή που ζητησε για να ξενοιασω και καλα? Αναφέρεσαι στον τοίχο του μπαλκονιού ή το ταβάνι του μπαλκονιού; Η υγρασία έρχεται από πάνω προς τα κάτω ή απλά εμφανίστηκε κάπου στη μέση; Η ταράτσα έχει υδρορροές κ σωστές ρήσεις ώστε να μην λιμνάζουν τα νερά; Υγρομονωση στην ταράτσα έχει γίνει; Το να ξύσει τον προβληματικό τοίχο κ να βάλει πλακάκι δεν θα λύσει το πρόβλημα. Πρέπει να βρεις από που τραβάει υγρασία κ να αντιμετωπιστεί η αιτία.
troi.g Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 10 λεπτά πριν, divo είπε @stelios18120 Όλο αποριες είσαι 😜 Ειπαμε ειναι μαστορας.......😋 Για να δειτε διαφορα σε μαστορους. Θελω να κανω ρήσεις στη ταρατσα μου. ουσιαστικα να αλλαξω τις ρησεις. Ερχεται ο πρωτος. τον ειδοποιω και την επομενη ερχετε. Παμε στην ταρατσα, βγαζει μετρο λειζερ και ενα τετραδιο και σημειωνει. Αφου παιρνει τα μετρα και σημειωνει παμε στο σπιτι για να μου πει τιμη. Μου λεει στο περιπου τιμη και θα μου βγαλει να μου στειλει mail την προσφορα του, την επομενη μερα. ετσι και εκανε. ερχετε δευτερος μαστορας για προσφορα. Παμε στη ταρατσα, βλεπει το χορο, δεν κραταει τιποτα. Τον ρωταω μηπως θελει μετρο να του φερω. Δεν χρειαζεται μου λεει. Με το ματι ειναι ΧΧ τετραγωνικα. Παμε στο σπιτι και αρχιζει. Θελουμε και γερανο για τα υλικα, πρεπει να φερω και τις σωληνες απο τη Σαλαμινα, θα ειμαστε και 2 ατομα. Εχω και δουλεια τωρα. Να του βαλεις και πλακακι γιατι θα εχει υγρασια και θα σκασουν ολα. Θα κανω στεγανοποιηση του λεω, αυτος τιποτα. Πλακακι και αγιος ο θεος. Θα σου βρω εγω φτηνο με γρανιτη. Και μου πεταει την τιμη.... Για να μη λεμε πολλα απο εκει που ειχε πολυ δουλεια και δεν προλαβαίνει, ηθελε να τη βαλει μπροστα την επομενη βδομαδα. Μ βδομαδα. και φυσικα να του δωσω και τα μισα μπροστα. επειδη δουλευουμε και οι δυο θα δουλευε Μ. Τριτη Μ Τεταρτη και μετα απο καμια 15αρια μερες για να στεγνωσει θα ερχοτανε. τα συμπερασματα δικα σας. Ε, τι το ψάχνεις, ασυζητητί παίρνεις τον δεύτερο. Τώρα όμως που πέρασε η Μεγάλη Εβδομάδα , θα ισχύει η προσφορά του???? 😂
christopher0016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, divo είπε @stelios18120 Όλο αποριες είσαι 😜 Ειπαμε ειναι μαστορας.......😋 Για να δειτε διαφορα σε μαστορους. Θελω να κανω ρήσεις στη ταρατσα μου. ουσιαστικα να αλλαξω τις ρησεις. Ερχεται ο πρωτος. τον ειδοποιω και την επομενη ερχετε. Παμε στην ταρατσα, βγαζει μετρο λειζερ και ενα τετραδιο και σημειωνει. Αφου παιρνει τα μετρα και σημειωνει παμε στο σπιτι για να μου πει τιμη. Μου λεει στο περιπου τιμη και θα μου βγαλει να μου στειλει mail την προσφορα του, την επομενη μερα. ετσι και εκανε. ερχετε δευτερος μαστορας για προσφορα. Παμε στη ταρατσα, βλεπει το χορο, δεν κραταει τιποτα. Τον ρωταω μηπως θελει μετρο να του φερω. Δεν χρειαζεται μου λεει. Με το ματι ειναι ΧΧ τετραγωνικα. Παμε στο σπιτι και αρχιζει. Θελουμε και γερανο για τα υλικα, πρεπει να φερω και τις σωληνες απο τη Σαλαμινα, θα ειμαστε και 2 ατομα. Εχω και δουλεια τωρα. Να του βαλεις και πλακακι γιατι θα εχει υγρασια και θα σκασουν ολα. Θα κανω στεγανοποιηση του λεω, αυτος τιποτα. Πλακακι και αγιος ο θεος. Θα σου βρω εγω φτηνο με γρανιτη. Και μου πεταει την τιμη.... Για να μη λεμε πολλα απο εκει που ειχε πολυ δουλεια και δεν προλαβαίνει, ηθελε να τη βαλει μπροστα την επομενη βδομαδα. Μ βδομαδα. και φυσικα να του δωσω και τα μισα μπροστα. επειδη δουλευουμε και οι δυο θα δουλευε Μ. Τριτη Μ Τεταρτη και μετα απο καμια 15αρια μερες για να στεγνωσει θα ερχοτανε. τα συμπερασματα δικα σας. Μου θυμισες έναν μάστορα που με είχε ζαλίσει με της ανακαίνισης και γενικά με της δουλειές που έλεγε ότι έχει , σε κάποια φάση δεν χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει έκανε ότι μιλούσε με πελάτη , όπως κοιτάω το κινητό πλάγια βλέπω ότι μιλούσε με το φόντο του κινητού χαχα. Ερώτηση για όσους ξέρουν τι ηχωμονοτικο υλικό να επιλέξω για εσωτερική ηχομόνωση;; από πάνω μετά θα Μπέι γυψοσανίδα. με ενδιαφέρει κυρίως η ηχομόνωση και θερμομόνωση αλλά θέλω να υπερτερεί στην ηχομόνωση. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2019 από christopher0016
lofter Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλημέρα σας, μήπως έχει κανείς υπόψη του κάποια καλή και οικονομική βάση για δράπανο; (διάβασα κάποιες πολύ φθηνές πχ lidl, οτι έχουν τζόγο)
sphinxgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, zoranb είπε Με τις βροχές κ τις υγρασίες φούσκωσε η κουζίνα, ο πάγκος της κ κάποια κουτιά. Έχει δημιουργηθεί θέμα σε κάποια ντουλάπια που βρίσκουν κ δε φτάνει μονο αυτό, μου λέει ο μαραγκός πως μόλις φύγουν τα νερά κ οι υγρασίες τότε να κάνει τα πιθανά πλανιαρίςματα αφού θα αλλάξουν τα φουσκώματα όταν φύγει η υγρασία! Γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν τα φουσκώματα που έχουν γίνει στον πάγκο όταν εξατμιστούν τα νερά; Είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα βροχών? Μήπως είναι σπίτι με νέα αλουμίνια και δεν το αερίζετε (είναι συνέχεια κλειστό?)
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sphinxgr είπε Είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα βροχών? Μήπως είναι σπίτι με νέα αλουμίνια και δεν το αερίζετε (είναι συνέχεια κλειστό?) Δεν έχει νεα αλουμίνια αλλά όντως δεν υπήρξε καλός αερισμός την τελευταία φορά και μπορεί τα φουσκώματα να προήλθαν και από αυτό! Βέβαια, δεν ξέρω τι λύση υπάρχει για να αερίζεται το σπίτι αλλά ταυτόχρονα και να μην γεμίζει σκόνες! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από zoranb
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Στις 30 April 2019 στις 7:01 ΜΜ, haris_216 είπε Θεωρητικά η ανοδίωση το προστατεύει αλλά κι εκεί υπάρχουν (τουλάχιστον υπήρχαν) ποιότητες και μικρά μυστικά. Μπορεί να γίνει ανοδίωση στις αλουμινένιες κουπαστές; Στις 1 May 2019 στις 1:05 ΜΜ, NikosKallithea είπε Οι υγρασίας και να φύγουν τα φουσκώματα θα μείνουν. Πόσο σίγουρος είσαι γιαυτό που λες;
kronos73 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 16 ώρες πριν, christopher0016 είπε Ερώτηση για όσους ξέρουν τι ηχωμονοτικο υλικό να επιλέξω για εσωτερική ηχομόνωση;; από πάνω μετά θα Μπέι γυψοσανίδα. με ενδιαφέρει κυρίως η ηχομόνωση και θερμομόνωση αλλά θέλω να υπερτερεί στην ηχομόνωση. https://www.kourtis-sa.gr/proionta/ylika-thermomonosis/rolla-chorismaton-ultracoustic-ipsilis-ichoaporrofisis/ 1
zoranb Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εάν δεν κάνω λάθος ο πετροβάμβακας που είναι πολύ καλός για τη θερμομόνωση είναι κατάλληλος κ για την ηχομόνωση! Εγω τον εχω στην οροφή μου σαν σαντουϊτς ανάμεσα σε γυψοσανίδα κ πλάκα μπετού κ είναι σούπερ μονωμενο το σπίτι θερμικά! Επεξ/σία 2 Μαΐου 2019 από zoranb
lyraris Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπέρα και απο μένα και χρόνια πολλά! Εχω και εγώ μια ερώτηση σχετική με βάψιμο. Έχω 2 δωμάτια τα οποία έχουν σπατουλαριστεί και έχουνε τριφτεί. Τώρα ειναι στην φάση που πρεπει να ασταρωθούν και να βαφτούν. Έχω μπερδευτεί στο θέμα των ασταριών. Πολλοί λένε οτι το καλύτερο και ακριβότερο αστάρωμα γίνεται με αστάρι μετάλλου- απορία είναι το ίδιο με το αστάρι διαλύτου? . Μετά γνωρίζω για αστάρι ακρυλικό και αστάρι νερού. Ποια ειναι η γνώμη σας και τι θεωρείτε καλύτερο. Το σπίτι δεν κατοικείται ακόμα οπότε δεν υπάρχει θέμα για την μυρωδιά του νεφτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις