hp8 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Varnavas89 είπε πίσω είναι ανοιχτά(επάνω και στα πλαϊνά ειναξ ολα πάνελ. Θέλοντας να περιορίσω τις θερμικές απώλειες (μενω από κάτω ακριβώς) σκέφτομαι δύο τινά. 1) να χτίσω με υτον τα μπρος πίσω ώστε να κλείσει εντελώς και να μην παίρνει αέρα(θα κανει δουλειά; ) και σε δεύτερο χρόνο να στρώσω φελιζολ ή 2) να το κλείσω με κατι πιο υποτυπώδες και ελαφρύ τύπου ανθυγρη γυψοσανίδα Εγώ θα πήγαινα σε πανελ όπως έχεις στα πλαϊνά (β διαλογής για οικονομία) και κάτω μόνωση ελαφρώς βατή ντυμένη με πλέγμα και κόλλα 1
therock Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Έχω έναν αποστάτη που βγάζει ένα σπείρωμα και ένα θυληκο που μπαίνει σε αυτό. Αυτά όταν σφίγγουν μετάξυ τους δε βγαίνουν με τίποτα Τη πρώτη φορά που τα συνδύασα έγδαραν το παξιμάδι με πενσα και κατέληξα να πάει σε μηχανουργεία να το βάλει σε μέγγενη για να τα απομόνωση Για πείτε κάνα τέχνασμα να το κάνω σπίτι και να μην έχω το άγχος Στο περιπου είναι κάπως έτσι ο συνδυασμός
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 51 λεπτά πριν, therock είπε Έχω έναν αποστάτη που βγάζει ένα σπείρωμα και ένα θυληκο που μπαίνει σε αυτό. Αυτά όταν σφίγγουν μετάξυ τους δε βγαίνουν με τίποτα Τη πρώτη φορά που τα συνδύασα έγδαραν το παξιμάδι με πενσα και κατέληξα να πάει σε μηχανουργεία να το βάλει σε μέγγενη για να τα απομόνωση Για πείτε κάνα τέχνασμα να το κάνω σπίτι και να μην έχω το άγχος Στο περιπου είναι κάπως έτσι ο συνδυασμός Αν ειναι αυτο που διχνεις, κατω έχει χαραγμένη εγκοπή για να το ξεβιδωσεις
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Μην το σφίγγεις τόσο πολύ ή βάλε γκρόβερ. Για πιο στοχευμένη λύση, μια φωτογραφία από το σετάπ θα βοηθούσε
Liverpool89 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Μηπως τα εργαλεια που χρησιμοποιεις δεν βοηθανε να τα ξεσφιξεις; Πχ αν παρεις μια γκαζοταναλια. Θα επιανες το στρογγυλο ζαγρε που εχει η διπλη βιδα και με ενα κατσαβιδι θα ξεσφιγγες το παξιμαδι(θυληκο). Με την πενσα σιγουρα θα το τραυματιζες και αν ξεσφιγγε νορμαλ.
zoranb Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Πρέπει να εγκατάστησω ένα νιπτηράκι στο wc. Εκτός απο τα στριφόνια, ξέρω πως εφαρμοζεται κ σιλικόνη , τοσο για το κρατημα στα πλακάκια του τοίχου, οσο κ για να μην στάζει νερά. Αντιμουχλικη σιλικόνη φαντάζομαι πως είναι για τέτοια χρήση, αλλα δεν ξέρω μήπως δεν είναι η πιο κατάλληλη για να κάνει καλό κράτημα το νιπτηράκι στο τοίχο.
mechpanos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 5 ώρες πριν, zoranb είπε Πρέπει να εγκατάστησω ένα νιπτηράκι στο wc. Εκτός απο τα στριφόνια, ξέρω πως εφαρμοζεται κ σιλικόνη , τοσο για το κρατημα στα πλακάκια του τοίχου, οσο κ για να μην στάζει νερά. Αντιμουχλικη σιλικόνη φαντάζομαι πως είναι για τέτοια χρήση, αλλα δεν ξέρω μήπως δεν είναι η πιο κατάλληλη για να κάνει καλό κράτημα το νιπτηράκι στο τοίχο. Το νιπτήρα στον τοίχο δεν τον κρατάει η σιλικόνη αλλά ουπα με βίδες. 2
Hondasuprax39 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλημερα παιδια μια ερωτηση πανω σε τοιχο βαμμενο με πλαστικο χρωμα νερου μπορω να περασω βερνικι δυο συστατικ ων?
zoranb Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 7 hours ago, mechpanos said: Το νιπτήρα στον τοίχο δεν τον κρατάει η σιλικόνη αλλά ουπα με βίδες. Αυτό είναι σίγουρο, απλώς ρωτάω μήπως υπάρχει κ κάποια σιλικόνη πιό κατάλληλη για τέτοια χρήση.
NikosKallithea Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Hondasuprax39 είπε Καλημερα παιδια μια ερωτηση πανω σε τοιχο βαμμενο με πλαστικο χρωμα νερου μπορω να περασω βερνικι δυο συστατικ ων? Βερνίκι σε τοίχο προς τι; ΟΧΙ δεν μπορείς
papoys1 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτό είναι σίγουρο, απλώς ρωτάω μήπως υπάρχει κ κάποια σιλικόνη πιό κατάλληλη για τέτοια χρήση. Σιλικόνη καθαρή θα πάρεις zorand (οχι κανένα ακρυλικό στόκο) θα την αφήσεις ένα 24ωρο να στεγνώσει και οκ. Όσο πιο καλή σιλικόνη πάρεις τόσο καλύτερη αντοχή θα έχει στο χρόνο 3
frixos4 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω αυτό το πρόβλημα στο μπάνιο όπως βλέπετε. Για να το διορθώσω θα χρειαστεί να το ξύσω, να το περάσω με ένα αστάρι και να το βάψω ή θα χρειαστεί να το ξύσω, να το περάσω με αστάρι, μετά να βάλω στόκο (αν χρειαστεί, ποιον να βάλω;) και μετά να το βάψω; Επεξ/σία 17 Μαρτίου από frixos4
st@kas Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 ώρες πριν, zoranb είπε Αυτό είναι σίγουρο, απλώς ρωτάω μήπως υπάρχει κ κάποια σιλικόνη πιό κατάλληλη για τέτοια χρήση. Απέφυγε την φθηνή αντιμουχλική σιλικόνη και τον ακρυλικό στόκος. Δες κάτι σε υβριδική σφραγιστική κόλλα ή σε καθαρή ουδέτερη σιλικόνη. 1
Doubt Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 2 ώρες πριν, frixos4 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω αυτό το πρόβλημα στο μπάνιο όπως βλέπετε. Για να το διορθώσω θα χρειαστεί να το ξύσω, να το περάσω με ένα αστάρι και να το βάψω ή θα χρειαστεί να το ξύσω, να το περάσω με αστάρι, μετά να βάλω στόκο (αν χρειαστεί, ποιον να βάλω;) και μετά να το βάψω; Ταβάνι βλέπουμε φαντάζομαι. Ξύσιμο όλο, αστάρι, χρώμα αντιμουχλικό. (Εύκολη λύση) Ή ξύσιμο, στοκάρισμα για να γίνει λείο, τρίψιμο του στόκου (= σκόνη) αστάρι, αντιμουχλικό. Στόκο ακρυλικό ή τσιμέντου, λεπτόκοκκο. 1
zape Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 16/3/2024 στις 3:58 ΜΜ, therock είπε Έχω έναν αποστάτη που βγάζει ένα σπείρωμα και ένα θυληκο που μπαίνει σε αυτό. Αυτά όταν σφίγγουν μετάξυ τους δε βγαίνουν με τίποτα Τη πρώτη φορά που τα συνδύασα έγδαραν το παξιμάδι με πενσα και κατέληξα να πάει σε μηχανουργεία να το βάλει σε μέγγενη για να τα απομόνωση Για πείτε κάνα τέχνασμα να το κάνω σπίτι και να μην έχω το άγχος Στο περιπου είναι κάπως έτσι ο συνδυασμός Αναφέρομαι στο εξάρτημα που έχει εσωτερική και εξωτερική βόλτα. Τη λύση μπορούν τα τη δώσουν δύο παξιμάδια με την προϋπόθεση ότι είτε το σπείραμα είναι τόσο μακρύ που μπαίνουν τα δύο παξιμάδια είτε πρέπει τα δύο παξιμάδια να είναι λεπτά σχετικά σε πάχος ώστε να "πιάσουν" στις βόλτες και να σφίξουν μεταξύ τους. Αν σφίξουν τα δύο παξιμάδια, δημιουργούν ένα πράγμα σαν κεφάλι εξάγωνο στο εξάρτημα. Μετά απλά βάζεις το κλειδί στο ένα παξιμάδι, κοντράρεις το πάνω εξάρτημα (αυτό που έχει μόνο εξωτερικό σπείραμα) και το έλυσες. ελπίζω να έγινα κατανοητός Η πλάκα είναι ότι το γκρόβερ που προτάθηκε χρησιμοποιείται ακριβώς για να ΜΗΝ λύνει το παξιμάδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις