fotini_20 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλημερα σε όλους,μια ερώτηση αν γνωρίζεται θα ήμουν υπόχρεη..σε μπαλκονόπορτα αλουμινίου λογικά τις σειρας alumil που τοποθετήθηκαν περίπου πριν 20 χρόνια με ελαστικές φούσκες περιμετρικά στα φύλλα που στην άκρη του έχουν πορτοκάλι χρώμα,μπορούν να βγουν αυτα και να μπουν κουμπωτα αφρωδη λάστιχα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, zoranb είπε Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Αντιρίδες και κρέμασμα στο ταβάνι; Πραγματικά αυτό που ζητάς είναι κάπως ανορθόδοξο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, zoranb είπε Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Να το στηρίξεις στο νιπτήρα ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, zoranb είπε Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; Το νιπτήρα το στερέωσες λογικά με τα κλασικά ειδικά στριφωνια Παίρνεις 2 λάμες πχ 4-5 mm πάχος και 5 cm φάρδος και μήκος όσο απαιτηθεί Σε κάθε λάμα κάνεις 3 τρύπες Η πρώτη πάνω πάνω και θα δέσει με τα στριφωνια Άρα οι λάμες θα κρέμονται Οι άλλες 2 τρύπες θα έχουν βίδες κολλημένες πάνω στη λάμα όπου θα τρυπήσεις την πλάτη του ντουλαπιού για να στερεωθεί Τώρα πόσο κατανοητή είναι η περιγραφή δεν ξέρω Κάπως έτσι (φωτο) Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 10 hours ago, zoranb said: Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Οντως "δυσκολο" γιατι το ντουλαπι φανταζομαι το θες για να βαζεις και πραγματα μεσα αρα θα αποκτησει προσθετο βαρος, χωρια του δικου του. Συνεπως ειναι πολυ το βαρος για να αναρταται και να κρεμιεται απο το νιπτηρα δεν θα το διακινδυνευα μην τυχον και μου ερθει ο νιπτηρας ολος κατω. Οποτε ή ποδαρακια ή βιδωμα στην πλατη στα πλακακια. Ισως αν εκανες πατεντα το ποδι να ειναι πισω "κρυφο" να μην φαινεται δηλαδη παρα μονο αν σκυψει καποιος απο κατω. Απλα θελει καλο υπολογισμο γιατι το ποδι στην πισω μερια μονο θα εχει ταση να φυγει το ντουλαπι προς τα εμπρος αρα (α) θα πρεπει η πανω μερια να εφαπτεται ακριβως στο νιπτηρα ωστε να μην μπορει να ανασηκωθει/γειρει προς τα μπροστα/εξω και (β) ενδεχομενα αν το ντουλαπι ηταν ζυγισμενο με το βαρος του προς την πισω μερια αρα να ηταν αυτοστηριζομενο μονο του στο ποδι. Αν δηλαδη η πλατη ηταν πιο βαρυ ξυλο απο τα πλαινα και την προσοψη. Μια ανισοκατανομη βαρους δηλαδη ωστε μονο του να εχει την ταση να γειρει προς τα πισω προς τον τοιχο και να στηριζεται απο τον τοιχο και απο το πισω κρυφο ποδι. Και εδω καπου τελειωνει η φαντασια μου 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, hp8 said: Το νιπτήρα το στερέωσες λογικά με τα κλασικά ειδικά στριφωνια Παίρνεις 2 λάμες πχ 4-5 mm πάχος και 5 cm φάρδος και μήκος όσο απαιτηθεί Σε κάθε λάμα κάνεις 3 τρύπες Η πρώτη πάνω πάνω και θα δέσει με τα στριφωνια Άρα οι λάμες θα κρέμονται Οι άλλες 2 τρύπες θα έχουν βίδες κολλημένες πάνω στη λάμα όπου θα τρυπήσεις την πλάτη του ντουλαπιού για να στερεωθεί Τώρα πόσο κατανοητή είναι η περιγραφή δεν ξέρω Κάπως έτσι (φωτο) Ναι καλή λύση μου φαίνεται, τώρα το βάρος όπως λέει κ ο #Sebu είναι ένα θέμα. Προσωπικά σκεπτόμουν τσέρκια να κρέμονται από τα στριφώνια του νιπτήρα και πάνω σε αυτά να βίδωνα την πλάτη του ντουλαπιού. #hp8 δεν ξέρω πώς θα τις κάνω αυτές τις βίδες που δείχνεις. Εκτός εάν είναι στριφώνια κ πάνω τους να βιδώσω τα παξιμάδια που θα κρατάνε το έπιπλο. Επεξ/σία 5 Μαρτίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε hp8 δεν ξέρω πώς θα τις κάνω αυτές τις βίδες που δείχνεις. Εκτός εάν είναι στριφώνια κ πάνω τους να βιδώσω τα παξιμάδια που θα κρατάνε το έπιπλο. η λάμα είναι σταθερή Παρε 4 βίδες μ10 - 12 mm τις κολλάς πάνω στη λάμα με τσιμπίδα και τρυπάς και την πλάτη του κουτιού ροδέλα παξιμάδι και οκ Επεξ/σία 5 Μαρτίου από hp8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2 hours ago, hp8 said: …τις κολλάς πάνω στη λάμα με τσιμπίδα… Τσιμπίδα εννοείς ηλεκτροκόλληση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 21 ώρες πριν, zoranb είπε Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Αν βάλεις σε όλη την πλάτη που θα εφάπτεται με τα πλακάκια κόλλα τότε έχεις πιθανότητες, ανάλογα και το τι θα αποθηκεύεις μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Με κόλλα θα κολλήσεις το ντουλάπι στον νιπτήρα (και όχι στο πλακάκι) Αυτή εδώ είναι η καλύτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 23 ώρες πριν, achillesgr είπε Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την λίγο απλή και άκυρη ερώτηση...που μπορώ να φτιάξω κάτι καρότσια λαικής, με έχει φάει η μάνα μου θέλει τα ίδια και να μην τα πετάξουμε και να πάρουμε άλλα...εχουν χαλάσει οι ρόδες και κάπως το πλέγμα .( ειναι 2)... Αν εισαι απο Αθηνα στην αρχη της Ερμου (εκει που ξεκιναει απο τον σταθμο του ηλεκτρικού στο Θησείο) εχει 1-2 μαγαζιά με ρόδες που θα βρεις τα πάντα. Για το πλέγμα και αυτό φτιάχνετε αν έχεις ηλεκτροκολληση η αν έχει ξεκολλήσει κάποιο το πιάνεις στην γωνιά με χοντρό σύρμα σαν εύκολη λυση. Αλλα μια φωτο θα ηταν καλο να ανεβαζες να δουμε την κατασταση.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εχω μια σιδερενια πορτα που εχει στραβωσει λιγο σε ενα σημειο το σιδερο εκει που κλεινει η πορτα γυρω στους 5 ποντους κατω κατω και θελω να το ισιωσω γιατι θελει λιγο ζορι. Ειναι χοντρο το κομματι και ρωτησα ενα σιδερα μου ειπε μονο με ζεσταμα και λιγο χτυπημα μετα θα κανεις δουλεια, οποτε μαλλον χρειαζομαι ενα φλογιστρο . Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο στην αγορα? Βλεπω φλογιστρο βουτανιου/υγραεριου .... με τι θα κανω την δουλεια μου? Και αν εχετε να μου ριξετε κανα λινκ εδω, Ευχαριστω Επεξ/σία 8 Μαρτίου από Amaretos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 17 λεπτά πριν, Amaretos είπε Εχω μια σιδερενια πορτα που εχει στραβωσει λιγο σε ενα σημειο το σιδερο εκει που κλεινει η πορτα γυρω στους 5 ποντους κατω κατω και θελω να το ισιωσω γιατι θελει λιγο ζορι. Ειναι χοντρο το κομματι και ρωτησα ενα σιδερα μου ειπε μονο με ζεσταμα και λιγο χτυπημα μετα θα κανεις δουλεια, οποτε μαλλον χρειαζομαι ενα φλογιστρο . Πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο στην αγορα? Βλεπω φλογιστρο βουτανιου/υγραεριου .... με τι θα κανω την δουλεια μου? Και αν εχετε να μου ριξετε κανα λινκ εδω, Ευχαριστω Βρες μια βαριά, βρες και ενα συμπαγές σίδερο στο παχος του σωστού ανοίγματος χωστο μέσα και ριχτου με την βαριά μέχρι να κατέβει κάτω, αυτό θα έκανα εγώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amaretos Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Οχι με την καμια θα ξεκολησουν οι πετρες καρυστου γυρω γυρω που ειναι ντυμενες, ασε που μου αμα το χωσω μεσα και βαρεσω οπως λες, θα διαλυσω την γλωσσα της πορτας πανω που κλεινει.... ειναι χοντρη η λαμαρινα Επεξ/σία 8 Μαρτίου από Amaretos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Amaretos είπε θα διαλυσω την γλωσσα της πορτας πανω που κλεινει.... ειναι χοντρη η λαμαρινα Η πόρτα ανοιγοκλεινει έτσι όπως είναι ? Η γωνία που έχεις σημαδέψει είναι το κάθετο που μπαίνει συνήθως το κυπρί ? Αυτη η γωνία βγαίνει εύκολα αν σκάψεις το τσιμέντο και την ισιώνεις Εναλλακτικά με έναν τροχό χάραξε την μια πλευρά της γωνίας κάτω χαμηλά στο τσιμέντο και με έναν κάβουρα η μεγάλο γαλλικό προσπάθησε να την φέρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις