360city Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 3 ώρες πριν, burnthecity είπε Καλησπέρα παιδιά βγηκε το πομολο από ξύλινο κουφωμα (έχει σπάσει ο μηχανισμος μέσα) και το τζάμι είναι κλειδωμένο δεν ανοίγει Μάλλον πρέπει να βγάλω το παλιό μηχανισμό και να βάλω καινούργιο αλλά επειδή δε έχω πρόσβαση αφού είναι κλειδωμένο, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ Προφανώς δεν βγήκε μόνο το πομολο αλλά και η ψυχή του! Το περίεργο είναι ότι λες πως εσπασε ο μηχανισμός ενώ στην φωτογραφία δεν φαίνεται τίποτα... ένα σαν μεταλλικό εκεί δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι. Όπως και να έχει, σαν παλιός μηχανισμός συνήθως είχαν γλώσσα σαν κοκορακι (μην με ρωτάς γιατί το λέγανε έτσι) ή σε πιο νέα έκδοση γλώσσα συρτή. Αν δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο εκεί μέσα ώστε να μπορέσεις με κάποιο μυτοτσιμπιδο να το γυρίσεις κ να το ανοίξεις, συνήθως πας σε βαθιά νερά. Κόψιμο της πάσας, αλλαγή μηχανισμού και πρόσθετο νέο φιλέτο, στοκαρισμα ξύσιμο βάψιμο. Αυτό σαν χειρότερο σενάριο. Εύχομαι να βρεθεί κ καμία άλλη πιο εναλλακτική λύση Καλή επιτυχία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 11 ώρες πριν, burnthecity είπε πρέπει να βγάλω το παλιό μηχανισμό και να βάλω καινούργιο αλλά επειδή δε έχω πρόσβαση αφού είναι κλειδωμένο, τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου On 01/03/2024 at 20:54, BigBlack said: Το μόνο που μπορώ να σκεφτω για το στοπ είναι να μην εχουν βαλει το σωστο μηχανισμο απο πισω, λογω τσιγγουνιας. Δοκίμασε να βγάλεις τα πλακίδια να δεις από πίσω αν ο μηχανισμός είναι κάποιος από αυτούς τους δύο ή όχι. Αν δεν είναι, ίσως να δικαιολογείται και το άλλο θέμα. Λοιπόν έπεσες μέσα και δε μου είχε περάσει απ' το μυαλό, βασικά δεν φανταζόμουν πως μπορείς να συνδυάσεις πλακίδια με άλλο μηχανισμό από πίσω πίστευα πως πρέπει να είναι "ο δικός τους". Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό, μιλώντας με άλλους έμαθα πως είχε γίνει επίτηδες μετά από συζήτηση. Ο κατασκευαστής πρότεινε από την εμπείρα του πως είναι καλύτερο να το κάνει έτσι ώστε να είσαι από πάνω και αν προκύψει πρόβλημα να σταματήσεις αμέσως πριν γίνει ζημιά, και καθώς κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ισχύει ακολουθήθηκε η συμβουλή του επαγγελματία. Ευχαριστώ πολύ, ξεκαθαρίστηκε κάτι που δεν έβγαζε νόημα και με έτρωγε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 34 λεπτά πριν, konc είπε Λοιπόν έπεσες μέσα και δε μου είχε περάσει απ' το μυαλό, βασικά δεν φανταζόμουν πως μπορείς να συνδυάσεις πλακίδια με άλλο μηχανισμό από πίσω πίστευα πως πρέπει να είναι "ο δικός τους". Αφού ξεκαθαρίστηκε αυτό, μιλώντας με άλλους έμαθα πως είχε γίνει επίτηδες μετά από συζήτηση. Ο κατασκευαστής πρότεινε από την εμπείρα του πως είναι καλύτερο να το κάνει έτσι ώστε να είσαι από πάνω και αν προκύψει πρόβλημα να σταματήσεις αμέσως πριν γίνει ζημιά, και καθώς κανείς δεν ξέρει πραγματικά τι ισχύει ακολουθήθηκε η συμβουλή του επαγγελματία. Ευχαριστώ πολύ, ξεκαθαρίστηκε κάτι που δεν έβγαζε νόημα και με έτρωγε! Να είσαι καλά, χαίρομαι που ξεκαθαρίστηκε! Πάντως αν αλλάξεις το μηχανισμό με κάποιον αυτόματο δε νομίζω να έχεις απαραίτητα και πρόβλημα, εκτός αν συνηθίζουν οι κάτοικοι του διαμερίσματος να αφήνουν επικίνδυνα αντικείμενα κολλητά στα ρολά. Και πάλι η ζημιά είναι η ταλαιπωρία, πραγματική ζημιά στο ρολό δεν μπορείς να κάνεις από αυτό και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα. Στη ταράτσα υπάρχει μια τρύπα από όπου κατεβαίνουν κάποια καλώδια μέσω σπιράλ. Γύρω από τα σπιράλ έχουν βάλει ένα υλικό (είναι λίγο ελαστικό) το οποίο δεν ξέρω τι είναι για στεγανοποίηση. Ωστόσο βλέπω σαν να έχει ρωγμές και νομίζω ότι παίρνει υγρασία. Με τι θα πρέπει να το περάσω ώστε να στεγανοποιηθει καλά και να μην αρχίσει η διαρροή νερού της βροχής; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisLZ Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Έχω θέμα με την εσωτερική καλωδίωση του τηλεφώνου στο σπίτι με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα με το ίντερνετ. Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι η πιο εύκολη λύση είναι να πάρω ένα καλώδιο, να το ενώσω με το καλώδιο του ΟΤΕ στην είσοδο και να κάνω μια τρύπα στον τοίχο για να μπει στο σπίτι και να μπει στο ρούτερ. Μου είπε να τρυπήσω χαμηλά στον τοίχο, πάνω από το σοβατεπί που δεν έχει λέει καλώδια ρεύματος ποτέ γιατί απαγορεύεται. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό και πόσο ασφαλές είναι να το κάνω μόνος ή αν πρέπει να φωνάξω ειδικό μόνο για το άνοιγμα της τρύπας? Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 44 λεπτά πριν, ArisLZ είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω θέμα με την εσωτερική καλωδίωση του τηλεφώνου στο σπίτι με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα με το ίντερνετ. Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι η πιο εύκολη λύση είναι να πάρω ένα καλώδιο, να το ενώσω με το καλώδιο του ΟΤΕ στην είσοδο και να κάνω μια τρύπα στον τοίχο για να μπει στο σπίτι και να μπει στο ρούτερ. Μου είπε να τρυπήσω χαμηλά στον τοίχο, πάνω από το σοβατεπί που δεν έχει λέει καλώδια ρεύματος ποτέ γιατί απαγορεύεται. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό και πόσο ασφαλές είναι να το κάνω μόνος ή αν πρέπει να φωνάξω ειδικό μόνο για το άνοιγμα της τρύπας? Σας ευχαριστώ Θα δεις αν έχει πρίζα ή διακόπτη ακριβώς από πάνω κατακόρυφα, από το σημείο της οπής. Αν δεν έχει, τότε προχώρα και τρύπα. Αν έχει, υπάρχει πολύ πολύ μικρή πιθανότητα, κάποιο καλώδιο να έχει απλωθεί επιδαπέδιο και να κάνει ανέβασμα (σπάνιο αλλά υπάρχει) οπότε τρύπα λίγο πιο δίπλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 49 λεπτά πριν, ArisLZ είπε Καλησπέρα σε όλους, Έχω θέμα με την εσωτερική καλωδίωση του τηλεφώνου στο σπίτι με αποτέλεσμα να έχω προβλήματα με το ίντερνετ. Ήρθε ο τεχνικός του ΟΤΕ και μου είπε ότι η πιο εύκολη λύση είναι να πάρω ένα καλώδιο, να το ενώσω με το καλώδιο του ΟΤΕ στην είσοδο και να κάνω μια τρύπα στον τοίχο για να μπει στο σπίτι και να μπει στο ρούτερ. Μου είπε να τρυπήσω χαμηλά στον τοίχο, πάνω από το σοβατεπί που δεν έχει λέει καλώδια ρεύματος ποτέ γιατί απαγορεύεται. Ήθελα να σας ρωτήσω αν ισχύει αυτό και πόσο ασφαλές είναι να το κάνω μόνος ή αν πρέπει να φωνάξω ειδικό μόνο για το άνοιγμα της τρύπας? Σας ευχαριστώ Πολύ σπάνιο να έχει καλώδια. Απέφυγε τα σημεία που από πάνω υπάρχει διακόπτης ή πρίζα. Αν πιάνουν τα χέρια σου και έχεις τα εργαλεία μπορείς να το κάνεις, δεν είναι δύσκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ArisLZ Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου @st@kas & @mechpanos σας ευχαριστώ για τη βοήθεια! Προχωράω κανονικά λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα ,έχω ένα φως ασφαλείας με μπαταρία .Στον τοίχο έρχεται κανονικά ρεύμα αλλα δεν φορτίζει..αν έχει πρόβλημα ο ουδέτερος δεν θα λειτουργήσει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα ,έχω ένα φως ασφαλείας με μπαταρία .Στον τοίχο έρχεται κανονικά ρεύμα αλλα δεν φορτίζει..αν έχει πρόβλημα ο ουδέτερος δεν θα λειτουργήσει ? Προφανώς χωρίς ουδέτερο δε φορτίζει. Το έχει κανονικά ρεύμα πως το είδες; Με δοκιμαστικό; Πολύμετρο να δεις αν έρχεται τάση. Αν είναι παλιό το φωτιστικό μπορεί να θέλει αλλαγή μπαταρίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 4 Μαρτίου Share Δημοσ. 4 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, nickol-us είπε Προφανώς χωρίς ουδέτερο δε φορτίζει. Το έχει κανονικά ρεύμα πως το είδες; Με δοκιμαστικό; Πολύμετρο να δεις αν έρχεται τάση. Αν είναι παλιό το φωτιστικό μπορεί να θέλει αλλαγή μπαταρίας Μαι με δοκιμαστικό.Με καλώδιο και απευθείας σε πρίζα λειτουργεί τώρα που το δοκίμασα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου από geogr88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achillesgr Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την λίγο απλή και άκυρη ερώτηση...που μπορώ να φτιάξω κάτι καρότσια λαικής, με έχει φάει η μάνα μου θέλει τα ίδια και να μην τα πετάξουμε και να πάρουμε άλλα...εχουν χαλάσει οι ρόδες και κάπως το πλέγμα .( ειναι 2)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Επεξ/σία 5 Μαρτίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 3 ώρες πριν, zoranb είπε Θέλω να τοποθετήσω το ντουλαπάκι (με το κόκκινο περίγραμμα) κάτω από το νιπτήρα, χωρίς ποδαράκια και χωρίς να κάνω τρύπες στα πλακάκια. Έχετε καμιά ιδέα να προτείνετε; (πούσαι ρε Nikolara που με βοηθούσες κάποτε!) Ούτε πόδια ούτε τρύπες στον τοίχο, πολλά θες. Κάπου πρέπει να συμβιβαστείς 3 ώρες πριν, achillesgr είπε Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη για την λίγο απλή και άκυρη ερώτηση...που μπορώ να φτιάξω κάτι καρότσια λαικής, με έχει φάει η μάνα μου θέλει τα ίδια και να μην τα πετάξουμε και να πάρουμε άλλα...εχουν χαλάσει οι ρόδες και κάπως το πλέγμα .( ειναι 2)... Βάλε φωτογραφία με το πρόβλημα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις