troi.g Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 3 ώρες πριν, zoranb είπε Τούριξα αντισκωριακό αλλά στρίβει μαζί του κ το ασημένιο δακτυλίδι και δεν κλείνει το νερό εντελώς, απλώς περιορίζεται. Προφανώς έχει πιάσει κομμάτια τσιμέντου στο σημείο μέσα στον τοίχο και δε γυρίζει 90 μοίρες, αλλά λίγο λιγότερο με αποτέλεσμα να περνάει νερό. Νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να το ανοίξεις γύρω γύρω και να τον ελευθερώσεις. 16 λεπτά πριν, filarhos είπε Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να κάνω το ξύλινο πάτωμα του σπιτιού να σταματήσει να τρίζει; Είναι 20 ετών και η ξυλεία δεν ήταν αρκετά στεγνή και από τον δεύτερο χρόνο άρχισαν τα τριξιματα και πλέον είναι ανυπόφορο. Μάλιστα έχουν αποκρυνθει σε διαφορα σημεία οι τάβλες και έχουν μέχρι και 3 χιλιοστά κενό. Ενώ το πάτωμα στο σπίτι της γιαγιάς μου 60+ ετών δεν τρίζει χωρίς καμία συντήρηση. Στο τέλος το βλέπω να το ξυλωνω και να βάζω πλακάκι, αλλά δεν είναι εποχής για τόσα έξοδα... Λύση που την έκανε γνωστός μου με αρκετά καλά αποτελέσματα. Όπου πάταγε και ετριζε, σε εκείνο το σημείο άνοιγε τρύπα με 8αρι ξυλοτρυπανο και το γέμιζε πολυουρεθάνη. Ύστερα κάρφωνε στην τρύπα μια καβιλια των 8 χιλιοστών και ήταν μια χαρά. Λύση χωρίς καθόλου έξοδα. Αν τυχόν και το κάνεις προσέχεις το τρυπάνι ίσα να τρυπάει το παρκέ , περίπου 2 εκατοστά, μη το τερματίσεις και περνάει καμιά σωλήνα και μπλέξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 27 minutes ago, troi.g said: Προφανώς έχει πιάσει κομμάτια τσιμέντου στο σημείο μέσα στον τοίχο και δε γυρίζει 90 μοίρες, αλλά λίγο λιγότερο με αποτέλεσμα να περνάει νερό. Νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να το ανοίξεις γύρω γύρω και να τον ελευθερώσεις. Λύση που την έκανε γνωστός μου με αρκετά καλά αποτελέσματα. Όπου πάταγε και ετριζε, σε εκείνο το σημείο άνοιγε τρύπα με 8αρι ξυλοτρυπανο και το γέμιζε πολυουρεθάνη. Ύστερα κάρφωνε στην τρύπα μια καβιλια των 8 χιλιοστών και ήταν μια χαρά. Λύση χωρίς καθόλου έξοδα. Αν τυχόν και το κάνεις προσέχεις το τρυπάνι ίσα να τρυπάει το παρκέ , περίπου 2 εκατοστά, μη το τερματίσεις και περνάει καμιά σωλήνα και μπλέξεις. Ενδιαφερον Δεν υπαρχει κινδυνος ομως σε εκεινο το σημειο που θα πεσει η πολυουρεθανη να φουσκωσει/σπρωξει το πατωμα προς τα πανω? Να μην απλωθει δηλαδη μονο δεξια/αριστερα αλλα να ωθησει και προς τα πανω. Ή θεωρουμε οτι κατα τη φαση της διογκωσης θα βρει αντισταση στο πατωμα απο πανω της και θα εκτονωθει στον αδειο χωρο εκατερωθεν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 12 ώρες πριν, zoranb είπε Πήρα περιστροφικό επίτηδες, για να μην κολλήσει όπως άλλοι "κλικ κλακ" (σφαιρικοί δεν είναι αυτοί; ) που έχω κ στην μια στροφή τους, όταν πας να τους κλείσεις, πάντα κάποια στιγμή κολλάνε ή δεν τερματίζουν κ στάζουν. Στην ροζέτα δεν κατάλαβα τι εννοείς για το τι πρέπει να προσέξω ώστε να μην σκουριάζει. Δυστυχώς, στην αγορά υπάρχουν πολύ φθηνοί διακόπτες και ροζέτες που δεν είναι ποιοτικοί και μετά από λίγα χρόνια σκληραίνουν, χανουν την γυαλάδα τους κλπ κλπ. Υπάρχουν όμως και ποιοτικοί διακόπτες που δεν έχουν τέτοια θέματα. Κοστίζουν πολύ παραπάνω αλλά η ποιότητά τους είναι εξαιρετική και δεν θα σκουριάσουν ούτε θα χαλάσουν τόσο σύντομα, όπως πχ ο grohe εδώ : https://www.ravenna.gr/el/banio-eidi-ygieinis/bataries/bataries-niptiros/grohe-grohe-goniakos-diakoptis-1-2-1-2-_142783/?affid=14&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAuYuvBhApEiwAzq_YiUmcbuaftTCkyhzlKIFpQLE1tMZyxyspmXusFmdgDiV4o1iBCVQIGRoCwDIQAvD_BwE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, Sebu είπε Ενδιαφερον Δεν υπαρχει κινδυνος ομως σε εκεινο το σημειο που θα πεσει η πολυουρεθανη να φουσκωσει/σπρωξει το πατωμα προς τα πανω? Να μην απλωθει δηλαδη μονο δεξια/αριστερα αλλα να ωθησει και προς τα πανω. Ή θεωρουμε οτι κατα τη φαση της διογκωσης θα βρει αντισταση στο πατωμα απο πανω της και θα εκτονωθει στον αδειο χωρο εκατερωθεν? Προφανώς αφού δεξιά αριστερά είναι κενό δε μπορεί να "ανεβάσει" πίεση η διόγκωση και να ανεβάσει το δάπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 2 Μαρτίου Share Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, troi.g said: Προφανώς έχει πιάσει κομμάτια τσιμέντου στο σημείο μέσα στον τοίχο και δε γυρίζει 90 μοίρες, αλλά λίγο λιγότερο με αποτέλεσμα να περνάει νερό. Νομίζω ότι η μόνη λύση είναι να το ανοίξεις γύρω γύρω και να τον ελευθερώσεις. Λύση που την έκανε γνωστός μου με αρκετά καλά αποτελέσματα. Όπου πάταγε και ετριζε, σε εκείνο το σημείο άνοιγε τρύπα με 8αρι ξυλοτρυπανο και το γέμιζε πολυουρεθάνη. Ύστερα κάρφωνε στην τρύπα μια καβιλια των 8 χιλιοστών και ήταν μια χαρά. Λύση χωρίς καθόλου έξοδα. Αν τυχόν και το κάνεις προσέχεις το τρυπάνι ίσα να τρυπάει το παρκέ , περίπου 2 εκατοστά, μη το τερματίσεις και περνάει καμιά σωλήνα και μπλέξεις. Το είχαν κάνει και οι γονείς μου στο πατρικό μου, ενώ στην αρχή σταμάτησε να τρίζει, μετά από λίγο καιρό άρχισε να τρίζει σε άλλο σημείο. Τώρα θέλω να το κάνω και στο δικό μου γιατί τρίζει σχεδόν παντού οπότε δε θα έχω τέτοιο θέμα Επεξ/σία 2 Μαρτίου από thodoris1985 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos Markis Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα!!!! Σε καινούργιο πάγκο χαλαζία η σύζυγος έριξε Viakal, με αποτέλεσμα ο πάγκος να κάνει θαμπάδες. Έχει εμπειρία κάποιος από επισκευή; Μπορεί να γίνει σπίτι με κάποιο γυαλιστικό ή θέλουμε ειδικό; Και αν ναι για ποια εργασία ακριβώς; Απλό γυάλισμα ή νέα επίστρωση πχ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 5 ώρες πριν, filarhos είπε Στο τέλος το βλέπω να το ξυλωνω και να βάζω πλακάκι, αλλά δεν είναι εποχής για τόσα έξοδα... Αυτο ή ξανά ξύλινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Ξηλωμα θέλω κι εγώ σε δύο δωμάτια, τη φασαρία φοβάμαι και δεν το αποφασίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Ναι δυστυχώς θέλει να τα αδειάσεις όλα και να φύγουν και οι ντουλάπες. Θα παίξω με πολυουρεθάνη, χειρότερο δεν γίνεται. Έχουμε καμία πρόταση για πολυουρεθάνη; Το σενάριο κααααποια στιγμή είναι ενδοδαπεδια και πλακάκι. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, filarhos είπε Ναι δυστυχώς θέλει να τα αδειάσεις όλα και να φύγουν και οι ντουλάπες. Θα παίξω με πολυουρεθάνη, χειρότερο δεν γίνεται. Έχουμε καμία πρόταση για πολυουρεθάνη; Το σενάριο κααααποια στιγμή είναι ενδοδαπεδια και πλακάκι. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτικό. Εμένα πιο πολύ με απασχολεί το ξηλωμα - κουβάλημα - πέταμα τα ξύλα και το πώς να γεμίσω το πάτωμα μετά που έχει 8-10 εκ. υψομετρική διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 4 minutes ago, zio10 said: Εμένα πιο πολύ με απασχολεί το ξηλωμα - κουβάλημα - πέταμα τα ξύλα και το πώς να γεμίσω το πάτωμα μετά που έχει 8-10 εκ. υψομετρική διαφορά. Το γέμισμα δεν θα το κάνω εγώ... Μια φορά γέμισα και έκανα κλίσεις στο μπάνιο μας και δεν το ξανακάνω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Mήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το κλειδί; Επεξ/σία 3 Μαρτίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Μήπως πρέπει να ξεβιδώσεις αυτό το μεγάλο εξάγωνο? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, zoranb είπε Mήπως ξέρει κανείς πώς λέγεται αυτό το κλειδί; Σωληνωτό κλειδί 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
burnthecity Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά βγηκε το πομολο από ξύλινο κουφωμα (έχει σπάσει ο μηχανισμος μέσα) και το τζάμι είναι κλειδωμένο δεν ανοίγει Μάλλον πρέπει να βγάλω το παλιό μηχανισμό και να βάλω καινούργιο αλλά επειδή δε έχω πρόσβαση αφού είναι κλειδωμένο, τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις