georbap Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Στα πλαίσια της ανακαίνισης ώστε να μετακομίσουμε στο πατρικό της συζύγου, έχω το εξής ερώτημα. Στο εν λόγω οίκημα λειτουργούσε ήδη λέβητας πετρελαίου για την θέρμανση των σωμάτων και στον ίδιο λέβητα συνδέθηκε τώρα και το από κάτω διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισαν τα πεθερικά μου. Δεδομένων λοιπών των διαφορετικών αναγκών σε ανάγκες θέρμανσης των δύο οικιών θα θέλαμε αυτονομία σε κάθε διαμέρισμα. Υπάρχει τρόπος να γίνει στο υπάρχον σύστημα με τον κοινό λέβητα και τι κόστος θα έχει περίπου αυτή η εργασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, georbap είπε Δεδομένων λοιπών των διαφοανταζομαι ρετικών αναγκών σε ανάγκες θέρμανσης των δύο οικιών θα θέλαμε αυτονομία σε κάθε διαμέρισμα. Υπάρχει τρόπος να γίνει στο υπάρχον σύστημα με τον κοινό λέβητα εξαρτάται από το πως είναι περασμένες οι στήλες παροχής - επιστροφής και αν δεν έχεις θέμα με τα μερεμέτια -τρύπες - πως θα περάσουν οι νέες σωλήνες κλπ 1 ώρα πριν, georbap είπε τι κόστος θα έχει περίπου αυτή η εργασία; ανεκτίμητη από εδώ Καταλαβαινεις το λόγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Eάν παραβλέψω το εμφανισιακό κομμάτι και το κόστος, ποιός ο λόγος να επιλέξω το πλαστικό σιφώνι από το μεταλλικό, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που έχει το πλαστικό; Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Eάν παραβλέψω το εμφανισιακό κομμάτι και το κόστος, ποιός ο λόγος να επιλέξω το πλαστικό σιφώνι από το μεταλλικό, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που έχει το πλαστικό; Το μόνο πλεονέκτημα πέρα της τιμής, είναι η ευκολία στην τοποθέτηση. Αν μπορείς προτίμησε το μεταλλικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 4 minutes ago, troi.g said: Το μόνο πλεονέκτημα πέρα της τιμής, είναι η ευκολία στην τοποθέτηση. Αν μπορείς προτίμησε το μεταλλικό. Το κακό είναι πως δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένη η τρύπα του σιφωνιού του νιπτήρα, με την τρύπα της αποχέτευσης, ούτε και μπορώ να μετακινήσω το νιπτήρα καθώς είναι κεντραρισμένος με τον καθρέπτη. Ευκολία τοποθέτησης εννοείς φαντάζομαι πως ο πλαστικός μπορεί να καμπυλώνει πιό εύκολα από τον μεταλλικό... σωστά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, georbap είπε Στα πλαίσια της ανακαίνισης ώστε να μετακομίσουμε στο πατρικό της συζύγου, έχω το εξής ερώτημα. Στο εν λόγω οίκημα λειτουργούσε ήδη λέβητας πετρελαίου για την θέρμανση των σωμάτων και στον ίδιο λέβητα συνδέθηκε τώρα και το από κάτω διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισαν τα πεθερικά μου. Δεδομένων λοιπών των διαφορετικών αναγκών σε ανάγκες θέρμανσης των δύο οικιών θα θέλαμε αυτονομία σε κάθε διαμέρισμα. Υπάρχει τρόπος να γίνει στο υπάρχον σύστημα με τον κοινό λέβητα και τι κόστος θα έχει περίπου αυτή η εργασία; Πέρα απο το ηλεκτρολογικο κομμάτι που θα χρειαστεί πίνακα αυτονομίας και 2 ηλεκτροβάνες χρειάζεται να δείς και το υδραυλικό κομμάτι σωληνώσεις . Όποτε πρέπει να περάσει κάποιος να το δεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε Eάν παραβλέψω το εμφανισιακό κομμάτι και το κόστος, ποιός ο λόγος να επιλέξω το πλαστικό σιφώνι από το μεταλλικό, υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα που έχει το πλαστικό; Το μεταλλικό αξιζει μόνο αν ειναι σε σημείο που φαίνεται αλλιώς δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξη. Ασε που αν βουλώσει το πλαστικο το πέτας και βάζεις ενα καινούργιο για να μην μπλέξεις με τις βρώμες Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από NikosKallithea 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Tα μεταλλικά έχουν τζόγο ώστε εάν δεν είναι εντελώς κεντραρισμένες οι τρύπες, να μπορούν να βιδωθούν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, zoranb είπε Το κακό είναι πως δεν είναι ακριβώς κεντραρισμένη η τρύπα του σιφωνιού του νιπτήρα, με την τρύπα της αποχέτευσης, ούτε και μπορώ να μετακινήσω το νιπτήρα καθώς είναι κεντραρισμένος με τον καθρέπτη. Ευκολία τοποθέτησης εννοείς φαντάζομαι πως ο πλαστικός μπορεί να καμπυλώνει πιό εύκολα από τον μεταλλικό... σωστά; Υπάρχει και αυτό το οποίο είναι μεταλλικό σπιράλ. https://www.google.com/search?q=μεταλλικό+σπιράλ+νιπτήρα&oq=μεταλλικό+σπιράλ+νιπτήρα+&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyCQgAEEUYORifBTIHCAEQIRigATIHCAIQIRigATIHCAMQIRigATIHCAQQIRigATIHCAUQIRifBdIBCTEwNTYzajBqN6gCALACAA&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#vhid=3P9qzB8w5ktOSM&vssid=l 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 24/02/2024 at 13:55, troi.g said: Καλημέρα. Ναι έτσι ακριβώς, μόνο για μεταφορά και ύστερα τα βγάζεις οπωσδήποτε. Δεν βρίσκω την ασφάλεια του πλυντηρίου μου. Δεν ξέρω καν πως είναι στην όψη, παρά το ότι έχω το εγχειρίδιο χρήσης του, άραγε θα μπορούσα να προμηθευτώ μία; Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν βρίσκω την ασφάλεια του πλυντηρίου μου. Δεν ξέρω καν πως είναι στην όψη, παρά το ότι έχω το εγχειρίδιο χρήσης του, άραγε θα μπορούσα να προμηθευτώ μία; Καλημέρα. Δεν είναι μια ασφάλεια, αλλά συνήθως τέσσερις βίδες στο πίσω μέρος του πλυντηρίου. Π.χ Αν δεν έχεις τα δικα του , είναι λίγο δύσκολο να βρεις. Εσύ θες να μετακομίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν βρίσκω την ασφάλεια του πλυντηρίου μου. Δεν ξέρω καν πως είναι στην όψη, παρά το ότι έχω το εγχειρίδιο χρήσης του, άραγε θα μπορούσα να προμηθευτώ μία; Κανείς δεν τα κρατάει αυτά, λίγη προσοχή χρειάζεται στη μεταχείριση όταν το μετακινήσετε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 21 ώρες πριν, manolis940 είπε Για να μην κάνει όλο αυτό που περιγράφεις φαντάζομαι. μάλλον εγώ είμαι ο φτωχός, όταν κατά τα λεγόμενά σου είναι κοντά στα 3000 για να μπει μια μπάρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 8 ώρες πριν, zoranb είπε Δεν βρίσκω την ασφάλεια του πλυντηρίου μου. Δεν ξέρω καν πως είναι στην όψη, παρά το ότι έχω το εγχειρίδιο χρήσης του, άραγε θα μπορούσα να προμηθευτώ μία; Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι; έχω από ένα Samsung δεν ξέρω βεβαια αν ταιριάζουν. Είναι 4 μεγάλες βίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 10 hours ago, zoranb said: Δεν βρίσκω την ασφάλεια του πλυντηρίου μου. Δεν ξέρω καν πως είναι στην όψη, παρά το ότι έχω το εγχειρίδιο χρήσης του, άραγε θα μπορούσα να προμηθευτώ μία; Πρακτικα μπαινει για να μην μετακινειται ο καδος απο μονος του κατα τη μετακινηση και γινει καποια ζημια. Αν γινει προσεκτικη μετακινηση χωρις πολλα νταπα ντουπα δεν νομιζω να υπαρξει θεμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις