Antretng Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, hp8 είπε πάρε ένα ινοχ στρατζαριστο Πιαστο στο κάθετο και πέρνα μέσα απο αυτό το καλώδιο Οι εναλλακτικές σε κανάλι που μου ειχε πει ο ηλεκτρολογος ηταν λευκο ή μαυρο και ενδεχομένως να το έβαφα μετά. Ωραια ιδέα αυτή με το στραντζαριστό, θα του το στειλω και ελπιζω να μην φαω γκρίνια. Οπότε η λύση 2 αλλα με την εξωτερική μπρίζα να ειναι στο πατάρι. Σε ευχαριστω! Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, Antretng είπε Οι εναλλακτικές σε κανάλι που μου ειχε πει ο ηλεκτρολογος ηταν λευκο ή μαυρο και ενδεχομένως να το έβαφα μετά. Ωραια ιδέα αυτή με το στραντζαριστό, θα του το στειλω και ελπιζω να μην φαω γκρίνια. Οπότε η λύση 2 αλλα με την εξωτερική μπρίζα να ειναι στο πατάρι. Σε ευχαριστω! Εγώ δε θα έμπλεκα καθόλου την πετσετοκρεμάστρα, θα κατέβαζα ένα καλώδιο από το πατάρι και θα τροφοδοτούσα ένα οποιοδήποτε θερμαντικό μπάνιου επίτοιχο. Θερμοπομπό, αερόθερμο, convector, ότι βρεις πιό οικονομικό. Μπορείς και να το στηρίξεις στον τοίχο δίχως τρύπες, με κάποια σιλικόνη high tack. Πχ να κολλήσεις δύο γατζάκια με mamut κι εκεί να κρεμάσεις το σώμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Χωρίς να θέλω να χαλάσω την συζήτηση απλά επειδή είδα τόσες φωτογραφίες, εγώ δεν θα έβαζα καν το καλοριφερ-μονοζυγο εκεί γιατί αν και inox χαλάει τον τοίχο που τον έχεις κάνει τέλειο. Όσο για το πάντρεμα 60αρα σε 150αρα, θα έχεις απώλειες, ανεπάρκεια και απλά κατανάλωση. Όντως υπάρχουν πολλά θερμαντικά κατάλληλα για μπάνιο (υδρατμοί υγρασία κλπ) κ να έχουν μέγιστη απόδοση σε μικρότερο μέγεθος. Εννοείται ότι διακαώς και δια ροπάλου πρίζα σε μπάνιο και ιδίως δίπλα σε ντουζιέρα, είναι σενάριο που δεν παίζει ούτε σε θρίλερ! Όμως μπορείς να πάρεις παροχή από το ταβάνι δια μέσου παταριου και μόνο. Δεν ξέρω την κάτοψη του μπάνιου σου αλλά συνήθως ότι θερμαντικό έχει το μπάνιο συνήθως είναι απέναντι (χωροδιαταξιακα) από το μπανιο-ντους Πάντως εμένα θα μου άρεσε ο τοίχος ο απέναντι να ήταν σκέτος για να φαίνεται το σχέδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Με τι μπορούμε να κολλήσουμε γυαλί σε μέταλλο? θέλω κάτι πολύ δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, johnyboy είπε Με τι μπορούμε να κολλήσουμε γυαλί σε μέταλλο? θέλω κάτι πολύ δυνατό. Αυτό είναι από τα δυνατότερα που θα βρεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Καλημέρα. Έχω έναν ένθετο νιπτήρα σχήματος οβάλ της dolomute ( δεν ξέρω αν βγαίνει τώρα και το αναφέρω σωστά). Αυτός έχει ραγισματα και θέλω να τον αλλάξω. Τι θα πρέπει να μετρήσω ώστε να ψάξω να βρω έναν που να ταιριάζει στην τρύπα του πάγκου; ίδιο δεν έχω βρει με μια ματιά που έχω ρίξει. Επίσης που υπάρχει μεγάλη ποικίλα από τέτοια υλικά ώστε να δω μήπως έχει κανένα ίδιο; Περιοχή Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μάλλον ψάχνεις γι'αυτήν την εταιρεία. Ρίξε μιά ματιά στον εισαγωγέα και στα καταστήματα που έχουν την μάρκα, κάποιοι μπορεί να έχουν παλιότερο στοκ. Πάρε την οριζόντια και την κάθετη διάσταση της τρύπας του πάγκου και κοίτα και τα διαγράμματα που βάζουν σαν πληροφορία στα site μήπως δεις κάτι που ταιριάζει. Αλλιώς ίσως είναι πιό εύκολο να μετατρέψεις το άνοιγμα του πάγκου για άλλο νιπτήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Χρειάζομαι μια μπάρα εισόδου σε οικόπεδο. Αυτές με το κοντάρι που ανεβοκατεβαίνει η κατι παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχω ρεύμα στο οικόπεδο. Υπάρχει κάτι με ηλιακό πάνελ ? Έχετε κάτι να προτείνετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Πρωτα βρισκεις την μπαρα που σε εξηπηρετει ( μηκος βαρος υλικο κλπ ) βλεπεις τα watt και μετα κοιτας για πανελ καθως και αποθηκευση ενεργειας κλπ . Μονος σου δεν θα βγαλεις ακρη και συνολικα υπολογιζε πανω απο 3000€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Χρειάζομαι μια μπάρα εισόδου σε οικόπεδο. Αυτές με το κοντάρι που ανεβοκατεβαίνει η κατι παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχω ρεύμα στο οικόπεδο. Υπάρχει κάτι με ηλιακό πάνελ ? Έχετε κάτι να προτείνετε? και για δεν βάζεις μία απλή, να κατεβαίνεις από το αμάξι να την σηκώνεις, να περνάς και μετά να την ξανακατεβάζεις; της βάζεις και λουκετάκι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, kokos23 είπε και για δεν βάζεις μία απλή, να κατεβαίνεις από το αμάξι να την σηκώνεις, να περνάς και μετά να την ξανακατεβάζεις; της βάζεις και λουκετάκι... Για να μην κάνει όλο αυτό που περιγράφεις φαντάζομαι. 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Χρειάζομαι μια μπάρα εισόδου σε οικόπεδο. Αυτές με το κοντάρι που ανεβοκατεβαίνει η κατι παρόμοιο. Το θέμα είναι ότι ΔΕΝ έχω ρεύμα στο οικόπεδο. Υπάρχει κάτι με ηλιακό πάνελ ? Έχετε κάτι να προτείνετε? Γενικά δεν είναι ότι δεν γίνεται αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο στο ζήτημα που αφορά φωτοβολταϊκά πανελ - Ελεγκτής - Inverter - Μπαταρία. Έπειτα να βρεις την μπάρα και τις προδιαγραφές της για παράδειγμα αυτή εδώ δουλεύει στα 230V και τραβάει 90W. Αμέσως αμέσως καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι ένα inverter που να αντέχει το παραπάνω φορτίο. Από μπαταρία δεν νομίζω να χρειάζεσαι και κάτι ιδιαίτερο καθώς λειτουργεί για μερικά δευτερόλεπτα και εξαρτάτε και πόσο θα το χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της νύχτας που δεν θα έχει καθόλου ήλιο. Τα 90W φορτίο δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα παλιό UPS σαν inverter, αλλά αν σε δυσκολεύει το πως δεν είναι και εντελώς απαγορευτικό να πάρεις ένα κανονικό που θα διευκολύνει και την εγκατάσταση. Έπειτα θα πρέπει να ασχοληθείς και με τον προγραμματισμό της μπάρας που θα αγοράσεις, οπότε κοίταξε να έχει κάποιο manual στα δικά σου μέτρα που να είναι απολύτως κατανοητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, villasg είπε Πρωτα βρισκεις την μπαρα που σε εξηπηρετει ( μηκος βαρος υλικο κλπ ) βλεπεις τα watt και μετα κοιτας για πανελ καθως και αποθηκευση ενεργειας κλπ . Μονος σου δεν θα βγαλεις ακρη και συνολικα υπολογιζε πανω απο 3000€ Ευχαριστώ. Υπάρχει καταστήμα που πουλά κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bakxos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, BigBlack είπε Μάλλον ψάχνεις γι'αυτήν την εταιρεία. Ρίξε μιά ματιά στον εισαγωγέα και στα καταστήματα που έχουν την μάρκα, κάποιοι μπορεί να έχουν παλιότερο στοκ. Πάρε την οριζόντια και την κάθετη διάσταση της τρύπας του πάγκου και κοίτα και τα διαγράμματα που βάζουν σαν πληροφορία στα site μήπως δεις κάτι που ταιριάζει. Αλλιώς ίσως είναι πιό εύκολο να μετατρέψεις το άνοιγμα του πάγκου για άλλο νιπτήρα. Δεν θέλω να κάνω κάτι στον πάγκο γιατί είναι ενοικιασμενο το σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 19 λεπτά πριν, manolis940 είπε Για να μην κάνει όλο αυτό που περιγράφεις φαντάζομαι. Γενικά δεν είναι ότι δεν γίνεται αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο στο ζήτημα που αφορά φωτοβολταϊκά πανελ - Ελεγκτής - Inverter - Μπαταρία. Έπειτα να βρεις την μπάρα και τις προδιαγραφές της για παράδειγμα αυτή εδώ δουλεύει στα 230V και τραβάει 90W. Αμέσως αμέσως καταλαβαίνεις ότι χρειάζεσαι ένα inverter που να αντέχει το παραπάνω φορτίο. Από μπαταρία δεν νομίζω να χρειάζεσαι και κάτι ιδιαίτερο καθώς λειτουργεί για μερικά δευτερόλεπτα και εξαρτάτε και πόσο θα το χρησιμοποιείς κατά την διάρκεια της νύχτας που δεν θα έχει καθόλου ήλιο. Τα 90W φορτίο δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και ένα παλιό UPS σαν inverter, αλλά αν σε δυσκολεύει το πως δεν είναι και εντελώς απαγορευτικό να πάρεις ένα κανονικό που θα διευκολύνει και την εγκατάσταση. Έπειτα θα πρέπει να ασχοληθείς και με τον προγραμματισμό της μπάρας που θα αγοράσεις, οπότε κοίταξε να έχει κάποιο manual στα δικά σου μέτρα που να είναι απολύτως κατανοητό. Είναι χώρος πάρκινγκ και θα μπαινοβγαίνουν αρκετά αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 16 ώρες πριν, johnyboy είπε Με τι μπορούμε να κολλήσουμε γυαλί σε μέταλλο? θέλω κάτι πολύ δυνατό. 13 ώρες πριν, BigBlack είπε Αυτό είναι από τα δυνατότερα που θα βρεις. Ένα ακόμη πιο δυνατό είναι και το turbofix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις