Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πόσα καλώδια κεραίας μπορούν να περάσουν μέσα απο μια υπάρχουσα εγκατάσταση; Μέσα απο τις σωληνώσεις ενός καλωδίου κεραίας που ήδη περνάει μέσα από τον τοίχο εννοω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/4/2019 στις 3:58 ΜΜ, sphinxgr είπε

Με σιδερένιο κανάλι θα καθάριζα με 100€ και θα το έκανα μόνος μου. Οκ δεν θα ήταν πανέμορφο, θα ήταν ανεκτό όμως.

Το να δώσω 300€ για γυψοσανίδα, ναι οκ, θα είναι όμορφο, αλλά είναι 300€ που θα προτιμούσα να τα φάω κάπως αλλιώς!!! 

Επίσης οι σωλήνες του ηλιακού είναι πλαστικοί (τουμποραμα) και πραγματικά δεν ξέρω πόσο θα αντέξουν. Αν κάποια στιγμή χρειαστούν αλλαγή, απο 100€ που θα θέλουν οι σωλήνες , θα θέλω άλλα 300€ γυψοσανίδα.

θα ήθελα δηλαδή κάτι που αν χρειαστεί, να έχω πρόσβαση μέσα του χωρίς να το καταστρέψω εντελώς, κάτι που νομίζω δεν γίνεται με τη γυψοσανίδα!

Μπορείς να πας σε μία στράντζα - ψαλίδι να του πεις να σου κάνουν λαμαρίνα σε Π με αυτιά και γωνία με αυτάκι (δες από κάτω εικόνα) και να βιδώσεις με κάποια ούπα στα αυτάκια. Με λίγη ακρυλική σιλικόνη στις χαραμάδες και στη συνέχεια βάψιμο με άσπρη μπογιά είσαι οκ.Θα έχεις μόνο πρόβλημα στις γωνίες γιατί το τουμπόραμα δεν στρίβει κατά 90 μοίρες.Στη στράντζα αν τους δώσεις ακριβείς διαστάσεις και γωνίες σου το κάνουν με πολύ μικρή επιβάρυνση στην αξία της λάμαρίνας.

Του πεθερού μου στο χωριό που κάποιος παπάρας "υδραυλικός" του έβαλε εξωτερικές χαλκοσωλήνες νερού  γυμνές χωρίς μόνωση να μην έχει προβλήματα το χειμώνα έκοψα στη μέση τετράγωνη σωλήνα υδρορροής  τις κάλυψα και τις στήριξα με τσέρκι .:D Μάλιστα μετά να μην έχει πρόβλημα με πάγο το χειμώνα άνοιξα τρύπες με 10αράκι τρυπάνι σε διάφορα σημεία και τις γέμισα με αφρό πολυουρεθάνης για μόνωση.Τις είδε μετά ο υδραυλικός και έπαθε πλάκα.Βγήκε τέλειο αλλά είναι μακριά και δεν έχω φωτο.Όλο πατέντες είμαι.Βέβαια το δεύτερο για σένα δεν κάνει γιατί θα είναι άσχημο το τσέρκι αλλά το πρώτο αν λύσεις το πρόβλημα στις γωνίες γιατί όχι..

Λευκή.jpg

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οι κάσες στις πόρτες των υπνοδωματίων έχουν κάνει χαμηλά κάτι ρωγμές.
Υπάρχει τρόπος να τις στοκάρω;
(Το άλλο πρόβλημα μετά θα είναι να βρω το ίδιο χρώμα βέβαια.)🤔

Δημοσ.
5 ώρες πριν, IoannisSM είπε

Πως στριβω αριστερα/δεξια τον μειωτη??? Προσπαθησα με πενσα αλλά δεν γινεται τιποτα.

meiotis.jpg

Δεν το έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο αλλά μήπως αυτό που προσπαθείς να στρίψεις είναι το καπάκι και υπάρχει κάποιος διακόπτης κάτω από αυτό;;;;;;;

• Like 2
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι αυτό που λέει ο παππούς. Αυτό που βλέπεις είναι ένα πλαστικό καπάκι , το λύνεις προς τα αριστερά και μέσα θα υπάρχει υποδοχή για ίσιο κατσαβίδι ή Άλλεν.

7 ώρες πριν, divo είπε

Υπαρχει ξυλοστοκος χρωματιστος. Οι κασες ομως τι ειναι; μασιφ ξυλο ή απλα καλυμμα με mtf  απο μεσα;

Δε βαζεις καμια φοτο;

Θέλω να κανω Ρήσεις σε ταρατσα μετα στεγανοποιηση με τσιμεντοειδη και γαλακτωμα. Διαστασεις 7.5Χ5 .

Μου ειπαν οτι χρειαζεται 2 ποντους υψος ανα μετρο. Ξερει καποιος αν ισχύει αυτο;

Επισης δε θελω πολυ βαρος στη ταρατσα. Τι εναλακτικες υπαρχουν;  σκεπτομουν περλιτη. Ξερει καποιος αν εχει θεμα συρρικνωσης στο χρονο;

Χρειάζεται τουλάχιστον 1% κλίση. Δηλαδή 1 πόντο στο μέτρο, αλλά λίγο περισσότερο τόσο καλύτερα. Αν η ταράτσα είναι για να ανεβαίνεις και να κάθεσαι , ίσως το 2 να είναι πολύ. Έχω ακούσει ότι μπορούν να φτιάξουν κλίση με το φελιζολ (εξηλασμένη πολυστερίνη) οπότε μετά ρίχνεις τσιμέντο 3-4 Πόντους σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας, και μετά βάζεις hyperdesmo.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι λύσεις υπάρχουν -χωρίς μηχανήματα, manually- να τυλίγει κάνεις πηνιόσυρμα σε μορφή κουλούρας; Σαν πάχος, η κουλούρα να γίνεται όσο ένας μαρκαδόρος.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, zoranb είπε

Έχετε δει λύσεις που ένα μονό κρεββάτι να γίνεται διπλό ώστε να εξοικονομείται χώρος;

Δες κάτι σε καναπέ που να μοιάζει με κρεβάτι και να γίνεται 2πλο. Πχ 

https://www.xaritakis.gr/καθίσματα/12883-santos-καναπεσ-κρεβατι-γκρι-αν-γκρι-198x95x81198χ150.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρεβάτι μονό που να γίνεται διπλό το βλέπω πολύ δύσκολο να βρεθεί. Μόνο κάτι σε καναπέ που να ανοίγει. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Συρόμενο μηχανισμό θέλεις εσύ.Όπως τον βλέπεις στη φώτο έχει ενα λεβιέ  τον τραβάς κατεβαίνει κάτω  και μπαίνει κάτω απο το κανονικό κρεβάτι.Οταν είναι ανεβασμένο είναι στο ίδιο ύψος με το  κρεβάτι όποτε έχεις ενα διπλό κρεβάτι

Συρομενο κρεβατι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...