Sebu Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, BigBlack said: Μα αυτό λέω, κατά παρεκκλιση από κάθε άλλη διάταξη, για την θερμοπρόσοψη μπορείς να το κάνεις χωρίς άδεια από τον γείτονα, μάλιστα είναι υποχρεωμένος να σου επιτρέψει να στήσεις και σκαλωσιά. Ωστόσο πρέπει να πάρεις άδεια από την πολεοδομία. Θενκς απλα εχεις την ταλαιπωρια της αδειας απο την πολεοδομια ενω εγω ηθελα να γινουν μπαμ μπαμ τα πραγματα, επιλογη λυσης, προσλαμβανεται συνεργειο, ερχεται, φτιαχνει, πληρωνεται, φευγει. 6 hours ago, mechpanos said: Όχι αν βγαίνεις εκτός του οικοπέδου σου! Κοιτα και οι δυο πολυκατοικιες εφαπτονται πανω στο συνορο των οικοπεδων ακουμπωντας η μια στην αλλη. Αρα οποια απο τις δυο θελησει να κανει θερμοκελυφος αναγκαστικα "θα μπει" στο οικοπεδο του αλλου οσο το παχος της μονωσης. Για αυτο ειπα ειναι τοσο γκαου ο νομοθετης που δεν το εχει προβλεψει αυτο κατ'εξαιρεση καθως προκειται για μονωση και οχι αυθαιρεσια, παρανομια, καταπατηση? Επομενως το προβλημα και ερωτημα ειναι τι κανεις με τα πλευρα ενος κτιριου. Τι να κανεις να μονωσεις μονο την προσοψη που δεν εφαπτεται αυτονοητα πουθενα αν ειναι το υπολοιπο κτισμα αν ειναι στα ορια του οικοπεδου να μην μπορει να μονωθει? Τι λεμε μετα οτι απαιτουν μεχρι το 2030+ να εχουν γινει ολα τα παλια κτιρια ενεργειακα υγιη και να ειναι ανωτερα της Β κατηγοριας? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Sebu 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 10 ώρες πριν, BigBlack είπε Μα αυτό λέω, κατά παρεκκλιση από κάθε άλλη διάταξη, για την θερμοπρόσοψη μπορείς να το κάνεις χωρίς άδεια από τον γείτονα, μάλιστα είναι υποχρεωμένος να σου επιτρέψει να στήσεις και σκαλωσιά. Ωστόσο πρέπει να πάρεις άδεια από την πολεοδομία. Παρέκκλιση για να "βγεις" από τις επιτρεπόμενες διαστάσεις του κτιρίου όχι να μπεις στον αέρα του δίπλα. Όχι υποχρεωμένος να σε αφήσει είναι ο γείτονας αλλά να σε μπουζουριάσει ασκαρδαμυκτί μπορεί αν θέλει. Μην το μπερδεύεις με την απλή συντήρηση που μπορεί να χρειαστεί σκαλωσιά αλλά και πάλι πρέπει να προϋπάρξει συνεννόηση και όχι να μπουκάρεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, Maurikycli είπε Παρέκκλιση για να "βγεις" από τις επιτρεπόμενες διαστάσεις του κτιρίου όχι να μπεις στον αέρα του δίπλα. Όχι υποχρεωμένος να σε αφήσει είναι ο γείτονας αλλά να σε μπουζουριάσει ασκαρδαμυκτί μπορεί αν θέλει. Μην το μπερδεύεις με την απλή συντήρηση που μπορεί να χρειαστεί σκαλωσιά αλλά και πάλι πρέπει να προϋπάρξει συνεννόηση και όχι να μπουκάρεις. Έχεις δίκιο για τον αέρα, απλά δε μπορεί να σε εμποδίσει όταν θέλεις να κάνεις τις εργασίες, είναι υποχρεωμένος να τις επιτρέψει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, Sebu είπε Επομενως το προβλημα και ερωτημα ειναι τι κανεις με τα πλευρα ενος κτιριου. Τι να κανεις να μονωσεις μονο την προσοψη που δεν εφαπτεται αυτονοητα πουθενα αν ειναι το υπολοιπο κτισμα αν ειναι στα ορια του οικοπεδου να μην μπορει να μονωθει? Κοίτα για τις 2 πολυκατοικίες που εφάπτονται, τί να μονώσεις;;; Αφού εφάπτονται, άρα είναι σε επαφή η μια με την άλλη, με (θεωρητικά) θερμαινόμενο χώρο. Άρα σε θεωρητικό επίπεδο, δεν υπάρχει απώλεια. Αν τώρα πρέπει να μονώσεις, κάνεις εσωτερική μόνωση. Τώρα για χώρο που δεν εφάπτεται και πρέπει να μονωθεί αν έχει πάει στο όριο, πόσο σίγουροι είμαστε ότι είναι αυτό το όριο, και όχι 10 πόντους πιο 'κει για παράδειγμα, που χωράει μια θερμοπρόσοψη; Αν δεν είμαστε σίγουροι και είναι αμφισβητήσιμο, μπορεί ένας μηχανικός και ένας δικηγόρος να δώσουν την λύση. Αν είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι, δυστυχώς πας και εκεί σε εσωτερική μόνωση, τί να κάνουμε... Λοιπόν ακούστε τώρα περίπτωση. Νομίζω την έχω ξαναγράψει. Όταν πήρα το σπίτι, ξεκίνησα κι εγώ να κάνω σοβατίσματα και θερμοπρόσοψη. Πήγαμε στο γείτονα, ένα παππού δίπλα, μας επέτρεψε να μπούμε στον κήπο του, βάλαμε σκαλωσιά, κομπλέ με τα σοβατίσματα. Ζήτησε και του κάναμε κάτι μερεμέτια σε ένα μαντρότοιχο που μας χώριζε που είχε σκάσει ο σοβάς από την υγρασία, του τα κάναμε με χαρά για την εξυπηρέτηση. Όταν ήρθε η ώρα να μπει ο θερμοπροσοπάς, ήταν ανένδοτος, γιατί έβγαινε η θερμοπρόσοψη πάνω στον μαντρότοιχο!!! Λειτουργικά, δεν του έτρωγε ούτε 1 εκ. στον κήπο, αλλά από τους 15 ποντους ας πούμε, του μαντρότοιχου, στους 7-8 θα πάταγε η θερμοπρόσοψη. Αφού το σκέφτηκε λίγο ο παππούς και είδε ότι δεν υπήρχε θέμα, μας επέτρεψε αλλά στην 1 πλευρά επέβαλε να κάνουμε μόνο 4 πόντους θερμομόνωση αντί 7, γιατί λέει ήθελε κάποια στιγμή να κάνει προέκταση το λεβητοστάσιό του (μούφα). Τέλος πάντων ρωτάω τον μηχανικό μου και βάσει σχεδίων, συμβολαίων, τοπογραφικών κλπ ήμουν 100% νόμιμος και όχι μόνο δεν μου έκανε χάρη, αλλά μου χάλασε και τους 7 πόντους μόνωση που έλεγε η μελέτη (καλά βέβαια είχε άλλους 5 πόντους μέσα στην τοιχοποιία γι' αυτό και δεν έσκασα)... Όταν το είπα την άλλη μέρα στον γέρο έβγαζε καπνούς από τα αυτιά, όχι λέει ΌΛΟΣ ο μαντρότοιχος είναι δικός μου και εμένα δεν ήρθε ποτέ, κανένας τοπογράφος να βάλουμε μαζί το όριο, ούτε ο δικός σου ούτε του πωλητή. Έ, αφού τελείωσα τις εργασίες ο παππούς ήθελε εξυπηρετήσεις...να μιλήσω στη γειτόνισσα για να κάνουν οι μονωσατζήδες μου μια υγρομόνωση σε ένα τοίχο του που έβλεπε στο μπαλκόνι της, να του κάνω μια υγρομόνωση μεταξύ μας, να χτίσω τουβλάκι εσωτερικά του μαντρότοιχου προς τα εμένα, ώστε και καλά το παρτέρι του κήπου μου να μην χαλάσει τον μαντρότοιχο τον δικό του (αυτό δεν το ήθελε για αυτό το λόγο, αλλά για να φαίνεται ξεκάθαρα ο διαχωρισμός των ιδιοκτησιών). Δεν του έκανα καμία, είχα κατσικώσει, μου έκατσε πολύ στραβά που μου χάλασε τους 3 πόντους θερμομόνωσης ο γέρος... Μόνο το τουβλάκι έφερα και μου έχτισαν, και το έκανε με τέτοιο τρόπο ο χτίστης που φαίνεται τώρα οπτικά, ότι ο μαντρότοιχος είναι μισός-μισός, ο μισός σε εμένα ο μισός στον γέρο, το έβλεπε κι έβγαζε καπνούς από τα αυτιά (πάλι!) ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCaptain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπέρα σας, Ψάχνω στεγανό ηλεκτρολογικό κουτί διακλάδωσης, που δεν θα χρειάζεται να κόψω τα καλώδια με optional διάφανο καπάκι. Πχ κάτι ανάλογο από Ελλάδα (skroutz ότι να ναι) και ας μην είναι τόσο μεγάλο. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, mechpanos said: Κοίτα για τις 2 πολυκατοικίες που εφάπτονται, τί να μονώσεις;;; Αφού εφάπτονται, άρα είναι σε επαφή η μια με την άλλη, με (θεωρητικά) θερμαινόμενο χώρο. Άρα σε θεωρητικό επίπεδο, δεν υπάρχει απώλεια. Αν τώρα πρέπει να μονώσεις, κάνεις εσωτερική μόνωση. Τώρα για χώρο που δεν εφάπτεται και πρέπει να μονωθεί αν έχει πάει στο όριο, πόσο σίγουροι είμαστε ότι είναι αυτό το όριο, και όχι 10 πόντους πιο 'κει για παράδειγμα, που χωράει μια θερμοπρόσοψη; Αν δεν είμαστε σίγουροι και είναι αμφισβητήσιμο, μπορεί ένας μηχανικός και ένας δικηγόρος να δώσουν την λύση. Αν είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι, δυστυχώς πας και εκεί σε εσωτερική μόνωση, τί να κάνουμε... Λοιπόν ακούστε τώρα περίπτωση. Νομίζω την έχω ξαναγράψει. Όταν πήρα το σπίτι, ξεκίνησα κι εγώ να κάνω σοβατίσματα και θερμοπρόσοψη. Πήγαμε στο γείτονα, ένα παππού δίπλα, μας επέτρεψε να μπούμε στον κήπο του, βάλαμε σκαλωσιά, κομπλέ με τα σοβατίσματα. Ζήτησε και του κάναμε κάτι μερεμέτια σε ένα μαντρότοιχο που μας χώριζε που είχε σκάσει ο σοβάς από την υγρασία, του τα κάναμε με χαρά για την εξυπηρέτηση. Όταν ήρθε η ώρα να μπει ο θερμοπροσοπάς, ήταν ανένδοτος, γιατί έβγαινε η θερμοπρόσοψη πάνω στον μαντρότοιχο!!! Λειτουργικά, δεν του έτρωγε ούτε 1 εκ. στον κήπο, αλλά από τους 15 ποντους ας πούμε, του μαντρότοιχου, στους 7-8 θα πάταγε η θερμοπρόσοψη. Αφού το σκέφτηκε λίγο ο παππούς και είδε ότι δεν υπήρχε θέμα, μας επέτρεψε αλλά στην 1 πλευρά επέβαλε να κάνουμε μόνο 4 πόντους θερμομόνωση αντί 7, γιατί λέει ήθελε κάποια στιγμή να κάνει προέκταση το λεβητοστάσιό του (μούφα). Τέλος πάντων ρωτάω τον μηχανικό μου και βάσει σχεδίων, συμβολαίων, τοπογραφικών κλπ ήμουν 100% νόμιμος και όχι μόνο δεν μου έκανε χάρη, αλλά μου χάλασε και τους 7 πόντους μόνωση που έλεγε η μελέτη (καλά βέβαια είχε άλλους 5 πόντους μέσα στην τοιχοποιία γι' αυτό και δεν έσκασα)... Όταν το είπα την άλλη μέρα στον γέρο έβγαζε καπνούς από τα αυτιά, όχι λέει ΌΛΟΣ ο μαντρότοιχος είναι δικός μου και εμένα δεν ήρθε ποτέ, κανένας τοπογράφος να βάλουμε μαζί το όριο, ούτε ο δικός σου ούτε του πωλητή. Έ, αφού τελείωσα τις εργασίες ο παππούς ήθελε εξυπηρετήσεις...να μιλήσω στη γειτόνισσα για να κάνουν οι μονωσατζήδες μου μια υγρομόνωση σε ένα τοίχο του που έβλεπε στο μπαλκόνι της, να του κάνω μια υγρομόνωση μεταξύ μας, να χτίσω τουβλάκι εσωτερικά του μαντρότοιχου προς τα εμένα, ώστε και καλά το παρτέρι του κήπου μου να μην χαλάσει τον μαντρότοιχο τον δικό του (αυτό δεν το ήθελε για αυτό το λόγο, αλλά για να φαίνεται ξεκάθαρα ο διαχωρισμός των ιδιοκτησιών). Δεν του έκανα καμία, είχα κατσικώσει, μου έκατσε πολύ στραβά που μου χάλασε τους 3 πόντους θερμομόνωσης ο γέρος... Μόνο το τουβλάκι έφερα και μου έχτισαν, και το έκανε με τέτοιο τρόπο ο χτίστης που φαίνεται τώρα οπτικά, ότι ο μαντρότοιχος είναι μισός-μισός, ο μισός σε εμένα ο μισός στον γέρο, το έβλεπε κι έβγαζε καπνούς από τα αυτιά (πάλι!) ... Υπαρχει απωλεια στο σημειο που δεν εφαπτονται στον κατακορυφο αξονα. Αν λχ η μια ειναι 4,5 οροφοι υψος και η αλλη 7 οροφοι και η πρωτη εχει βαθμιδωτη κατασκευη δλδ οσο ανεβαινεις οι οροφοι μικραινουν σε τετραγωνικα και δομημενη επιφανεια τοτε ο τελευταιος οροφος (ρετιρε) καλυπτει απο την προσοψη μεχρι πισω μονο τα 3/4 του 5ου της 7οροφης και απο κει και πανω ακαλυπτα 6ος και 7ος στο βορια. Αν λοιπον θες να μονωσεις το 1/4 του 5ου που ειναι εκτεθειμενο στο βορεια, εκεινο το μερος ειναι μισο στην ταρατσα και μισο στο μπαλκονι του ρετιρε του 4ου της διπλανης. Και για να κανεις μονωση εξωτερικη θες αδεια της διπλανης πολυκατοικιας για προσβαση στην ταρατσα τους και στο ρετιρε. Και η μονωση/κελυφος θα βρεθει 10+ εκατοστα μεσα στον αερα/ταρατσα/ρετιρε τους. Ομοιως αν θελησουν ο 6ος και 7ος να μονωσουν απο ακρη σε ακρη τη βορινη πλευρα τους θελουν σκαλωσια και αδεια της διπλανης πολυκατοικιας. Η διπλανη δηλαδη εχει τεχνικα μιση ταρατσα στον 4ο (το μισο μπαλκονι του ρετιρε του 4ου στην πισω πλευρα ειναι ταρατσα) και πληρη ταρατσα στην οροφη του 4ου. Ασε που δεν ξερω αν η 4,5 οροφη οντας παλια κατασκευη αν εχει δικαιωμα αερα να φτασει μεχρι 7 οροφους στην οποια περιπτωση δεν θα σου επιτρεψουν ποτέ να κανεις κελυφος γιατι θα φαει μερος της εν δυναμει μελλοντικης τοιχοποιιας τους. Μπερδεμα. Αν ειναι για τα 8 μετρα μηκος της εφαπτομενης μεριας που θελω να μονωσω εγω να πρεπει να μπλεξω με δικηγορους και μηχανικους γ@μησε τα, ας το αφησω καλυτερα. Παμε να κανουμε μια δουλεια, να μονωθει, να ανεβει η θερμοκρασια του εσωτερικου δωματιου 1-2 βαθμους και να πεσει η υγρασια ενα 5%. Αν ειναι να μας παει ο κουκος αηδονι για 16 τμ ας το αφησω καλυτερα. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Sebu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 λεπτά πριν, Sebu είπε για να κανεις μονωση εξωτερικη θες αδεια της διπλανης πολυκατοικιας για προσβαση στην ταρατσα τους και στο ρετιρε. Και η μονωση/κελυφος θα βρεθει 10+ εκατοστα μεσα στον αερα/ταρατσα/ρετιρε τους. Ξεχάστε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Η εναλλακτικη που σκεφτομαι θα ηταν η εσωτερικη μονωση του δωματιου σε εκεινο το σημειο με καποια λεπτοτερη πλακα μονωσης ή να μπει γυψοσανιδα και απο πισω πετροβαμβακας αλλα θα μικρυνει και αλλο το δωματιο, στο ενα σημειο θα βρισκει στις ντουλαπες και δεν θα ανοιγουν και δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει απο πισω απο κρυφες υγρασιες μεταξυ πετροβαμβακα και υπαρχουσαν τοιχοποιιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Κάθε τρία χρόνια το ξύνω λίγο κ το βάφω αλλά δεν λέει να σταματήσει μα ξεφλουδίζει. Κάθε πρωί,όλη η τσιμεντένια κουπαστή είναι μούσκεμα απο υγρασία! Τί να κάνω για να σταματήσει το ξεφλούδισμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Sebu είπε Η εναλλακτικη που σκεφτομαι θα ηταν η εσωτερικη μονωση του δωματιου σε εκεινο το σημειο με καποια λεπτοτερη πλακα μονωσης ή να μπει γυψοσανιδα και απο πισω πετροβαμβακας αλλα θα μικρυνει και αλλο το δωματιο, στο ενα σημειο θα βρισκει στις ντουλαπες και δεν θα ανοιγουν και δεν ξερω τι θα μπορουσε να γινει απο πισω απο κρυφες υγρασιες μεταξυ πετροβαμβακα και υπαρχουσαν τοιχοποιιας. Έχω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έχω σκεφτεί να ρίξω όλο το σοβά από τον τοίχο και να κολλήσω (με αφρό πολυουρεθάνης) εξηλασμένη πολυστερίνη σε όποιο πάχος θα μπορέσω ώστε να ανοίγει η ντουλάπα, με επίχρισμα λεπτό πλέγμα με 1-2 εκατοστά ενισχυμένο σοβά. Χωρίς γυψοσανίδα δηλαδή. Ο μηχανικός μου που του ζήτησα μελέτη για το που θα γίνεται η υγροποίηση βαριέται να την κάνει ένα εξάμηνο τώρα, εγώ με μπακάλικους υπολογισμούς πιστεύω πως θα υγροποιεί 20 μέρες τον χρόνο μέσα στον τοίχο και τον υπόλοιπο καιρό απέξω, στον αέρα. Αλλά άλλο η πίστη, άλλο η γνώση. 😋 Ωστόσο αν συνεχίσει να βαριέται θα το κάνω στο ένα από τα δύο δωμάτια και βλέπουμε... 24 λεπτά πριν, zoranb είπε Κάθε τρία χρόνια το ξύνω λίγο κ το βάφω αλλά δεν λέει να σταματήσει μα ξεφλουδίζει. Κάθε πρωί,όλη η τσιμεντένια κουπαστή είναι μούσκεμα απο υγρασία! Τί να κάνω για να σταματήσει το ξεφλούδισμα; Το πιό απλό είναι να μην την ξαναβάψεις. Ξύστην, πέρνα της ένα επαλειφόμενο τσιμεντοειδές τύπου penetron κι άστην στην ησυχία της. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από BigBlack 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, BigBlack said: Το πιό απλό είναι να μην την ξαναβάψεις. Ξύστην, πέρνα της ένα επαλειφόμενο τσιμεντοειδές τύπου penetron κι άστην στην ησυχία της. Αυτό το τσιμεντοειδες σε τί ακριβώς Θα βοηθήσει; Είναι λευκό ή μπορεί να βαφτεί λευκό πάνω του; Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θα βοηθήσει να μην ποτίζει υγρασία το τσιμέντο, θα κλεισει τους πόρους που μπαίνει το νερό. Η μπογιά που βάζεις δε βοηθάει όταν η υγρασία πάει να εξατμιστεί, εμποδίζει. Φυσικά το νερό εξατμιζομενο πεταει τη μπογια. Ασε τις ρωγμές που έχεις από κάτω πως συμπεριφέρονται... Το χρώμα του υλικού είναι γκρι. Δε μαδαει και δεν ξεφλουδίζει. Γιατί να το βάψεις; αφού σου λέει η καψερή η κουπαστή πως δε θέλει! Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από BigBlack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 3 hours ago, zoranb said: Κάθε τρία χρόνια το ξύνω λίγο κ το βάφω αλλά δεν λέει να σταματήσει μα ξεφλουδίζει. Κάθε πρωί,όλη η τσιμεντένια κουπαστή είναι μούσκεμα απο υγρασία! Τί να κάνω για να σταματήσει το ξεφλούδισμα; Κανονικά θέλει επένδυση με κάτι πχ μάρμαρο η κάτι πιο φτηνο πχ στραντζα και απο κατω στεγανωτικο τσιμεντοειδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Καλησπερα στην παρεα, Εχω στο παιδικο δωματιο μια κουκετα μεγαλη και θελω να φτιαξω στο πανω κρεβατι καποια κατασκευη-σκεπη για να γινει σαν σπιτακι. Οχι κατι ιδιαιτερο, κατι ελαφριου τυπου για να μπει πχ ενα τουλι απο πανω, λαμπακια και τετοια Καμια ιδεα ή καποιος που να εχει φτιαξει κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 5 hours ago, BigBlack said: Γιατί να το βάψεις; αφού σου λέει η καψερή η κουπαστή πως δε θέλει! Γιατι το σπίτι είναι λευκό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις