BigBlack Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Γνώμη μου είναι πως με τόσο χάλια αλφαδιασμένα τα πλακάκια, η εγκατάσταση πάνελ δεν θα είναι εύκολη και μάλλον θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα παρά θα λύσει. Πρέπει με κάποιο τρόπο να δημιουργηθεί επίπεδη επιφάνεια κι αυτό σημαίνει ή ξήλωμα και επιδιόρθωση ή επιπέδωση με κάποιο τσιμεντοειδές από πάνω και μετά εφαρμογή της όποιας λύσης. Η επιπέδωση με τσιμεντοειδές θα μπορούσε να είναι ταυτόχρονα και η δημιουργία τελικής επιφάνειας αν γίνει με πατητή τσιμεντοκονία όπως έχω αναφέρει προηγουμένως. Πάντως για μένα το ξήλωμα είναι η μόνη ορθή λύση, όση φασαρία και να συνεπάγεται. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρο και τελικά θα οδηγήσει σε περισσότερα έξοδα αφού -τελικά- το ξήλωμα δεν θα αποφευχθεί. Όταν αποκατασταθεί ο τοίχος και ισιώσει ας βάλει ό,τι θέλει ο άνθρωπος από πάνω. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από BigBlack 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antisocial1987 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, είχα σκοπό να το αντικαταστήσω με μεγάλο πλακάκι πχ 120χ60 όπως πρότεινε ο @costas_ αλλά και το πάνελ είναι μια λύση που δεν μου είχε περάσει απο το μυαλό! Οι φωτογραφίες είναι όσο ήταν νωπός ακόμη ο αρμόστοκος, δεν είναι τόσο σκούρος, ανοιχτό γκρί τον πήρα με το σκεπτικό ότι το ολολευκο θα λεκιάζει ευκολα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εαν το σκεύτεσαι για μεγάλο πλακάκι 120Χ60, δες εδω πως μπήκαν στην δική μου κουζίνα. Περισσότερη ώρα μου πήρε να ανοίξω τις τρύπες για τις πρίζες παρά η τοποθέτηση Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου από costas_ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 17 λεπτά πριν, costas_ είπε Εαν το σκεύτεσαι για μεγάλο πλακάκι 120Χ60, δες εδω πως μπήκαν στην δική μου κουζίνα. Περισσότερη ώρα μου πήρε να ανοίξω τις τρύπες για τις πρίζες παρά η τοποθέτηση Κώστα τα 60αρια ειναι πολύ πιο εύκολα στην διαχείριση. Πάντως πολύ ωραία καλορίζικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 18 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κώστα τα 60αρια ειναι πολύ πιο εύκολα στην διαχείριση. Πάντως πολύ ωραία καλορίζικη Σε ευχαριστώ Νικο. Το μόνο θέμα με τα μεγάλα πλακάκια είναι ότι τα πουλάνε σε 4δες και δεν μπορείς να πάρεις λιγότερα. Επίσης θέλει λίγο προσοχή στην κοπή τους γιατί είναι πολύ μεγάλες οι πλευρές. Κατά τα άλλα είναι πολύ βολικά Να και η κουζίνα τελειωμένη 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 15 λεπτά πριν, costas_ είπε Σε ευχαριστώ Νικο. Το μόνο θέμα με τα μεγάλα πλακάκια είναι ότι τα πουλάνε σε 4δες και δεν μπορείς να πάρεις λιγότερα. Επίσης θέλει λίγο προσοχή στην κοπή τους γιατί είναι πολύ μεγάλες οι πλευρές. Κατά τα άλλα είναι πολύ βολικά Να και η κουζίνα τελειωμένη Εγω τωρα ξεκιναω την κουζινα, εχω παραγγείλει τις μελαμινες για τα ντουλαπια κα τις περιμένω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να ολοκληρωθεί χωρις παρατράγουδα & καθυστερήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, costas_ είπε Σε ευχαριστώ Νικο. Το μόνο θέμα με τα μεγάλα πλακάκια είναι ότι τα πουλάνε σε 4δες και δεν μπορείς να πάρεις λιγότερα. Επίσης θέλει λίγο προσοχή στην κοπή τους γιατί είναι πολύ μεγάλες οι πλευρές. Κατά τα άλλα είναι πολύ βολικά Να και η κουζίνα τελειωμένη Ωραίο το αποτέλεσμα, αλλά ο άλλος φίλος έχει μια κολώνα στη γωνία και θέλει πολλά μικρά κομμάτια. Δε νομίζω να τον βολέψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2 κάθετα κοψίματα στο μεγάλο πλακάκι δεν τίποτα. Εάν δεις τα κοψίματα που θέλουν τα μικρά πλακάκια θα καταλάβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Τα μεγάλα θέλουν και μεγάλο κόφτη, που δεν έχουν όλοι, πόσο μάλλον ο ερασιτέχνης που χρειάζεται 2 τετραγωνικά να καλύψει. (έτσι μου είχε πει ένας μάστορας, εγώ δεν κατέχω από αυτά) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τα μεγάλα θέλουν και μεγάλο κόφτη, που δεν έχουν όλοι, πόσο μάλλον ο ερασιτέχνης που χρειάζεται 2 τετραγωνικά να καλύψει. (έτσι μου είχε πει ένας μάστορας, εγώ δεν κατέχω από αυτά) Υπαρχουν και οι δισκοι κοπης για τετοιες δουλειές. Εννοείται οτι αν δεν το κατέχεις και δεν έχεις εργαλεια απλα δεν ασχολείσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 14 ώρες πριν, costas_ είπε Εαν το σκεύτεσαι για μεγάλο πλακάκι 120Χ60, δες εδω πως μπήκαν στην δική μου κουζίνα. Περισσότερη ώρα μου πήρε να ανοίξω τις τρύπες για τις πρίζες παρά η τοποθέτηση Πολύ ωραίο το τελικό αποτέλεσμα και ειδικά μετά στον καθαρισμό τους απλά με ένα πανί. Επίσης το ότι δεν έχει αρμούς είναι πολύ βολικό για τη μη συγκράτηση μικροβίων άρα συν σε αυτή την κατασκευή για την υγεία μας. Το κακό να σου έχει αφήσει ο ντουλαπάς 58 ή 59 και όχι 60 πόντους κενό και να θέλει κόψιμο στο 1,20 εκεί άντε να βρεις ειδικό κόφτη για τόσο μεγάλο κόψιμο που και κόφτης δεν θα κάνει δουλειά για 1,2 πόντους αλλά θα θέλει ειδικό κόφτη νερού όπως κόβουν τα μάρμαρα. Το 60 δεν είναι δύσκολο οι περισσότεροι πλακάδες έχουν τέτοιο κόφτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costas_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Να πω και μια λεπτομέρεια. Η κουζίνα είναι ΙΚΕΑ και τα πάνω ντουλάπια είναι κρεμαστά σε ράγα οποτε έχουν στην πλάτη κενό από τον τοίχο 1 cm ώστε το πλάκακι να μπορεί να περάσει από πίσω. Αυτό διευκολύνει πολύ στην τοποθέτηση. Επισης δεν πρέπει το πλακάκι να ακουμπά τον πάγκο ώστε να μπορεί αυτός να βγει εάν ποτέ χρειαστεί αντικατάσταση. Έτσι, αφού έβαλα την κόλλα πλακιδίων στον τοίχο το πλάκακι ακούμπησε την κολλα πρώτα με το πάνω μέρος και μετά στο κάτω ενώ για την απόσταση από τον πάγκο χρησιμοποίησα μερικά νομίσματα του ευρώ. 5 λεπτά υπόθεση ήταν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, costas_ είπε Να πω και μια λεπτομέρεια. Η κουζίνα είναι ΙΚΕΑ και τα πάνω ντουλάπια είναι κρεμαστά σε ράγα οποτε έχουν στην πλάτη κενό από τον τοίχο 1 cm ώστε το πλάκακι να μπορεί να περάσει από πίσω. Αυτό διευκολύνει πολύ στην τοποθέτηση. Επισης δεν πρέπει το πλακάκι να ακουμπά τον πάγκο ώστε να μπορεί αυτός να βγει εάν ποτέ χρειαστεί αντικατάσταση. Έτσι, αφού έβαλα την κόλλα πλακιδίων στον τοίχο το πλάκακι ακούμπησε την κολλα πρώτα με το πάνω μέρος και μετά στο κάτω ενώ για την απόσταση από τον πάγκο χρησιμοποίησα μερικά νομίσματα του ευρώ. 5 λεπτά υπόθεση ήταν. Αφού είπες όλα τα υπόλοιπα, για πες και πως άνοιξες τις τρύπες για τις πρίζες. Ποτηροτρύπανο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 20 hours ago, costas_ said: Εαν το σκεύτεσαι για μεγάλο πλακάκι 120Χ60, δες εδω πως μπήκαν στην δική μου κουζίνα. Περισσότερη ώρα μου πήρε να ανοίξω τις τρύπες για τις πρίζες παρά η τοποθέτηση Πολύ ωραία και πολύ καλή δουλειά. Μπράβο! Στο πλάι δίπλα στον νεροχύτη δεν έβαλες πλακάκι ή το έβαλες αφού έβγαλες τη φωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις