Maurikycli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, SofosChoriou είπε Παιδιά μου καλησπέρα και καλή σας χρονιά με Υγεία. Δίπλα από το σπίτι που μένω στη Σκόπελο, είχε μία παλιά αποθήκη, τα περασμένα την σουλούπωσα λίγο (ψευτοσοβά, βάψιμο, τοποθέτηση παλιών κουφωμάτων από το σπίτι) έγινε κουκλί. Το μόνο που έμεινε είναι η στέγη, έχει ελενίτ, μη μου πείτε ξέρω, είναι καρκινογόνα κλπ, συμφωνώ, το ξέρω, έτσι το βρήκα, θέλω να το αλλάξω, δεν θέλω να κάνω πλάκα ή κεραμοσκεπή, να μου βγει ακριβά. Τώρα βγάζοντας τα ελενίτ τι βάζουν; Μου είπαν για ένα σάντουιτς αλουμινίου. Καλά το λέω; Έτσι το ζητάω; Είναι καλό ή έχετε κάτι καλύτερο και κυρίως φτηνότερο; Αν μπορείτε στο περίπου να πείτε και τιμές. Για την αφαίρεση των ελλενίτ πρέπει να απευθυνθείς σε πιστοποιημένο συνεργείο, διαφορετικά είναι προτιμότερο και πιο ακίνδυνο να μείνει ως έχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Maurikycli είπε Για την αφαίρεση των ελλενίτ πρέπει να απευθυνθείς σε πιστοποιημένο συνεργείο, διαφορετικά είναι προτιμότερο και πιο ακίνδυνο να μείνει ως έχει. ...και πώς διάολο επηρρεάζουν τα ελενίτ της στέγης, τον οργανισμό; Εκτός κι αν ανεβαίνει πάνω και τα γλύφει κάποιος, δεν μπορώ να φανταστώ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Λ Χαίρομαι που επανάκαμψες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, Maurikycli είπε Λ Χαίρομαι που επανάκαμψες! Να 'σαι καλά αδερφέ. Άιμ μπακ, αλλά με μια σπονδυλική αερπαντίνα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Άουτς! Περαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, SofosChoriou είπε Παιδιά μου καλησπέρα και καλή σας χρονιά με Υγεία. Δίπλα από το σπίτι που μένω στη Σκόπελο, είχε μία παλιά αποθήκη, τα περασμένα την σουλούπωσα λίγο (ψευτοσοβά, βάψιμο, τοποθέτηση παλιών κουφωμάτων από το σπίτι) έγινε κουκλί. Το μόνο που έμεινε είναι η στέγη, έχει ελενίτ, μη μου πείτε ξέρω, είναι καρκινογόνα κλπ, συμφωνώ, το ξέρω, έτσι το βρήκα, θέλω να το αλλάξω, δεν θέλω να κάνω πλάκα ή κεραμοσκεπή, να μου βγει ακριβά. Τώρα βγάζοντας τα ελενίτ τι βάζουν; Μου είπαν για ένα σάντουιτς αλουμινίου. Καλά το λέω; Έτσι το ζητάω; Είναι καλό ή έχετε κάτι καλύτερο και κυρίως φτηνότερο; Αν μπορείτε στο περίπου να πείτε και τιμές. Αν δε σου μπαζει νερά, (όπως ανέφερε και άλλος φίλος) άφησε το έτσι και αν θες βάλε από κάτω φελιζολ και γυψοσανίδα. Αν το ελλενιτ δε το κόψεις τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου Έχω δει κομμάτια ελενιτ πεταμένα χύμα δίπλα σε κάδο του δήμου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Λ Κι εγώ να αδειάζουν καμένα λάδια αυτοκινήτου σε σχάρα ομβρίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Είναι ένα θέμα που πονάει αλλα δεν έχει θεραπεία. Αν γκουγκλάρεις τι να τα κάνεις δεν βρίσκεις πουθενά τίποτε. Κάτι για Γερμανία γράφει.😝 Ετσι δυστυχώς ο καθένας τα απορρίπτει όπου αυτός νομίζει. 4 ώρες πριν, washcloud είπε Να 'σαι καλά αδερφέ. Άιμ μπακ, αλλά με μια σπονδυλική αερπαντίνα... Φίλε δεν το ήξερα. Εύχομαι σιδερένιος. Είχες χαθεί καιρό και έλεγα που πήγε αυτή η ψυχή. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, papoys1 είπε Φίλε δεν το ήξερα. Εύχομαι σιδερένιος. Είχες χαθεί καιρό και έλεγα που πήγε αυτή η ψυχή. Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να ανοίξουμε ένα θέμα με παρουσίες-απουσίες μελών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου Στις 6/1/2024 στις 6:34 ΜΜ, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, Στην προσπάθεια μου να ρεγουλαρω τους μεντεσέδες στον μπουφέ μου, έχω διαλύσει τα πάσα (τις υποδοχές για τις βίδες ) του ξύλου εκει που δένει ο μεντεσες στο έπιπλο. Μπορώ να κάνω κάτι για να σωθεί; Θα ήθελα να αφήσω το διαμπερές τρύπημα και παξιμάδι ως τελευταία λύση. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Πλαστικό ούπα έβαλα εγώ σε ντουλάπι μελαμίνης που έφυγαν οι βίδες του μεντεσέ.Επειδή ήταν μακρύ έκοψα το περισσευούμενο και βίδωσα την ίδια βίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qonqo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Καλημέρα σε όλους. Έχω μια τρελή ερώτηση. Του χρόνου θα χτίσω ένα μικρό σπίτι και σκέφτομαι να φτιάξω τη σκεπή εγώ με φίλους, να μη βάλω δηλαδή μάστορες, για να γλιτώσω κόστος. Το σπιτάκι είναι πολύ μικρό, 22 τμ περίπου. Η σκεπή θα είναι απλή, μονόπλευρη, όχι σαν Λ δηλαδή αλλά σαν \ . Δεν έχω όμως εμπειρία και αναρωτιέμαι πού θα μπορούσα να μάθω τα βασικά και να αποκτήσω λίγη εμπειρία. Δυστυχώς δεν έχω φίλους χτίστες να τους ζητήσω να με πάρουν μαζί. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, qonqo είπε Καλημέρα σε όλους. Έχω μια τρελή ερώτηση. Του χρόνου θα χτίσω ένα μικρό σπίτι και σκέφτομαι να φτιάξω τη σκεπή εγώ με φίλους, να μη βάλω δηλαδή μάστορες, για να γλιτώσω κόστος. Το σπιτάκι είναι πολύ μικρό, 22 τμ περίπου. Η σκεπή θα είναι απλή, μονόπλευρη, όχι σαν Λ δηλαδή αλλά σαν \ . Δεν έχω όμως εμπειρία και αναρωτιέμαι πού θα μπορούσα να μάθω τα βασικά και να αποκτήσω λίγη εμπειρία. Δυστυχώς δεν έχω φίλους χτίστες να τους ζητήσω να με πάρουν μαζί. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ Με τι σκοπεύεις να την φτιάξεις την σκεπή;Τσίγκους;Κεραμίδια;πάνελ;Θέλουν και την κατάλληλη ,διαφορετική για κάθε υλικο, υποδομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qonqo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Με τι σκοπεύεις να την φτιάξεις την σκεπή;Τσίγκους;Κεραμίδια;πάνελ;Θέλουν και την κατάλληλη ,διαφορετική για κάθε υλικο, υποδομή. Κεραμίδια. Θα ήθελα να φτιάξω μόνος τον σκελετό και τα κεραμίδια αν μπορώ. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου από qonqo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, qonqo είπε Κεραμίδια. Θα ήθελα να φτιάξω μόνος τον σκελετό και τα κεραμίδια αν μπορώ. Θέλει να βρεις τα κεραμίδια,κάθε σχέδιο έχει διαφορετική πατούρα, να βάλεις τα δοκάρια που θα πατάνε στις σωστές αποστάσεις.Επειδή έχω δει σιδερά να στήνει όλη την σκεπή , να μην έχει υπολογίσει σωστά, και να την ξηλώνει γιατί μόνο η πρώτη σειρά έπεφτε σωστά και να την ξαναστήνει, κάνε δοκιμές στο έδαφος και πάρε σωστές αποστάσεις.Κόψε οδηγούς για τις αποστάσεις ανάμεσα στα δοκάρια. Επίσης θέλει να υπολογίσεις σωστά και την κλίση της σκεπής. Εχω δει να γίνονται λάθη,και είμαι άσχετος με την κατασκευή.Οπότε περίμενε να γράψουν και άλλοι. Καλή τύχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις