PC_MAGAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Guys πόσο καλύτερο ειναι το ηλεκτρικο καρφωτικο απο αυτό του χειρος; Εχω μια καρεκλα και το πανι αρχιζει να μην στηριζετε καλά στο πλαισιό του και θέλω να το στηριξω. By default ειναι στηριγμένο με διπλοκαρφο σε πλαστικο πλαισιο. Ετσι ψαχνω ενα καρφωτικό για να το στηριξω και δεν ξέρω αν πρε,επι να αω σε ηλεκτρικο η χειρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, PC_MAGAS είπε Guys πόσο καλύτερο ειναι το ηλεκτρικο καρφωτικο απο αυτό του χειρος; Εχω μια καρεκλα και το πανι αρχιζει να μην στηριζετε καλά στο πλαισιό του και θέλω να το στηριξω. By default ειναι στηριγμένο με διπλοκαρφο σε πλαστικο πλαισιο. Ετσι ψαχνω ενα καρφωτικό για να το στηριξω και δεν ξέρω αν πρε,επι να αω σε ηλεκτρικο η χειρος. Μόνο για αυτό που το θες, πάρε χειρός. Μια χαρά θα σου κάνει τη δουλειά σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, PC_MAGAS είπε Guys πόσο καλύτερο ειναι το ηλεκτρικο καρφωτικο απο αυτό του χειρος; Εχω μια καρεκλα και το πανι αρχιζει να μην στηριζετε καλά στο πλαισιό του και θέλω να το στηριξω. By default ειναι στηριγμένο με διπλοκαρφο σε πλαστικο πλαισιο. Ετσι ψαχνω ενα καρφωτικό για να το στηριξω και δεν ξέρω αν πρε,επι να αω σε ηλεκτρικο η χειρος. Ηλεκτρικό γιατί;; πόσες φορές θα το χρειαστείς;; χειρός έχω των 7-8 ευρώ και όσες φορές το χρειάστηκα μια χαρά με εξυπηρέτησε. Πάρε ένα που να έχει την ειδική βίδα από πάνω που ρυθμίζεις και τη δύναμη που θα καρφώσει. https://www.skroutz.gr/s/23496535/Total-THT31143-Karfotiko-CHeiros-gia-Syndetires-Karfia.html 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, troi.g είπε Καλή χρονιά. Αφού είναι φέτες δεν επηρεάζει τη λειτουργία του. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Σε ευχαριστώ πολύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Κύβος γλάστρα φτιαγμένη με κόντρα πλ. θαλάσσης… κ θέλω εσωτερικά για να το σαπίζει το νερό όσο λιγότερο γίνεται. Σκαφτομαι αν υπάρχει να βάλω κάποιο πλαστικό, ώστε εσωτερικά που θα μπει το χώμα, να γίνει μια δεύτερη γλάστρα απο το υλικό αυτό. Υπαρχει κάτι ίσως για επάλειψη στα τοιχώματα, που όταν κρυώσει να στερεοποιηθεί; Ή μήπως έχετε κάτι άλλο υπόψη; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 5 ώρες πριν, zoranb είπε Κύβος γλάστρα φτιαγμένη με κόντρα πλ. θαλάσσης… κ θέλω εσωτερικά για να το σαπίζει το νερό όσο λιγότερο γίνεται. Σκαφτομαι αν υπάρχει να βάλω κάποιο πλαστικό, ώστε εσωτερικά που θα μπει το χώμα, να γίνει μια δεύτερη γλάστρα απο το υλικό αυτό. Υπαρχει κάτι ίσως για επάλειψη στα τοιχώματα, που όταν κρυώσει να στερεοποιηθεί; Ή μήπως έχετε κάτι άλλο υπόψη; Βάψτο θα έλεγα εγώ. Πρωτα ένα χέρι βελατούρα διαλύτη και μετά μιά αντίστοιχη ριπολίνη δύο χέρια. Στοκάρισε τις ενώσεις με κάποια πολυουρεθανική μαστίχη πριν το βάψιμο. Αλλιώς βρες ένα ρετάλι από φύλλο pvc υγρομόνωσης και κόλλησέ το εσωτερικά καλύπτοντας όμως και το χείλος (σόκορο) του κόντρα πλακέ για να μη σου μπάζει από εκεί νερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Βρες μια άλλη γλάστρα τετράγωνη, λίγο πιο μικρή, και βάλτην μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Πήρα έναν μετρητή κατανάλωσης και τον έβαλα στην τοστιέρα. Η τελευταία έχει δύο μικρά λαμπάκια, ένα κόκκινο και ένα πράσινο για να υποδεικνύουν πότε είναι σε λειτουργία και πότε έχει πιάσει θερμοκρασία. Το θέμα είναι πως όταν πέφτει ο θερμοστάτης η κατανάλωση που δείχνει είναι 0,0 watt. Υπάρχει περίπτωση τα λαμπάκια να έχουν τόσο χαμηλή κατανάλωση του στυλ 0,05watt ώστε να μην τα πιάνει ο μετρητής ή μήπως είναι λίγο αναίσθητος τελικά στα πολύ μικρά φορτία? Τα μεγάλα φορτία φαίνεται να τα δείχνει σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Υπάρχει περίπτωση τα λαμπάκια να έχουν τόσο χαμηλή κατανάλωση του στυλ 0,05watt ώστε να μην τα πιάνει ο μετρητής... Το πιθανότερο σενάριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 hours ago, BigBlack said: Βάψτο θα έλεγα εγώ. Πρωτα ένα χέρι βελατούρα διαλύτη και μετά μιά αντίστοιχη ριπολίνη δύο χέρια. Στοκάρισε τις ενώσεις με κάποια πολυουρεθανική μαστίχη πριν το βάψιμο. Αλλιώς βρες ένα ρετάλι από φύλλο pvc υγρομόνωσης και κόλλησέ το εσωτερικά καλύπτοντας όμως και το χείλος (σόκορο) του κόντρα πλακέ για να μη σου μπάζει από εκεί νερά. Είναι τόσο δυνατή αυτή η βαφή, ώστε να κρατάει το νερό μέσα σαν κολυμπήθρα και να μην διαρρέει; Ενδιαφέρον αυτό με το PVC αλλά πώς προτείνεις να τα κολλήσω το ένα με το άλλο; Σιλικόνη; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Είναι τόσο δυνατή αυτή η βαφή, ώστε να κρατάει το νερό μέσα σαν κολυμπήθρα και να μην διαρρέει; Η βαφή είναι για προστασία του ξύλου, στεγανωση θα κανεις με την μαστίχη στις ενώσεις της κατασκευης. Το φύλλο PVC θα σε βολέψει καλύτερα όμως, χωρίς να μπλέξεις με μπογιες 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Ενδιαφέρον αυτό με το PVC αλλά πώς προτείνεις να τα κολλήσω το ένα με το άλλο; Σιλικόνη; Είναι μεγαλα τα κομμάτια, φτιάχνεις εσωτερική επένδυση μονοκομματη. Κολλα για το υλικό θα πάρεις από το ίδιο κατάστημα, για να κολλήσεις στα γυρίσματα της κατασκευής. Μεταξύ τους τα φύλλα κολλιούνται με θερμό αέρα, αλλά κάνουν και οι κόλλες pvc για τη χρήση που θες. Και να το καρφώσεις μπορείς στα σόκορα με ένα στρογγυλό λαστιχάκι/πετσάκι που θα βάζεις στα καρφιά για να το κρατήσουν καλύτερα. Να και μιά φωτό των φύλλων Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από BigBlack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 9 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Υπάρχει περίπτωση τα λαμπάκια να έχουν τόσο χαμηλή κατανάλωση του στυλ 0,05watt ώστε να μην τα πιάνει ο μετρητής ή μήπως είναι λίγο αναίσθητος τελικά στα πολύ μικρά φορτία? Κάτω από 1w μάλλον δείχνει 0, δεν έχει και νόημα κιόλας. Ίσως το γράφει κάπου στο manual. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixos23 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Χαιρετε, εβαλα πατωμα απο αυτα που λενε «ημιμασιφ». Εχουμε καμια προταση για ηλεκτρικη σκουπα που να ειναι καταλληλη ? Το πατωμα ειναι αρκετα "ματ" δεν ειναι απο αυτα τα γυαλιστερα με λουστρο κλπ οποτε πρεπει να προσεχω.. θα προτιμουσα αν υπαρχει κατι σε σκουπα στικ.. επισης αν υπαρχει τιποτα σε «ρομποτ» Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 10 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 26 λεπτά πριν, mixos23 είπε Χαιρετε, εβαλα πατωμα απο αυτα που λενε «ημιμασιφ». Εχουμε καμια προταση για ηλεκτρικη σκουπα που να ειναι καταλληλη ? Το πατωμα ειναι αρκετα "ματ" δεν ειναι απο αυτα τα γυαλιστερα με λουστρο κλπ οποτε πρεπει να προσεχω.. θα προτιμουσα αν υπαρχει κατι σε σκουπα στικ.. επισης αν υπαρχει τιποτα σε «ρομποτ» Τα λούστρα είτε ματ είτε γυαλιστερά προστατεύουν το ίδιο. Ό,τι θα έκανες σε κλασσικό παρκέ κάνεις κι εδώ, δεν έχει διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Σε ένα κτήριο θέλω να φτιάξω ένα νέο δωμάτιο και θέλω να υπάρχει μια στοιχειώδης μόνωση με ένα διπλανό δωμάτιο που θα τα χωρίζει μία υπάρχουσα γυψωσανίδα. Την ήδη υπάρχουσα γυψωσανίδα την έχουν βάλει με τέτοιο τρόπο που δεν έχει αρκετό περιθώριο ανάμεσα της για να μπει πετροβάμβακας. Έχω δύο προτάσεις. Η μία είναι να μπει ένας extra τοίχος γυψωσανίδας στον οποίο μέσα να βάλουμε πετροβάμβακα και άλλη μία να βάλω ένα ασφαλτόπανο και από πάνω να το καλύψω με φύλλο γυψοσανίδας. Η δεύτερη είναι αρκετά πιο οικονομική λύση και θα μου δώσεις και κάποια εκατοστά ακόμη χώρου και γνωστός μου μου λέει ότι την έχει χρησιμοποιήσει στο δικό του σπίτι και κάνει δουλειά, ωστόσο στο internet βλέπω να το παρουσιάζουν ως υλικό για θερμομόνωση και ιδιαίτερα στις ταράτσες. Τι προτείνουν τα μαστόρια του insomnia; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις