hp8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Klausx είπε Μετά από αλλαγή πλυντηρίου κάνει ενοχλητικό θόρυβο η αποχέτευση όταν στύβει/αντλεί τα νερά, και στο δικο μου εδώ και 10 χρονια 54 λεπτά πριν, manolis940 είπε Μήπως δεν έχεις ανοίξει την βάνα αρκετά; Εχει η αποχέτευση βάνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου θόρυβος μπορεί να υπάρχει κατά την άντληση όταν η πίεση δεν είναι αρκετή, επίσης έχει ένα φιλτράκι στην παροχή νερού, μπορέι να είναι βουλωμένο... κατά την έξοδο όταν έχει θόρυβο μπορέι κάτι να έχει ψιλοφρακάρει στο φίλτρο ή στην φτερωτή μέσα από αυτό... καθάρισμα λοιπόν του φίλτρου... αν συνεχίζει ο θόρυβος τότε πάμε σε πιο σοβαρά όπως αντλία κλπ... τέλος μερικά πλυντήρια κάνουν από τη φύση τους θόρυβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Klausx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, hp8 είπε και στο δικο μου εδώ και 10 χρονια Πιο πολύ θόρυβο κάνει η αποχέτευση παρά το στύψιμο του πλυντηρίου. 1 ώρα πριν, kokos23 είπε θόρυβος μπορεί να υπάρχει κατά την άντληση όταν η πίεση δεν είναι αρκετή, επίσης έχει ένα φιλτράκι στην παροχή νερού, μπορέι να είναι βουλωμένο... κατά την έξοδο όταν έχει θόρυβο μπορέι κάτι να έχει ψιλοφρακάρει στο φίλτρο ή στην φτερωτή μέσα από αυτό... καθάρισμα λοιπόν του φίλτρου... αν συνεχίζει ο θόρυβος τότε πάμε σε πιο σοβαρά όπως αντλία κλπ... τέλος μερικά πλυντήρια κάνουν από τη φύση τους θόρυβο... Το πρόβλημα είναι όταν στύβει και αντλεί τα νερά προς την αποχέτευση όχι όταν τραβάει νερό στην αρχή. Δεν είναι θέμα πλυντηρίου αλλά αποχέτευσης, στην ουσία αυτό το πλυντήριο έχει πιο δυνατή αντλία από το παλιό με αποτέλεσμα να σπρώχνει πολύ μικρές ποσότητες νερού μαζί με αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antretng Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια ερώτηση. Είμαι σε φάση να αλλάξω σώμα καλοριφέρ για τη κουζίνα αλλά σκεφτόμουν μήπως 30cm πιο πάνω βάλω ράφι. Θα ήταν σωστό κάτι τέτοιο ή θα κόψω πολύ στην απόδοση του σώματος; Προφανώς μιλάω για σώμα ΑΚΑΝ καθώς σε πάνελ σίγουρα από πάνω δεν θα έβαζα ράφι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου από Antretng Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Klausx είπε Πιο πολύ θόρυβο κάνει η αποχέτευση παρά το στύψιμο του πλυντηρίου. Το πρόβλημα είναι όταν στύβει και αντλεί τα νερά προς την αποχέτευση όχι όταν τραβάει νερό στην αρχή. Δεν είναι θέμα πλυντηρίου αλλά αποχέτευσης, στην ουσία αυτό το πλυντήριο έχει πιο δυνατή αντλία από το παλιό με αποτέλεσμα να σπρώχνει πολύ μικρές ποσότητες νερού μαζί με αέρα. Κανε μερικές δοκιμές με τη σωλήνα που πάει στην αποχέτευση ανεβάζοντας πιο ψηλά ή κατεβάζοντάς την λίγο πιο χαμηλά την ώρα που αδειάζει τα νερά μήπως δεις καμία βελτίωση. Πρόσεχε μην την κατεβάσεις πολύ χαμηλα και δεν κρατάει νερό το πλυντηριο. Αν συνεχίζει σφράγισε καλά με κάποιο υλικό στο σημείο εισόδου στην αποχέτευση μήπως μειώσεις την ηχο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους. Θα ανοιξω στον τοιχο τρυπα να περασω μπουρι φ80 και σωληνα εισαγωγης αερα φ50(αν θυμαμαι καλα). Το θεμα μου ειναι να ανοιξω δυο τρυπες ξεχωριστες ή μια που θα περνανε και τα δυο μαζι, εφοσον βαλω ανοξειδωτο σπιραλ στην εισαγωγη; αν ειναι ξεχωριστες μπορω να βαλω στην εισαγωγη και ενα απλο πλαστικο σωληνα. Ακομα ενα θεμα, μετα με τι υλικο να κλεισω τον τοιχο γυρο απο το μπουρι να μην φαινεται ασχημα και να μην εχω απωλειες; Γιατι οι τρυπες δεν θα ναι και τοσο ομοιομορφες. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 44 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπερα, καλη χρονια σε ολους. Θα ανοιξω στον τοιχο τρυπα να περασω μπουρι φ80 και σωληνα εισαγωγης αερα φ50(αν θυμαμαι καλα). Το θεμα μου ειναι να ανοιξω δυο τρυπες ξεχωριστες ή μια που θα περνανε και τα δυο μαζι, εφοσον βαλω ανοξειδωτο σπιραλ στην εισαγωγη; αν ειναι ξεχωριστες μπορω να βαλω στην εισαγωγη και ενα απλο πλαστικο σωληνα. Ακομα ενα θεμα, μετα με τι υλικο να κλεισω τον τοιχο γυρο απο το μπουρι να μην φαινεται ασχημα και να μην εχω απωλειες; Γιατι οι τρυπες δεν θα ναι και τοσο ομοιομορφες. Ευχαριστώ. 2 ξεχωριστές θα κάνεις, 1 χαμηλά για την εισαγωγή και 1 ψηλά για το μπουρι εξαγωγής. Μην βάλεις απλό πλαστικό, δεν λέει! Κλείσε την εισαγωγή με αφρό και στοκάρεις. Το μπουρί θα έχει θερμοκρασία, γέμισε το πολύ κενό με πετροβάμβακα που είναι ακαυστος και κλείσε με επισκευαστικό σοβά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Θα ανοιξω στον τοιχο τρυπα να περασω μπουρι φ80 και σωληνα εισαγωγης αερα φ50(αν θυμαμαι καλα). Το θεμα μου ειναι να ανοιξω δυο τρυπες ξεχωριστες ή μια που θα περνανε και τα δυο μαζι, εφοσον βαλω ανοξειδωτο σπιραλ στην εισαγωγη; αν ειναι ξεχωριστες μπορω να βαλω στην εισαγωγη και ενα απλο πλαστικο σωληνα. Γνώμη μου είναι να ανοιχτούν εκεί που τις βγάζει η συσκευή ( συνέχεια από την συσκευή) (πελλετ είναι ? ) Τώρα αν η καμινάδα είναι μονωμένη (επιβάλλεται) θα πρέπει να ξαναδείς την διάμετρο Τα υπόλοιπα όπως τα είπε ο mechpanos Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου από hp8 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλημερα. Χρονια πολλα. Ναι πελλετ ειναι. Απλα την ειχα ξαναβαλει και τα χα περασει μαζι, απλα στην εισαγωγη ειχα ευκαπτο σωληνα αλουμινιου πιυ δεν ειχε προβλημα με την θερμοκρασια. Μπορει α ανοιξω δυο ξεχωριστες για ευκολια. Να εχω επιλογες στην σωληνα εισαγωγης. Οπως λαστιχο με συρμα μεσα μπορω να βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Καλησπέρα, Στην προσπάθεια μου να ρεγουλαρω τους μεντεσέδες στον μπουφέ μου, έχω διαλύσει τα πάσα (τις υποδοχές για τις βίδες ) του ξύλου εκει που δένει ο μεντεσες στο έπιπλο. Μπορώ να κάνω κάτι για να σωθεί; Θα ήθελα να αφήσω το διαμπερές τρύπημα και παξιμάδι ως τελευταία λύση. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Απειρα βιντεακι στο youtube γεμισμα με οδοντογλιφιδα και κολα ή κιτ επισκευης https://offersmania.gr/product/door-hinge/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 6 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, Μακιαβέλλι είπε Καλησπέρα, Στην προσπάθεια μου να ρεγουλαρω τους μεντεσέδες στον μπουφέ μου, έχω διαλύσει τα πάσα (τις υποδοχές για τις βίδες ) του ξύλου εκει που δένει ο μεντεσες στο έπιπλο. Μπορώ να κάνω κάτι για να σωθεί; Θα ήθελα να αφήσω το διαμπερές τρύπημα και παξιμάδι ως τελευταία λύση. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Ίσως και κάποιο μεταλλικό ούπα ξύλου και να βάλεις βίδες με σπείρωμα Άπειρες πατέντες, ανάλογα την περίπτωση και τα διαθέσιμα εργαλεία-υλικά διαλέγεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε κάτι για να σωθεί; Σε ίδια περίπτωση (μεντεσές σε έπιπλο), γέμισα με "σιδηρόστοκο" (έτσι τον έχω μάθει να λέγεται - δεν ξέρω αν είναι το σωστό), "putty" δηλαδή μείξης δύο υλικών (από αυτούς που έχουν σε πλαστικούς κυλίνδρους πχ σε χρωματοπωλεία) που τα πλάθεις μαζί και σκληραίνουν σχετικά σύντομα (1-2 ή και λίγο περισσότερα) λεπτά. Γενικά τον χρησιμοποιώ "παντού" και μ' έχει σώσει (από λαϊκή ή "καλά" μαγαζιά τύπου "1 Ευρώ",,,,στο 1 Ευρώ, γιατί σε χρωματοπωλείο είναι πιασέκωλο = μπορεί και 10€ για κύλινδρο διαστάσεων "μεσαίου δακτύλου"...). Σαν υλικό πάντως είναι κορυφή, και για αυτό που θες. Και αφού πλάσεις/"γεμίσεις" με αυτό το ξύλο που έχεις "χαλάσει", πριν επέρθει πλήρης σκλήρυνση (αλλά και να μην είναι ακόμα πολύ μαλακό) βίδωσε τις βίδες "φτιάχνοντας πάσα" έτσι και ΑΝ θες, καπάκι ξεβίδωσέ τες και την άλλη μέρα βίδωσε κανονικά (με ηλεκτρικό κατσαβίδι ιδανικά). Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι πιο ενδεδειγμένο, για 'μένα μια χαρά δουλειά έκανε πάντως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 5/1/2024 στις 8:31 ΠΜ, hp8 είπε και στο δικο μου εδώ και 10 χρονια Εχει η αποχέτευση βάνα ? Η αποχέτευση δεν έχει, αλλά όταν το πλυντήριο όταν αντλεί νερά δεν πάνε στην αποχεύτεση. Όταν αποβάλει τότε πάνε. Οπότε υπέθεσα πως ο op μπέρδεψε την αποχέτευση με την παροχή νερού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Στις 5/1/2024 στις 12:46 ΜΜ, Antretng είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά. Μια ερώτηση. Είμαι σε φάση να αλλάξω σώμα καλοριφέρ για τη κουζίνα αλλά σκεφτόμουν μήπως 30cm πιο πάνω βάλω ράφι. Θα ήταν σωστό κάτι τέτοιο ή θα κόψω πολύ στην απόδοση του σώματος; Προφανώς μιλάω για σώμα ΑΚΑΝ καθώς σε πάνελ σίγουρα από πάνω δεν θα έβαζα ράφι. Καλή χρονιά. Αφού είναι φέτες δεν επηρεάζει τη λειτουργία του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις