nikos121 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα στη παρεα. Εχω προβλημα καποιους μεντεσεδες σε 2 πορτες. Τροφοθηκη και ντουλαπα ρουχων οπως φαινεται και στις φωτο Με τον καιρο το smooth κλεισιμο της πορτας χαιρετησε και θελω να τους αλλαξω. Πρεπει να ψαξω κατι συγκεκριμενο? Μαρκα, ιδιοτητα, μηχανισμος κλεισιματος κλπ? Καμια προταση απο που να τους προμηθευτω Δεν εχω καμια εικονα επι του θεματος οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, nikos121 said: Καλησπερα στη παρεα. Εχω προβλημα καποιους μεντεσεδες σε 2 πορτες. Τροφοθηκη και ντουλαπα ρουχων οπως φαινεται και στις φωτο Με τον καιρο το smooth κλεισιμο της πορτας χαιρετησε και θελω να τους αλλαξω. Πρεπει να ψαξω κατι συγκεκριμενο? Μαρκα, ιδιοτητα, μηχανισμος κλεισιματος κλπ? Καμια προταση απο που να τους προμηθευτω Δεν εχω καμια εικονα επι του θεματος οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη Ειναι ψιλοστανταρ αυτο οποτε θα βρεις. Διαφέρουν κυριως στο πως κλείνει η πόρτα η θεση δλδ, για παχος πορτας, ποσο άνοιγει αν εχει φρενο κτλ. Μια καλη μαρκα ειναι πχ https://xyloefarmoges.com/product/menteses-blum-isios-me-freno/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Ειναι ψιλοστανταρ αυτο οποτε θα βρεις. Διαφέρουν κυριως στο πως κλείνει η πόρτα η θεση δλδ, για παχος πορτας, ποσο άνοιγει αν εχει φρενο κτλ. Μια καλη μαρκα ειναι πχ https://xyloefarmoges.com/product/menteses-blum-isios-me-freno/ με μια γρηγορη ματια παρατηρησα οτι ενω οι διαστασεις ειναι οκ παρομοιες με τους ηδη υπαρχοντες οι τρυπες για τις βιδες του εξαρτηματος που μπαινει στη πορτα ειναι κεντραρισμενες. Ενω σε αυτους που εχω εγω ειναι πιο κοντα στο ανοιγμα. Ενδεχεται δηλαδη να πρεπει να βιδωθει σχεδον διπλα στην παλια τρυπα με κινδυνο να χαλασει η τρυπα που υπαρχει ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΠάρηςΓ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, nikos121 said: με μια γρηγορη ματια παρατηρησα οτι ενω οι διαστασεις ειναι οκ παρομοιες με τους ηδη υπαρχοντες οι τρυπες για τις βιδες του εξαρτηματος που μπαινει στη πορτα ειναι κεντραρισμενες. Ενω σε αυτους που εχω εγω ειναι πιο κοντα στο ανοιγμα. Ενδεχεται δηλαδη να πρεπει να βιδωθει σχεδον διπλα στην παλια τρυπα με κινδυνο να χαλασει η τρυπα που υπαρχει ηδη Νομίζω ειναι standard πρεπει να ειναι ιδιο κανονικα απλα εχει αλλο σχημα. Μπορείς να πάρεις δειγμα και να πας σε μαγαζί σοβαρο να πάρεις και δοκιμάζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zampONakiaskiou Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Καλημεροσπέρες σε όλους. Στο πατρικό έχω το εξής θέμα με το κάτω μέρος από ένα κούφωμα παραθύρου που κοιτάει στην αυλή του σπιτιού... Στη φωτό με ανοιχτό το φως φαίνεται η εξωτερική πλευρά, στην άλλη η εσωτερική. Κάποια στιγμή στο μέλλον όχι άμεσα θα αλλαχτούν τα κουφώματα με νέα. Μέχρι τότε τι μπορώ να κάνω για να βουλώσω την τρύπα ώστε να μη μπάζει; Προς το παρόν έχω ξεκινήσει και καθαρίζω ότι μπορώ ώστε να μείνει μόνο όσο κούφωμα δεν έχει διαλυθεί και ο τοίχος. Μετά τι; Σιλικόνι; Αφρός πολυουρεθάνης να γεμίσει ότι μπορεί; Και μετά στόκάρισμα; Θενκς προκαταβολικά. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 50 λεπτά πριν, zampONakiaskiou είπε Μετά τι; Σιλικόνι; Αφρός πολυουρεθάνης να γεμίσει ότι μπορεί; Και μετά στόκάρισμα; στα μικρά ανοίγματα σιλικόνη που να βάφεται Στα μεγάλα αφρό χαμηλής διόγκωσης 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, zampONakiaskiou είπε Καλημεροσπέρες σε όλους. Στο πατρικό έχω το εξής θέμα με το κάτω μέρος από ένα κούφωμα παραθύρου που κοιτάει στην αυλή του σπιτιού... Στη φωτό με ανοιχτό το φως φαίνεται η εξωτερική πλευρά, στην άλλη η εσωτερική. Κάποια στιγμή στο μέλλον όχι άμεσα θα αλλαχτούν τα κουφώματα με νέα. Μέχρι τότε τι μπορώ να κάνω για να βουλώσω την τρύπα ώστε να μη μπάζει; Προς το παρόν έχω ξεκινήσει και καθαρίζω ότι μπορώ ώστε να μείνει μόνο όσο κούφωμα δεν έχει διαλυθεί και ο τοίχος. Μετά τι; Σιλικόνι; Αφρός πολυουρεθάνης να γεμίσει ότι μπορεί; Και μετά στόκάρισμα; Θενκς προκαταβολικά. Ότι σου γράφει ο hp, κοίτα και σε αρμοκάλυπτρα, κορνίζες παραθύρου, κάποιο διακοσμητικό που θα στεγανώσει με τη σιλικόνη ενώ θα κρύψει την ασχήμια (ή καλύτερα, θα ομορφύνει) Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Στις 14/12/2023 στις 9:31 ΜΜ, nikos121 είπε Καλησπερα στη παρεα. Εχω προβλημα καποιους μεντεσεδες σε 2 πορτες. Τροφοθηκη και ντουλαπα ρουχων οπως φαινεται και στις φωτο Με τον καιρο το smooth κλεισιμο της πορτας χαιρετησε και θελω να τους αλλαξω. Πρεπει να ψαξω κατι συγκεκριμενο? Μαρκα, ιδιοτητα, μηχανισμος κλεισιματος κλπ? Καμια προταση απο που να τους προμηθευτω Δεν εχω καμια εικονα επι του θεματος οποτε οποιαδηποτε βοηθεια ειναι καλοδεχουμενη Εμενα ολα μου τα ντουλάπια εχουν αμορτισερ που κουμπωνει πανω στους μεντσεδες . https://sxetakis.gr/amortiser-soft-close-mentese-blum-973a050001-16mm.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkpan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σε ολους! Κανουμε ανακαινιση σε ενα διαμερισμα του 1984 3ου οροφου σε 4οροφη πολυκατοικια και αποφασισαμε να γκρεμισουμε και το τζακι που ειχε. Εμεινε ομως ενα κομματι στη γωνια γιατι περναγανε οι 2 καμιναδες απο τους κατω οροφους. Ηταν κλεισμενες με τουβλο και βαλαμε και γυψοσανιδα. Τωρα που αρχισαν τα κρυα λογικα τα αναψανε οι αποκατω και οπως θα δειτε στη φωτογραφια εχει βγαλει υγρασια και απο τις δυο μεριες (πιο πολυ δεξια) απο κει που περνανε οι καμιναδες. Ειναι απο τις υγροποιησεις απο τις καμιναδες? Η κατι αλλο? και ξερει καποιος αν και πως διορθωνεται? Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, jkpan είπε Καλησπερα σε ολους! Κανουμε ανακαινιση σε ενα διαμερισμα του 1984 3ου οροφου σε 4οροφη πολυκατοικια και αποφασισαμε να γκρεμισουμε και το τζακι που ειχε. Εμεινε ομως ενα κομματι στη γωνια γιατι περναγανε οι 2 καμιναδες απο τους κατω οροφους. Ηταν κλεισμενες με τουβλο και βαλαμε και γυψοσανιδα. Τωρα που αρχισαν τα κρυα λογικα τα αναψανε οι αποκατω και οπως θα δειτε στη φωτογραφια εχει βγαλει υγρασια και απο τις δυο μεριες (πιο πολυ δεξια) απο κει που περνανε οι καμιναδες. Ειναι απο τις υγροποιησεις απο τις καμιναδες? Η κατι αλλο? και ξερει καποιος αν και πως διορθωνεται? Ευχαριστω πολυ! Πολύ πιθανόν να ειναι απο τις υγροποιήσεις . Απο τι υλικο είναι η καπνοδόχος των τζακιών ? λόγω και της χρονολογίας . Ρωτήστε καποιον που ασχολείται με τζάκια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkpan Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω! Δεν ξερω απο τι υλικο ειναι η καπνοδοχος, Τωρα που εγινε αυτο ψαχνοντας στο ιντερνετ ειδα οτι υπαρχει περιπτωση να ειναι απο αμιαντο με οτι μπορει να σημαινει αυτο... Αν ειναι απο τις υγροποιησεις ποια θα ηταν η λυση? και με δεδομενο οτι οι καμιναδες ειναι ιδιοκτησια αλλων διαμερισματων και με υποθεση οτι μπορει να ειναι απο αμιαντο. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από jkpan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Στις 13/12/2023 στις 12:46 ΜΜ, aristagoras1 είπε Καλησπερα, εχω παρει κατι καδρα και θελω να τα στερεωσω στον τοιχο, το ενα ειναι σε κολωνα οποτε δεν τρελαινομαι να κανω τρυπα, τα αλλα σκεφτομαι με ουπατ. Ειδα ομως οτι υπαρχει κι επιλογη χωρις τρυπα στον τοιχο που ακουγεται καλο ειδικα στον τοιχο που ειναι κολωνα. Με γαντζακια με αυτοκολλητο π.χ. https://www.skroutz.gr/s/23210368/3M-17044-Gantzaki-Kadrou-me-Aytokollito-Plastiko-Leyko.html Τα καδρα ειναι καμβαδες διαστασεων 1.20 (μηκος) χ 60(υψος) και 60 (μηκος) χ 100 (υψος) και μου φαινονται πολυ ελαφρια λιγοτερο απο 1 κιλο το καθενα. Τι θα προτεινατε να χρησιμοποιησω? H σειρά Command είναι εκπληκτική. Έχω κολλήσει από κάδρα μέχρι και μικρή εσωτερική κάμερα ανάποδα στο ταβάνι. Ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ και 5-6 χρόνια . Στα κάδρα και ειδικά τα πιο μεγάλα έχω βάλει 4 ζευγάρια , ένα σε κάθε γωνία (χρησιμοποιώ τα αυτοκόλλητα, όχι αυτό που δείχνεις στο link). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 12 hours ago, Bourdoulas said: H σειρά Command είναι εκπληκτική. Έχω κολλήσει από κάδρα μέχρι και μικρή εσωτερική κάμερα ανάποδα στο ταβάνι. Ποτέ κανένα πρόβλημα εδώ και 5-6 χρόνια . Στα κάδρα και ειδικά τα πιο μεγάλα έχω βάλει 4 ζευγάρια , ένα σε κάθε γωνία (χρησιμοποιώ τα αυτοκόλλητα, όχι αυτό που δείχνεις στο link). Δηλαδή μπορώ να τα πάρω σε συνδυασμό με κανάλι για καλώδιο ρεύματος φωτισμού για στήριξη πάνε σε ταβάνι -πλάκα τσιμέντου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, peragialos είπε Δηλαδή μπορώ να τα πάρω σε συνδυασμό με κανάλι για καλώδιο ρεύματος φωτισμού για στήριξη πάνε σε ταβάνι -πλάκα τσιμέντου; Ναι μπορείς. Εγώ ότι και αν έχω κολλήσει το έχω κάνει με αυτά Μόνο ένα πολύπριζο μου έχει ξεκολλήσει (το είχα κάθετα στην πλάτη του γραφείου) και αυτό υποψιάζομαι ότι τραβήχτηκε με δύναμη από κάποιο παιδί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peragialos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2023 Είχε γραφτεί πριν καιρό για το πως μπορούμε να βάψουμε ένα ταβάνι ώστε να μην έχει σκόνες. Έχω το ίδιο πρόβλημα με τις τσιμεντένιες σκάλες εισόδου ενός υπογείου. Τι υλικό πρέπει να χρησιμοποιήσω δεδομένου ότι θα ανεβοκατεβαίνουν 3-4 άτομα 1-2 φορές την ημέρα, δηλαδή ελαφριά χρήση. Μιλάμε για 10 σκαλιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις