st2 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kSiS είπε Τι ευθύνεται για τους υπερβολικούς υδρατμούς στα παράθυρα στο διαμέρισμα; Η φωτογραφία είναι από την κρεβατοκάμαρα αλλά έχω και στα υπόλοιπα δωμάτια όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Κάθε πρωί με βετέξ καθαρίζω το πάτωμα που έχει κηλίδες με νερό. Μπορεί να φταίει το κούφωμα; Δεν έχω αφυγραντήρα αλλά ανάβω το κλιματιστικό 2-3 ώρες την ημέρα για να σπάει η υγρασία. Εσωτερική θερμοκρασία 19.5 βαθμούς θέρμανση με σώματα, εξωτερική 7-8 βαθμούς το βράδυ. Έχεις κάνει πρόσφατα ανακαίνιση; Είμαι καινούργια η οικοδομή; Υγρασία σου βγάζει και σε κάποιον τοίχο; Αν η οικοδομή είναι παλιά και ξαφνικά ξεκίνησε αυτό το φαινόμενο τοτε υπάρχει βλάβη και έχει εισοροη νερού στον εσωτερικό χώρο και πρέπει να το βρεις Αν δεν βρίσκεται εύκολα πρέπει να αρχίσεις να ξηλωνεις... Αν είναι νέα η οικοδομή ή ανακαινισμένη έχει μονωθεί / σφραγίσει υπερβολικά ( πράγμα καλό για την διατηρήσει της θερμοκρασίες) το εσωτερικό και δεν γίνεται ανανέωση αέρα Ο αφυγραντήρας δεν το λύνει αυτό θες εναλλάκτη αέρα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από st2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, kSiS είπε Τι ευθύνεται για τους υπερβολικούς υδρατμούς στα παράθυρα στο διαμέρισμα; Η φωτογραφία είναι από την κρεβατοκάμαρα αλλά έχω και στα υπόλοιπα δωμάτια όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό. Κάθε πρωί με βετέξ καθαρίζω το πάτωμα που έχει κηλίδες με νερό. Μπορεί να φταίει το κούφωμα; Δεν έχω αφυγραντήρα αλλά ανάβω το κλιματιστικό 2-3 ώρες την ημέρα για να σπάει η υγρασία. Εσωτερική θερμοκρασία 19.5 βαθμούς θέρμανση με σώματα, εξωτερική 7-8 βαθμούς το βράδυ. Φρόντισε να μειώσεις εσωτερικές παραγωγές υγρασίας π.χ. αποροφητήρα κατά το μαγείρεμα που είναι η μεγαλύτερη παραγωγή υγρασίας στα τζάμια. Καλό αερισμό την ημέρα ώρες χαμηλής υγρασίας. Ο αφυγραντήρας για μένα δεν είναι λύση ειδικά αυτή την εποχή που η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι στο θεό.Και ναι κάποιες πολύ κρύες μέρες με υψηλή υγρασία θα δούμε και υδρατμούς στα τζάμια όταν φυσικά δεν έχουν θερμοδιακοπή όπως των περισσοτέρων και η αλλαγή τους είναι πολύ ακριβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Φρόντισε να μειώσεις εσωτερικές παραγωγές υγρασίας π.χ. αποροφητήρα κατά το μαγείρεμα που είναι η μεγαλύτερη παραγωγή υγρασίας στα τζάμια. Καλό αερισμό την ημέρα ώρες χαμηλής υγρασίας. Ο αφυγραντήρας για μένα δεν είναι λύση ειδικά αυτή την εποχή που η υγρασία στην ατμόσφαιρα είναι στο θεό.Και ναι κάποιες πολύ κρύες μέρες με υψηλή υγρασία θα δούμε και υδρατμούς στα τζάμια όταν φυσικά δεν έχουν θερμοδιακοπή όπως των περισσοτέρων και η αλλαγή τους είναι πολύ ακριβή. Τα τζάμια δεν είναι πάρα πολύ ακριβή αλλαγή, αλλά αν δεν είναι θερμοδιακοπτόμενα τα κουφώματα, μικρό το όφελος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια βοήθεια σε ότι αφορά ένα λέβητα Ranex ανοξειδωτο (rob-205stg). Έχω χάσει το θερμοστάτη και μου είπε ο υδραυλικός που φώναξα να τον περάσει στο άλλο σπίτι ότι αυτοί λειτουργούν μόνο με το δικό τους. Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοιον. Ξέρετε κάποιον που μπορεί να έχει ή κάποιον άλλο τρόπο να μπει σε λειτουργία; Ευχαριστώ πολύ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, vins είπε Καλησπέρα παιδιά, χρειάζομαι μια βοήθεια σε ότι αφορά ένα λέβητα Ranex ανοξειδωτο (rob-205stg). Έχω χάσει το θερμοστάτη και μου είπε ο υδραυλικός που φώναξα να τον περάσει στο άλλο σπίτι ότι αυτοί λειτουργούν μόνο με το δικό τους. Έχω φάει τον τόπο και δεν μπορώ να βρω πουθενά τέτοιον. Ξέρετε κάποιον που μπορεί να έχει ή κάποιον άλλο τρόπο να μπει σε λειτουργία; Ευχαριστώ πολύ!!! Το manual το έχεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 32 minutes ago, mechpanos said: Το manual το έχεις; Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα… Έχω μιλήσει με 15 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα και μου έχουν πει οτι όντως αυτοι δουλεύουν μόνο με το δικό τους θερμοστάτη… Μια φωτογραφία από ένα διάγραμμα έχω, δεν ξέρω αν βοηθάει πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 17 ώρες πριν, Fan είπε Μου είπαν στο κόστος είναι οι νέες βάσεις που θα στηριχτεί και η διαδικασία του βγάλε βάλε το φρέον. Μπούρδες λένε Βάσεις για ποιο λογο να αλλάξεις Έχουν σκουριές ? Διαδικασία βγάλε βάλε φρεον δεν υφίσταται Συγκέντρωση στην εξωτερική μονάδα κάνουμε και δεν χάνεται γραμμάριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ynb1026 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα αν μπορει να μου απάντηση κάποιος σπίτι μου εχω ξύλινο πάτωμα γυρως τα 30 χρονων νομιζω είχαν κάνει συντήρηση οι γονείς μου πριν καμια 15αρια χρόνια το θέμα είναι ότι στο σαλόνι είχαν βάλει μια ξυλο σόμπα πάνω στο πατωμα κ είναι υπερβολικά βαριά κ έχουν κάτσει 2 σανίδες το θέμα είναι τώρα ότι μπήκε νερό μέσα στο σόμπα κ ποτισαν και οι 2 σανίδες δεξιά αριστερά Δ ξέρω τ ζημιά έχει γίνει πάντως έχει ποτισει από νερό οι σανίδες από κάτω να Σειμειωσω ότι είμαι σε 1 όροφο σε βάθος χρόνου πρεπει να Ξυλωθει όλο το πατωμα η μόνο οι σανίδες κάτω από την σόμπα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, hp8 είπε Μπούρδες λένε Βάσεις για ποιο λογο να αλλάξεις Έχουν σκουριές ? Διαδικασία βγάλε βάλε φρεον δεν υφίσταται Συγκέντρωση στην εξωτερική μονάδα κάνουμε και δεν χάνεται γραμμάριο Χρειάζεται νέες βάσεις γιατί τώρα έχει βάσεις που ακουμπάνε στο πάτωμα του μπαλκονιού. Δεν μου είπαν ότι θα βάλουν νέο γραμμάριο, απλώς παρουσίασαν ως μεγάλη διαδικασία τη συγκέντρωση του φρέον. Ίσως και για να δικαιολογήσουν τα χρήματα, δεν ξέρω. Το θέμα είναι πόσο περίπου είναι το λογικό κόστος για μικρή μετακίνηση της εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Fan είπε Χρειάζεται νέες βάσεις γιατί τώρα έχει βάσεις που ακουμπάνε στο πάτωμα του μπαλκονιού. ένα ένα μας τα λες 22 λεπτά πριν, Fan είπε πόσο περίπου είναι το λογικό κόστος μέχρι 45 - 50 βαριά καλά είναι (8-10 κάνουν οι φτηνές βιάσεις ) 1 ώρα πριν, Ynb1026 είπε πρεπει να Ξυλωθει όλο το πατωμα η μόνο οι σανίδες κάτω από την σόμπα? όταν το δει ο μάστορας θα σου πει Χωρίς φωτο μην περιμένεις γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, vins είπε Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα… Έχω μιλήσει με 15 ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα και μου έχουν πει οτι όντως αυτοι δουλεύουν μόνο με το δικό τους θερμοστάτη… Μια φωτογραφία από ένα διάγραμμα έχω, δεν ξέρω αν βοηθάει πουθενά Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να μιλήσεις μήπως έχουν ανταλλακτικό? Αλλιώς κοίτα και στο εξωτερικό μήπως υπάρχει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, cthulhucarbide said: Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα να μιλήσεις μήπως έχουν ανταλλακτικό? Αλλιώς κοίτα και στο εξωτερικό μήπως υπάρχει... Τα έφερνε η Αμοιρίδης Σαββιδης από όσο γνωρίζω και δεν τα υποστηρίζουν εδώ και χρόνια δυστυχώς. Όσο κι αν εψαξα δεν μπόρεσα να βρω ούτε στο εξωτερικό. Κρίμα γιατί κατά τα αλλα δεν είχε κάποιο θέμα και το καζάνι είναι ανοξειδωτο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vins είπε Τα έφερνε η Αμοιρίδης Σαββιδης από όσο γνωρίζω και δεν τα υποστηρίζουν εδώ και χρόνια δυστυχώς. Όσο κι αν εψαξα δεν μπόρεσα να βρω ούτε στο εξωτερικό. Κρίμα γιατί κατά τα αλλα δεν είχε κάποιο θέμα και το καζάνι είναι ανοξειδωτο. https://www.astyservice.gr/index.php?qp=13740 δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, Doubt είπε https://www.astyservice.gr/index.php?qp=13740 δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει Ωραίος ο μάστορας. Και μόνο που έφτιαξε κάτι τέτοιο δείχνει αγάπη γιαυτό που κάνει και αξίζει να τον χρησιμοποιήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoranb Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τη θερμομόνωση που ρώταγα πιό πριν, το ερώτημα τώρα είναι το εξής... Tί γίνεται πάνω από το παράθυρο, στο οριζόντιο κομματάκι 100χ20εκ, τόσο με τη μόνωση, όσο και με τα τούβλα... πώς χτίζονται εκεί; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2023 από zoranb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις