Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

26 λεπτά πριν, kokos198 είπε

το θέμα είναι οτι έβαλα την σιλικονη για να κλεισουν οι ποροι περιμετρικα του σπασίματος και να μην περνάνε νερά οταν πλένουμε την λεκάνη από κατω. Ίσως κανω μια αποπειρα με το σπρευ σημερα και αν δω οτι κατι δεν παει καλα, να την τριψω με γυαλοχαρτο να την βγαλω και να κανω αυτο που αναφέρεις

Έπρεπε αντί για σιλικόνη να βάλεις κόλλα μονταρισματος που βάφεται κανονικά 

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kokos198 είπε

το θέμα είναι οτι έβαλα την σιλικονη για να κλεισουν οι ποροι περιμετρικα του σπασίματος και να μην περνάνε νερά οταν πλένουμε την λεκάνη από κατω. Ίσως κανω μια αποπειρα με το σπρευ σημερα και αν δω οτι κατι δεν παει καλα, να την τριψω με γυαλοχαρτο να την βγαλω και να κανω αυτο που αναφέρεις

Αν ειναι καλή σιλικόνη δεν θα εχεις πρόβλημα με νερά απλά δεν βάφετε. Το πιο πιθανό θα πετάξει μετά το χρώμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τί είδους θερμομόνωση (ίσως κ υγρομόνωση μαζί) προτείνετε να βάλω σε τσιμεντένιο τοίχο υπογείου, που βρίσκεται κατά 3/4 κάτω από τη γη;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , έχω αυτο το στιβαρό καφάσι απο καλό ξύλο. Θέλω να πάρω δώρο ένα soundbar με woofer. To μεγάλο μας πρόβλημα είναι οι γάτες.. θα το ξεσκίσουν το woofer στο πρώτο λεπτό. Θέλω λοιπόν να μου ρίξετε ιδέες.. να βάλω με μεντεσέδες κάποιο τζάμι μπροστά να το ανοίγω όταν παίζει; Αλλά το τζάμι θα τρίζει. Μήπως έβαζα κάτι μπροστά σαν σίτα αλλά χωρίς να κόβεται ο ήχος; Κάτι που να μπορώ να τη βγάζω; Να μη φαίνεται τόσο άσχημο; Κάτι.. Ρίξτε ιδέες. 😥

403632646_1507797783320747_5388431748283145085_n.jpg

Επεξ/σία από sp3cial
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, sp3cial είπε

Μήπως έβαζα κάτι μπροστά σαν σίτα αλλά χωρίς να κόβεται ο ήχος; Κάτι που να μπορώ να τη βγάζω;

φτιάξε ένα πορτάκι ίδιο με το υπόλοιπο καφάσι η με  πλέγμα  για κλουβιά 

Επεξ/σία από hp8
  • Like 2
Δημοσ.

Μαλλον αυτο με το πλεγμα θα κάνω , θα προσπαθήσω να φαίνεται όμορφο. Είναι το πιο εύκολο τώρα που μπορώ να κάνω...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zoranb είπε

Τί είδους θερμομόνωση (ίσως κ υγρομόνωση μαζί) προτείνετε να βάλω σε τσιμεντένιο τοίχο υπογείου, που βρίσκεται κατά 3/4 κάτω από τη γη;

Διπλο εσωτερικό τοιχο με ενδιαμεση μόνωση.

• Like 2
Δημοσ.

Έπεσε ένα αντικείμενο πάνω στο πλακάκι της φωτογραφίας και άνοιξε τρύπα. Τι να βάλω εκεί μέσα; Δεν υπάρχει αμοιβό πλακάκι, οπότε θα πρέπει να είναι λύση ουδέν μονιμότερον του προσωρινού....😇

viber_image_2023-12-06_17-49-45-147.jpg.289c0d9727362ba58077da04d695d0bc.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Έπεσε ένα αντικείμενο πάνω στο πλακάκι της φωτογραφίας και άνοιξε τρύπα. Τι να βάλω εκεί μέσα; Δεν υπάρχει αμοιβό πλακάκι, οπότε θα πρέπει να είναι λύση ουδέν μονιμότερον του προσωρινού....😇

Αν πετύχεις τα χρώματα με ανάμοιξη χρωματιστού ξυλόστοκου και από πάνω κάποιο βερνίκι για να μη φαίνεται έντονα η διαφορά, ίσως και υγρό γυαλί (ρητίνη διάφανη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, NikosKallithea said:

Διπλο εσωτερικό τοιχο με ενδιαμεση μόνωση.

Δηλαδή μετά το τσιμέντο χτίζω 2 τούβλα και βάζω μόνωση ανάμεσά τους;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, zoranb είπε

Μετα το τσιμεντο μονωση και μετά τοίχο οτι τυπου θελεις, αλφα μπλοκ, γυψοσανίδες, τουβλα οτι προτιμάς 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, NikosKallithea said:

Μετα το τσιμεντο μονωση και μετά τοίχο οτι τυπου θελεις, αλφα μπλοκ, γυψοσανίδες, τουβλα οτι προτιμάς 

To ΆλφαΜπλοκ εξυπηρετεί σε κάτι έναντι των τούβλων;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, zoranb είπε

Είναι καλύτερο να κάνεις και στεγανοποίηση του «τσιμεντένιου τοίχου» με κάποιο ειδικό τσιμεντοειδές υλικό (στεγανοποίησης υπογείων εσωτερικά) αν θέλεις να μην έχεις εκπλήξεις και ξηλώματα στο μέλλον. Υπάρχουν αρκετά και διαφορετικών εταιριών ενώ μερικά από αυτά είναι μάλλον φτηνά και εφαρμόζονται εύκολα.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/12/2023 στις 3:39 ΜΜ, papoys1 είπε

Αν ειναι καλή σιλικόνη δεν θα εχεις πρόβλημα με νερά απλά δεν βάφετε. Το πιο πιθανό θα πετάξει μετά το χρώμα.

Το πέταξε...δεν ξέρω αν φταίει η σιλικόνη ή το σμάλτο της λεκάνης που δεν έπιασε, αλλά βγήκε κρουστά ενιαίο όλο σαν φλούδα. Η σιλικόνη ταιριάζει στο χρώμα της λεκάνης και δεν φαίνεται τόσο. Το περίγραμμα που είχε βγει η εποξικη κόλλα φαίνεται και μάλλον θα πάρω κάτι σαν μπλανγκο που έχω δει (σμάλτου) για να το περάσω τοπικά 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...