CONAN_ Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Papakitou είπε Εύκολα κλείνουν όλες, αυτή της φώτο μόνο κλείνει ελάχιστα πιο δύσκολα, και η δυσκολία βρίσκεται στον μηχανισμό στο χερούλι.. ημουν σιγουρος... δοκιμασε να κλεισεις μονο την μια πλευρα, την δεξια (σε αυτην που βρισκεται το χερουλι) και πες μου αν σε ζορίζει οταν την κλεινεις μονη της..
EchiDNA Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, Papakitou είπε Αντιμετωπίζω ένα θέμα με αρκετό κρύο (αλλά πολλή ζέστη το καλοκαίρι) στο σπίτι που νοικιάζω 1.5χρονο τώρα.. Δεν το είχα ψάξει ενδελεχώς, αλλά άρχισε να με καίει τώρα. Γενικα, πολυκατοικία του 1974. Ανύπαρκτη μόνωση τοίχων αν δεν κάνω λάθος, 4ος όροφος. Έχουν βάλει κουφώματα αλουμινίου ανοιγομενα. Μέχρι εκει. Όπως θα δείτε παρακάτω, σε μέρα που δεν φυσάει και τρελά, έχω ανοίξει παράθυρο στην άλλη μεριά του σπιτιού, και είμαι στην κουζίνα και θα δείτε στο βίντεο τις απώλειες που έχει το κούφωμα. (το οποίο έχει και ανάκλιση) Βάζω και φώτο από τον μηχανισμο που έχει το κούφωμα, μήπως χρήζει αλλαγής επειδή ενώ έχω προσπαθήσει να το ρυθμίσω, δεν κλείνει καλά. Λάστιχα ίσως; Δείτε το βιντεακι https://streamable.com/f1dkli Ρίξε μια ματιά κι εδώ μήπως καταφέρεις κάτι: 4
soterman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Χρησιμοποιώ το aircon για λίγη ζέστη το πρωί πριν φύγω για δουλειά, δουλεύει πχ 1 ώρα στους 26, έξω έχει από 2 ως 10 τις τελευταίες μέρες. Σήμερα παρατήρησα ότι στο κάτω μέρος της εξωτερικής μονάδας μαζεύεται νερό και σχηματίζει μεγάλες σταγόνες. Το κατάλαβα επειδή το πάτωμα από κάτω ήταν βρεγμένο, λέω τι συμβαίνει, δείτε τη φωτογραφία. Δεν έχω ιδέα αν το κάνει καιρό, το aircon καθαρίστηκε το καλοκαίρι, όπως κάθε χρόνο. Υπάρχει κάτι που μπορώ να τσεκάρω, να δοκιμάσω; Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από soterman
hp8 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, soterman είπε Υπάρχει κάτι που μπορώ να τσεκάρω, να δοκιμάσω; το σωληνάκι αυτό είναι καθαρό Φεύγουν τα νερά ?
soterman Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είναι πεντακάθαρο και τρέχει αρκετό νερό στην απόληξη του, αλλάχτηκε πριν μερικά χρόνια γιατί το μαμισιο ράγισε. Η μαστίχη είναι του μάστορα, καθώς το σκατουλακι αυτό ήταν πολύ χαλαρο. Δεν πιστεύω να είναι από εκεί, γιατί πέρυσι το χειμώνα δεν έσταζε τίποτα στο πάτωμα κάτω από την εξωτερική μονάδα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από soterman
karthan7 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, soterman είπε Είναι πεντακάθαρο και τρέχει αρκετό νερό στην απόληξη του, αλλάχτηκε πριν μερικά χρόνια γιατί το μαμισιο ράγισε. Η μαστίχη είναι του μάστορα, καθώς το σκατουλακι αυτό ήταν πολύ χαλαρο. Δεν πιστεύω να είναι από εκεί, γιατί πέρυσι το χειμώνα δεν έσταζε τίποτα στο πάτωμα κάτω από την εξωτερική μονάδα. Ρωτησε στο σχετικο τοπικ 1
kleanthis21 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω για αγορά ξυλείας για έπιπλο μπάνιου και αφού οι τιμές που παίρνω για κοπές κόντρε πλακέ θαλάσσης ειναι στο θέο σκεφτόμουν για mdf μελαμίνη . ποία ειναι ή αποψη σας ? .
kokos23 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, kleanthis21 είπε Καλησπέρα σε όλους , ψάχνω για αγορά ξυλείας για έπιπλο μπάνιου και αφού οι τιμές που παίρνω για κοπές κόντρε πλακέ θαλάσσης ειναι στο θέο σκεφτόμουν για mdf μελαμίνη . ποία ειναι ή αποψη σας ? . αν δεν τα προσέξεις θα ανοίξουν σαν τριαντάφυλλα... κάτω από τον νεροχύτη έχω βάλει 4 πόδια και ένα ραφάκι γυάλινο απλό ξύλο μασιφ πεύκο με πολύ καλό βάψιμο και στο κάτω μέρος που πατάει στο πλακάκι, μετά από συμβουλή έχω βάλει κόλλα ξύλου μπόλικη 2-3 χέρια...μου είπαν να βάλω και ντουλαπάκια ανοιγόμενα αλλά δεν ήθελα...μου αρέσει σκέτο... ντουλάπα έχω πάρει από το ικεα μασιφ πάλι με τζάμι φθηνή και βάψιμο μόνος μου .. μέχρι στιγμής όλα οκ...
trospe04 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω σε μόνωση που έγινε πριν 3 χρόνια με hyperdesmo μπορώ να περάσω από πάνω αλλά δύο χέρια hyperdesmo? Αν ναι τα βήματα εφαρμογής είναι ίδια ( ασταρι aquadur, δύο χέρια σταυρωτά)? Ευχαριστώ πολύ.
Doubt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Μετά από εργασία με δράπανο ρεύματος, μου έχει φρακάρει το (αυτόματο) τσοκ και δεν μπορώ να βγάλω το τρυπάνι. Καμιά ιδέα κανείς;
hp8 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Καμιά ιδέα κανείς; σφίξε το τρυπάνι σε μια μέγγενη η ότι άλλο έχεις και μια τσιμπίδα πχ λάσκαρε το τσοκ Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από hp8
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Μετά από εργασία με δράπανο ρεύματος, μου έχει φρακάρει το (αυτόματο) τσοκ και δεν μπορώ να βγάλω το τρυπάνι. Καμιά ιδέα κανείς; το βάζεις στο ξεβίδωμα και το κρατάς με το χέρι ;
Mpiftekis Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα!! Έχω ένα καπέλο καμινάδας, από αυτά που γυρίζουν. Φέτος άρχισε να κάνει θόρυβο κατά την περιστροφή. Μπορώ να ρίξω WD 40 ή θα πάρει φωτιά; Να πάρω άλλο καπέλο; Ευχαριστώ!
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε Καλησπέρα!! Έχω ένα καπέλο καμινάδας, από αυτά που γυρίζουν. Φέτος άρχισε να κάνει θόρυβο κατά την περιστροφή. Μπορώ να ρίξω WD 40 ή θα πάρει φωτιά; Να πάρω άλλο καπέλο; Ευχαριστώ! Γράσο θέλει και όχι wd40. Σίγουρα υπάρχει ειδικό γράσο για τέτοιες εφαρμογές. 1 1
meletis_m Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Mpiftekis είπε Καλησπέρα!! Έχω ένα καπέλο καμινάδας, από αυτά που γυρίζουν. Φέτος άρχισε να κάνει θόρυβο κατά την περιστροφή. Μπορώ να ρίξω WD 40 ή θα πάρει φωτιά; Να πάρω άλλο καπέλο; Ευχαριστώ! Γρασσο λιθίου δοκίμασε . Συνήθως το ρουλεμάν που το περιστρέφει είναι . Αλλιώς αντικατάσταση . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις