Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε αυτοκόλλητο έχω δει και σε εσωτερικό χώρο μετά απο καιρό ξεκολλάνε. Μια σκέψη είναι αυτό που είπες και εσύ πιο πολύ για να κάνει μια αρχική συγκράτηση το αυτοκόλλητο που έχει πάνω το κανάλι εφόσον είναι κανάλι με αυτοκόλλητο. Σιλικόνη έχεις κάποια πρόταση τι να προτιμήσω για εξωτερικό χώρο και για συγκόλληση? Ευχαριστώ! Αυτοκόλλητο βάζεις και περνάς μετά στην άκρη του με πιστόλι ένα φθηνό ακρυλικό ή φθηνή σιλικόνη. Δεν χρειάζεται super glue για μερικά γραμμάρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Antretng είπε Οταν λες λευκο φαντάζομαι εννοούσες το χρωμα του δοκαριού (το οποίο ειναι εκρου). Λευκο είναι το ταβάνι. Δες εδώ το κροπ. Όχι λέω λευκό όπως του ταβανιού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gandalf_the_greek Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Γεια σας, Αποφάσισα να βάλω θερμοπρόσοψη (διογκωμένη πολυστερίνη 7εκ) στο σπίτι μου. Πρόκειται για μονοκατοικία συνολικού ύψους 7 m (θέλει σκαλωσιά). Επίσης θέλω να κάνω θερμομόνωση, υγρομόνωωση και φτιάξιμο ρύσεων στην ταράτσα. Προτού ξεκινήσω το ψάξιμο για προσφορές, γνωρίζει κανείς πόσο περίπου μπορεί να κοστίσει ένα τέτοιο εγχείρημα; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Ψάχνω ένα εργαλείο που έχω δει πολλές φορές σε βίντεο από το εξωτερικό. Είναι μία λεκάνη μεταλλική με μια σχάρα πάνω στην οποία βάζεις βρώμικα εργαλεία και εξαρτήματα με γράσσα κλπ. Υπάρχει μία βούρτσα που από μέσα της βγαίνει υγρό με χαμηλή πίεση (δεν ξέρω αν είναι πετρέλαιο ή κάτι πιο ειδικό). Τρίβεις τα εξαρτήματα με την βούρτσα και μαζί με το υγρό καθαρίζουν αρκετά καλά. Το υγρό προφανώς ανακυκλώνεται συνεχώς. Γράφοντας "πλυστικό εξαρτημάτων" μου έβγαζε μόνο πιεστικά στην ελληνική αγορά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτό από εδώ και πως λέγεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αυτοκόλλητο βάζεις και περνάς μετά στην άκρη του με πιστόλι ένα φθηνό ακρυλικό ή φθηνή σιλικόνη. Δεν χρειάζεται super glue για μερικά γραμμάρια. Όταν λες στην άκρη του να περάσω το ακρυλικό σε ποια άκρη εννοείς δεν το κατάλαβα. Σκεψου ότι το κανάλι θα κολλήσει στο κάτω μέρος.του δοκαριού. Εννοείς πάνω στο αυτοκόλλητο να βάλω απ' τη μια άκρη ως την άλλη σιλικόνη ή σε κάποια.σημεια.βαζω μόνο? Τι προτείνεις? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Τι υλικό θα μου προτείνατε να χρησιμοποιήσω για να κρατήσει χρόνια? Να μην είναι κόλλα που μπορεί να κάνει ζημιά στον σοβά Δεν ξέρω για την ζημιά στο σοβά, αλλά έχω κολλήσει απωθητικά περιστερών 2 χρόνια τώρα και όλα καλά Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Όταν λες στην άκρη του να περάσω το ακρυλικό σε ποια άκρη εννοείς δεν το κατάλαβα. Σκεψου ότι το κανάλι θα κολλήσει στο κάτω μέρος.του δοκαριού. Εννοείς πάνω στο αυτοκόλλητο να βάλω απ' τη μια άκρη ως την άλλη σιλικόνη ή σε κάποια.σημεια.βαζω μόνο? Τι προτείνεις? Ευχαριστώ Το κίτρινο είναι το αυτοκόλλητο, δεξιά κι αριστερά περνάς με το πιστόλι το υλικό σου ώστε να καλύψεις την ένωση καναλιού-τοίχου. Αφού το έχεις τοποθετήσει, εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, tzitzikas2 said: Όταν λες στην άκρη του να περάσω το ακρυλικό σε ποια άκρη εννοείς δεν το κατάλαβα. Σκεψου ότι το κανάλι θα κολλήσει στο κάτω μέρος.του δοκαριού. Εννοείς πάνω στο αυτοκόλλητο να βάλω απ' τη μια άκρη ως την άλλη σιλικόνη ή σε κάποια.σημεια.βαζω μόνο? Τι προτείνεις? Ευχαριστώ O συνάδελφος kostas sideris, έδωσε την πιο σωστή απάντηση στο άλλο φόρουμ που ρώτησες. Γιατί πονοκεφαλιάζεις τσάμπα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, Doubt είπε Το κίτρινο είναι το αυτοκόλλητο, δεξιά κι αριστερά περνάς με το πιστόλι το υλικό σου ώστε να καλύψεις την ένωση καναλιού-τοίχου. Αφού το έχεις τοποθετήσει, εννοείται. Εκεί αν βάλω υλικό που λες θα φαίνεται το υλικό μετά, εγώ θέλω να μην φαίνεται. Για αυτό σκεφτόμουν χωρίς κόλλα και να βάλω το συγκολλητικό υλικό σε όλο το μήκος του καναλιού σε στυλ ζικ ζακ και μετά να το τοποθετήσω και να.κολλησει. 2 ώρες πριν, hp8 είπε Δεν ξέρω για την ζημιά στο σοβά, αλλά έχω κολλήσει απωθητικά περιστερών 2 χρόνια τώρα και όλα καλά Απόκρυψη περιεχομένων Καλό φαίνεται αυτό αλλά θα μας βγει το κανάλι αηδόνι..... Εννοούσα ο κούκος! Εχω μια ξεχασμένη σιλικόνη σε σωληνάριο και μια προσφατα ανοιγμένη ακρυλική μαστίχη. Λέτε να κάνουν δουλειά ή θα φάμε φόλα και θα τα κάνουμε μαντάρα? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε Εκεί αν βάλω υλικό που λες θα φαίνεται το υλικό μετά, εγώ θέλω να μην φαίνεται. Για αυτό σκεφτόμουν χωρίς κόλλα και να βάλω το συγκολλητικό υλικό σε όλο το μήκος του καναλιού σε στυλ ζικ ζακ και μετά να το τοποθετήσω και να.κολλησει. Αν βάλεις λευκό ακρυλικό δεν θα φαίνεται τίποτα και μπορείς και να το βάψεις μαζί με το κανάλι. Δεν θα μείνει και κενό έτσι, από άποψη εμφάνισης δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και δεν πρόκειται να φύγει στον αιώνα τον άπαντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν βάλεις λευκό ακρυλικό δεν θα φαίνεται τίποτα και μπορείς και να το βάψεις μαζί με το κανάλι. Δεν θα μείνει και κενό έτσι, από άποψη εμφάνισης δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και δεν πρόκειται να φύγει στον αιώνα τον άπαντα. Αν βάλω κανάλι χωρίς αυτοκόλλητο και βάλω ακρυλική μαστίχη καθόλο το μήκος.του καναλιού θα κολλήσει καλά ή μπορεί να μην κάτσει καλά μέχρι να πήξει η μαστίχη και να.πεσει ή να κρεμάσει?απλά σκεφτόμουν αυτή την λύση γιατί αν βάλω στις ακτές στο κενό μετά το αυτοκόλλητο, με την συμπίεση που θα εφαρμόσω.ωστε να κολλήσει το αυτοκόλλητο στο δοκάρι θεωρώ σίγουρο ότι μέρος της.μαστιχης θα βγει στο πλάι. Επειδή δεν έχω σκοπό άμεσα να βάψω το κανάλι δεν θα ήθελα να.φαινεταο η μαστίχη. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Αν βάλω κανάλι χωρίς αυτοκόλλητο και βάλω ακρυλική μαστίχη καθόλο το μήκος.του καναλιού θα κολλήσει καλά ή μπορεί να μην κάτσει καλά μέχρι να πήξει η μαστίχη και να.πεσει ή να κρεμάσει? Αν βγάλεις το καπάκι του καναλιού για να είναι όσο γίνεται ελαφρύ και το κρατήσεις για λίγο στη θέση του με το χέρι σου, πιστεύω θα κολλήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Ψάχνω ένα εργαλείο που έχω δει πολλές φορές σε βίντεο από το εξωτερικό. Είναι μία λεκάνη μεταλλική με μια σχάρα πάνω στην οποία βάζεις βρώμικα εργαλεία και εξαρτήματα με γράσσα κλπ. Υπάρχει μία βούρτσα που από μέσα της βγαίνει υγρό με χαμηλή πίεση (δεν ξέρω αν είναι πετρέλαιο ή κάτι πιο ειδικό). Τρίβεις τα εξαρτήματα με την βούρτσα και μαζί με το υγρό καθαρίζουν αρκετά καλά. Το υγρό προφανώς ανακυκλώνεται συνεχώς. Γράφοντας "πλυστικό εξαρτημάτων" μου έβγαζε μόνο πιεστικά στην ελληνική αγορά. Ξέρει κανείς αν υπάρχει αυτό από εδώ και πως λέγεται? Έχω δει τέτοιο σε συνεργείο αυτοκινήτου γνωστού μου. Σου χρειάζεται τόσο μεγάλο πράγμα; ερασιτεχνικά/επαγγελματικά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sayonaras Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Την καλησπέρα μου σε όλους. Aνέβηκα σήμερα στο πατάρι μετά απο πολύ καιρό και βρήκα σαν να έχει τρέξει νερό που έχει στεγνώσει και πολλά μικρά κουνουπάκια νεκρά. Αλλά δεν είδα να στάζει κάτι. Είναι δυνατόν να έτρεξε κάποια σωλήνα και να σταμάτησε μετά μόνη της χωρίς να την φτιάξει κάποιος; Στα Λινκ επισυνάπτω επιπλέον φωτογραφίες του προβλήματος. Η κούτα που έχει μαυρίσει έχει μέσα το φίλτρο της πισίνας. Θα εκτιμούσα πολύ οποίον μπορεί να μου δώσει μια εικόνα αν είναι κάτι ανησυχητικό. https://ibb.co/Kzym8Xq https://ibb.co/2qxwj83 https://ibb.co/Qnz2fbx https://ibb.co/7JYyM0b https://ibb.co/vqCybLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, _Biohazard_ είπε Έχω δει τέτοιο σε συνεργείο αυτοκινήτου γνωστού μου. Σου χρειάζεται τόσο μεγάλο πράγμα; ερασιτεχνικά/επαγγελματικά; Εγώ αν πάρω θα κάνω περιστασιακή χρήση, οπότε ήθελα πρώτα να τσεκάρω τιμή και διαστάσεις. Αν έβρισκα κάτι ελκυστικό ίσως το έπαιρνα. Σίγουρα όχι κάτι πολύ μεγάλο ή πολύ ακριβό. Αν είχε πχ διάμετρο μέχρι 30 - 40 πόντους θα με βόλευε πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις