tarantules Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 18 hours ago, aligato1000 said: Κοιταξε να το κανεις πρωτα με sika 1K...και μετα αφου στεγνωσει ασταρωσε με ασταρι νεφτιου και μετα τσιμεντοχρωμα...θα σου βγει ποιο οικονομικο https://tinyurl.com/2432y5pu , https://tinyurl.com/2xa52zey Berling Fixateur Primer Ακρυλικό Υπόστρωμα Διαλύτου Κατάλληλο για Τοιχοποιία 5lt Τσιμεντοχρωμα https://tinyurl.com/2s379dvp..Εποξεικο και φτηνο δεν παιζει γιατι αμα εχει συστολες διαστολες απο νερα ζεστη και αλλα την εβαψες..μπορει να παθεις μεγαλυτερη ζημια.. Θέλω κάτι πολύ πρόχειρο και αν είναι δυνατόν ένα μόνο υλικό.Όχι τρια που μου προτείνεις.
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 5 hours ago, papoys1 said: Παράξενο σκίσιμο και ειδικά σε διπλωμένο και διπλωγαζωμένο στην άκρη κομμάτι. Πρέπει να κατέβει όλη η τέντα και να πάει σε τεντά. Εκεί φυσικά μπορεί να κοπεί όλο το παλιό ακριανό και να μπει νέο κομμάτι αλλά θα στο πει ο τεντάς αν αξίζει τον κόπο. Πάντως το πανί δε φαίνεται πολύ παλιό. Εμένα που είχε ανοίξει στις ραφές από τον αέρα την κατέβασα μόνος την πήγα σε τεντά έκανε νέες ραφές σε όλα τα παλιά γαζιά και έγινε μια χαρά. 4 hours ago, Doubt said: Πρέπει να ρωτήσεις μάστορα. Αν είχε ξηλωθεί ας πούμε η κάθετη ραφή, επισκευάζεται. Εσένα σου έχει φύγει από σημείο που πατάει στο μηχανισμό, ίσως επισκευάζεται, ίσως όχι. Πρώτο βήμα βέβαια, τη μαζεύεις για να μη γίνει χειρότερη ζημιά. Βρε παιδιά, οκ φυσικά κ πρέπει να κατέβει η τέντα, αλλά αναρωτιέμαι, δεν γίνεται απλώς να προστεθεί ένα κάθετο κομμάτι από πάνω ως κάτω κ να γαζωθεί στο ίδιο σημείο;
Doubt Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 32 λεπτά πριν, zoranb είπε δεν γίνεται απλώς να προστεθεί ένα κάθετο κομμάτι από πάνω ως κάτω κ να γαζωθεί στο ίδιο σημείο; Δεν πρόκειται κανείς να ασχοληθεί να ξηλώσει τη ραφή με το χέρι. Αν γίνεται να κόψουν το κομμάτι που λες και να τα ράψουν καινούργιο, θα στο πουν οι επαγγελματίες του είδους. Είναι σε καλή κατάσταση γενικά ή του χρόνου θα έχεις πάλι τα ίδια;
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zoranb είπε Βρε παιδιά, οκ φυσικά κ πρέπει να κατέβει η τέντα, αλλά αναρωτιέμαι, δεν γίνεται απλώς να προστεθεί ένα κάθετο κομμάτι από πάνω ως κάτω κ να γαζωθεί στο ίδιο σημείο; Βρε zoranb τωρα που το ξανακοίταξα ποιος ασχετος σου εφτιαξε και έβαλε την τέντα🤣 Δεν σκίστηκε το πανί αλλα στου συγκεκριμένου τύπου στο τέλος του πανιού κατά μήκος ραβεται μια μικρή θηλιά 2-3 εκατοστών περνάει από μέσα ενα ειδικό σκληρό πλαστικό το οποίο περνιέται μέσα στο ειδικό αυλάκι που έχει η βεργα αλουμινίου. Εσένα μάλλον δεν έραψε θηλιά απλά το δίπλωσε το πέρασε και με τον αέρα αρχισε από την άκρη να βγαίνει. Απόρησα και εγώ πως είναι δυνατόν να σκιστεί. Δες ακριβώς την ίδια τέντα στης κόρης μου πως είναι. Στην άκρη μπαίνει και βίδα να την κρατάει σταθερή.Βγάλε τη φωτό να του την πας και να του πεις να του πεις πως πρέπει να τη φτιάξει.😜Απλά στης κόρης μου έχει σπάσει το πλαστικό καπάκι και δεν αξιώθηκα να πάρω να βάλω ένα και ετσι σώθηκες😂 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από papoys1 1
konc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 21 hours ago, salvador_ said: Έχω αγοράσει από εκεί πολυ εύκολη τοποθέτηση,που εκανα μόνος μου. το τελικό αποτέλεσμα είναι σαν να έχεις βάλει πέτρα στην όψη και στην αφή Όμορφο είναι, δεν είχα φανταστεί τέτοιο υλικό εκεί. Έκανα όμως αμέσως την σκέψη πως ελπίζω να μην είναι και στο καθάρισμα σαν πέτρα, εκεί που βρίσκεται.
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Doubt said: Είναι σε καλή κατάσταση γενικά ή του χρόνου θα έχεις πάλι τα ίδια; Είναι σε καλή κατάσταση γενικότερα, από τον αέρα έγινε η ζημιά. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από zoranb
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, zoranb είπε Είναι σε καλή κατάσταση γενικότερα, από τον αέρα έγινε η ζημιά. το παραπάνω μήνυμά μου με τη φωτο το είδες;;;😝
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, papoys1 said: το παραπάνω μήνυμά μου με τη φωτο το είδες;;;😝 Ναι σε ευχαριστώ… δεν βρίσκομαι εκεί για να το δω ο ίδιος, μεταφέρω πληροφορίες, αλλά καταλαβαίνω τί λες. 👍 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από zoranb 1
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι σε ευχαριστώ… δεν βρίσκομαι εκεί για να το δω ο ίδιος, μεταφέρω πληροφορίες, αλλά καταλαβαίνω τί λες. Οποιος σχετικος δει τη φωτο τη δική σου και τη δική μου θα καταλάβει. Οι τέντες δεν σκίζονται έτσι . Να σκεφτεις της κόρης μου πρέπει να είναι 15 ετών είχαν ξηλωθεί ορισμένες ραφές πριν 2 χρόνια την κατέβασα μόνος την επλυνα και την πήγα στον τεντα και μου έκανε πάλι όλες τις ραφές όπως και τη συγκεκριμένη γιαυτό μετα το θυμήθηκα κατέβηκα εβγαλα φωτό και την ανέβασα. Και αυτή που έχεις βάλει εσύ στη φωτό φαίνεται καινούργια σχετικά με τη δική μου. Τωρα το θυμηθηκα ειχα ανεβάσει και βίντεο αν δεις από 0.30 και μετα φαίνεται η συγκεκριμένη ραφή που περνάει στη βέργα αλουμινίου.Την είχα ξηλώσει τελείως και έγινε καινούργια. Τελικά πριν 4 χρόνια ήταν🤣 https://www.youtube.com/watch?v=JUqYsx8BnM8 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από papoys1 1
EchiDNA Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 13 λεπτά πριν, zoranb είπε Ναι σε ευχαριστώ… δεν βρίσκομαι εκεί για να το δω ο ίδιος, μεταφέρω πληροφορίες, αλλά καταλαβαίνω τί λες. 👍 6 λεπτά πριν, papoys1 είπε Οποιος σχετικος δει τη φωτο τη δική σου και τη δική μου θα καταλάβει. Οι τέντες δεν σκίζονται έτσι . Να σκεφτεις της κόρης μου πρέπει να είναι 15 ετών είχαν ξηλωθεί ορισμένες ραφές πριν 2 χρόνια την κατέβασα μόνος την επλυνα και την πήγα στον τεντα και μου έκανε πάλι όλες τις ραφές όπως και τη συγκεκριμένη γιαυτό μετα το θυμήθηκα κατέβηκα εβγαλα φωτό και την ανέβασα. Και αυτή που έχεις βάλει εσύ στη φωτό φαίνεται καινούργια σχετικά με τη δική μου. Μπορεί από τον αέρα να έχει μετακινηθεί το πλαστικό που έχει μέσα προς την άλλη μεριά. Τότε είναι ακόμα πιο απλό. 2
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, EchiDNA said: Μπορεί από τον αέρα να έχει μετακινηθεί το πλαστικό που έχει μέσα προς την άλλη μεριά. Τότε είναι ακόμα πιο απλό. Καταλαβαίνω τί λες αλλά μακάρι να ήταν αυτό, μου λένε πως είναι κ σκισμένη. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από zoranb
salvador_ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 5 ώρες πριν, emperor4her είπε καλημερα, αναρωτιεμαι αν κολησω τετοιου ειδους πανω σε πλακακια μπανιου,, θα αντεξουν? τα πλακακια απο μεσα ειναι καλα, δεν εχουν σπασιματα ουτε ειναι κουφια ουτε περναει υγρασια απο πισω.. δεν εχω ιδεα , λογικα θα αντεξουν αλλα καλυτερα να ρωτησεις σε αυτους που το πουλανε
papoys1 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, salvador_ είπε δεν εχω ιδεα , λογικα θα αντεξουν αλλα καλυτερα να ρωτησεις σε αυτους που το πουλανε Αν δεν κατέβει το πανί να το ανοίξετε δεν ξερεις τι γίνετε. Πάντως το βρίσκω υπερβολικό να έχει σκιστεί ειδικά στην άκρη που είναι διπλωμένη και διπλογαζωμένη αλλά μη σκας και σκισμένη να είναι διορθώνεται. Συνήθως οι τεντάδες βάζουν 30-40 πόντους πιο μεγάλο πανί το οποίο μαζεύεται στην πάνω σωλήνα. Θα κόψετε οριζόντια αυτά τα 4-5-6 εκατοστά που είναι το σκίσιμο αλλά τώρα πριν τη βάλει να κάνετε ραφή να μην έχεις ξανά το ίδιο πρόβλημα. Και η πλάκα είναι ότι το κάτω το μικρό το βλέπω γαζωμένο σαν τη δική μου ενώ στο πάνω στο μεγαλο δεν φαίνεται καθόλου οριζόντιο γαζί γιαυτό είπα τι τεντάς το εφτιαξε. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από papoys1
zoranb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τουαλέτες που είναι τυφλές, χωρίς παράθυρο, οι οποίες απέχουν 8μ plus από τον πιό κοντινό εξωτ. τοίχο, τί είδους μηχανισμοί χρησιμοποιούνται για τον εξαερισμό; Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2023 από zoranb
hp8 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, zoranb είπε Τουαλέτες που είναι τυφλές, χωρίς παράθυρο, οι οποίες απέχουν 8μ plus από τον πιό κοντινό εξωτ. τοίχο, τί είδους μηχανισμοί κ χρησιμοποιούνται για τον εξαερισμό; Spoiler 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις