Προς το περιεχόμενο

Συμβουλες σε Τεχνικά θέματα, επισκευές, ζημιες, ανακαινίσεις, αναπαλαιώσεις, diy και λοιπές εργασίες

stelios18120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 minutes ago, Doubt said:

Έχεις δουλίτσα..

Θα περάσετε και νέες σωληνώσεις νερού να υποθέσω;

ναι βέβαια όλα θα τα ξηλώσει. Θα μπει ανάμεσα στη κουζίνα και μπάνιο πίνακας ύδρευσης με τουμπόραμα

το θέμα είναι στη κολώνα που το ένα σίδερο είναι κομμένο και έχουν φάει και πόσο μπετό για να περάσουν οι σωλήνες. Θα μπει ένα κομμάτι σίδερο τώρα και γίνεται κολλήσει στο παλιό ? και μετά πρέπει να πέσει νέο μπετό στη κολώνα ?

μόλις έχω νεότερα με το σκάψιμο τις επόμενες μέρες θα ανεβάσω φωτο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Silenzio είπε

το θέμα είναι στη κολώνα που το ένα σίδερο είναι κομμένο και έχουν φάει και πόσο μπετό για να περάσουν οι σωλήνες. Θα μπει ένα κομμάτι σίδερο τώρα και γίνεται κολλήσει στο παλιό ? και μετά πρέπει να πέσει νέο μπετό στη κολώνα ?

Προτελευταία φωτογραφία λες, το σημείο κάτω από τη μπαταρία. Αυτό είναι δουλειά μηχανικού να σου δώσει συμβουλή, μην ανησυχείς όμως, όλα αυτά είχαν φτιαχτεί με περιθώρια ασφαλείας και δεν θα έχεις πρόβλημα. Όχι πως δεν έγινε !@λακία χοντρή έτσι.. και μάλλον κάποιος !@λάκας υδραυλικός την έκανε.

Πιο πιθανό, με κάποιο ενισχυμένο έτοιμο κονίαμα ειδικό για τέτοιες επισκευές θα είσαι εντάξει. 

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω μιας κ είμαι αρκετά άσχετος! Μονωσα μια ταράτσα με μονωτικό νερού..Σε ένα σημείο υπάρχει ασταρι από κάτω αλλά στο περισσότερο όχι!Το μωσαϊκό ωστόσο πεντακάθαρο μιας και το σκούπισα-επλυνα!Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιστεύετε πως δεν πρόκειται να κρατήσει ούτε 2 χρόνια και να πετάξει στο σημείο που δεν έπεσε ασταρι;

16 λεπτά πριν, CoOliO είπε

Καλησπέρα σε όλους..Θέλω να ρωτήσω μιας κ είμαι αρκετά άσχετος! Μονωσα μια ταράτσα με μονωτικό νερού..Σε ένα σημείο υπάρχει ασταρι από κάτω αλλά στο περισσότερο όχι!Το μωσαϊκό ωστόσο πεντακάθαρο μιας και το σκούπισα-επλυνα!Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πιστεύετε πως δεν πρόκειται να κρατήσει ούτε 2 χρόνια και να πετάξει στο σημείο που δεν έπεσε ασταρι;

Αυτό δεν μπορεί να σου το πει κανένας. Έτσι κι αλλιώς τέτοιου τύπου λύσεις κρατάνε έως 5ετια, το παρακολουθείς και βλέπεις.

Καλημέρα. Θέλω να φτιάξω ένα έπιπλο από κόντρα πλακέ (φυσικό υλικό) το οποίο θα έχει και ράφια σε συγκεκριμένες θέσεις. 

Που μπορώ να πάω στην Αθήνα να πάρω τα ξύλα και να μου κάνουν και τις απαραίτητες τρύπες; 

Θα προτιμούσα κάπου στα βόρεια προάστια αλλά αν δεν ξέρουμε έστω κάπου στην Αθήνα 

Ευχαριστώ 

11 hours ago, Silenzio said:

Αυτό που δείχνεις πέρα ότι είναι μικρό σε διάσταση. Αποκλείεται να λειτουργεί στατικά ως κολώνα.. Αν κόψαν παλιά όντως το δόντι που έκανε ... έχει πάψει να λειτουργει σαν υποστύλωμα. Αλλά όπως σου είπα και λόγω διαστάσεων δεν είναι κολώνα... Θέλει πιο ανοικτή φωτογραφία του χώρου προς τα πάνω .. χωρίς τα πλακάκια για να καταλάβει κανείς.

• Like 2

5 ώρες πριν, Bakxos είπε

Καλημέρα. Θέλω να φτιάξω ένα έπιπλο από κόντρα πλακέ (φυσικό υλικό) το οποίο θα έχει και ράφια σε συγκεκριμένες θέσεις. 

Που μπορώ να πάω στην Αθήνα να πάρω τα ξύλα και να μου κάνουν και τις απαραίτητες τρύπες; 

Θα προτιμούσα κάπου στα βόρεια προάστια αλλά αν δεν ξέρουμε έστω κάπου στην Αθήνα 

Ευχαριστώ 

Σε καταστήματα όπως αυτό, μπορούν να στο φτιάξουν κιόλας. Έχει στο Γέρακα ένα κατάστημα στην Κλεισθένους, αν σε βολεύει.

Επίσης, στα leroy merlin σου κόβουν τα ξύλα στις διαστάσεις που θες αλλά δεν σου κάνουν τρύπες.

• Like 2

Έχει κανείς να μου προτείνει μια σχετικά φτηνή ρητίνη για να βάψω το δάπεδο στο υπόγειο; Δεν με ενδιαφέρει να έχω αισθητικό αποτέλεσμα.Απλά το τσιμέντο κάτω τρίβεται και δημιουργεί σκόνες και θέλω να το καλύψω με οτι πιο φτηνό ρητινούχο υλικό βρώ.Με ενδιαφέρει να μην έχει πόρους να μπορώ πχ να ρίξω νερό και να φεύγει χωρίς να ποτίζει το πάτωμα.

Καλησπέρα.Θελω να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζει κάποιος.εχω ένα οίκημα το οποίο είναι ντυμένο εξωτερικά με πάνελ πολυουρεθανης.θελω να το καλύψω ώστε να φαίνεται εξωτερικά σαν φυσιολογικό χτιστό σπίτι. Η θερμομόνωση είναι περιττή γιατί έχει καλή μόνωση το σπίτι. Εάν το σοβατισω δε ξέρω λόγω της επιφανείας του πάνελ αν θα κρατήσει με το καιρό και ρηγματωσει.υπαρχει κάποιο υλικό ή σοβας να περαστεί σε πάχος 1-2 εκατοστά (να καλύψει κάποιες ενώσεις και βιδες) και να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα? Έψαξα σε βίντεο αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

2 λεπτά πριν, kergio84 είπε

Καλησπέρα.Θελω να ρωτήσω το εξής αν γνωρίζει κάποιος.εχω ένα οίκημα το οποίο είναι ντυμένο εξωτερικά με πάνελ πολυουρεθανης.θελω να το καλύψω ώστε να φαίνεται εξωτερικά σαν φυσιολογικό χτιστό σπίτι. Η θερμομόνωση είναι περιττή γιατί έχει καλή μόνωση το σπίτι. Εάν το σοβατισω δε ξέρω λόγω της επιφανείας του πάνελ αν θα κρατήσει με το καιρό και ρηγματωσει.υπαρχει κάποιο υλικό ή σοβας να περαστεί σε πάχος 1-2 εκατοστά (να καλύψει κάποιες ενώσεις και βιδες) και να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα? Έψαξα σε βίντεο αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Κάνε μια αναζήτηση για "εύκαμπτη πέτρα"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20230819_114744.jpg.6ce3ca68f644cd8637a719085565c345.jpg

1 ώρα πριν, EchiDNA είπε

https://tepostone.gr/

Το γλυκοκοίταζα κι εγώ κάποια στιγμή

Έχω αγοράσει από εκεί  πολυ εύκολη τοποθέτηση,που εκανα μόνος  μου.  το τελικό  αποτέλεσμα  είναι  σαν να έχεις βάλει πέτρα στην όψη και στην αφή 

Επεξ/σία από salvador_
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...