Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε

ασετον θα καταστρεψει το χρωμα μπορει και τα λαστιχα αν εχει

Σε τζάμι δεν είπε;

• Απαντ. 17,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Doubt είπε

Οινόπνευμα δοκίμασε

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Άλλη φορά να πάρετε τη μπλέ. Ασετόν, ή ισοπροπυλική αλκοόλη.

Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσουμε τα παραπάνω και βλέπουμε. Που θα πάει, θα φύγει επιτέλους. 

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε

Πόσες φορές γενικά χρειάζεται να καλέσετε μάστορα για να έρθει; Προς το παρόν 20 κλήσεις εχω κάνει σε 1 μήνα. Από ότι έχω καταλάβει δε το έχουν με την οργάνωση και τρέχουν να προλάβουν όταν έχουν δουλειές. Κάποιοι βέβαια με τη πρώτη συνενοησε αλλά γενικά νομίζω ένα με δύο μήνες πρήξιμο είναι απαραίτητο 

Εξαρτάται την περίοδο και την περιοχή. Γενικα η απαντηση εινια πολλες 😛

Επεξ/σία από Spect~
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Spect~ είπε

Εξαρτάται την περίοδο και την περιοχή. Γενικα η απαντηση εινια πολλες 😛

Νομιζω ειναι απαραιτητο γιατι αν δε πρηξεις θα προλαβει αλλος. Σιγουρα ειναι αναλογα με την εποχη κτλ γιατι υπαρχουν φασεις που καθονται. Με εναν ειχαμε συμφωνησει και το ειχε ξεχασει τελειως μετα απο 2 μερες που τον πηρα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, nickol-us είπε

Με ξύστρα λογικά θα κάνεις δουλειά, ίσως και λίγο ταμπονάρισμα με νερο να βοηθήσει

Τι ακριβώς έχεις κατά νου;

Αν είναι να σκάψεις, εφόσον δεν φτάνουν τα καλώδια, θα ρίξει νέα καλώδια ο ηλεκτρολόγος στο κουτί ώστε να φτάσουν.

θέλω να φύγει απο εκεί που ειναι τώρα η πριζα και να παει εκει που ειναι το βελος, ωστε στην παλια θέση να χωρέσει το κλιματιστικό.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, stormcraft είπε

θέλω να φύγει απο εκεί που ειναι τώρα η πριζα και να παει εκει που ειναι το βελος, ωστε στην παλια θέση να χωρέσει το κλιματιστικό.

Είσαι σίγουρος πως δεν χωράει όπως είναι;

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stormcraft είπε

Καλησπερα

Θέλω να μεταφέρω μια πριζα(χωνευτή) όπως φαίνεται στην εικόνα που παραθετω, πως μπορώ να προεκτινω τα καλώδια αν δεν φτάνουν;

IMG_20220531_221030.jpg

Εαν ειναι για να βαλεις a/c ας την εκει και μπαινει απο επανω το κλιματιστικο (θα βγει η πριζα ουτως ή αλλιως γιατι τα συγχρονα R32 a/c πρεπει να παιρνουν φάση οποτε χωρις πριζακι) και παίρνει ο ψυκτικός ρευμα με μια κλεμα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Είσαι σίγουρος πως δεν χωράει όπως είναι;

δεν χωραει για 2-3 εκ.

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Εαν ειναι για να βαλεις a/c ας την εκει και μπαινει απο επανω το κλιματιστικο (θα βγει η πριζα ουτως ή αλλιως γιατι τα συγχρονα R32 a/c πρεπει να παιρνουν φάση οποτε χωρις πριζακι) και παίρνει ο ψυκτικός ρευμα με μια κλεμα.

δλδ θα βγει η πριζα κ απλα θα συνδσει τα καλωδια με κλεμα στο κλιματιστικο; (δεν γνωριζα οτι στα καινουρια το συνδεουν ετσι)

Επεξ/σία από stormcraft
Δημοσ.
14 ώρες πριν, ThanosR92 είπε

Έχω τέτοιο. Να το δοκιμάσω; 

Βάλε άζαξ για τα τζάμια.

Το δοκίμασα πριν λίγο καιρό πάνω σε τέτοιες κόλες, και μπογιές. Έπαθα πλάκα από το πόσο καλά τα διαλύει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, stormcraft είπε

δλδ θα βγει η πριζα κ απλα θα συνδσει τα καλωδια με κλεμα στο κλιματιστικο; (δεν γνωριζα οτι στα καινουρια το συνδεουν ετσι)

Ναι ετσι ακριβως. Ουτε και εγω το γνωριζα πριν κανενα τριμηνο το εμαθα απο μαστορα με @@ (κ μαλιστα μου ανοιξε και τις οδηγίες και το ελεγε), αυτο γινεται επειδη εχουν ενσωματωμενο επιτηρητη τάσης (170-250V) οποτε και πρεπει να παιζει ΜΟΝΟ με τη φαση (δουλευει και αναποδα αλλα με μειωμενη ζωη και χωρις επιτηρηση)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ναι ετσι ακριβως. Ουτε και εγω το γνωριζα πριν κανενα τριμηνο το εμαθα απο μαστορα με @@ (κ μαλιστα μου ανοιξε και τις οδηγίες και το ελεγε), αυτο γινεται επειδη εχουν ενσωματωμενο επιτηρητη τάσης (170-250V) οποτε και πρεπει να παιζει ΜΟΝΟ με τη φαση (δουλευει και αναποδα αλλα με μειωμενη ζωη και χωρις επιτηρηση)

ωραιος σε ευχαριστώ, θα ρωτησω και τον ψυκτικο ελπιζω να μην μου πει καμια παπατζα!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormcraft είπε

δεν χωραει για 2-3 εκ.

Το καλύτερο αυτό θα είναι, αλλά υπάρχει κι άλλη λύση, χωρίς σκαψίματα. Πχ στοκάρεις το κουτί και βάζεις μια επίτοιχη στην άκρη τέρμα αριστερά.

Άσχετο... Υπάρχουν 9ρακια a/c που είναι σαν μινιατούρες. Τα βλέπω και δεν το πιστεύω.

φτου φτου μην τα ματιάσω :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το καλύτερο αυτό θα είναι, αλλά υπάρχει κι άλλη λύση, χωρίς σκαψίματα. Πχ στοκάρεις το κουτί και βάζεις μια επίτοιχη στην άκρη τέρμα αριστερά.

Άσχετο... Υπάρχουν 9ρακια a/c που είναι σαν μινιατούρες. Τα βλέπω και δεν το πιστεύω.

φτου φτου μην τα ματιάσω :P

ναι δεν ειναι κακή ιδέα, θα το κοιτάξω το απόγευμα κατά πόσο ειναι εφικτό.

78εκ ειναι το δικό μου (9ρι)

Επεξ/σία από stormcraft
Δημοσ.
Στις 17/4/2020 στις 9:49 ΜΜ, troi.g είπε

Αν βάλεις το χέρι σου μέσα στο σιφωνι , θα βρεις προς τα πού είναι η έξοδος του. Σε εκείνο το σημείο και λίγο πιο ψηλά από τη στάθμη του νερού , θα βρεις μια τάπα μικρή , λογικά πρέπει να είναι πλαστική. Εάν τη βγάλεις , θα έχεις άμεση πρόσβαση στη σωλήνα του σιφωνιου , επίσης θα αρχίσει και να μυρίζει , οπότε εάν είναι να τη βγάλεις , με προσοχή ώστε να μην καταστραφει , γιατί μετά θα μυρίζει πολύ ,και μπορεί να έχεις μικρές ασχημες επισκέψεις.

Καλησπέρα.Σε καθαρισμό του πατοσιφωνου,είχε την τάπα προς την έξοδο,την οποία πίεσα προς τα μέσα και δεν την βρίσκω!ήθελα να βάλω ατσάλινα στην έξοδο να ξεπουλήσει(που έγινε μια χαρά σε λήψεις και έξοδο) αλλά δεν βρίσκω την τάπα,σαν να πήγε πιο μέσα .θα έχω θέμα;πρέπει να βάλω άλλη;σιφωνι πλαστικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...