liakjim Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε ασετον θα καταστρεψει το χρωμα μπορει και τα λαστιχα αν εχει Σε τζάμι δεν είπε;
ThanosR92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Οινόπνευμα δοκίμασε 3 ώρες πριν, liakjim είπε Άλλη φορά να πάρετε τη μπλέ. Ασετόν, ή ισοπροπυλική αλκοόλη. Ευχαριστώ πολύ. Θα δοκιμάσουμε τα παραπάνω και βλέπουμε. Που θα πάει, θα φύγει επιτέλους.
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ΠάρηςΓ είπε Πόσες φορές γενικά χρειάζεται να καλέσετε μάστορα για να έρθει; Προς το παρόν 20 κλήσεις εχω κάνει σε 1 μήνα. Από ότι έχω καταλάβει δε το έχουν με την οργάνωση και τρέχουν να προλάβουν όταν έχουν δουλειές. Κάποιοι βέβαια με τη πρώτη συνενοησε αλλά γενικά νομίζω ένα με δύο μήνες πρήξιμο είναι απαραίτητο Εξαρτάται την περίοδο και την περιοχή. Γενικα η απαντηση εινια πολλες 😛 Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από Spect~
ΠάρηςΓ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εξαρτάται την περίοδο και την περιοχή. Γενικα η απαντηση εινια πολλες 😛 Νομιζω ειναι απαραιτητο γιατι αν δε πρηξεις θα προλαβει αλλος. Σιγουρα ειναι αναλογα με την εποχη κτλ γιατι υπαρχουν φασεις που καθονται. Με εναν ειχαμε συμφωνησει και το ειχε ξεχασει τελειως μετα απο 2 μερες που τον πηρα.
stormcraft Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, nickol-us είπε Με ξύστρα λογικά θα κάνεις δουλειά, ίσως και λίγο ταμπονάρισμα με νερο να βοηθήσει Τι ακριβώς έχεις κατά νου; Αν είναι να σκάψεις, εφόσον δεν φτάνουν τα καλώδια, θα ρίξει νέα καλώδια ο ηλεκτρολόγος στο κουτί ώστε να φτάσουν. θέλω να φύγει απο εκεί που ειναι τώρα η πριζα και να παει εκει που ειναι το βελος, ωστε στην παλια θέση να χωρέσει το κλιματιστικό.
Doubt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 36 λεπτά πριν, stormcraft είπε θέλω να φύγει απο εκεί που ειναι τώρα η πριζα και να παει εκει που ειναι το βελος, ωστε στην παλια θέση να χωρέσει το κλιματιστικό. Είσαι σίγουρος πως δεν χωράει όπως είναι;
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, stormcraft είπε Καλησπερα Θέλω να μεταφέρω μια πριζα(χωνευτή) όπως φαίνεται στην εικόνα που παραθετω, πως μπορώ να προεκτινω τα καλώδια αν δεν φτάνουν; Εαν ειναι για να βαλεις a/c ας την εκει και μπαινει απο επανω το κλιματιστικο (θα βγει η πριζα ουτως ή αλλιως γιατι τα συγχρονα R32 a/c πρεπει να παιρνουν φάση οποτε χωρις πριζακι) και παίρνει ο ψυκτικός ρευμα με μια κλεμα. 1
stormcraft Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Doubt είπε Είσαι σίγουρος πως δεν χωράει όπως είναι; δεν χωραει για 2-3 εκ. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Εαν ειναι για να βαλεις a/c ας την εκει και μπαινει απο επανω το κλιματιστικο (θα βγει η πριζα ουτως ή αλλιως γιατι τα συγχρονα R32 a/c πρεπει να παιρνουν φάση οποτε χωρις πριζακι) και παίρνει ο ψυκτικός ρευμα με μια κλεμα. δλδ θα βγει η πριζα κ απλα θα συνδσει τα καλωδια με κλεμα στο κλιματιστικο; (δεν γνωριζα οτι στα καινουρια το συνδεουν ετσι) Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από stormcraft
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 14 ώρες πριν, ThanosR92 είπε Έχω τέτοιο. Να το δοκιμάσω; Βάλε άζαξ για τα τζάμια. Το δοκίμασα πριν λίγο καιρό πάνω σε τέτοιες κόλες, και μπογιές. Έπαθα πλάκα από το πόσο καλά τα διαλύει
paylidis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 14 λεπτά πριν, stormcraft είπε δλδ θα βγει η πριζα κ απλα θα συνδσει τα καλωδια με κλεμα στο κλιματιστικο; (δεν γνωριζα οτι στα καινουρια το συνδεουν ετσι) Ναι ετσι ακριβως. Ουτε και εγω το γνωριζα πριν κανενα τριμηνο το εμαθα απο μαστορα με @@ (κ μαλιστα μου ανοιξε και τις οδηγίες και το ελεγε), αυτο γινεται επειδη εχουν ενσωματωμενο επιτηρητη τάσης (170-250V) οποτε και πρεπει να παιζει ΜΟΝΟ με τη φαση (δουλευει και αναποδα αλλα με μειωμενη ζωη και χωρις επιτηρηση) 1 1
stormcraft Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, paylidis είπε Ναι ετσι ακριβως. Ουτε και εγω το γνωριζα πριν κανενα τριμηνο το εμαθα απο μαστορα με @@ (κ μαλιστα μου ανοιξε και τις οδηγίες και το ελεγε), αυτο γινεται επειδη εχουν ενσωματωμενο επιτηρητη τάσης (170-250V) οποτε και πρεπει να παιζει ΜΟΝΟ με τη φαση (δουλευει και αναποδα αλλα με μειωμενη ζωη και χωρις επιτηρηση) ωραιος σε ευχαριστώ, θα ρωτησω και τον ψυκτικο ελπιζω να μην μου πει καμια παπατζα! 1
Doubt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, stormcraft είπε δεν χωραει για 2-3 εκ. δλδ θα βγει η πριζα κ απλα θα συνδσει τα καλωδια με κλεμα στο κλιματιστικο; (δεν γνωριζα οτι στα καινουρια το συνδεουν ετσι) Το καλύτερο αυτό θα είναι, αλλά υπάρχει κι άλλη λύση, χωρίς σκαψίματα. Πχ στοκάρεις το κουτί και βάζεις μια επίτοιχη στην άκρη τέρμα αριστερά. Άσχετο... Υπάρχουν 9ρακια a/c που είναι σαν μινιατούρες. Τα βλέπω και δεν το πιστεύω. φτου φτου μην τα ματιάσω 1
stormcraft Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Το καλύτερο αυτό θα είναι, αλλά υπάρχει κι άλλη λύση, χωρίς σκαψίματα. Πχ στοκάρεις το κουτί και βάζεις μια επίτοιχη στην άκρη τέρμα αριστερά. Άσχετο... Υπάρχουν 9ρακια a/c που είναι σαν μινιατούρες. Τα βλέπω και δεν το πιστεύω. φτου φτου μην τα ματιάσω ναι δεν ειναι κακή ιδέα, θα το κοιτάξω το απόγευμα κατά πόσο ειναι εφικτό. 78εκ ειναι το δικό μου (9ρι) Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από stormcraft
Doubt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 53 λεπτά πριν, stormcraft είπε 78εκ ειναι το δικό μου (9ρι) Αυτό είναι μόλις 70 πχ https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/klimatistika-air-condition/toihou/klimatistiko-inverter-omnys-9000-btu-83304498 (και η εξωτερική μονάδα επίσης μινιατούρα) 1
Rattlehead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 17/4/2020 στις 9:49 ΜΜ, troi.g είπε Αν βάλεις το χέρι σου μέσα στο σιφωνι , θα βρεις προς τα πού είναι η έξοδος του. Σε εκείνο το σημείο και λίγο πιο ψηλά από τη στάθμη του νερού , θα βρεις μια τάπα μικρή , λογικά πρέπει να είναι πλαστική. Εάν τη βγάλεις , θα έχεις άμεση πρόσβαση στη σωλήνα του σιφωνιου , επίσης θα αρχίσει και να μυρίζει , οπότε εάν είναι να τη βγάλεις , με προσοχή ώστε να μην καταστραφει , γιατί μετά θα μυρίζει πολύ ,και μπορεί να έχεις μικρές ασχημες επισκέψεις. Καλησπέρα.Σε καθαρισμό του πατοσιφωνου,είχε την τάπα προς την έξοδο,την οποία πίεσα προς τα μέσα και δεν την βρίσκω!ήθελα να βάλω ατσάλινα στην έξοδο να ξεπουλήσει(που έγινε μια χαρά σε λήψεις και έξοδο) αλλά δεν βρίσκω την τάπα,σαν να πήγε πιο μέσα .θα έχω θέμα;πρέπει να βάλω άλλη;σιφωνι πλαστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις