jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου πρότειναν Ριπολίνη Νερού 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Αντιμουχλικά συνήθως μπαίνουν στο μπάνιο, αλλά δεν το βρίσκω κακή ιδέα. Για την χρήση που θέλω γύρω στα 5λτ με 70κάτι ευρώ (την απόχρωση της αρεσκίας μου - γυαλιστερό) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Ριπολίνη Νερού Γυαλιστερό μεν μπορεί να είναι, αλλά για τοίχο ριπολίνη; δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Doubt είπε Γυαλιστερό μεν μπορεί να είναι, αλλά για τοίχο ριπολίνη; δεν ξέρω. Ολοι οι κατασκευαστές αυτών των προιόντων λένε ότι εφαρμόζεται και σε τοίχο κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Ολοι οι κατασκευαστές αυτών των προιόντων λένε ότι εφαρμόζεται και σε τοίχο κανονικά. Με γεια σου τότε και καλό βάψιμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Μου πρότειναν Ριπολίνη Νερού Για την χρήση που θέλω γύρω στα 5λτ με 70κάτι ευρώ (την απόχρωση της αρεσκίας μου - γυαλιστερό) Καλησπέρα εγω εχω βάψει με ριπολίνη (νεφτιού) το ταβάνι από το μπάνιο και είναι πολύ κάλο για τους υδρατμούς και δεν λερώνει. Να έχεις κατά νου να περάσεις πρώτα το κατάλληλο αστάρι. Εγώ θα σου πρότεινα νεφτιού αντί για νερού γιατί στρώνει καλύτερα. Το μειονέκτημα ειναι οτι μυρίζει στην εφαρμογή για αυτό θελει καλο αερισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Ολοι οι κατασκευαστές αυτών των προιόντων λένε ότι εφαρμόζεται και σε τοίχο κανονικά. Το έχεις με βαψιμο; Αν είσαι τελείως ερασιτέχνης εγώ θα σου πρότεινα κάποιο αντιμουχλικο. Η ριπολινη σε τοίχο θέλει πέρα από καλή προετοιμασία και καλό σουμαρισμα. Επίσης οταν θα έρθει η ωρα να τη φρεσκάρεις θέλει καλό τρίψιμο για να έχει πρόσφυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, vins είπε Το έχεις με βαψιμο; Αν είσαι τελείως ερασιτέχνης εγώ θα σου πρότεινα κάποιο αντιμουχλικο. Η ριπολινη σε τοίχο θέλει πέρα από καλή προετοιμασία και καλό σουμαρισμα. Επίσης οταν θα έρθει η ωρα να τη φρεσκάρεις θέλει καλό τρίψιμο για να έχει πρόσφυση. υπάρχει αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα που να είναι "γυαλιστερό"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε υπάρχει αντιμουχλικό πλαστικό χρώμα που να είναι "γυαλιστερό"? H moore's είχε, δεν παρακολουθώ πλέον. Σε αντίστοιχη μερίπτωση μπάνιου (ταβάνι) εγώ είχα περάσει με αντιμουχλικό αστάρι και μετά γυαλιστερό εσωτερικού χώρου. Δεν είχα θέμα 4 χρόνια που έμεινα εκεί και δεν είχα και καλό αερισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, vins είπε Το έχεις με βαψιμο; Αν είσαι τελείως ερασιτέχνης εγώ θα σου πρότεινα κάποιο αντιμουχλικο. Η ριπολινη σε τοίχο θέλει πέρα από καλή προετοιμασία και καλό σουμαρισμα. Επίσης οταν θα έρθει η ωρα να τη φρεσκάρεις θέλει καλό τρίψιμο για να έχει πρόσφυση. Ετσι ακριβώς και να προσθέσω οτι η ριπολίνη είναι η κλασσική "λαδομπογιά". Πρέπει να έχεις αφαιρέσει οτι μπογιά ειχε πριν ο τοίχος/ταβανι αν ειχε πλαστικό. Στο μέλλον αν θέλεις να περάσεις πλαστικό πρέπει να βγει η λαδομπογιά συνήθως την βγάζουν με φλόγιστρο, αλλα καλο ειναι με κάποιο remover λογω τοξικών αναθυμιάσεων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε Ετσι ακριβώς και να προσθέσω οτι η ριπολίνη είναι η κλασσική "λαδομπογιά". Πρέπει να έχεις αφαιρέσει οτι μπογιά ειχε πριν ο τοίχος/ταβανι αν ειχε πλαστικό. Στο μέλλον αν θέλεις να περάσεις πλαστικό πρέπει να βγει η λαδομπογιά συνήθως την βγάζουν με φλόγιστρο, αλλα καλο ειναι με κάποιο remover λογω τοξικών αναθυμιάσεων Πλέον είναι με "νερό" (θα βάψει και θα τρίψει επαγγελματίας αλλά τα χρώμματα θα τα αναλάβω εγω) Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Πλέον είναι με "νερό" (θα βάψει και θα τρίψει επαγγελματίας αλλά τα χρώμματα θα τα αναλάβω εγω) Με νερό ειναι ο διαλυτής τους. Σαν τελικο υλικό είναι το ιδιο. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει και τα 2 και σε νερού και νεφτιού και σε ριπολίνη άλλα και σε ντουκοχρωμα. Στα νεφτιού ειχα πάντα καλύτερο αποτέλεσμα και μου "στρώνανε" και καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bobptz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σε σωλήνωση από αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας, σε ένα δύσκολο σημείο που παλιά έπιανε λύπη και βούλωνε, το φτιάξαμε και βάλαμε μια τάπα καθαρισμού. Το σημείο θα ντηθεί με γυψοσανίδα. Ποιος είναι καλός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στην τάπα? Εγώ σκέφτομαι να μπεί κάποιο καπάκι, και μάλιστα κάπως μεγάλο, ώστε εύκολα να μπαίνει/βγαίνει μέσα το χέρι, να ξεβιδώνει, να βάζει την ατσαλίνα κτλ. Επίσης να ελέγχει αν υπάρχει κάποια διαροή. Κάτι τέτοιο πχ (που έχω στον κήπο): Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από bobptz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
troi.g Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, bobptz είπε Καλησπέρα Σε σωλήνωση από αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας, σε ένα δύσκολο σημείο που παλιά έπιανε λύπη και βούλωνε, το φτιάξαμε και βάλαμε μια τάπα καθαρισμού. Το σημείο θα ντηθεί με γυψοσανίδα. Ποιος είναι καλός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στην τάπα? Εγώ σκέφτομαι να μπεί κάποιο καπάκι, και μάλιστα κάπως μεγάλο, ώστε εύκολα να μπαίνει/βγαίνει μέσα το χέρι, να ξεβιδώνει, να βάζει την ατσαλίνα κτλ. Επίσης να ελέγχει αν υπάρχει κάποια διαροή. Κάτι τέτοιο πχ (που έχω στον κήπο): Εγώ σου προτείνω να επεκτείνεις το κομμάτι που είναι η τάπα , να βγει στην περασια με το Κολωνάκι , και να αφήσεις την τάπα έξω έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, bobptz είπε Καλησπέρα Σε σωλήνωση από αποχέτευση νεροχύτη κουζίνας, σε ένα δύσκολο σημείο που παλιά έπιανε λύπη και βούλωνε, το φτιάξαμε και βάλαμε μια τάπα καθαρισμού. Το σημείο θα ντηθεί με γυψοσανίδα. Ποιος είναι καλός τρόπος να έχουμε πρόσβαση στην τάπα? Εγώ σκέφτομαι να μπεί κάποιο καπάκι, και μάλιστα κάπως μεγάλο, ώστε εύκολα να μπαίνει/βγαίνει μέσα το χέρι, να ξεβιδώνει, να βάζει την ατσαλίνα κτλ. Επίσης να ελέγχει αν υπάρχει κάποια διαροή. Κάτι τέτοιο πχ (που έχω στον κήπο): Αμαν τι βλέπουν τα όμορφα και μπιρμπιλωτά μου ματάκια... σπάσατε κολώνα μέσα από την οποία περνάει αποχέτευση, βρε σατανάδες!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sanjuro Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Αν σε ένα σπίτι δεν έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς (στο υποθηκοφυλακείο δηλαδή είναι σε άλλο όνομα) όμως είναι γραμμένο κανονικά στην εφορία κλπ αυτό επηρεάζει την έκδοση αδειών εργασιών κλπ ή μπα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις