h3342 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Παντως για μοντελο 2006 να καιει 6.6 λιτρα Οπως το δικο μου για την κατηγορια του ειναι μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeys13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα σε επαρχία καίει 5,5 με 5,8. Χαλαρή οδήγηση. Στον αδερφό μου που του το είχα δώσει για κανα τρίμηνο, μου το επέστρεψε νομίζω με 5,2. Η γυναίκα μου απο τον άλλη ειναι στα 6,5 λίτρα, όταν το παίρνει.😮 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2019 από zeys13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heli75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Γεια σας έχω το jazz 2010 και μου έχει βγάλει στο καντράν με το σέρβις ένα κλειδί και τον αριθμό 8 .ξέρει κανείς να μου πει τι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Heli75 είπε Γεια σας έχω το jazz 2010 και μου έχει βγάλει στο καντράν με το σέρβις ένα κλειδί και τον αριθμό 8 .ξέρει κανείς να μου πει τι είναι Πόσα χλμ έχεις? Στα πόσα έγινε το προηγούμενο σέρβις και πότε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 14 ώρες πριν, Heli75 είπε Γεια σας έχω το jazz 2010 και μου έχει βγάλει στο καντράν με το σέρβις ένα κλειδί και τον αριθμό 8 .ξέρει κανείς να μου πει τι είναι τπτ δεν ειναι. Δεν εχει εντοπισει βλαβη. Υπενθυμιστικο ειναι καθαρά.Εχει ενα "εσωτερικο" βιβλιο σερβις δλδ και σου βγαζει το κλειδι και το αναλογο νουμερο που αντιστοιχει στο αναλογο σερβις,οταν περασουν καποια αντιστοιχα χλμ.. Πχ το 8 μπορει ναναι "τσεκαρε το υγρο φρενων" Τα εξηγει ολα το μανιουαλ. Επισης δες γιουτουμπ να δεις πως σβηνει το υπενθυμιστικο ,πολυ απλη διαδικασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heli75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 τελικά το βρήκα είναι το φίλτρο ευχαριστώ . Μου κάνει και ένα βουητό στο διαφορικό λεει το συνεργείο το κανει και χωρίς να εχω ταχύτητα μέσα αρχιζει μετα τα 40 χιλομτ Στις 20/10/2019 στις 1:39 ΜΜ, turbat0s είπε Πόσα χλμ έχεις? Στα πόσα έγινε το προηγούμενο σέρβις και πότε? 130.000 και εγινε στα 116.000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 47 λεπτά πριν, Heli75 είπε τελικά το βρήκα είναι το φίλτρο ευχαριστώ . Μου κάνει και ένα βουητό στο διαφορικό λεει το συνεργείο το κανει και χωρίς να εχω ταχύτητα μέσα αρχιζει μετα τα 40 χιλομτ 130.000 και εγινε στα 116.000 Είναι αυτόματο ή μηχανικό σασμάν ; Έχεις αλλάξει ποτέ λάδια κιβωτίου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heli75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 μηχανικο σασμαν δεν ξερω στα ποσα δεν εγραφε τπτ το βιβλιο το εφερα από γερμανια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Heli75 είπε μηχανικο σασμαν δεν ξερω στα ποσα δεν εγραφε τπτ το βιβλιο το εφερα από γερμανια Κάνε μια αλλαγή , και κάθε 60.000 Αφού έχεις μηχανικό σασμάν προτίμησε μόνο της Honda MTF3 . Πάρε 2 λίτρα σίγουρα ή ρώτησε να σου πουν πόσο παίρνει το Jazz. Κάτοχος Accord και πάντα λάδια κιβωτίου έβαζα της Honda . Έχουν μια ιδιαιτεροτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tempes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 ΜΟΝΟ λαδια honda mtf σε σασμάν οποιουδήποτε honda. Τα προμηθεύεσαι από την honda και δεν είναι ακριβά περίπου 10€ το λίτρο. Το δικό σου θα παίρνει περίπου 3 λίτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heli75 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2019 Ευχαριστώ άλλαξα είχε μέσα τελικά 2 λίτρα ;Ντι για τρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolasarg Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω Jazz 2006 αυτόματο. Έβαλα πριν από ένα μήνα υγραέριο Lovato Obt-2. Έχει ένα παίξιμο στον χαμηλές στροφές...Όταν πάω δλδ να ξεκινήσω. Το έχουμε ρυθμίσει αλλά το ψάχνουμε... Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία;; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 εχει ειχε κανεις προβλημα με το να μπαζει νερα?...https://www.youtube.com/results?search_query=honda+jazz+water+drain+from+sills Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, timo63 είπε εχει ειχε κανεις προβλημα με το να μπαζει νερα?...https://www.youtube.com/results?search_query=honda+jazz+water+drain+from+sills Από πού βάζει νερό ; H αποχέτευση είναι καθαρή ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timo63 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, meletis_m είπε Από πού βάζει νερό ; H αποχέτευση είναι καθαρή ; Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά.... Διάβασε εδώ υπάρχει μεγάλο θέμα...https://www.fitfreak.net/forums/1st-generation-gd-01-08/77086-water-leak-trunk-2.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα