Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 hours ago, meletis_m said:

μηπως εννούσε το κομπλέρ - τροχαλία δυναμού ; 

επειδή είναι και αυτόματο , εάν εισαι Αθηνα κάνε μια ερώτηση εδω : https://www.transmission.gr/el/

για το κιβώτιο του . Εάν και λάδια κιβωτίου να προτιμάς μόνο γνήσια Honda . Πρώην κάτοχος Honda Accord .

Μελέτη έχεις καλή εμπειρία απο τον συγκεκριμένο για αυτόματο κιβώτιο;

Με ενδιαφέρει για άλλο αυτοκίνητο (citroen c5).

• Απαντ. 192
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zeys13 είπε

Μελέτη έχεις καλή εμπειρία απο τον συγκεκριμένο για αυτόματο κιβώτιο;

Με ενδιαφέρει για άλλο αυτοκίνητο (citroen c5).

Γνωστός με αυτόματο κιβώτιο σε Volvo είχε πάει και το έφτιαξε , πολύ οικονομικότερα  σε σύγκριση με αντιπροσωπεία.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά άσχετο, αλλά μήπως τυχόν έχει κάποιος εγχειρίδιο χρήσης για Jazz 2016-17 στα ελληνικά σε Pdf? Στον Σαρακάκη έχει το πιο καινούριο μόνο.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους! Επειδή ψάχνω αυτοκίνητο για τον πατέρα μου, που ως λίγο μεγαλύτερος θα το βόλευε η ψηλή θέση οδήγησης και ο εύκολος τρόπος  του να μπει και να βγει απο το αυτοκίνητο, τι θα με συμβουλεύατε για το jazz 2004 -2006 μοντελο; Παλιότερα είχε ένα hrv και ακόμα το αναπολεί😊  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, shift1977 είπε

Καλημέρα σε όλους! Επειδή ψάχνω αυτοκίνητο για τον πατέρα μου, που ως λίγο μεγαλύτερος θα το βόλευε η ψηλή θέση οδήγησης και ο εύκολος τρόπος  του να μπει και να βγει απο το αυτοκίνητο, τι θα με συμβουλεύατε για το jazz 2004 -2006 μοντελο; Παλιότερα είχε ένα hrv και ακόμα το αναπολεί😊  

Μια χαρά είναι αυτά έβγαιναν 1300κ.εκ. Τα κοίταζα πρίν 2 χρόνια για αγορά μικρομεσαίου στη πόλη .

Απλως να ξέρεις θα είναι σίγουρα  με >150,000 χιλιόμετρα  . Κοίταξε να βρείς όσο πιο καθαρό γίνεται , και θα χρειαστεί και τα ανάλογα μαζέματα λόγω και ηλικίας . 

Σαν κινητήρες δε βγάζουν ζημιές , τα αναλώσιμα , και κάθε 30,000 χιλιόμετρα έλεγχο διάκενων βαλβιδών γιατί έχουν μηχανικές . Προτίμησε με χειροκίνητο κιβώτιο .

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα!

Έχετε καθόλου εικόνα σχετικά με το Jazz 3ης γενιάς 2015-2020 στα 1300 με χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν; Ευαισθησίες, προβλήματα;

Δύσκολο να βρεθεί ελληνικό μεταχειρισμένο. Δεν έχουν πουληθεί πολλά, όσοι τα πήρανε δεν τα δίνουν, και είναι όλα από Γερμανία που βρίσκεις. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι κάτοχος jazz 2ης γενιάς 2009 αυτόματο,με 200.000χλμ,και προχθές μου έβγαλε check system ,δεν μπορώ να το ξεκινήσω διότι δεν βγάζει κενό στον πίνακα με τις ταχύτητες από τον επιλογέα.

Ήρθε ο μηχανικός στο σπίτι,του βγάζει πολλές βλάβες στο ishift,γύρω στις 8, σήκωσε τα χέρια καθώς δε γνωρίζει! 

Υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει κάποιος με κάποιο συνεργείο, Θεσσαλονίκη, υπάρχει ανάλογη εμπειρία...?

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tempes είπε

ρωτησες στον Σαρακακη;

ειναι υβριδικό ;

Όχι φίλε μου δε πήγα Σαρακάκη, δεν είναι υβριδικό.

Δημοσ.

Κάπου κοντά στον επιλογέα έχει μια θέση που μπαίνει το κλειδί και υποτίθεται οτι βγάζει κενό σε τέτοιες περιπτώσεις.

ίσως είναι και κάτω απο τον επιλογέα

κοίταξε το μήπως βοηθήσει

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tempes είπε

Κάπου κοντά στον επιλογέα έχει μια θέση που μπαίνει το κλειδί και υποτίθεται οτι βγάζει κενό σε τέτοιες περιπτώσεις.

ίσως είναι και κάτω απο τον επιλογέα

κοίταξε το μήπως βοηθήσει

Το έχω δεί σε βιντεάκι,το θέμα είναι να πάει το αυτοκίνητο σε κάποιον έμπειρο που γνώριζει για να επισκευαστεί και κατά 2ο να το εκκινησω

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tempes είπε

Αν βγαλεις κενο απο εκει , ισως αλλαξει κατι .

Το σκέφτομαι, ίσως το δοκιμάσω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...