AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Σε περίπτωση αγοράς αυτοκινήτου, έχετε να προτείνετε κάποιον από τους παρακάτω ; Karenta Φαλήρου / Karenta Αργυρούπολης / Φιλιππαίος / Φιλοσίδης Με ενδιαφέρει κυρίως η άποψη για το κομμάτι του συνεργείου ! Ευχαριστώ
NikosKallithea Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Όλοι ίδιοι είναι, με μια εξαίρεση οσον αφορά το φιλοσιδη, είναι το μόνο συνεργείο που έχεις πρόσβαση στο αυτοκίνητό σου και στους μηχανικούς Στα υπόλοιπα συνεργεία ούτε που τους βλέπεις 1 1
eVS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Όλοι ίδιοι είναι, με μια εξαίρεση οσον αφορά το φιλοσιδη, είναι το μόνο συνεργείο που έχεις πρόσβαση στο αυτοκίνητό σου και στους μηχανικούς Στα υπόλοιπα συνεργεία ούτε που τους βλέπεις 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Σε περίπτωση αγοράς αυτοκινήτου, έχετε να προτείνετε κάποιον από τους παρακάτω ; Karenta Φαλήρου / Karenta Αργυρούπολης / Φιλιππαίος / Φιλοσίδης Με ενδιαφέρει κυρίως η άποψη για το κομμάτι του συνεργείου ! Ευχαριστώ εχουν διαφορα αν πας στην Αργυρουπολη απλα ειναι ασχετοι και μη επαγγελματιες . εισαι εντος εγγυησης;
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, eVS είπε εχουν διαφορα αν πας στην Αργυρουπολη απλα ειναι ασχετοι και μη επαγγελματιες . εισαι εντος εγγυησης; Σκέφτομαι να αγοράσω, και επειδή θέλω να βάλω και την επέκταση εγγύησης, ήθελα ιδανικά να το πηγαίνω εκεί από όπου θα γίνει η αγορά... Τι διαφορά δηλαδή εννοείς έχουν ; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από AristidisZ
gia_nnis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σκέφτομαι να αγοράσω, και επειδή θέλω να βάλω και την επέκταση εγγύησης, ήθελα ιδανικά να το πηγαίνω εκεί από όπου θα γίνει η αγορά... Τι διαφορά δηλαδή εννοείς έχουν ; Αν ακολουθησεις και την επεκταση ενα σκασμος χρηματα.. Να βρεις ενα εξουσιοδοτημενο που θα ειναι και πιο οικονομικο.. Αυτο που λες τα εκαναν με τις καλες εποχες..
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε Να βρεις ενα εξουσιοδοτημενο που θα ειναι και πιο οικονομικο.. Γιατί, υπάρχουν εξουσιοδοτημένα ; Δεν είδα να υπάρχει κάπου σχετική λίστα...
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Γιατί, υπάρχουν εξουσιοδοτημένα ; Δεν είδα να υπάρχει κάπου σχετική λίστα... http://www.kosmocar.gr/VWServiceAppointment/Home/Step1 Αν διαλέξεις νομό θα σου δείξει τοπική λίστα.
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε http://www.kosmocar.gr/VWServiceAppointment/Home/Step1 Αν διαλέξεις νομό θα σου δείξει τοπική λίστα. E αυτοί είναι οι dealers ουσιαστικά
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε E αυτοί είναι οι dealers ουσιαστικά Όχι ακριβώς, λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων είναι, τώρα αν τυγχάνει όλοι ανεξαιρέτως να είναι και ντίλερς άλλο αυτό. Λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων ζήτησες, αυτό ακριβώς σου έδωσα
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Όχι ακριβώς, λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων είναι, τώρα αν τυγχάνει όλοι ανεξαιρέτως να είναι και ντίλερς άλλο αυτό. Λίστα εξουσιοδοτημένων συνεργείων ζήτησες, αυτό ακριβώς σου έδωσα Δεν αντιλέγω, η ερώτηση βέβαια ήταν προς τον @gia_nnis, που μου πρότεινε αντί να το πηγαίνω σε "αντιπροσωπεία" (αυτό που λέω εγώ "dealer") να το πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, AristidisZ είπε Δεν αντιλέγω, η ερώτηση βέβαια ήταν προς τον @gia_nnis, που μου πρότεινε αντί να το πηγαίνω σε "αντιπροσωπεία" (αυτό που λέω εγώ "dealer") να το πηγαίνω σε εξουσιοδοτημένο Μάλλον εκ παραδρομής έγραψε "εξουσιοδοτημένο", τα εξειδικευμένα είναι πιο οικονομικά.
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Μάλλον εκ παραδρομής έγραψε "εξουσιοδοτημένο", τα εξειδικευμένα είναι πιο οικονομικά. Σωστό Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση... Θεωρητικά ξέρω ότι μπορώ να το κυνηγήσω, πρακτικά όμως ;
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Σωστό Το θέμα είναι τι γίνεται με την εγγύηση... Θεωρητικά ξέρω ότι μπορώ να το κυνηγήσω, πρακτικά όμως ; Όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και στην πράξη μπορείς να το κυνηγήσεις. Τώρα αν δεν θέλεις η δεν έχεις το κουράγιο να το κυνηγήσεις, τότε να το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο όσο έχεις εγγύηση. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Joshua21
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και στην πράξη μπορείς να το κυνηγήσεις. Τώρα αν δεν θέλεις η δεν έχεις το κουράγιο να το κυνηγήσεις, τότε να το πηγαίνεις σε εξουσιοδοτημένο όσο έχεις εγγύηση. To θέμα είναι ότι σκεφτόμουν να κάνω επέκταση εγγύησης Εκεί φαντάζομαι το πράμα μπερδεύει περισσότερο...
gia_nnis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Μάλλον εκ παραδρομής έγραψε "εξουσιοδοτημένο", τα εξειδικευμένα είναι πιο οικονομικά. Ετσι λεγεται.. Σε καποια πραγματα μπορει να σε χρεωσει πιο οικονομικα.. Βεβαια βαση νομου μπορεις να το πας σε οποιοδηποτε συνεργειο... αλλα ακους το παραμυθι της vw του στυλ αν τα κανεντε σε μας θα σας υποστηριξουμε καλυτερα.. προσπαθουν να περασουν μια τετοια ψυχολογια.. ενω στην πραγματικοτητα δεν ηταν λιγοι αυτοι που τους ακουλουθησαν πιστα και στο τελος δεν ανταποκριθηκαν οπως επρεπε..! Ολα στο βωμο του κερδους!!! Πωπω με κουρασατε... θα κλεισω καπως ετσι:😄 τζαμπατζιλικια.mp3 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από gia_nnis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα