Δημοφιλής ανάρτηση Tsino Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλημέρα. Δωρεάν η standard έκδοση για τις επόμενες 24 ώρες ( κατι λιγότερο) http://www.bitsdujour.com/software/hard-disk-sentinel/in=todays-deals-home Έκδοση 5.20 Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από Tsino 25 21
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Thanks! Μπορούμε να το βάλουμε σε παραπάνω από ένα μηχάνημα;
Tsino Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Αναφέρει ότι είναι για ένα pc Μπορείς να πάρεις πολλές άδειες με πολλαπλά email accounts 2
GBorb Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Free η εκδοση 5.20 μονο. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από GBorb 2 1
guido Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Tsino είπε Αναφέρει ότι είναι για ένα pc Μπορείς να πάρεις πολλές άδειες με πολλαπλά email accounts είμαι δουλειά, οπότε απλά το κατέβασα προς το παρόν. απλά πρόσεξα ότι στο e-mail έλεγε πως δεν θέλει serial και είναι ήδη ενεργοποιημένο. 3 λεπτά πριν, GBorb είπε Free η εκδοση 5.20 μονο. ναι αυτή κατέβασε
Tsino Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, guido είπε είμαι δουλειά, οπότε απλά το κατέβασα προς το παρόν. απλά πρόσεξα ότι στο e-mail έλεγε πως δεν θέλει serial και είναι ήδη ενεργοποιημένο. Ναι το είδα και εγώ. Ενδεχομένως και να δουλέψει 5 λεπτά πριν, GBorb είπε Free η εκδοση 5.20 μονο. Διορθώθηκε ευχαριστώ
dchatz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει παίξει ξανα που και που στο παρελθόν. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από dchatz
nek4d Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Οχι απλα που και που, παιζει 2-3 φορες καθε χρονο.
papars Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι, και κάθε φορά είναι μια επόμενη έκδοση. Αν κάνεις αναβάθμιση την δωρεάν δεν παίζει μετά. Επίσης μερικές φορές η εγκατάσταση πρέπει να γίνει όσο είναι ενεργή η προσφορά. Παλαιότερα έδινε την 4.20 PRO δωρεάν, δεν έχω ξαναδεί PRO δωρεάν από τότε. 1
Federacion Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Πάρα πολύ ωραία, και αναβαθμίσαμε και δωρεάν. ΘΕΝΚΣ ΤΣ.
stark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι δεν πιάνω μάλλον. Απλά link για κατέβασμα δεν βρίσκω πουθενα 🙄 Το χτύπησα το πρωι. Μου ήρθε email με κωδικό άμεσα. Χωρίς link για να το κατεβάσω ομως. Αν κανω login στη σελιδα τους με το email που ειχα δηλωσει και τον κωδικο που μου στειλανε, βλεπω αυτο Αν πατησω εκει που λεει "Receipts" βγαινει αυτο... Τι κάνω λάθος; Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από stark
stathis97 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 26 λεπτά πριν, stark είπε Κάτι δεν πιάνω μάλλον. Απλά link για κατέβασμα δεν βρίσκω πουθενα 🙄 Το χτύπησα το πρωι. Μου ήρθε email με κωδικό άμεσα. Χωρίς link για να το κατεβάσω ομως. Αν κανω login στη σελιδα τους με το email που ειχα δηλωσει και τον κωδικο που μου στειλανε, βλεπω αυτο Αν πατησω εκει που λεει "Receipts" βγαινει αυτο... Τι κάνω λάθος; Στο mail σου πρεπει να εχει ερθει mail τετοιας μορφης,δοκιμασε διαφορετικο browser χωρις addons 1
stark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασα και με Firefox (κανενα plugin / extension) και τιποτα. Εκανα login στο profile μου, πατησα resent, δεν ηρθε τιποτα (ξανα) στο inbox μου. Περιεργα πραγματα. UPDATE: Εκανα εγγραφη με αλλο email, κανοντας πρωτα signup στην σελιδα και μου ηρθε κανονικα download link. Την προηγουμενη φορα (με το αλλο email) δεν ειχα κανει signup ξεχωριστα, παρολο που ...και με κεινο μια χαρα μου εχει φτιαξει profile. Τελος παντων. Thanks για τη βοηθεια Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2018 από stark 1
Doubt Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Το πήρα κι εγώ, ευχαριστώ! 96% υγεία βγάζει για τον SSD μου που τον έχω 2.5 χρονάκια, καλά πάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα